Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

FILICINE πέραν του τριμήνου-φόβοι για το μωρό

mmaraki

Recommended Posts

On 26/3/2022 at 9:48 ΠΜ, mmaraki είπε:

Γεια σε όλους! Αν υπάρχει κάποιος ειδικός εδώ ,παρακαλώ ας πει μια γνώμη γιατί ο πανικός έχει χτυπήσει κόκκινο. Έκλεισα 28η εβδομάδα και σερφάροντας αμέριμνη σε site περί μαιευτικής ,ανακάλυψα (αργά δυστυχώς) ότι η δόση των 5 mg του filicine-που συνέχιζα να παίρνω μέχρι εκείνη την ώρα- είναι εξωφρενικά πολύ μεγαλύτερη από τη συνιστώμενη στην εγκυμοσύνη , ότι τόοοσο μεγάλη δόση λαμβάνεται  μόνο σε ειδικές περιπτώσεις ( π.χ. στίγμα) , ότι δεν έχει εξακριβωθεί αν αυτή η ποσότητα είναι ασφαλής, ότι δεν πρέπει να λαμβάνεται μετά το 1ο τρίμηνο της εγκυμοσύνης και μάλιστα χωρίς να ελεγχθούν τα επίπεδα του φυλλικού οξέος στο αίμα , ότι, ότι, ότι... Και το αποκορύφωμα: Με βάση μια αμερικανική έρευνα τα υψηλά επίπεδα φυλλικού οξέος στο αίμα της εγκύου μπορούν να προκαλέσουν αυτισμό στο παιδί... άλλη έρευνα μιλάει για αύξηση πιθανοτήτων για εμφάνιση άσθματος κατά 30%, αν η μητέρα λαμβάνει φυλλικό οξύ από τη 16η έως την 30η εβδομάδα κύησης. Και υπαρχουν και άλλες που μιλούν για επιπτώσεις γενικά στην ανάπτυξη του εγκεφάλου , την αντίσταση στην ινσουλίνη κα. Έπαιρνα ανελλιπώς το filicine μέχρι που έκλεισα τον 7ο και 1 μήνα πριν μείνω έγκυος έπαιρνα pregnacare. Τον γιατρό θέλω απλά να τον σκοτώσω... Μετά το 3μηνο τον ρωτούσα κάθε μήνα για το αν πρέπει να συνεχίσω το χάπι ή όχι...Μου πρότεινε κάτι αμπούλες σίδηρου-φυλλικού που δε με βόλεψαν καθόλου και δεν τις πήρα, συνεχίζοντας έτσι με tradyferon και filicine.ΠΟΤΕ δε μου μίλησε για την τεράστια δόση του φιλισίν, ποτέ δεν είπε για τους κινδύνους. Κατηγορώ και τον εαυτό μου που δεν το έψαξα. Τώρα απλά θα ζω με τον φόβο και την αγωνία ότι κατέστρεψα ένα κατά τα άλλα υγιέστατο μωρό! Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να φτάσω μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης με τόση ταραχή που περνάω...

Τελικά;;;πήγαν όλα καλά;

πρίν από 24 λεπτά , linaa είπε:

Γενικά όλα αυτά είναι έρευνες Κ ξανά έρευνες που στην ουσία δεν ωφελούν πουθενά. Όσο πιο πολύ διαβάζεις τόσο πιο πολύ μπερδεύεσε . Υπερβολικό φολικό οξύ με την συνιστώμενη δόση αποκλείετε να έχεις .

Ότι Κ να κάνεις Κ όλα σωστά να τα κάνεις δυστυχώς το τι προκαλεί αυτισμό δεν έχει βρεθεί. Οπότε ητε πάρεις βιταμίνες ητε όχι το αποτέλεσμα δεν θα το ξέρεις.

Κάνε ένα καλό τσεκ απ πριν ξεκινήσεις προσπάθειες δες τι χρειάζετε ο οργανισμός σου αν χρειάζετε κάτι Κ προσπάθησε να τρως από όλα τα φαγητά. Κ βιταμίνες δεν χρειάζετε να τρελενεσε αν δεν σου λείπει κάτι δεν χρειάζετε να ξεκινήσεις τόσους πολλούς μήνες πριν . 

Σ ευχαριστώ για την απάντηση! Διαβάζω ότι είναι δύσκολο να ανέβει υπερβολικά το φολικό οξύ! Πάνω από 50 τοξικότητα δλδ... Τι να πω...υπάρχει και η θεωρία για εξετάσεις mthfr  και φολικό οξύ τι να πω

Διαφημίσεις

1 hour ago, Renia87 είπε:

Τελικά;;;πήγαν όλα καλά;

Σ ευχαριστώ για την απάντηση! Διαβάζω ότι είναι δύσκολο να ανέβει υπερβολικά το φολικό οξύ! Πάνω από 50 τοξικότητα δλδ... Τι να πω...υπάρχει και η θεωρία για εξετάσεις mthfr  και φολικό οξύ τι να πω

Νομίζω ότι το παραψαχνεις Κ μπερδεύεις όλα τα επιστημονικά που έχεις ακούσει με κάτι που δεν μπορείς να προβλέψεις. 

Βάλε κάτω την λογική σου Κ μόνο. Τίποτα δεν μπορεί να αποτρέψει ή να προβλέψει ένα υγιες παιδί. 

Αν δεν θες να πάρεις filicin μην πάρεις δεν υπάρχει κανόνας ότι αν δεν πάρεις δεν θα κάνεις παιδί υγιές.  Το filicin δίνετε γιατί βοηθάει να προλάβεις τυχόν ελλείψεις που δημιουργούν την διάσχισης ράχη . Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αν δεν το πάρεις θα συμβεί κάτι. 

Κάνε απλά όπως νιώθεις άνετα. Οι βιταμίνες δεν είναι υποχρεωτικές Κ δεν δίνονται για να σου εγγυηθούν κάτι. Ούτε για να σε προβληματίσουν ούτε για να σε ξεανχωσουν.  

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...