Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Νοεμβρίου 2022

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Matina87 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Πώς είστε;Εχθές πήρα τα αποτελέσματα των πρώτων εξετάσεων .. μήπως ξέρετε πόσο πρέπει να είναι το σάκχαρο νηστείας;είχα 92 και αγχώθηκα λίγο.. αλλού γράφουν κ με 92 είναι διαβήτης κύησης κ αλλού από 95..το απόγευμα έχω το 2ο ραντεβού στον γυναικολόγο!

Καλημέρα! Μην αγχώνεσαι,  θα σε καθοδήγησει ο γιατρός. Ίσως σε βάλει να κάνεις μετρήσεις για καμία βδομάδα μα δείτε πως κυμαίνεται.  Από την μικρή μου εμπειρία θα σου πω ότι πολλές φορές ρυθμίζεται με την διατροφή.  Κ πολλές φορές το ανεβάζουν τροφές που θεωρούμε αθώες (π.χ. βρωμη). Να μην αγχώνεσαι!!

Εγώ έχω πόνο στην πλάτη. Ξεκίνησε χαλαρά την Κυριακή  κ σήμερα είμαι λες κ με έχουν δείρει...Μπορεί να είναι κ από την ξάπλα....

πρίν από 6 λεπτά , Geo22 είπε:

Καλημέρα..πως είστε σήμερα; Εγώ έχω ένα αίσθημα πλέον πως δεν είμαι έγκυος και ξύπνησα με κακή διάθεση..ίσως επειδή δεν έχω κανένα συμπτωμα να με αγχωσε..

Είμαι έτσι από χθες... Μέσα στην απελπισία... με επηρέασε που πρηστηκε πολυ το στήθος μου Κ αμέσως μετά ξεφούσκωσε....

Πότε έχεις ραντεβού Στο γιατρό;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 11 λεπτά , EvEvEv είπε:

Καλημέρα! Μην αγχώνεσαι,  θα σε καθοδήγησει ο γιατρός. Ίσως σε βάλει να κάνεις μετρήσεις για καμία βδομάδα μα δείτε πως κυμαίνεται.  Από την μικρή μου εμπειρία θα σου πω ότι πολλές φορές ρυθμίζεται με την διατροφή.  Κ πολλές φορές το ανεβάζουν τροφές που θεωρούμε αθώες (π.χ. βρωμη). Να μην αγχώνεσαι!!

Εγώ έχω πόνο στην πλάτη. Ξεκίνησε χαλαρά την Κυριακή  κ σήμερα είμαι λες κ με έχουν δείρει...Μπορεί να είναι κ από την ξάπλα....

Είμαι έτσι από χθες... Μέσα στην απελπισία... με επηρέασε που πρηστηκε πολυ το στήθος μου Κ αμέσως μετά ξεφούσκωσε....

Πότε έχεις ραντεβού Στο γιατρό;

Αύριο και περιμένω πως και πως μήπως ακούσω καρδούλα..βέβαια επειδή εδώ βλέπω πως πολλές διαφέρουν με το πότε την άκουσαν ας δω ότι είναι όλα καλά και να τη δω απλά να πάλλεται και ας μη την ακούσω ακόμα 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , Geo22 είπε:

Αύριο και περιμένω πως και πως μήπως ακούσω καρδούλα..βέβαια επειδή εδώ βλέπω πως πολλές διαφέρουν με το πότε την άκουσαν ας δω ότι είναι όλα καλά και να τη δω απλά να πάλλεται και ας μη την ακούσω ακόμα 

Λίγο υπομονή ακόμα... τα λέω σ εσένα, να τα ακούω κι εγώ. Πόσο εισαι;

1 hour ago, Geo22 είπε:

Καλημέρα..πως είστε σήμερα; Εγώ έχω ένα αίσθημα πλέον πως δεν είμαι έγκυος και ξύπνησα με κακή διάθεση..ίσως επειδή δεν έχω κανένα συμπτωμα να με αγχωσε..

Καλημέρα!και γω να σου πω το ίδιο αισθάνομαι και,έχω,αγωνία για αύριο το βράδυ που θα πάω για υπέρηχο...μόνο το στήθος μου έχω κυρίως όταν ξυπνάω πολύ πρησμένο και κούραση, τίποτα άλλο..αλλά προσπαθώ να μαι αισιόδοξη!Δεν λεει κάτι αυτό πιστεύω 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Ευαγγελιαα είπε:

Καλημερα κορίτσια!!μόλος πήρα την 2η χοριακη μου...τη Δευτέρα ήταν 200 και σήμερα 604!!

