Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Νοεμβρίου 2022

Recommended Posts

πρίν από 32 λεπτά , EvEvEv είπε:

Πας πολύ καλά! Δύναμη κ πίστη!!!

Σε ευχαριστώ πολύ! Κι εσύ το ίδιο!! Μπορεί να είναι καθυστερημένη σύλληψη!! Θα δεις, θα έχει μεγαλώσει!!

Σου εύχομαι να έχεις τα καλύτερα Νέα!!!

Εγώ έχω στις 16.00.... Έχω μασήσει σίδερα από χθες το βράδυ!! Κ δεν μπορώ νακάνω κ τίποτα να ξεχαστώ,  είμαι στο κρεβάτι...

Εγώ ευτυχώς δουλεύω κάπως ξεχνιέμαι αλλά και πάλι το αγχος δεν φεύγει!καλά νέα  και σε σένα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 8 λεπτά , Geo22 είπε:

Ξέρει καμία πάνω κάτω πότε έχει Πητ; Η είναι νωρίς ακόμα; Για να ξέρω μη ρωτήσω και εγώ από τώρα τον δικό μου γυναικολόγο..

Σε εμενα έγραφε επάνω ο πρωτος υπέρηχος αλλά από ότι μου είπαν στην αρχή παίζουν αυτά..και εγώ θα ρωτήσω σήμερα..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Matina87 είπε:

Σε εμενα έγραφε επάνω ο πρωτος υπέρηχος αλλά από ότι μου είπαν στην αρχή παίζουν αυτά..και εγώ θα ρωτήσω σήμερα..

Πόσο είσαι εσύ; Εγώ 6+4 για αυτό ρώτησα μήπως είναι νωρίς;

πρίν από 17 λεπτά , Geo22 είπε:

Ξέρει καμία πάνω κάτω πότε έχει Πητ; Η είναι νωρίς ακόμα; Για να ξέρω μη ρωτήσω και εγώ από τώρα τον δικό μου γυναικολόγο..

Εμένα μου το είπε μόνος του στο πρώτο υπέρηχο που ήμουν 5 βδομαδων +3 μερών.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , ArtemisΚ είπε:

Εμένα μου το είπε μόνος του στο πρώτο υπέρηχο που ήμουν 5 βδομαδων +3 μερών.

Εμένα δε μου είπε τίποτα..μακάρι να πάνε όλα καλά αύριο και θα τον ρωτήσω..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , ArtemisΚ είπε:

Εμένα μου πε 18 /11 ,μακάρι να πάνε όλα καλά!:)

Εν το μεταξύ έχω κάνα δυο μέρες που μου έρχεται να βάλω τα κλάματα πολύ έντονα στα καλά καθούμενα..

Διαφημίσεις

1 hour ago, Geo22 είπε:

Εγώ έχω 21 Νοεμβρίου και είμαι 8 και 2 ναι εννοείτε ξέρει να σου πει.

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Geo22 είπε:

Και μενα μου την υπολόγισε στο 1ο ραντεβού απλά αλλάζει λιγάκι σε κάθε υπέρηχο.. Από 08.11 πήγε 06.11 και συμβαδίζει τώρα με την εφαρμογή στο κιν

1 hour ago, Geo22 είπε:

Εν το μεταξύ έχω κάνα δυο μέρες που μου έρχεται να βάλω τα κλάματα πολύ έντονα στα καλά καθούμενα..

Εεελα εγώ κλαίω με διαφημίσεις όλα καλα σε όλες μας συμβαίνει 

πρίν από 44 λεπτά , Nj__ είπε:

Και μενα μου την υπολόγισε στο 1ο ραντεβού απλά αλλάζει λιγάκι σε κάθε υπέρηχο.. Από 08.11 πήγε 06.11 και συμβαδίζει τώρα με την εφαρμογή στο κιν

Εεελα εγώ κλαίω με διαφημίσεις όλα καλα σε όλες μας συμβαίνει 

Ενώ τόσες μέρες ήμουν χαμογελαστή και ήρεμη σήμερα ξύπνησα με φουλ κακή διάθεση, κλάμα, νεύρα..άσε δε τη παλεύω καθόλου..

πρίν από 25 λεπτά , Geo22 είπε:

Ενώ τόσες μέρες ήμουν χαμογελαστή και ήρεμη σήμερα ξύπνησα με φουλ κακή διάθεση, κλάμα, νεύρα..άσε δε τη παλεύω καθόλου..

Από τις ορμόνες ειναι..Το να γίνουμε πιο συναισθήματικες η πιο ευσυγκινητες ειναι λογικό. Εγώ πάλι που φοβάμαι να χαρώ.. Φοβάμαι να χαϊδέψω τη κοιλια μου.. Μη στραβώσει κάτι 

Εγώ εγκαταλείπω την παρέα σας.  Ούτε αυτή τη φορά με λυπήθηκε ο Θεός. Παλλινδρομησε... Το Σάββατο πάω για αποξεση κ μάλλον θα ανοίξει καινούριος κύκλος εξετάσεων.... 

Καλή συνεχεια σε όλες!

• Λυπημένη/-ος 12

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...