-
Από την διαχείριση / Admin news
-
Απλά μερικές φορές σκέφτομαι μήπως φταιμε και εμείς. Και ναι συγνώμη αλλά θα το πω. Θέλουμε τόσο πολύ ένα παιδί και το ξέρουν. Οπότε σου λένε αστην τι θα κάνει θα ξανάρθει. Ενώ αν ήμασταν και εμείς λιγότερο επίμονες και λέγαμε αν δεν έρθει με μια δυο φορές δεν πειράζει δεν θα κάνω παιδί και δεν τους δίναμε τόση δύναμη όση τους δίναμε θα σου έλεγα εγώ αν θα ήταν και εκείνοι διαφορετικοί. Αλλά όλες όχι μερικές. Στην ανάγκη και στον πόνο πατάνε και στο ότι επιμένουμε. Οι γιατρόι με την μεγαλύτερη έπαρση είναι οι γυναικολόγοι. Και φταίμε και εμείς για αυτό.
Σωστό πολύ σωστό ! Εμείς δίνουμε την δύναμη και πέφτουμε θύματα χειραγώγησης ,εάν δείξεις ότι εχεις αυτοπεποίθηση μη σου πω ότι δεν θα σε αναλάβει κιόλας ....
Και δεν το λέω έτσι γιατί στον πρώτο που πήγα και το μόνο που κάναμε ήταν συζήτηση το κατάλαβε αυτό ξεκάθαρα έκανε μια κίνηση να κάνει την αρπαχτη του και όταν κατάλαβε ότι δεν πέτυχε εξαφανίστηκε.
Αγαπημένη, η μητέρα μου είχε πάντα έλλειψη στις βιταμίνες κ έκανε 4 παιδιά. Αυτο που προσπαθώ να πω είναι πως προφανώς ελέγχεις ο τι μπορείς, παρόλα αυτά δε γνώριζα πως η βιταμίνη D είναι τόσο σημαντική στη διαδικασία. Οταν τα δείχνεις τα αποτελέσματα στο γιατρό και δε σου λέει κάτι, συγγνώμη αλλά δε μπορείς να το ξέρεις διαφορετικά. Εμπιστεύεσαι έναν επιστήμονα για ένα συγκεκριμένο λόγο. Για να σου δώσει καθοδήγηση. Δε θα έλεγα «α δεν προχωράω σε ετ γιατί δεν έχω βιταμίνη D.” . Χοληστερίνη επίσης είχα στο όριο μέχρι πρότινος γιατί έχω κληρονομικότητα. Τι θα έλεγα; Α κάτσε να τη ρίξω πριν κάνω ετ ενώ είναι στο όριο από τότε που ήμουν 11 ετών; Κάνεις τα δέοντα αλλά αν κάτι είναι τόσο crucial πρέπει να στο πει κ ο γιατρός.
Μην ψάχνεις παραδείγματα για να πατήσεις λάθος το πας κορίτσι μου ...έχουμε όλες μας πιστεύω άπειρα παραδείγματα ,έχω φίλη που δεν είχε ποτέ περίοδο της είπαν δεν θα κάνεις ποτέ παιδί δεν έκανε τίποτα έμεινε έγκυος στα 45 και μετά άρχισαν να λένε ότι είναι θαύμα ...
Στα 30 εγώ γνωρίζω τι βιταμίνες είχα;όχι βέβαια στα 35 εγώ γνωρίζω τι ΑΜΗ είχα; Όχι βέβαια με ένοιαζε να το ψάξω;όχι
Όταν όμως υπάρχει θέμα ναι θα τα ψάξεις όλα για να βρεις το αίτιο και μετά να πας στην λύση ,δεν ξεκινάμε από την λύση ...γενική άποψη μου είναι αυτή δεν πάει προσωπικά σε σένα μην με παρεξηγήσεις
-
1
-
-
Μανούλες Νοεμβρίου 2022
-
Θέματα
-
- 11.100 απαντήσεις
- 1.125.206 εμφανίσεις
-
- 981 απαντήσεις
- 495.577 εμφανίσεις
-
- 11.158 απαντήσεις
- 2.206.715 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 141.636 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 40.297 εμφανίσεις
-
-
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 16
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 227 απαντήσεις
- 88.365 εμφανίσεις
-
- 11.100 απαντήσεις
- 1.125.206 εμφανίσεις
-
- 1.129 απαντήσεις
- 124.388 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 138 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 72
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 1.079 απαντήσεις
- 73.526 εμφανίσεις
-
- 2.121 απαντήσεις
- 102.994 εμφανίσεις
-
Καθυστέρηση 1 2
Από Emmy30, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 18 απαντήσεις
- 435 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 276 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 266 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 3.637 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα