Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές.Πριν από περίπου ένα χρόνο η ΑΜΗ μου ήταν 0,4. Δε την έχω μετρήσει εκ τότε, δεν έχει νόημα. Δε ξέρω πόσο καιρό έχω ακόμα να μαζεύω δηλαδή.  Έχω μαζέψει μια λίστα ερωτήσεων για τον γιατρό και πρέπει να κάτσω να σκεφτώ αν έχει νόημα να ψάξω άλλον ή να συνεχίσω με τον ίδιο. Δε ξέρω ποιο είναι το σημείο που θα πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι τη δωρεά ωαρίων. Δεν νιώθω ακόμα έτοιμη να το σκεφτώ.  Απλά τώρα πρέπει να περιμένω να κάνω το ραντεβού μαζί του μετά τις γιορτές.  

Η κοπέλα που μου ανέφερες τελικά τα κατάφερε;

Πίστευα πως λόγω ηλικίας θα είχα πιο πολλές πιθανότητες στην ετ.

Βέβαια τα κατάφερε ήταν απλά θέμα χρόνου. Προσπαθούσε για παιδί απτά 29 Κ τελικά γέννησε στα 38 για όλους αυτούς τους λόγους που είχε να προσπεράσει . Πολλά θέματα κληρονομικό νόσημα Κ Άπτον πατέρα ,χαμηλή αμη , Κ θέμα με τον θυροειδή . Έβαλε στόχο να μαζέψει βλαστοκυστες Κ τα κατάφερε . 

Μανούλες Νοεμβρίου 2022

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!!❤️ εύχομαι να έχετε όλες θετικά αποτελέσματα και με το καλό να έρθουν τα μωράκια σας σε όσες το επιθυμούν !! ❤️ και εμείς θέλουμε πολύ να πάμε για το επόμενο και λέμε να ξεκινήσουμε προσπάθειες.. ο μικρός περνάει άσχημη φάση με τα δοντάκια του , με τον ύπνο δεν το έχουμε βρει ακόμα,  ξυπναει συνέχεια και είμαι ένα κινούμενο πτώμα.. θέλω κ αλλο μωρο τρομάρα μου 😅 εύχομαι να στρώσει σύντομα γιατί αλήθεια κουράστηκα με αυτό το ξύπνημα κάθε τρεις και λίγο... σε γενικές γραμμές είμαστε καλά και έχουμε και την βάπτιση του μικρού τον Ιούνιο.. εν το μεταξύ πλέον δεν στέκεται πουθενά,  θέλει συνέχεια έξω,  με το που ξυπναει τρέχει στην πόρτα και την ανοίγει για να πάει βόλτα..  τι θα κάνετε το Πάσχα; θα πάτε πουθενά με τα μικρούλια διακοπές; 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 20/4/2024 at 4:56 ΜΜ, Anastasiade είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!❤️ εύχομαι να έχετε όλες θετικά αποτελέσματα και με το καλό να έρθουν τα μωράκια σας σε όσες το επιθυμούν !! ❤️ και εμείς θέλουμε πολύ να πάμε για το επόμενο και λέμε να ξεκινήσουμε προσπάθειες.. ο μικρός περνάει άσχημη φάση με τα δοντάκια του , με τον ύπνο δεν το έχουμε βρει ακόμα,  ξυπναει συνέχεια και είμαι ένα κινούμενο πτώμα.. θέλω κ αλλο μωρο τρομάρα μου 😅 εύχομαι να στρώσει σύντομα γιατί αλήθεια κουράστηκα με αυτό το ξύπνημα κάθε τρεις και λίγο... σε γενικές γραμμές είμαστε καλά και έχουμε και την βάπτιση του μικρού τον Ιούνιο.. εν το μεταξύ πλέον δεν στέκεται πουθενά,  θέλει συνέχεια έξω,  με το που ξυπναει τρέχει στην πόρτα και την ανοίγει για να πάει βόλτα..  τι θα κάνετε το Πάσχα; θα πάτε πουθενά με τα μικρούλια διακοπές; 

Και μένα ρε συ ξυπνάει συνέχεια κ θέλει ζιζι. Το Πάσχα θα είμαστε στο σπίτι μας κ έχουμε καλέσει λίγους φίλους κ συγγενείς. 

Χερεται κοριτσια..γραφω εδω γιατι δεν ξερω σε πια ομαδα να γραψω..ειμαι εγκυος και κανονικα με την ημερομηνια περιοδου σημερα ειμαι 7 εβδομαδων να τονισω εχω αστατο κυκλο..πηγα σημερα για υπερηχο και ειδαμε σακο..μου ειπε εισαι μικροτερη απο 7 εβδομαδων..απο οτι μου ειπε σε αυτο το σταδιο δεν βλεπω τιποτα κακο ειναι ολα μια χαρα..εχω κανει χορικη στης 6/5 και βγηκε 2234 και μετα ξαναεκανα στις 9/5 και βγηκε 5147..δεν επρεπε να βλεπαμε λεκιθικο και μωρο σε αυτο το σταδιο;; Καναμε κοιλιακο υπερηχο..

• Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, elena93 είπε:

Χερεται κοριτσια..γραφω εδω γιατι δεν ξερω σε πια ομαδα να γραψω..ειμαι εγκυος και κανονικα με την ημερομηνια περιοδου σημερα ειμαι 7 εβδομαδων να τονισω εχω αστατο κυκλο..πηγα σημερα για υπερηχο και ειδαμε σακο..μου ειπε εισαι μικροτερη απο 7 εβδομαδων..απο οτι μου ειπε σε αυτο το σταδιο δεν βλεπω τιποτα κακο ειναι ολα μια χαρα..εχω κανει χορικη στης 6/5 και βγηκε 2234 και μετα ξαναεκανα στις 9/5 και βγηκε 5147..δεν επρεπε να βλεπαμε λεκιθικο και μωρο σε αυτο το σταδιο;; Καναμε κοιλιακο υπερηχο..

Καλησπέρα κορίτσι μου, με το καλό εύχομαι το μωράκι σου... 

Ίσως έγινε αργότερα απ ότι υπολογιζες η σύλληψη και σε λίγες μέρες να ακούσετε και καρδούλα... 

Εγώ θυμάμαι τον πρώτο υπέρηχο 7 εβδομάδων ήταν κολπικος, όπως και ο επόμενος λίγες εβδομάδες αργότερα.. 

Πότε έχετε το επόμενο ραντεβού? Έχεις κάποια συμπτώματα?

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, elena93 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου και συγχαρητήρια,  με το καλό να έρθει το μωράκι σου και να έχεις μια ομαλή εγκυμοσυνη σου εύχομαι ❤️ θα σου έλεγα να μην αγχώνεσαι όσο μπορείς,  εφόσον η χοριακη σου ανεβαίνει και ο γιατρός είπε ότι είσαι λιγότερο από 7 εβδομάδες, είναι λογικό να μη φάνηκε ακόμα κάτι.. υπομονή μέχρι τον επόμενο υπέρηχο και με το καλό να ακούσεις την καρδούλα του μωρού σου 🥰

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, ele90 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου, με το καλό εύχομαι το μωράκι σου... 

Ίσως έγινε αργότερα απ ότι υπολογιζες η σύλληψη και σε λίγες μέρες να ακούσετε και καρδούλα... 

Εγώ θυμάμαι τον πρώτο υπέρηχο 7 εβδομάδων ήταν κολπικος, όπως και ο επόμενος λίγες εβδομάδες αργότερα.. 

Πότε έχετε το επόμενο ραντεβού? Έχεις κάποια συμπτώματα?

Σε ευχαριστω πολυ.. Την αλλη εβδομαδα εχω παλι ραντεβου.. γενικα απο συμπτωματα μονο λιγο ανακατοσουρες εχω το ειπα και στην γιατρο και μου ειπε κανε την ευχη σου να εχεις μονο τοσο..γενικα την ειδα πολυ κουλ αλλα εγω οπως παντα μες στο αγχος

8 ώρες πρίν, Anastasiade είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου και συγχαρητήρια,  με το καλό να έρθει το μωράκι σου και να έχεις μια ομαλή εγκυμοσυνη σου εύχομαι ❤️ θα σου έλεγα να μην αγχώνεσαι όσο μπορείς,  εφόσον η χοριακη σου ανεβαίνει και ο γιατρός είπε ότι είσαι λιγότερο από 7 εβδομάδες, είναι λογικό να μη φάνηκε ακόμα κάτι.. υπομονή μέχρι τον επόμενο υπέρηχο και με το καλό να ακούσεις την καρδούλα του μωρού σου 🥰

Σε ευχαριστω πολυ.. επειδη η πρωτη εγκυμοσυνη που ειχα κατεληξε σε αποβολη μετα ηρθε η κορουλα μου.. τρεμω στην ιδια οτι παλι μπορει να συμβει κατι γι’αυτο και το αγχος

• Λουλούδια 1

Καλησπέρα μανούλες , χρόνια πολλά σε όλες σας, να χαίρεστε τα παιδάκια σας και να σας χαίρονται και εκείνα!!❤️❤️❤️

On 11/5/2024 at 7:32 ΠΜ, elena93 είπε:

Σε ευχαριστω πολυ.. Την αλλη εβδομαδα εχω παλι ραντεβου.. γενικα απο συμπτωματα μονο λιγο ανακατοσουρες εχω το ειπα και στην γιατρο και μου ειπε κανε την ευχη σου να εχεις μονο τοσο..γενικα την ειδα πολυ κουλ αλλα εγω οπως παντα μες στο αγχος

