Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Νοεμβρίου 2022

Recommended Posts

1 hour ago, Laky said:

Το ελπίζω ρε κορίτσια. Γιατί πραγματικά σκιαχτηκα έτσι που το είδα!!! Σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες πάντως.

Επίσης μόλις μίλησα με τον γιατρό μου και του είπα πως έχω πονάκια χαμηλά και κάτι σαν δάγκωμα, κράμπα κάτι τέτοιο. Και μου είπε απ' αύριο να ξεκινήσω μαγνήσιο. Αυτό το παίρνω νηστική ή φαγωμενη; Ξέχασα να ρωτήσω.

Καλό είναι να τρως και κάτι μαζί, επίσης μην το πάρεις μαζί με ασβέστιο ή σίδηρο, γιατί το ένα εμποδίζει την απορρόφηση του άλλου αν θυμάμαι καλά

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 56 λεπτά , Laky είπε:

Τι εννοείς μακριά από γαλακτοκομικά; Και πόσα θα παίρνουμε το πρωί νηστικες; Δε προλαβαίνουμε κιόλας. Όλα μαζί μαζί με σίδηρο δηλαδή και φυλλικό οξύ κάνει να τα πάρω;

1 με δυο ωρες πριν και μετα να μη φας γαλακτοκομικα! Ξερω γι αυτο με εκνευριζουν κι εμενα τα συμπληρώματα! Φαε το πρωινο σου οπως θες και μετα απο κανενα δυωρο πχ φαε κριτσινι και παρε κ το μαγνησιο! Οπως σε βολευει!! 

• Ευχαριστώ 1

url%5D

πρίν από 56 λεπτά , Laky είπε:

Τι εννοείς μακριά από γαλακτοκομικά; Και πόσα θα παίρνουμε το πρωί νηστικες; Δε προλαβαίνουμε κιόλας. Όλα μαζί μαζί με σίδηρο δηλαδή και φυλλικό οξύ κάνει να τα πάρω;

Πριν πάρεις το οτιδήποτε,ρωτά τον γιατρό σου,διότι δεν χρειάζονται όλοι οι οργανισμοί την ίδια δοσολογία. Εγώ πχ παίρνω μαγνήσιο πρωί και απόγευμα,το μεσημέρι ασβέστιο και το βράδυ σίδηρο με φυλλικό οξύ. Μου τα γράφει όλα αυτά ο γιατρός και πληρώνω λίγα λεφτά (ευτυχώς). Αύριο μόλις ξυπνήσεις τηλεφώνησε του και πες του να σου εξηγήσει με ακρίβεια τι πρέπει να πάρεις,πόσο και τι ωρα

On 6/6/2022 at 5:19 ΜΜ, Marianthi27 είπε:

Ανάσκελα δεν κάνει όταν το μωρό θα είναι κιλά, όχι γραμμάρια. Και βασικά θα το νιώθετε, δεν θα χρειαστεί να σας το πει κανείς. Κάθε φορά που θα ξαπλωνετε ανάσκελα, θα σας έρχετε σκοτοδυνη. Σα να χάνετε τον κόσμο γύρω σας. Οπότε και εσείς οι ίδιες θα το επιδιώκεται στο πλάι. Γενικά δεν υπάρχει "πρέπει" στον ύπνο. Η κάθε κοιλουμπα είναι διαφορετική, οπότε όπως βολεύεται η καθεμία! 

Οι πρώτη φορά μητέρες συνήθως μπερδεύουν τις κινήσεις του μωρού με τις κινήσεις του εντέρου και αρχίζουν να τις αντιλαμβάνονται συνειδητά από την 20η εβδομάδα +, οπότε και το μωρό έχει δυναμώσει. Στο 2ο, 3ο, 4ο παιδί όντας εξοικειωμένη με το σώμα τα καταλαβαίνεις νωρίτερα. Την κόρη μου την κατάλαβα στην 23η εβδομάδα. Τον μπέμπη τώρα από την 11η. Μάλιστα έχει περίπου 10 μέρες που υπάρχουν στιγμές που μου δίνει πιο δυνατές κλωτσιές αλλά και πάλι αμελητέες. 

Το στήθος μεγαλώνει καθοκη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και ειδικά στο τελευταίο τρίμηνο. Ετοιμαστείτε να αλλάζετε συχνά νούμερα σουτιέν. Εγώ ξεκινήσαμε τα σουτιέν που είχα πάρει στο τέλος της 1ης εγκυμοσύνης και πλέον δεν μου κάνουν 

Εγώ έχω πολύ ζόρι με τον ύπνο γτ κανονικά κοιμάμαι ανάσκελα κ σε μια θέση όλη τη νύχτα.... Εχω λίγες μέρες που δεν μπορώ καθόλου πια ανάσκελα κ το παλεύω πολύ για εμβρυική αλλά όλο κατρακυλάω ανάσκελα :-P

Στα σουτιέν τι κάνουμε; εννοώ αγοράζεις κανονικό σουτιέν αλλά πιο μεγάλο νούμερο ή εγκυμοσύνης; 

πρίν από 6 λεπτά , Nj__ είπε:

Εγώ έχω πολύ ζόρι με τον ύπνο γτ κανονικά κοιμάμαι ανάσκελα κ σε μια θέση όλη τη νύχτα.... Εχω λίγες μέρες που δεν μπορώ καθόλου πια ανάσκελα κ το παλεύω πολύ για εμβρυική αλλά όλο κατρακυλάω ανάσκελα :-P

Στα σουτιέν τι κάνουμε; εννοώ αγοράζεις κανονικό σουτιέν αλλά πιο μεγάλο νούμερο ή εγκυμοσύνης; 

Εγώ μπουστακια αγόρασα απλά για να μην πονάω. Όσο το δυνατόν πιο χαλαρά.

