Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Νοεμβρίου 2022

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Nj__ είπε:

Ξέρετε κάτι επικίνδυνο διατροφικά; εκτός από τα Θαλασσινα /οστρακοειδή κ νωπά κρέατα? Κάτι που δεν πάει ο νους βρε παιδί μ...? 

Τα μαλακά τυριά. Το ροκφόρ ας πούμε.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Matina87 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,καλό μήνα!!! μέχρι στιγμής γύρω στα 1,5 με 2 κιλά έχω πάρει.. σήμερα είδα κ λιγο ροζ κ ταράχτηκα αρκετά στην αρχή..τώρα δεν έχω τίποτα.. με το καλό να κυλήσει ήρεμα ο μήνας!!

Δεν έχω ζυγαριά... Αλήθεια! Οπότε τέλος του μήνα που θα πάω στο γιατρό θα μάθω τι έχω κάνει με όσα καταβροχθιζω! 

Για τα υγρά σε καταλαβαίνω... Μετά την αιμορραγία που είχα έχω νον στοπ καφέ όλων των αποχρώσεων (προσπαθώ να μην δίνω σημασία) 

πρίν από 35 λεπτά , Laky είπε:

Τα μαλακά τυριά. Το ροκφόρ ας πούμε.

.. Ναι με το ανθότυρο με πείραξε η αλήθεια είναι γτ το έτρωγα αρκετά 

1 ώρα πρίν, Nj__ είπε:

Δεν έχω ζυγαριά... Αλήθεια! Οπότε τέλος του μήνα που θα πάω στο γιατρό θα μάθω τι έχω κάνει με όσα καταβροχθιζω! 

Για τα υγρά σε καταλαβαίνω... Μετά την αιμορραγία που είχα έχω νον στοπ καφέ όλων των αποχρώσεων (προσπαθώ να μην δίνω σημασία) 

.. Ναι με το ανθότυρο με πείραξε η αλήθεια είναι γτ το έτρωγα αρκετά 

Σου είπε ο γιατρός να είσαι ξάπλα;τώρα είχα πάλι καφέ υγρά ..

Κορίτσια μου εγώ δν είμαι καθόλου καλά όλο εμετούς ούτε νερό δν μπορώ να πιω μίλησα με τον γιατρό Μ εδώσε ηλεκτρολιτες Μ είπε να τρώω δύο μπουκιες ανά μια δυο ώρες κ λίγο λίγο νερό . Αν δν δω καλυτέρευση θα πρέπει να πάω σε νοσοκομείο για όρο.

• Λυπημένη/-ος 1

6 hours ago, Nj__ said:

Ξέρετε κάτι επικίνδυνο διατροφικά; εκτός από τα Θαλασσινα /οστρακοειδή κ νωπά κρέατα? Κάτι που δεν πάει ο νους βρε παιδί μ...? 

Μεγάλα ψάρια που μπορεί να έχουν υδράργυρο.. Κ τη μαγιονεζα μου εκοψε ο γιατρος μου λόγω αυγων, την εχω αντικαταστησει με vegan

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Matina87 είπε:

Σου είπε ο γιατρός να είσαι ξάπλα;τώρα είχα πάλι καφέ υγρά ..

Όχι, απλά επειδή έχω πάρει Αναρρωτικη ούτως ή άλλως είμαι χαλαρά γενικά.. Κ είμαι ψιλό ταβλα από μόνη μ.. Όταν τον είχα ρωτήσει είχε πει "ε όχι κ ξάπλα με λίγα καφέ" 

2 ώρες πρίν, Nantiaki al είπε:

Κορίτσια μου εγώ δν είμαι καθόλου καλά όλο εμετούς ούτε νερό δν μπορώ να πιω μίλησα με τον γιατρό Μ εδώσε ηλεκτρολιτες Μ είπε να τρώω δύο μπουκιες ανά μια δυο ώρες κ λίγο λίγο νερό . Αν δν δω καλυτέρευση θα πρέπει να πάω σε νοσοκομείο για όρο.

Πω ρε κορίτσι υπομονή πραγματικά 

3 ώρες πρίν, Despoina31 είπε:

Μεγάλα ψάρια που μπορεί να έχουν υδράργυρο.. Κ τη μαγιονεζα μου εκοψε ο γιατρος μου λόγω αυγων, την εχω αντικαταστησει με vegan

Για τη μαγιονέζα λόγω παστερίωσης ε; 

Καλημέρα. Καλό μήνα σε όλες! 

Εγώ είμαι στην 13η εβδομάδα και έχω πάρει 3 κιλά! Τρομάζω για το μέλλον. Θα ψάξω για διατροφολόγο να με βάλει λίγο σε ένα πλαίσιο. Όλοι μου λένε ότι 3 κιλά δεν είναι τίποτα και το πολύ πολύ να πάρω 10 κιλά στο τέλος που είναι νορμάλ (στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάρει 8,5). Αλλά διαφωνώ γιατί τώρα τα κιλά είναι καθαρά δικά μου. Φαίνεται άλλωστε από τα μπούτια και τον ποπό που έκανα. Το μωρό είναι μικρούλι. Αντε το πολύ μισό κιλό να ναι δικό του. Αν λοιπόν συνεχίσω με τόση ευκολία να βάζω κιλά, όχι 10 αλλά 20 και 30 θα φτάσω. Για αυτό θέλω απο τώρα να το κοντρολαρω. Όσο είναι ακόμα νωρίς. 

