Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Απτήν στιγμή που η fsh σου ακόμα είναι σε καλά επίπεδα Κ έχεις παραγωγή ωαρίων δεν είναι ακόμα ώρα για να σκεφτείς την δωρεά .. είναι θέμα υπομονής Κ χρημάτων. Δωρεά μπορείς να αποφασίσεις Κ στα 50 που λέει ο λόγος. 

Μάζεψε ακόμα όσα μπορείς Κ μην βιαστείς μετά κανε ότι εξέταση θεωρήσεις ότι είναι απαραίτητη Κ προχωρά χωρίς βιασύνη. 

FSH έχω καιρό να ξανατσεκαρω. Δε ξέρω αν έχει αυξηθεί γιατί δε τη μετρούσαμε στους τροποποιημένους κύκλους. Θα προσπαθήσω να μαζέψω τα κομμάτια μου και να συνεχίσω να μαζεύω. Ακόμα σα ψέματα μου φαίνεται πως πήγε τόσο λάθος. 

Μανούλες Νοεμβρίου 2022

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια πως ειναι τα μικρα σας; Εμεις εχουμε προβλημα με τους υπνοσακους διοτι πριν την παρει ο υπνος σηκωνετε στο κρεβατι και με αυτο δεν μπορει να περπαταει.. της αγορασα εναν υπνοσακο σαν παντελονι αλλα της ηρθε λιγο μεγαλο.. γενικα περπαταμε μονες μας σε ολο το σπιτι δεν θελει να την κραταμε.. απο δοντια μονο 2 εχουμε κατω κατι φαινετε και στα πανω αλλα τιποτα ακομα..της εχω αρχισει γαλα βιολογικο αγελαδινο και κατσικισιο της αρεσει το πινει..απο υπνο εχει στρωσει πολυ κοιματε σερι το βραδυ μεχρι το πρωι και συνηθως την περνει ο υπνος μονη της ενω πινει το γαλα....αλλα θελω να σας ρωτησω γενικα ποσες φορες την ημερα κανουν κακα τα μικρα σας; Η δικια μου αρκετες φορες και η πεθερα μου βαζει ιδεες οτι δεν ειναι νορμαλ διοτι δεν βαζει βαρος ετσι.. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, elena93 είπε:

Γεια σας κοριτσια πως ειναι τα μικρα σας; Εμεις εχουμε προβλημα με τους υπνοσακους διοτι πριν την παρει ο υπνος σηκωνετε στο κρεβατι και με αυτο δεν μπορει να περπαταει.. της αγορασα εναν υπνοσακο σαν παντελονι αλλα της ηρθε λιγο μεγαλο.. γενικα περπαταμε μονες μας σε ολο το σπιτι δεν θελει να την κραταμε.. απο δοντια μονο 2 εχουμε κατω κατι φαινετε και στα πανω αλλα τιποτα ακομα..της εχω αρχισει γαλα βιολογικο αγελαδινο και κατσικισιο της αρεσει το πινει..απο υπνο εχει στρωσει πολυ κοιματε σερι το βραδυ μεχρι το πρωι και συνηθως την περνει ο υπνος μονη της ενω πινει το γαλα....αλλα θελω να σας ρωτησω γενικα ποσες φορες την ημερα κανουν κακα τα μικρα σας; Η δικια μου αρκετες φορες και η πεθερα μου βαζει ιδεες οτι δεν ειναι νορμαλ διοτι δεν βαζει βαρος ετσι.. 

Αν είναι σφικτά μέχρι Κ 3 φορές είναι φυσιολογικό . Αλλιώς δεν είναι θέμα ότι δεν περνει βάρος είναι θέμα ότι έχει δυσανεξία αλλεργία ευαισθησία σε κάτι δηλαδή κάτι την πειράζει οπότε πρέπει να το ανακαλύψεις Κ να το κόψεις . 

Γιατί αν την πειράζει κάτι δεν απορροφά το έντερο θρεπτικά συστατικά . Εν μέρει δηλαδή έχει δίκιο η πεθερά 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Laky είπε:

Κορίτσια καλησπέρα. Έκανα λαχανοριζο και κράτησα χωρίς αλάτι για το παιδί. Δεν του έχω ξαναδώσει. Εσείς δίνετε λάχανο;

Μετά τον χρόνο μπορείς να δώσεις τα πάντα. Πάντως μην κάνεις την δοκιμή βράδυ γιατί το λάχανο είναι βαρύ για το στομάχι Κ φέρνει Κ αέρια .

Κοριτσια εσεις δινετε γαλα τριτης βρεφικης ηλικιας σε σκονη ή σε κανονικο;; Η δινετε μονο αγελαδινο οπως πινουμε εμεις; Εμενα μου ειπε να της δινω αγελαδινο αλλα σκεφτομαι μηπως της δινω εναλαξ με γαλα για παιδια 1+ τι λετε;

Διαφημίσεις

15 ώρες πρίν, elena93 είπε:

Κοριτσια εσεις δινετε γαλα τριτης βρεφικης ηλικιας σε σκονη ή σε κανονικο;; Η δινετε μονο αγελαδινο οπως πινουμε εμεις; Εμενα μου ειπε να της δινω αγελαδινο αλλα σκεφτομαι μηπως της δινω εναλαξ με γαλα για παιδια 1+ τι λετε;

