Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Νοεμβρίου 2022

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, Nj__ είπε:

Κορίτσια εγώ έχω σήμερα το απόγευμα ραντεβού για υπέρηχο, έχω αγχωθει πολύ γιατί έχω ακόμα καφέ. 

Το άλλο που λέτε "ακούσαμε" την καρδούλα όντως ακούτε κάτι; γιατί εμάς μας το δείχνει σε μια οθόνη να πάλλεται 

Και σε εμας το ιδιο..ακομα δεν το εχουμε ακουσει μονο το βλεπουμε διοτι μου ειπε ειναι νωρις μετα την 10η εβδομαδα θα το ακουσουμε κανονικα..

Ρε κοριτσια σημερα νιωθω κατι τσιμπηματα στην μεση μου ειναι φυσιολογικο; Δεν τα εχω ξανανιωσει..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

6 ώρες πρίν, Nj__ είπε:

Κορίτσια εγώ έχω σήμερα το απόγευμα ραντεβού για υπέρηχο, έχω αγχωθει πολύ γιατί έχω ακόμα καφέ. 

Το άλλο που λέτε "ακούσαμε" την καρδούλα όντως ακούτε κάτι; γιατί εμάς μας το δείχνει σε μια οθόνη να πάλλεται 

Εγώ ναι την άκουσα πολύ καθαρά..και είμαι 6+6

• Μου αρέσει 1

Γεια σας κορίτσια! Καλή και τελειόμηνη εγκυμοσυνη σε όλες σας εύχομαι!! Εγω πρωτα ο Θεος περιπου τελη Νοεμβριου θα γεννησω! Δεν εχω παει ακομα γιατρο ειμαι 5+5 με θετικο τεστ και χοριακη 2540! Τη Δευτέρα θα ειμαι 6+2 και θα παω για τον πρωτο υπερηχο! Δευτερο παιδακι και δεν το περιμέναμε μας εκανε εκπληξη! :-D μακαρι ολα να ειναι καλα!! Αυριο σκεφτομαι να κανω ακομα μια χοριακη επειδη αγχωνομαι και θελω να δω πως τα πηγαινει! 

• Μου αρέσει 6

url%5D

πρίν από 37 λεπτά , nairobi είπε:

Γεια σας κορίτσια! Καλή και τελειόμηνη εγκυμοσυνη σε όλες σας εύχομαι!! Εγω πρωτα ο Θεος περιπου τελη Νοεμβριου θα γεννησω! Δεν εχω παει ακομα γιατρο ειμαι 5+5 με θετικο τεστ και χοριακη 2540! Τη Δευτέρα θα ειμαι 6+2 και θα παω για τον πρωτο υπερηχο! Δευτερο παιδακι και δεν το περιμέναμε μας εκανε εκπληξη! :-D μακαρι ολα να ειναι καλα!! Αυριο σκεφτομαι να κανω ακομα μια χοριακη επειδη αγχωνομαι και θελω να δω πως τα πηγαινει! 

Καλώς ήρθες! Με το καλό όλα!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

19 ώρες πρίν, Nantiaki al είπε:

Τι αυτόανοσο έχεις γτ έχω κ εγώ αγκυλοποιητικη σπονδυλιτιδα

Είναι ρευματικο αλλά αδιευκρινηστο γιατί δεν έχει εκδηλώσει ακόμα συμπτώματα. Κυρίως μέσα από τις εξετάσεις φαίνεται 

8 ώρες πρίν, nairobi είπε:

Καλώς ήρθες! Όλα καλά να πάνε! 

7 ώρες πρίν, ArtemisΚ είπε:

Κορίτσια πριν λίγο γύρισα απ τον γιατρό!όλα καλά!έχει 170 παλμούς το μωρό μας!

Κοριτσάκι θα είναι! Έχει δυνατούς παλμούς! 

