Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Νοεμβρίου 2022

Recommended Posts

Κοριτσια χθες ακουσα τον πιο υπεροχο ηχο:wub: αγορασα ντοπλερ που ακους την καρδουλα..το δοκιμασα χθες και βρηκα την καρδουλα να χτυπαει ντουκου ντουκου πολυ γρηγορα..αυριο εχω ραντεβου και για υπερηχο..

• Μου αρέσει 8

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου και Καλή Ανάσταση! 

Χάθηκα λίγο, είχα περίεργες μέρες με πολλή αδιαθεσία, κόπωση κ πολλή ξάπλα... και χτες είχα αιμορραγία... Νόμιζα πως όλα τελείωσαν καθώς η ροή ήταν έντονη αλλά τελικά το μωρό μας είναι μαχητης/τρία και ήταν μια χαρά.. Κουνούσε χεράκια ποδαράκια και έχει φτασει τα 6cm! Την Τρίτη πάμε για αυχενική! 

• Μου αρέσει 5

1 hour ago, elena93 said:

Κοριτσια εχει καμια απο εσας ημικρανιες; Εχω εδω και 2-3 μερες παει να σπασει το κεφαλι μου και φοβαμε να πιω τιποτα..εσεις τι πινετε οταν εχετε πονοκεφαλο;

Ναιιιι κ εγώ! Βασικά αν με πιάσει κρατάει 2-3 μέρες. Πάθαινα κ πριν αλλά τώρα είναι πιο συχνές.. Μόνο ντεπόν επιτρέπει ο δικός μου γιατρός κ αυτό όχι κάθε μέρα (όχι ότι με πιάνει κιόλας)

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια. 

Από τη Κυριακή που ξεκίνησαν τα καφέ υγρά, σήμερα πρώτη μέρα δεν είχα καθόλου. Είχα δύο αποκολλησεις που ευτυχώς δεν σχετιζόταν με το μωρό. Ξαπλωμένη όσο μπορώ και γενικά ξεκούραση. Αυτό βέβαια μου έφερε δυσκοιλιοτητα και μια κοιλουμπα να γιατί όλο στο φαγητό το έριχνα χαχα

Ξαναείδα και το μωράκι. Όλα καλά, σχηματισμενο με κεφάλι, χέρια, πόδια, κομπλέ. 

Εύχομαι καλή Ανάσταση και του χρόνου τέτοια εποχή να τσουγκριζουμε με τα αγγελούδια μας! ❤️

• Μου αρέσει 5

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κοριτσια μου καλη ανασταση χρονια πολλα σε ολες με υγεια και χαρα..

χθες καναμε την αποκαληψη στους γονεις..εστειλα την αδερφη μου εκανε ενα καδρακι με μια φωτο απο τον υπερηχο και η αντιδραση τους ηταν φανταστηκη..το βλεπω και κλαιω φιλουσαν την φωτο:wub:..εσεις το εχετε πει ή οχι ακομα;

Διαφημίσεις

On 4/21/2022 at 6:34 PM, Nj__ said:

Καλησπέρα κορίτσια μου και Καλή Ανάσταση! 

Χάθηκα λίγο, είχα περίεργες μέρες με πολλή αδιαθεσία, κόπωση κ πολλή ξάπλα... και χτες είχα αιμορραγία... Νόμιζα πως όλα τελείωσαν καθώς η ροή ήταν έντονη αλλά τελικά το μωρό μας είναι μαχητης/τρία και ήταν μια χαρά.. Κουνούσε χεράκια ποδαράκια και έχει φτασει τα 6cm! Την Τρίτη πάμε για αυχενική! 

Κορίτσι μου σου είπαν από τι προκλήθηκε η αιμορραγία? Σου έδωσε μετά ο γιατρός κάποιες οδηγίες προγεστερονη κάτι? Εγώ που είχα το ίδιο μου είπαν ήταν αιμάτωμα αλλά δεν επηρεάζει σε κάτι κ ότι ούτε προγεστερονη χρειάζεται γιατί δε θα βοηθήσει στην απορρόφηση του παρόντος αιματώματος. Κι εγώ αυτή τη βδομάδα έχω αυχενικη.

• Μου αρέσει 1

Καλή Ανάσταση  και Καλό Πάσχα εύχομαι κορίτσια!Του χρόνου με το καλό αγκαλιά με τα μωράκια μας!!

3 ώρες πρίν, elena93 είπε:

Κοριτσια μου καλη ανασταση χρονια πολλα σε ολες με υγεια και χαρα..

χθες καναμε την αποκαληψη στους γονεις..εστειλα την αδερφη μου εκανε ενα καδρακι με μια φωτο απο τον υπερηχο και η αντιδραση τους ηταν φανταστηκη..το βλεπω και κλαιω φιλουσαν την φωτο:wub:..εσεις το εχετε πει ή οχι ακομα;

Κ εμείς το είπαμε κατευθείαν πριν κάνω χοριακή δεν κρατιόμασταν..οι αντιδράσεις όλων πολύ έντονες !!

Αυχενική και εγώ έχω την ερχόμενη Τετάρτη , ανυπομονώ θα έχουμε 3 βδομάδες να δούμε το νινακι μας!!εν τω μεταξύ όλοι μας ρωτάνε αν είδαμε το φύλο..

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια. Εγώ είμαι 10 εβδομάδων και παίρνω δύο χάπια. Πρίν έπαιρνα τρία την ημέρα. Κι από αύριο που μπαίνω στην 11η εβδομάδα θα παίρνω ένα χάπι. Για να το κόψω σταδιακά. Κορίτσια το μεσημέρι Μ έπιασε η μέση μου και σέρνω σχεδόν το δεξί μου πόδι. Οσφυαλγία. Δε ξέρω τι να κάνω. Τι έπαθα στα ξαφνικά. Μπορεί να έχει κάποια σχέση με την εγκυμοσύνη;

πρίν από 32 λεπτά , Laky είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Εγώ είμαι 10 εβδομάδων και παίρνω δύο χάπια. Πρίν έπαιρνα τρία την ημέρα. Κι από αύριο που μπαίνω στην 11η εβδομάδα θα παίρνω ένα χάπι. Για να το κόψω σταδιακά. Κορίτσια το μεσημέρι Μ έπιασε η μέση μου και σέρνω σχεδόν το δεξί μου πόδι. Οσφυαλγία. Δε ξέρω τι να κάνω. Τι έπαθα στα ξαφνικά. Μπορεί να έχει κάποια σχέση με την εγκυμοσύνη;

Το προηγούμενο Σάββατο το είχα πάθει και εγώ από την αριστερή πλευρά, κοιμήθηκα το μεσημέρι κ όταν ξύπνησα ήμουν έτσι..δυο μέρες μου κράτησε και μου πέρασε ευτυχώς.. εύχομαι να σου περάσει σύντομα γιατί είναι δύσκολη κατάσταση!Νομίζω πως σχετίζεται μεγαλώνει η μήτρα σιγά σιγά και ίσως πιέζεται κάποιο νεύρο ανάλογα με τη θέση του μωρού..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...