Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Νοεμβρίου 2022

Recommended Posts

11 ώρες πρίν, elena93 είπε:

Κοριτσια μου καλη ανασταση χρονια πολλα σε ολες με υγεια και χαρα..

χθες καναμε την αποκαληψη στους γονεις..εστειλα την αδερφη μου εκανε ενα καδρακι με μια φωτο απο τον υπερηχο και η αντιδραση τους ηταν φανταστηκη..το βλεπω και κλαιω φιλουσαν την φωτο:wub:..εσεις το εχετε πει ή οχι ακομα;

Εγώ από την πρώτη στιγμή του θετικού τεστ εγκυμοσύνης. Σε γονείς, πεθερικά και στην κόρη μου. Μόλις επιβεβαιωσαμε με χοριακες, το είπα και σε αδέρφια. Την άλλη εβδομάδα που κλείνω την 12η εβδομάδα θα τα πω σε γνωστούς και φίλους 

• Μου αρέσει 1

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Matina87 είπε:

Το προηγούμενο Σάββατο το είχα πάθει και εγώ από την αριστερή πλευρά, κοιμήθηκα το μεσημέρι κ όταν ξύπνησα ήμουν έτσι..δυο μέρες μου κράτησε και μου πέρασε ευτυχώς.. εύχομαι να σου περάσει σύντομα γιατί είναι δύσκολη κατάσταση!Νομίζω πως σχετίζεται μεγαλώνει η μήτρα σιγά σιγά και ίσως πιέζεται κάποιο νεύρο ανάλογα με τη θέση του μωρού..

Ελπίζω να περάσει γρήγορα. Σ ευχαριστώ κορίτσι μου.

Χρόνια πολλά κορίτσια, Χριστός Ανέστη με υγεία, αγάπη και ευτυχία!! Του χρόνου να είμαστε όλες με τα μωράκια μας αγκαλιά!!

On 21/4/2022 at 8:51 ΜΜ, elena93 είπε:

Κοριτσια εχει καμια απο εσας ημικρανιες; Εχω εδω και 2-3 μερες παει να σπασει το κεφαλι μου και φοβαμε να πιω τιποτα..εσεις τι πινετε οταν εχετε πονοκεφαλο;

Έτσι είμαι από τέλη 1ου μήνα κυησης, καθημερινά όλη μέρα.. τπτ δν παίρνω γτ δε με πιάνει δυστυχώς..  το μασάζ είναι κάπως ανακουφιστικο.. ελπίζω μόνο να μ περάσει μετά το τέλος του 3ου μήνα! Έχω κάποιες ελπίδες!

23 ώρες πρίν, elena93 είπε:

Κοριτσια μου καλη ανασταση χρονια πολλα σε ολες με υγεια και χαρα..

χθες καναμε την αποκαληψη στους γονεις..εστειλα την αδερφη μου εκανε ενα καδρακι με μια φωτο απο τον υπερηχο και η αντιδραση τους ηταν φανταστηκη..το βλεπω και κλαιω φιλουσαν την φωτο:wub:..εσεις το εχετε πει ή οχι ακομα;

Πόσο είσαι τώρα? Εγώ 10 εβδομάδων και η αλήθεια είναι ότι από την πρώτη στιγμή το είπαμε σε γονείς, αδερφια και εδώ κ λίγες μέρες σε συγγενείς κ κάποιους φίλους! Στην πρώτη εγκυμοσύνη μου η αλήθεια είναι οτι πέρα από γονείς κ αδερφια που το έμαθαν πάλι από την πρώτη στιγμή, στους υπόλοιπους το είπαμε μετά την αυχενική! Τώρα λίγο πιο χαλαρά! Να δούμε! Ελπίζω να μην προτρεξαμε κ να πάνε όλα καλά!

1 ώρα πρίν, Irini__ είπε:

Χρόνια πολλά κορίτσια, Χριστός Ανέστη με υγεία, αγάπη και ευτυχία!! Του χρόνου να είμαστε όλες με τα μωράκια μας αγκαλιά!!