Σε ευχαριστω πολυ.. επειδη η πρωτη εγκυμοσυνη που ειχα κατεληξε σε αποβολη μετα ηρθε η κορουλα μου.. τρεμω στην ιδια οτι παλι μπορει να συμβει κατι γι’αυτο και το αγχος

Λυπάμαι πολύ που είχες αυτήν την αποβολή στην αρχή.. προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά γιατί η ψυχολογία παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο , να σκέφτεσαι ότι θα πάνε όλα καλά, να είσαι χαλαρή και ήρεμη όσο μπορείς.. Κάνει καλό στο εκβρυάκι να είναι η μαμά καλά πρώτα από όλα!!! Πες μας τα νεα όταν ξαναπάς στον γιατρό 🙏🏼❤️❤️

• Μου αρέσει 1

Κοριτσια γεια σας και παλι..μολις γυρισα απο την γιατρο..καναμε κολπικο υπερηχο ειδαμε το φασολακι και καρδουλα..αλλα δεν την ακουσαμε μου ειπε ειναι πολυ νωρις..με εβγαλε 6+1 σχετικα με την μετρηση που εκανε στο φασολακι..αλλα μου ειπε σε αυτη την περιοδο ειναι δυσκολο να μετρησουμε καλα διοτι ειναι μικρουλη ακομα και σιγουρα λιγο πιο μετα θα αλλαξει η μετρηση..για ΠΗΤ μου ειπε 10/1/2025 αλλα οπως ειπα πιο πανω θα αλλαξει σιγουρα..σαν να μου εφυγε ενα βαρος.. εσεις πως ειστε;

• Μου αρέσει 2
  • Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Σας διαβάζω και χαίρομαι πολύ για τα νέα σας. Με το καλό να νέα μωράκια σας! Εγώ θα μείνω με τον μικρό μου όπως φαίνεται. Δεν έχω κουράγιο για δεύτερη εμβρυομεταφορα. Δυσκολεύομαι πολύ μόνη μου. Γενικά αν εξαιρέσεις το φαγητό που είναι δύσκολος είναι πολύ καλός. Φρούτα ακόμη τα αλεθω. Αυγό με τίποτα σε καμία εκδοχή. Κρέας μόνο κοτόπουλο και ελάχιστα απ' τα άλλα αν τα κάνω πολύ μικρές ίνες. Τον Σεπτέμβριο ξεκινάει βρεφικό. 22 μηνών. Μου λένε θα είναι συνέχεια άρρωστος και αγχώνομαι αν θα τα καταφέρω με τις άδειες απ' τη δουλειά μου. Υπάρχουν τροφές που πρέπει δηλαδή να τις Αλεσω για να τις φάει κι είναι 18 μηνών. Δε ξέρω... Ακούω άλλα τρώνε τα πάντα. Αλλά είναι μια χαρά στα κιλά του. Δεν αγχώνομαι τι αυτό. Απλά να μάθει να τρώει. Ελπίζω στον παιδικό λόγω μιμισης...

Καλησπέρα κορίτσια.. 

Όμορφα τα νέα σου με τη νέα εγκυμοσύνη.. όλα θα πάνε τέλεια.  

Laky κι εγώ για να φάει το κρέας είτε κοτόπουλο είτε μοσχάρι άλλες φορές της το αλεθω και το βάζω με κριθαρακι,  τραχανά πχ κι άλλες το κάνω σε μορφή κιμά ή μπιφτεκια.. 

Το αυγό επειδή κι εμένα ούτε να το δει δεν θέλει,  της το κάνω αυγοφετα συνήθως.. 

Το κάθε παιδί έχει άλλους ρυθμούς και προτιμήσεις.. τρώνε απ όλες τις κατηγορίες φαγητών με όποιον τρόπο τους βολεύει.. 

• Μου αρέσει 1

• 1 month later...

Καλησπέρα κορίτσια!χαθήκαμε λίγο!πως ειστε;πως πατε με την ζέστη;ήθελα να ρωτήσω πως ειναι ο υπνος των μικρών σας ;εμένα την ημερα πλέον αντέχει περισσότερο και κοιμάται μόνο 1 φορά 1 ώρα και μετά πέφτει σχετικά νωρίς το βραδυ και ένω δεν ξυπναγε και το πήγαινε 12ωρο σερί,μπορεί να γκρινιάξει γύρω στις 4 30 και απλα να της κάνω σσσ να κοιμηθεί  αλλά χτες ξύπνησε κανονικά εκείνη την ώρα της δώσαμε γαλα μήπως πειναγε αλλά τίποτα και όταν απομακρύνουν απ την κούνια έκλαιγε εεε μετά από 1 ώρα πάνω απ την κούνια της κοιμήθηκε. Σκέφτομαι τις διακοπές που θα πάμε σε ένα μήνα και τρέμω που θα βγει εκτός προγράμματος 🤣

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...