Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Νοεμβρίου 2022

Recommended Posts

πρίν από 15 λεπτά , ArtemisΚ είπε:

Δεν νομίζω να είναι κακό που δεν σου είπε. Εμένα μου τα λέει όλα αναλυτικά γι αυτό ,βασικά πήραμε και τον υπέρηχο που τους γράφει.

Και μένα μου δίνει τον υπέρηχο αλλά δε τους γράφει. Βασικά δε τους μέτρησε και ποτέ. Είμαι σίγουρη. Τέλοσπαντων. Εμένα πιο πολύ με προβληματίζει που το στήθος μου δεν έχει πρηστεί καθόλου, ούτε φλέβες ούτε τίποτα παρά τα υπόλοιπα. Άσε που αντί να τα βγάζω τρώω σαν το ζώο όλη μέρα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Laky είπε:

Και μένα μου δίνει τον υπέρηχο αλλά δε τους γράφει. Βασικά δε τους μέτρησε και ποτέ. Είμαι σίγουρη. Τέλοσπαντων. Εμένα πιο πολύ με προβληματίζει που το στήθος μου δεν έχει πρηστεί καθόλου, ούτε φλέβες ούτε τίποτα παρά τα υπόλοιπα. Άσε που αντί να τα βγάζω τρώω σαν το ζώο όλη μέρα!!!

Ούτε εμένα έχει ξεκινήσει να τους μετράει ακόμα γιατί είναι μικρουλι και όσον αφορά το στήθος ούτε εμένα είναι πρησμένο ούτε πονάει ούτε φλέβες αλλά το κάθε σώμα και ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικά..φαντάσου πολλές μου έλεγαν όταν είχα καθυστέρηση πως αφού δε πονάει το στήθος δεν είμαι έγκυος και τελικά να που είμαι σχεδόν 2 μηνών και πάνε όλα καλά..συμπτώματα με συμπτώματα διαφέρουν..

• Μου αρέσει 1

Πολύ φαγητό όμως ρε κορίτσια. Πρέπει οπωσδήποτε να βρω ένα τρόπο να τρώω και κάποια γεύματα με λιγότερες θερμίδες. Έτσι που πάω εγώ θα βάλω τα πρώτα δέκα κιλά στο πρώτο τρίμηνο. Εσείς δε τρώτε τόσο πολύ; Έχει ανοίξει η όρεξη μου σε τραγικό βαθμό.

Εγώ έκλεισα την 8η βδομάδα και μπήκα σήμερα στην 9η μπορεί γι αυτό και να μου τους είπε δεν ξέρω αλλά δεν είναι λόγος ανησυχίας αυτός!είναι απλά ένας αριθμός ,το θέμα είναι να χτυπάει!

Εμένα αν και είμαι αδύνατη με βάλε σε δίαιτα λόγω σακχαρου...και γω θέλω να φάω έχω πάρει μισό κιλό

Καλησπέρα κορίτσια!! Ελπίζω να είστε όλες καλά!! Εγώ σήμερα συνειδητοποίησα ότι πλέον δυσκολεύομαι στις ενέσεις να πιάσω δέρμα! Κ επειδή δεν πιάνω πολύ καλά το δέρμα έχω κάνει 1-2 μελανιές σαν αιματώματα. Την άλλη εβδομαδα που θα πάω αιματολόγο θα του το πω μήπως κάνω ενέσεις στο πόδι για λίγο καιρό..

Επίσης οι ναυτίες μου έχουν φύγει πλέον, το στήθος παραμένει πρησμένο και δυσκοιλιότητα φουλ. Α και έχω πάρει 3 κιλά, τα οποία ωστόσο δεν φαίνονται καθόλου οπότε υποψιάζομαι οτι είναι περισσότερο απο κατακράτηση.