Έτσι είμαι από τέλη 1ου μήνα κυησης, καθημερινά όλη μέρα.. τπτ δν παίρνω γτ δε με πιάνει δυστυχώς..  το μασάζ είναι κάπως ανακουφιστικο.. ελπίζω μόνο να μ περάσει μετά το τέλος του 3ου μήνα! Έχω κάποιες ελπίδες!

Πόσο είσαι τώρα? Εγώ 10 εβδομάδων και η αλήθεια είναι ότι από την πρώτη στιγμή το είπαμε σε γονείς, αδερφια και εδώ κ λίγες μέρες σε συγγενείς κ κάποιους φίλους! Στην πρώτη εγκυμοσύνη μου η αλήθεια είναι οτι πέρα από γονείς κ αδερφια που το έμαθαν πάλι από την πρώτη στιγμή, στους υπόλοιπους το είπαμε μετά την αυχενική! Τώρα λίγο πιο χαλαρά! Να δούμε! Ελπίζω να μην προτρεξαμε κ να πάνε όλα καλά!

Και εγω 10 εβδομαδων και 3 ημερων..και το ξερουν μονο οι γονεις δεν το εχουμε πει σε αλλους ακομα..

15 ώρες πρίν, Laky είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Εγώ είμαι 10 εβδομάδων και παίρνω δύο χάπια. Πρίν έπαιρνα τρία την ημέρα. Κι από αύριο που μπαίνω στην 11η εβδομάδα θα παίρνω ένα χάπι. Για να το κόψω σταδιακά. Κορίτσια το μεσημέρι Μ έπιασε η μέση μου και σέρνω σχεδόν το δεξί μου πόδι. Οσφυαλγία. Δε ξέρω τι να κάνω. Τι έπαθα στα ξαφνικά. Μπορεί να έχει κάποια σχέση με την εγκυμοσύνη;

Ναι εχει..το επαθα στην πρωτη εγκυμοσυνη..δεν αντεχετε αυτος ο πονος..πηγα σε φυσικοθεραπευτρια τοτε αλλα χωρις αποτελεσματα..αυτη την φορα ειχα τον ιδιο πονο πριν μαθω οτι ειμαι εγκυος και μετα μου περασε απο μονο του..και τωρα εχω καποιους πονους σταδιακα στην μεση οχι τιποτα σπουδαιο

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Laky είπε:

Κορίτσια μου από συμπτώματα πως είστε; Εγώ είμαι ακριβώς 10 εβδομάδων. Κι έχω πόνο μόνο στο στήθος πια. Πολύ έντονο βέβαια. Αλλά μόνο στο στήθος.

Και εγώ το ίδιο μόνο στήθος και όταν κουράζομαι μέση και κοιλια λίγο.Η υπνηλία βέβαια δεν έχει φύγει. 

• Μου αρέσει 1

On 23/4/2022 at 1:01 ΜΜ, Rainbee είπε:

Κορίτσι μου σου είπαν από τι προκλήθηκε η αιμορραγία? Σου έδωσε μετά ο γιατρός κάποιες οδηγίες προγεστερονη κάτι? Εγώ που είχα το ίδιο μου είπαν ήταν αιμάτωμα αλλά δεν επηρεάζει σε κάτι κ ότι ούτε προγεστερονη χρειάζεται γιατί δε θα βοηθήσει στην απορρόφηση του παρόντος αιματώματος. Κι εγώ αυτή τη βδομάδα έχω αυχενικη.

Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλες, να κρατήσουμε τα μωράκια μας στην αγκαλιά μας σύντομα! 