15 ώρες πρίν, Nj__ είπε:

Ακούς και μάλιστα πολύ δυνατά γιατί χτυπάει με περισσότερους ρυθμούς από τη δική μας. Απλά μάλλον πηγές πιο νωρίς και δεν είχε σχηματιστεί ακόμα η καρδιά. Συνήθως μετά την 6η ακούνε και στην 7η ακόμα πιο καθαρά 

• Μου αρέσει 2

SJqRp2.pngPvhnp2.png

9 ώρες πρίν, ArtemisΚ είπε:

Κορίτσια πριν λίγο γύρισα απ τον γιατρό!όλα καλά!έχει 170 παλμούς το μωρό μας!

Εμένα καμία φορά δε μου είπε παλμούς. Έχει πει σε όλες σας; 

Επίσης ρε κορίτσια, ενώ πονάει στο άγγιγμα το στήθος μου, δεν έχει πρηστεί. Μήπως είναι κακό σημάδι αυτό;

Καλημέρα κορίτσια... χαθηκα αλλά σας διαβάζω και χαίρομαι πολύ για τα ωραία νέα σαςς! Τα δικά μου συνεχίζουν να είναι κακά αλλά αυτή η ταλαιπωρία δεν αντέχεται...ούτε να αποβάλλω δε με αφήνουν και αγχώνομαι γιατί περνάνε οι μέρες και θα αργήσω να ξεκινήσω ξανά προσπάθειες.  Τι εννοώ? Καρδιά πουθενά αλλά δε με στέλνουν για αποξεση ακόμα γτ φαίνονται να αναπτύσσονται εμβρυϊκά στοιχεία  ... Δεν παλεύεται άλλο όλο αυτο

• Λυπημένη/-ος 2

3 ώρες πρίν, Laky είπε:

Επίσης ρε κορίτσια, ενώ πονάει στο άγγιγμα το στήθος μου, δεν έχει πρηστεί. Μήπως είναι κακό σημάδι αυτό;

Ούτε σε εμένα είπαν. Θα ρωτήσω την επόμενη φορά.

Ούτε εμένα πρήστηκε. Μόνο οι φλέβες πετάχτηκαν και είμαι σαν βαμπίρ! χαχα

1 hour ago, Katerinaaa είπε:

Καλημέρα κορίτσια... χαθηκα αλλά σας διαβάζω και χαίρομαι πολύ για τα ωραία νέα σαςς! Τα δικά μου συνεχίζουν να είναι κακά αλλά αυτή η ταλαιπωρία δεν αντέχεται...ούτε να αποβάλλω δε με αφήνουν και αγχώνομαι γιατί περνάνε οι μέρες και θα αργήσω να ξεκινήσω ξανά προσπάθειες.  Τι εννοώ? Καρδιά πουθενά αλλά δε με στέλνουν για αποξεση ακόμα γτ φαίνονται να αναπτύσσονται εμβρυϊκά στοιχεία  ... Δεν παλεύεται άλλο όλο αυτο

Δεν είναι επικίνδυνο; Δηλαδή το έμβρυο δεν θεωρείται νεκρό;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

πρίν από 12 λεπτά , Marianthi27 είπε:

Δεν είναι επικίνδυνο; Δηλαδή το έμβρυο δεν θεωρείται νεκρό;

Όχι γιατί ακόμα δεν έχει σταματήσει η ανάπτυξη! Βλέπει κανονικά τα νέα κύτταρα και είναι "υποχρεωμένη" να δώσει παράταση.... συμβαίνει αυτό πολλές φορές στις παλινδρομες ,να μη σταματάει δλδ κατευθείαν το κυημα

Διαφημίσεις

πρίν από 25 λεπτά , Katerinaaa είπε:

Όχι γιατί ακόμα δεν έχει σταματήσει η ανάπτυξη! Βλέπει κανονικά τα νέα κύτταρα και είναι "υποχρεωμένη" να δώσει παράταση.... συμβαίνει αυτό πολλές φορές στις παλινδρομες ,να μη σταματάει δλδ κατευθείαν το κυημα

Πολύ ψυχοφθόρο αυτό Κατερίνα μου. Αλλά ποτέ δε ξέρεις. Κάνε λίγη ακόμη υπομονή κορίτσι μου.