Τέλος, στον τελευταίο υπέρηχο είδαμε το μικρουλάκι να κουνιέται!! Μας έδωσε ο γιατρός και τον υπέρηχο σε dvd και καθόμαστε με τον άντρα μου κ το χαζεύουμε χαχαχ

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου πως τα πατε με τους εμετους;εγω πολυ χαλια..οτι και να τρωω μετα το βγαζω..μακαρι να μην τραβηξει για πολυ αυτο το πραγμα γιατι δεν ξερω πως θα τα βγαλω περα αληθεια..εσας που ειναι η 2η εγκυμοσυνη και αν εχετε περασει το θεμα με τους εμετους ποτε σταματησανε;

On 7/4/2022 at 12:10 ΜΜ, ArtemisΚ είπε:
4 ώρες πρίν, Laky είπε:

Πολύ φαγητό όμως ρε κορίτσια. Πρέπει οπωσδήποτε να βρω ένα τρόπο να τρώω και κάποια γεύματα με λιγότερες θερμίδες. Έτσι που πάω εγώ θα βάλω τα πρώτα δέκα κιλά στο πρώτο τρίμηνο. Εσείς δε τρώτε τόσο πολύ; Έχει ανοίξει η όρεξη μου σε τραγικό βαθμό.

Εγώ πεινάω όλη μέρα αλλά ότι κι αν φάω κάνω εμετό..μόνο το ρύζι με χαλαρώνει οπότε έτσι κι αλλιώς δε παίρνω κιλά αφού βγάζω τα πάντα..

4 ώρες πρίν, Despoina31 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Ελπίζω να είστε όλες καλά!! Εγώ σήμερα συνειδητοποίησα ότι πλέον δυσκολεύομαι στις ενέσεις να πιάσω δέρμα! Κ επειδή δεν πιάνω πολύ καλά το δέρμα έχω κάνει 1-2 μελανιές σαν αιματώματα. Την άλλη εβδομαδα που θα πάω αιματολόγο θα του το πω μήπως κάνω ενέσεις στο πόδι για λίγο καιρό..

Επίσης οι ναυτίες μου έχουν φύγει πλέον, το στήθος παραμένει πρησμένο και δυσκοιλιότητα φουλ. Α και έχω πάρει 3 κιλά, τα οποία ωστόσο δεν φαίνονται καθόλου οπότε υποψιάζομαι οτι είναι περισσότερο απο κατακράτηση.

Τέλος, στον τελευταίο υπέρηχο είδαμε το μικρουλάκι να κουνιέται!! Μας έδωσε ο γιατρός και τον υπέρηχο σε dvd και καθόμαστε με τον άντρα μου κ το χαζεύουμε χαχαχ

Εγώ είμαι γεμάτη μελανιές και αιματώματα πάντως.

Κι έχω και κάτι σουβλιες στα πλευρά να το πω; Στα νεφρά; Συμβαίνει και σε καμία άλλη;

1 ώρα πρίν, Laky είπε:

Εγώ είμαι γεμάτη μελανιές και αιματώματα πάντως.

Κι έχω και κάτι σουβλιες στα πλευρά να το πω; Στα νεφρά; Συμβαίνει και σε καμία άλλη;

Πόνο προς τα νεφρά έχω και εγώ όπως και πόνο, κάψιμο ή κάτι τέτοιο στη μέση..

Διαφημίσεις

πρίν από 56 λεπτά , Geo22 είπε:

Καλημέρα κορίτσια..πως είστε σήμερα;

Καλημερα..εμενα να σου πω την αληθεια μου εχουν φυγει οι ανακατοσουρες που ειχα νον στοπ..μονο οταν τρωω και θελω να κανω εμετο ειμαι χαλια..νιωθω καποιες φορες τσουξιμο καψιμο στην μεση,εχω και υγρα σαν διαφανες..αυτα..εσυ πως εισαι;

πρίν από 9 λεπτά , elena93 είπε:

Καλημερα..εμενα να σου πω την αληθεια μου εχουν φυγει οι ανακατοσουρες που ειχα νον στοπ..μονο οταν τρωω και θελω να κανω εμετο ειμαι χαλια..νιωθω καποιες φορες τσουξιμο καψιμο στην μεση,εχω και υγρα σαν διαφανες..αυτα..εσυ πως εισαι;

Εγώ ζαλίζομαι και ανακατεύομαι συνέχεια κάψιμο και εγώ έχω στη μέση και εκεί που ήμουν ήρεμη σήμερα έχω πολλά νεύρα και κλαίω με το παραμικρό..

πρίν από 35 λεπτά , Geo22 είπε:

Εγώ ζαλίζομαι και ανακατεύομαι συνέχεια κάψιμο και εγώ έχω στη μέση και εκεί που ήμουν ήρεμη σήμερα έχω πολλά νεύρα και κλαίω με το παραμικρό..

Ποσο εισαι; Ασε για τα νευρα μην μιλησω τα πληρωνει αδικα ο αντρας μου :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...