Καταπληκτική χοριακη. Εγώ τέτοια ούτε στα όνειρα μου δεν είχα!!! Με το καλό κορίτσι μου γλυκό!!! Όλα να πάνε υπέροχα...

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 57 λεπτά , ArtemisΚ είπε:

Καλημέρα!και γω να σου πω το ίδιο αισθάνομαι και,έχω,αγωνία για αύριο το βράδυ που θα πάω για υπέρηχο...μόνο το στήθος μου έχω κυρίως όταν ξυπνάω πολύ πρησμένο και κούραση, τίποτα άλλο..αλλά προσπαθώ να μαι αισιόδοξη!Δεν λεει κάτι αυτό πιστεύω 

Εγώ έχω αύριο 1 παρά 20 έχω και όσο δε περνάει η ώρα αγχώνομαι περισσότερο..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Laky είπε:

Καταπληκτική χοριακη. Εγώ τέτοια ούτε στα όνειρα μου δεν είχα!!! Με το καλό κορίτσι μου γλυκό!!! Όλα να πάνε υπέροχα...

Μακαρι κουκλα μου,σ ευχαριστώ πολύ!!είμαι πολύ συγκρατημένη αλλά έστω σήμερα χαμογέλασα λίγο...έχει ο θεος!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , Ευαγγελιαα είπε:

Καλημερα κορίτσια!!μόλις πήρα την 2η χοριακη μου...τη Δευτέρα ήταν 200 και σήμερα 604!!

Μπράβο κορίτσι μου..υπέροχη χοριακή..εμένα η πρώτη ήταν 16.665 και μου είπαν να μη κάνω άλλη και αγχωθω..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Geo22 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου..υπέροχη χοριακή..εμένα η πρώτη ήταν 16.665 και μου είπαν να μη κάνω άλλη και αγχωθω..

ποοοοσο;;;;μπραβοοοοο!!τι άλλη να κάνεις κούκλα μου;;εσυ θα το δεις έτοιμο σχηματισμενο!!!:x να σου πάνε όλα τέλεια!!!εμένα είναι από εξωσωματικη και πάω βήμα βήμα...αργά και βασανιστικά...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 30 λεπτά , EvEvEv είπε:

37 :roll:, είμαι 7 εβδομάδων κ έχω χάσει ήδη ένα.... Ελπίζω αυτή τη φορά τα πράγματα να πάνε καλά!!!

Στο εύχομαι από καρδιάς κοπέλα μου να πάνε όλα καλά..σκέψου θετικά και όλα καλά θα είναι..εγώ σήμερα είμαι 6+4..αγχώνομαι κιόλας γιατί στο πρώτο ραντεβού είπε πως είμαι 5+6 και ο υπέρηχος έγραφε 6+5..είναι μια βδομάδα μικρότερο αν και είπε πως παίζει ρόλο επειδή έχω κύκλο 31-32 μέρες..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 27 λεπτά , Ευαγγελιαα είπε:

Μακαρι κουκλα μου,σ ευχαριστώ πολύ!!είμαι πολύ συγκρατημένη αλλά έστω σήμερα χαμογέλασα λίγο...έχει ο θεος!

Πας πολύ καλά! Δύναμη κ πίστη!!!

πρίν από 25 λεπτά , Geo22 είπε:

Στο εύχομαι από καρδιάς κοπέλα μου να πάνε όλα καλά..σκέψου θετικά και όλα καλά θα είναι..εγώ σήμερα είμαι 6+4..αγχώνομαι κιόλας γιατί στο πρώτο ραντεβού είπε πως είμαι 5+6 και ο υπέρηχος έγραφε 6+5..είναι μια βδομάδα μικρότερο αν και είπε πως παίζει ρόλο επειδή έχω κύκλο 31-32 μέρες..

Σε ευχαριστώ πολύ! Κι εσύ το ίδιο!! Μπορεί να είναι καθυστερημένη σύλληψη!! Θα δεις, θα έχει μεγαλώσει!!

πρίν από 23 λεπτά , ArtemisΚ είπε:

Εγώ,έχω στις 10 το βράδυ οπότε καταλαβαίνω την αγωνία σου !

Σου εύχομαι να έχεις τα καλύτερα Νέα!!!

Εγώ έχω στις 16.00.... Έχω μασήσει σίδερα από χθες το βράδυ!! Κ δεν μπορώ νακάνω κ τίποτα να ξεχαστώ,  είμαι στο κρεβάτι...

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...