Οχι κορίτσι μ δεν έδωσε ιδιαίτερη βάση ο γιατρός, είδε πως στον πλακούντα δεν υπάρχει κάποια αποκόλληση ούτε και κάτι γύρω από τον σάκο κ αφού το μωράκι είναι μια χαρά μου είπε να μην το σκέφτομαι καν. (πως γίνεται αυτό το να μην το σκέφτομαι ; αντε ντε;) Δεν έδωσε ιδιαίτερες οδηγίες αλλά επειδή έχω σταματήσει από τη δουλειά εδώ κ καιρό ξέρει πως θα είμαι σπίτι.(εγώ είμαι κ ψιλόταβλα από την προηγούμενη φορά που είχα καφέ) Για προγεστερονη μου είπε να πάρω μέχρι να σταματήσει το αίμα κ τα καφέ μετά το αιμα (κολπικά γτ με πείραζε πριν που έπαιρνα σαν χάπι- στομα) - είπε καλό μπορεί να κάνει κακό όχι. Αλλά επειδή εσένα βρήκε τι είναι κ σου είπε για αιμάτωμα είναι διαφορετική περίπτωση καταλαβαίνω.  Εγώ Τρίτη πάω για αυχενική, εσύ; 

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Laky είπε:

Κορίτσια μου από συμπτώματα πως είστε; Εγώ είμαι ακριβώς 10 εβδομάδων. Κι έχω πόνο μόνο στο στήθος πια. Πολύ έντονο βέβαια. Αλλά μόνο στο στήθος.

Εγω σημερα ειμαι 10+3..και εγω εχω πονο στο στηθος ειδικα στις ακρες..εχω και καποιες φορες ανακατοσουρες οχι καθε μερα..απο την 8η αρχισαν να σταματανε καπως οι εμετοι και οι ανακατοσουρες νον στοπ..και αυτη την εβδομαδα σαν να με ποναει η μεση μου καποιες φορες

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Laky είπε:

Κ γω στις 12 σήμερα.. Πλέον στήθος πιο πολύ κ γω κ τα κλασσικά άερια κ ρεψιματα (για πουθενά δεν είμαι) 

17 ώρες πρίν, elena93 είπε:

Εγω σημερα ειμαι 10+3..και εγω εχω πονο στο στηθος ειδικα στις ακρες..εχω και καποιες φορες ανακατοσουρες οχι καθε μερα..απο την 8η αρχισαν να σταματανε καπως οι εμετοι και οι ανακατοσουρες νον στοπ..και αυτη την εβδομαδα σαν να με ποναει η μεση μου καποιες φορες

10 εβδομάδων κ εγώ ακριβώς τα. Ίδια περιμένοντας 6 μαϊου αυχενικη

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 29 λεπτά , Laky είπε:

Άντε να δούμε. Θα καταφέρει κάποια άραγε να μάθει φύλλο; Αν και δε ξέρω για εσάς εμένα είναι το τελευταίο που Μ ενδιαφέρει!

Και μένα το ίδιο μόνο να είναι υγιές μωράκι να είναι όλο καλά και τίποτα άλλο!!

@Laky πώς είσαι με την μέση σου ;

πρίν από 43 λεπτά , Matina87 είπε:

Χριστός Ανέστη , Χρόνια πολλά κορίτσια!πώς είστε;; σήμερα έδωσα αίμα για τις ορμόνες της αυχενικής και αύριο έχω ραντεβού ..δεν περνάνε οι ώρες..

Αληθώς!εγώ μια χαρά ,είμαι 10+4 και την Τρίτη έχω το papp-a που λες και ανυπομονώ!

• Μου αρέσει 1

Γειά σας κορίτσια. 

Εμένα άρχισαν οι ζαλάδες. Από την προηγούμενη εγκυμοσύνη μου άφησε κατάλοιπο ορθοστατικη υπόσταση. Οπότε με το που θα σηκωθώ από κάπου, χάνω το κόσμο γύρω μου. Κατά τα άλλα, λίγο αν κουραστώ με πονάει η μέση μου τρέλα. Με ψευτοτριβει ο άντρας μου. Το στομάχι με πιάνει καμία φορά. Προσπαθώ να ενσωματώσω πολύ στη διατροφή μου φρούτα και λαχανικά, παρότι με παρηγορουν μόνο τα ψωμοειδη...χαχα Ευτυχώς για πρώτο τρίμηνο πήρα μόνο 2,5 κιλά και από ότι διαβάζω είμαι μέσα στα επιτρεπτά όρια. Κατά τα άλλα, όλα καλά ☺️

• Μου αρέσει 1

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...