• Ευχαριστώ 1

On 4/5/2022 at 6:38 PM, Nantiaki al said:

Καλωσηρθες κορίτσι μου μου θύμησες τόσο πολύ την δική μου ιστορία στο πρώτο μου παιδάκι ήμουν ακριβώς 10 εβδομάδων κ εγώ κ μετά από επαφή αιμμοραγεια πήραμε τον γιατρό κ ήταν σίγουρος ότι θα πηγαίναμε για απόθεση πάω κάνω υπερυχο ήμασταν Σαλαμίνα κ όταν έγινε το σκηνικό δν θα σου πω κάτι άλλο σε 20 λεπτά Καλλιθέα στο ιατρείο του γιατρό κάναμε υπερυχο κ είδαμε το μωράκι να κουνάει τα χέρια του εγώ αυτήν την μέρα δν θα την ξεχάσω ποτέ ... Τώρα είναι εδώ μαζί μου κ περιμένει το αδερφάκι του κ Μ φιλάει την κοιλίτσα.με το καλό το παιδάκι σου κορίτσι μου !!! Όλα να σπάνε καλά για όλες μας!!!!

Πω πω ποσό αισιόδοξο το μήνυμα σου Ναντιακι. Σ ευχαριστώ πολύ που το μοιράστηκες!

Με το καλό το αδερφάκι του!!!

Ολα να πάνε καλά για όλες μας κορίτσια!!!

2 hours ago, Katerinaaa said:

Κουράγιο Κατερίνα αυτό ακριβώς μου είχε συμβεί κι εμένα με την αποβολή μου πριν λίγο καιρό. Πήγαινα ξαναπηγαινα μου λέγαν οκ υπάρχουν προβλήματα αλλά έχουμε δει και χειρότερα να διορθώνονται και να πηγαίνουν καλά μέχρι που εφτασα στο σημείο να ανυπομονώ κ εγώ για την αποβολή και να λεω ε δεν είναι δυνατόν κι άλλη αναμονή για κάτι προδιαγεγραμμένο. Το αποτέλεσμα ήταν ότι όταν μου πε η υπέρηχογραφίστρια λυπαμαι το χάσαμε αντί να νιώσω θλίψη ένιωσα ανακούφιση, γιατί είχα πενθήσει προ πολλού. 
Προσπαθησε να κανείς ένα τελευταίο κουράγιο και στο τέλος ο,τι είναι για καλό θα γίνει

• Μου αρέσει 1

16 hours ago, elena93 said:

Και σε εμας το ιδιο..ακομα δεν το εχουμε ακουσει μονο το βλεπουμε διοτι μου ειπε ειναι νωρις μετα την 10η εβδομαδα θα το ακουσουμε κανονικα..

Ρε κοριτσια σημερα νιωθω κατι τσιμπηματα στην μεση μου ειναι φυσιολογικο; Δεν τα εχω ξανανιωσει..

6w5d είδαμε μονο τους παλμους, ήταν 129. Στις 8w4d ακούσαμε κανονικα το ντουκ-ντουκ, ήταν 169.

4 hours ago, Laky said:

Ούτε εμένα μου είπαν ποτε παλμούς και νομίζω εδώ Αγγλία δε λένε γενικώς λεπτομέρειες τέτοιες όταν δεν έχουν κάποια κλινική σημασία για τον ασθενή. Δηλαδή άντε και μάθουμε τι θα κερδίσουμε πέρα από ατελείωτο ψάξιμο στο Ίντερνετ και άγχος. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να εμπιστευόμαστε όσο γίνεται το γιατρό ότι αν ήταν κάτι αξιο αναφοράς θα μας το έλεγε θέλω να πιστεύω. 
Γιατί να είναι κακό σημάδι αυτό? Εγώ το βρίσκω φυσιολογικοτατο οργανισμός από οργανισμό διαφέρει και είμαστε και αρκετά νωρις ακόμα. Εμένα νομίζω πρηστηκε απ την αρχή αλλά ανακατωσούρα για παράδειγμα μου ήρθε μετά την 8η βδομάδα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...