Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Νοεμβρίου 2022

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 26 λεπτά , ArtemisΚ είπε:

Καλημέρα κορίτσια!μόλις έκανα την αυχενική!!!όλα καλά!!!περιμένω και το papp-a το απόγευμα!και μάλλον είναι κορίτσι!

Μπράβο κορίτσι μου !!!! Άντε να ηρεμησουμε όλες μας σιγά σιγά.  

12 ώρες πρίν, elena93 είπε:

Γιατι στον υπερηχο βρηκαν αυχενικη σε λιγο πιο μεγαλο μεγεθος απο οτι επρεπε να ειναι..αυτη η εξεταση γινεται απο το δικο μας αιμα..σου περνουν αιμα και βλεπουν το dna του μωρου..

Μονο εγω δεν εχω παρει κιλα..μην πω οτι εχω χασει..απο την αγωνια απο τους εμετους απο τις ανακατοσουρες πως να βαλω κιλα

Ούτε εγώ έχω βάλει κιλά σίγουρα έχω χάσει κιολας με τόσους εμετους γερά να είναι κ όλα τα άλλα τα φτιάχνουμε!!!

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Geo22 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια..τι κάνετε; Πως είστε σήμερα; Χρειάζομαι τη βοήθεια σας μέχρι να πάω στο γιατρό..μπορείτε να μου πείτε περίπου πόσο είχατε στο τοξόπλασμα;

Εγω χθες πηρα τα αποτελεσματα και μου βγηκε αρνητικο..γιατι ειναι με % ?

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε;εγώ μάλλον αρρώστησα έχω λίγο μπούκωμα αλλά πολύ πονόλαιμο όλη μέρα με έχει τρελάνει και συνεχίζουν δύο τρεις φορές την ημέρα και τα καφέ-ροζ..

Διαφημίσεις

On 1/5/2022 at 11:03 ΠΜ, Laky είπε:

Κορίτσια καλημέρα. Μαγιονέζα κάνει να Φάμε;;

Οκ. Διάβασα στο ίντερνετ. Θα φάω!!!!

4 ώρες πρίν, Geo22 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια..τι κάνετε; Πως είστε σήμερα; Χρειάζομαι τη βοήθεια σας μέχρι να πάω στο γιατρό..μπορείτε να μου πείτε περίπου πόσο είχατε στο τοξόπλασμα;

Εγώ,είχα τοξοπλασμα igG 0,1 και igM 0,20 αρνητικά και τα 2 αλλά κάθε εργαστήριο τα γράφει αλλιώς. 

2 hours ago, Geo22 said:

καλημερα..μου φαίνεται πάρα πολύ και αγχώνομαι για αυτό ρωτησα..

IgM 0.11

IgG 21.10 

Καλημέρα! Σου γράφει δίπλα εάν είναι θετικό ή αρνητικό; Το είπες στο γιατρό σου;

1 hour ago, elena93 είπε:

Καλημερα κοριτσια.. σημερα εχω ραντεβου για υπεριχο σε ενα νοσοκομειο ερασμους θα με εξετασει ενας ειδικος μου ειπανε.. εχω αγχωθει παρα πολυ

Καλημέρα σε όλες!

Με το καλό κορίτσι μου όλα να είναι τέλεια εύχομαι!Οι προσευχές μας μαζί σου!!

Εγώ περιμένω να με δει παθολόγος , κρυολωγησα και μάλλον έχω πύον στις αμυγδαλές..για να δούμε θα χρειαστεί αντιβίωση; Ευτυχώς το τέστ αρνητικό..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Despoina31 είπε:

Καλημέρα! Σου γράφει δίπλα εάν είναι θετικό ή αρνητικό; Το είπες στο γιατρό σου;

Όχι ρε συ δε μου γράφει και επειδή πάω σε δημόσιο δεν είναι εύκολο να βρω τον γυναικολόγο..

2 ώρες πρίν, Despoina31 είπε:

Αντισώματα τοξοπλασματος IgG 21.10

Μη αντιδρων <1.6

Γκρίζα ζώνη 1.6-3.00

Αντιδρων >3.00

Κοριτσια μολις τελειωσα..η αυχενικη ειχε μικρηνη ηταν 2,4mm..το μωρο ηταν μια χαρα τα οργανα μια χαρα ειδαμε και ρινικο ιστο..ο γιατρος ειπε  ειναι θετικα τα πραγματα..και 80% ειναι κοριτσακι..εσεις ποσο ειχατε αυχενικη; Μου ειπε 11 εβδομαδων που σου μετρησε η μαια αυχενικη ειναι νωρις και γι'αυτο βγηκε μεγαλυτερη

• Μου αρέσει 7

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...