Από απαγορευμένα φαγητά, εγώ ξέρω αλκοόλ, καφεΐνη μέχρι μια συγκεκριμένη ποσότητα, θαλασσινά, μη παστεριωμενα γαλακτοκομικά και μεγάλα ψάρια τύπου σολομός, τόνος κτλ που έχουν συσωρευμενα βαρέα μέταλλα 

• Μου αρέσει 2

SJqRp2.pngPvhnp2.png

1 ώρα πρίν, Marianthi27 είπε:

Καλημέρα. Καλό μήνα σε όλες! 

Εγώ είμαι στην 13η εβδομάδα και έχω πάρει 3 κιλά! Τρομάζω για το μέλλον. Θα ψάξω για διατροφολόγο να με βάλει λίγο σε ένα πλαίσιο. Όλοι μου λένε ότι 3 κιλά δεν είναι τίποτα και το πολύ πολύ να πάρω 10 κιλά στο τέλος που είναι νορμάλ (στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάρει 8,5). Αλλά διαφωνώ γιατί τώρα τα κιλά είναι καθαρά δικά μου. Φαίνεται άλλωστε από τα μπούτια και τον ποπό που έκανα. Το μωρό είναι μικρούλι. Αντε το πολύ μισό κιλό να ναι δικό του. Αν λοιπόν συνεχίσω με τόση ευκολία να βάζω κιλά, όχι 10 αλλά 20 και 30 θα φτάσω. Για αυτό θέλω απο τώρα να το κοντρολαρω. Όσο είναι ακόμα νωρίς. 

Από απαγορευμένα φαγητά, εγώ ξέρω αλκοόλ, καφεΐνη μέχρι μια συγκεκριμένη ποσότητα, θαλασσινά, μη παστεριωμενα γαλακτοκομικά και μεγάλα ψάρια τύπου σολομός, τόνος κτλ που έχουν συσωρευμενα βαρέα μέταλλα 

Εγώ έχω βάλει 5!!! Και όντως τα μπούτια κι ο ποπός κάνουν μπαμ!!!

Καλημέρα κορίτσια!εγώ ακόμα στο 1,5 είμαι αλλά και τα 3 δεν είναι πολλά. Βέβαια εμένα ο γιατρός μου είναι πολύ αυστηρός με τα κιλά και μου πε στο 1ο τρίμηνο πρπει να πάρεις μέχρι 1,5 κιλό!Τι να του πω τώρα που είμαι 11+3 και είμαι ήδη στο 1,5 κιλό πάνω:p

On 1/5/2022 at 2:07 ΜΜ, Nj__ είπε:

Το συκώτι λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε βιταμίνη Α και επίσης ο τόνος,διότι είναι πλούσιος σε υδράργυρο,κάτι το οποίο είναι επιβλαβές για το έμβρυο. Προσωπικά υποφέρω από εμετούς και μια φορά που έκανα σαντουις με τόνο,ήταν λες και πέρασα τροφική δηλητηρίαση.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 41 λεπτά , elena93 είπε:

Κοριτσια σημερα πηρα τα αιματολογικα και βγηκαν μια χαρα..σε μερικες μερες βγαινει και το νιπτ..με εχει φαει η αγωνια

Με το καλό να βγει τέλειο και το nipt εύχομαι!!όλα καλά θα πάνε!!

εγώ και σήμερα έχω καφέ και ελαφρύ πόνο περιόδου μίλησα με τον γιατρό μου και μου είπε πως εφόσον είδαμε τον μπέμπη μας την περασμένη  Τετάρτη να μην ανησυχώ..ξάπλα και ακινησία δεν χρειάζεται να κάνω μου είπε.. πάντως νιώθω πως μέχρι να σταματήσουν και να ξαναπάω στον γιατρό δεν θα μπορέσω να ηρεμήσω εντελώς..

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, elena93 είπε:

Κοριτσια σημερα πηρα τα αιματολογικα και βγηκαν μια χαρα..σε μερικες μερες βγαινει και το νιπτ..με εχει φαει η αγωνια

Νιπτ γτ θα κάνεις κ πως ακριβώς γίνετε αυτή η εξέταση;

3 ώρες πρίν, elena93 είπε:

Όλα καλά εύχομαι κορίτσι μου. Να περάσει και να ήταν απλά μια μπόρα! 

10 ώρες πρίν, ArtemisΚ είπε:

Καλημέρα κορίτσια!εγώ ακόμα στο 1,5 είμαι αλλά και τα 3 δεν είναι πολλά. Βέβαια εμένα ο γιατρός μου είναι πολύ αυστηρός με τα κιλά και μου πε στο 1ο τρίμηνο πρπει να πάρεις μέχρι 1,5 κιλό!Τι να του πω τώρα που είμαι 11+3 και είμαι ήδη στο 1,5 κιλό πάνω:p

Εγώ είμαι 11 ακριβώς και 5 κιλά πάνω!

• Μου αρέσει 2

3 ώρες πρίν, Nantiaki al είπε:

Νιπτ γτ θα κάνεις κ πως ακριβώς γίνετε αυτή η εξέταση;

Γιατι στον υπερηχο βρηκαν αυχενικη σε λιγο πιο μεγαλο μεγεθος απο οτι επρεπε να ειναι..αυτη η εξεταση γινεται απο το δικο μας αιμα..σου περνουν αιμα και βλεπουν το dna του μωρου..

1 ώρα πρίν, Laky είπε:

Όλα καλά εύχομαι κορίτσι μου. Να περάσει και να ήταν απλά μια μπόρα! 

Εγώ είμαι 11 ακριβώς και 5 κιλά πάνω!

Μονο εγω δεν εχω παρει κιλα..μην πω οτι εχω χασει..απο την αγωνια απο τους εμετους απο τις ανακατοσουρες πως να βαλω κιλα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...