Κορίτσια κουράζεστε κι εσείς τόσο πολύ; Κάνω ένα φαγητό και δε ξέρω που να βάλω τη μέση μου απ' τον πόνο. Αν κάτσω κανένα δίωρο όρθια νομίζω θα καταρευσω απ' τη κούραση. Και μέση και σουβλιες χαμηλά στη κοιλιά. Σήμερα καθάρισα ψάρια καμία ώρα και κόντεψα να πέσω κάτω απ' τη κούραση.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

On 6/6/2022 at 2:35 ΜΜ, ArtemisΚ είπε:

Πόσο σας ζηλεύω που δεν βγαίνετε έξω με τέτοια ζέστη!Εγώ πάω κάθε μέρα μεσημέρι στη δουλειά και σκάω!Επίσης πήρα ενα αντιηλιακό της frezyderm κατάλληλο για εγκύους, ελπίζω να είναι καλό!Εσείς τι αντηλιακά έχετε?

Εγω αγορασα της pharmasept που λεει οτι ειναι καταλληλο για εγγυους, μου το βγαλε  διαφημιση στο insta, αλλα δεν μου ηρθε ακομη για να το δοκιμασω.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , Laky είπε:

Κορίτσια κουράζεστε κι εσείς τόσο πολύ; Κάνω ένα φαγητό και δε ξέρω που να βάλω τη μέση μου απ' τον πόνο. Αν κάτσω κανένα δίωρο όρθια νομίζω θα καταρευσω απ' τη κούραση. Και μέση και σουβλιες χαμηλά στη κοιλιά. Σήμερα καθάρισα ψάρια καμία ώρα και κόντεψα να πέσω κάτω απ' τη κούραση.

Ευχαριστώ:).. Θα δοκιμάσω να πάρω ένα μπουστακι μπας κ μου κάτσει. Για την κουραση που λες ναι... Για ένα ψωμί πάω κ νιώθω κομμάτια 

2 ώρες πρίν, Nj__ είπε:

Εγώ πήρα απευθείας θηλασμού για οικονομικούς λόγους. Δεν είναι να αγοράζεις συνέχεια σουτιέν 

• Μου αρέσει 1

SJqRp2.pngPvhnp2.png

πρίν από 10 λεπτά , Marianthi27 είπε:

Εγώ πήρα απευθείας θηλασμού για οικονομικούς λόγους. Δεν είναι να αγοράζεις συνέχεια σουτιέν 

Ναι αλλά που να ξέρεις πόσο θα μεγαλώσει ακόμη; Εμένα μεγαλώνει με απίστευτους ρυθμούς.

πρίν από 6 λεπτά , Laky είπε:

Ναι αλλά που να ξέρεις πόσο θα μεγαλώσει ακόμη; Εμένα μεγαλώνει με απίστευτους ρυθμούς.

Μετά ξαναμικραινει το στήθος. Οπότε ειδικά αν σκοπεύεις να θηλάσεις καιρό, κάποια στιγμή θα χρειαστεί να επιστρέψεις σε μικρότερα νούμερα. Βασικά δεν μικραίνει. Ξεφουσκώνει και πέφτει! Χαχα γίνεται χλαπάτσα που λέει και η κόρη μου

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Marianthi27 είπε:

Μετά ξαναμικραινει το στήθος. Οπότε ειδικά αν σκοπεύεις να θηλάσεις καιρό, κάποια στιγμή θα χρειαστεί να επιστρέψεις σε μικρότερα νούμερα. Βασικά δεν μικραίνει. Ξεφουσκώνει και πέφτει! Χαχα γίνεται χλαπάτσα που λέει και η κόρη μου

Τέλεια!!!! Χαχαχαχα 

7 ώρες πρίν, Laky είπε:

Ακριβώς τα ιδια κι εγω!! Και επισης λαχανιασμα στο περπατημα!! 

url%5D

21 hours ago, Nj__ said:

Eγώ απο τον 2ο κιόλας μήνα ανέβηκα 3 νούμερα (ευτυχώς οχι άλλο ακόμα) και πήγα απο 75C σε 75F! Πήρα αναγκαστικά σουτιέν, και μάλιστα με επενδυσούλα γιατί διαφορετικά η ρωγα διαγράφει τέρμα !!!

• Χαχα 2

2 ώρες πρίν, Marianthi27 είπε:

Έκανα και εγώ αμνιοπαρακεντηση σήμερα λόγω αυξημένου κινδύνου για σύνδρομο down. Αποτελέσματα λογικά την Τρίτη 

Εσύ γιατί έκανες αμνιοπαρακέντηση; Τι αποτελέσματα είχες στην αυχενική; Νιπτ δεν έκανες καθόλου;

1 ώρα πρίν, zouko είπε:

Eγώ απο τον 2ο κιόλας μήνα ανέβηκα 3 νούμερα (ευτυχώς οχι άλλο ακόμα) και πήγα απο 75C σε 75F! Πήρα αναγκαστικά σουτιέν, και μάλιστα με επενδυσούλα γιατί διαφορετικά η ρωγα διαγράφει τέρμα !!!

Οπότε να μην απελπίζομαι. Δεν είμαι η μόνη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...