Εγώ δίνω ακόμη το ΝΑΝ 3 

Γεια σας κορίτσια!! Κλείσαμε κ εμείς χρόνο. Κάναμε το πάρτυ περάσαμε πολύ ωραία. Κ πήγαμε κ παιδίατρο. Ο μπέμπης είναι 10280 κιλά και ύψος 74.5. Ο μπέμπης έχει τώρα 3 μέρες που ξυπνάει πολύ πρωί. Μιλάμε για 5 η ώρα το πρωί. Έχω πεθάνει στη νύστα. Ή τα δόντια τον ενοχλούν ή ετοιμάζεται να περπατήσει. Ενώ πάει πέρα δωθε στα έπιπλα πιασμένος δεν έχει κάνει ακόμα βηματάκια. Πως θα καταλάβω ότι είναι έτοιμος; Η πεθερά λέει να του λέω συνέχεια έλα στη μαμα κ η μάνα μου λέει να μην τον ζορίζω και να τον αφήσω όποτε περπατήσει μόνος του. Ξεκίνησα κ του δίνω γαλα βιολογικό Ολύμπος αγελαδινό. Του άρεσε αλλά δεν ήπιε ποσότητα. Θα συνεχίσω να επιμένω. Μου έφεραν κ εμένα δώρο υπνόσακο και θα προσπαθήσω να του βάζω όταν κάνει περισσότερο κρύο. Εμένα δεν έγραφε ποσά τογκ είναι. Αλλά είναι αρκετά χοντρός. Ελπίζω να του αρέσει γιατί είναι συνέχεια ξεσκέπαστος. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 35 λεπτά , Rina_87 είπε:

Γεια σας κορίτσια!! Κλείσαμε κ εμείς χρόνο. Κάναμε το πάρτυ περάσαμε πολύ ωραία. Κ πήγαμε κ παιδίατρο. Ο μπέμπης είναι 10280 κιλά και ύψος 74.5. Ο μπέμπης έχει τώρα 3 μέρες που ξυπνάει πολύ πρωί. Μιλάμε για 5 η ώρα το πρωί. Έχω πεθάνει στη νύστα. Ή τα δόντια τον ενοχλούν ή ετοιμάζεται να περπατήσει. Ενώ πάει πέρα δωθε στα έπιπλα πιασμένος δεν έχει κάνει ακόμα βηματάκια. Πως θα καταλάβω ότι είναι έτοιμος; Η πεθερά λέει να του λέω συνέχεια έλα στη μαμα κ η μάνα μου λέει να μην τον ζορίζω και να τον αφήσω όποτε περπατήσει μόνος του. Ξεκίνησα κ του δίνω γαλα βιολογικό Ολύμπος αγελαδινό. Του άρεσε αλλά δεν ήπιε ποσότητα. Θα συνεχίσω να επιμένω. Μου έφεραν κ εμένα δώρο υπνόσακο και θα προσπαθήσω να του βάζω όταν κάνει περισσότερο κρύο. Εμένα δεν έγραφε ποσά τογκ είναι. Αλλά είναι αρκετά χοντρός. Ελπίζω να του αρέσει γιατί είναι συνέχεια ξεσκέπαστος. 

Χρόνια σας πολλά κορίτσι μου!!θα περπατήσει μόλις είναι έτοιμος!εμάς στην αρχή έκανε ένα δύο βηματακια όταν ξεχνιοταν και σιγά σιγά έκανε ακόμη ένα ακόμη ένα και τώρα περπατάει κανονικά και δεν τον προλαβαίνεις..είναι 13 μηνών τώρα..τον υπνοσακο εγώ το απέρριψα τελικά γιατί σηκώνεται όρθιος στο κρεβάτι και δεν θα μπορεί με τον υπνοσακο..

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Rina_87 είπε:

Μην ανησυχείς καθόλου. Εμένα είναι 15μιση μηνών. Μέχρι τους 13μιση μήνες δεν έκανε βήμα. Πιανόταν από έπιπλα κ ως εκεί. Μέσα σε μια εβδομάδα έκανε από το πρώτο βήμα, 12 συνεχόμενα! Τώρα, δύο μήνες μετά, τρέχει!

Θα είναι έτοιμος όταν είναι έτοιμος. Μην ανησυχείς.

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Rina_87 είπε:

Από τη στιγμή που κάνει βήματα πιασμένος στα έπιπλα σημαίνει πως ετοιμάζεται! Μόλις νιώσει σίγουρος, θα περπατήσει χωρίς στήριξη! Και εμείς στην ίδια φάση είμαστε. :)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Δεν αγχώνομαι. Αλλά τον βλέπω ότι θέλει. Άσχετο τώρα με το περπάτημα αλλά Ψαχνω να βρω κάθισμα αυτοκινήτου. Αυτό που έχω στου άντρα μου δεν μ πολύ αρέσει. Έχει ένα της gb με καλή βαθμολογία adac. Ψαχνω μα βρω ένα και για το δικό μου αλλά δεν μαρεσει τπτ. Βρήκα ένα της bebé stars αλλά δεν έχει βαθμολογία adac. Θεωρείτε ότι θα είναι επικίνδυνο;  Εσείς πιο έχετε;

0-36kg Smart Baby Coccolle Atira 360 Diamond Black εμείς αυτό πήραμε κορίτσι μου μέχρι τον 9ο είχαμε το αυγό από το καρότσι είναι πολύ καλό αλλά δεν ξέρω αν έχει βαθμολογία adac..για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω τι είναι αυτή η βαθμολογία..

Εμένα με τον υπνοσακο κάνει τα πάντα. Σηκώνεται όρθιος, μπουσουλαει κανονικά. Οποια πάρει να πάρει με πόδια γιατί αλλιώς δε βολεύει. Σωθηκα κορίτσια γιατί το παιδί πριν ήταν όλο ξεσκεπαστος.

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα σε όλες και χρόνια πολλά σε όλα τα μικρά που είναι ο μήνας τους.. 

Τι παπουτσάκια έχετε πάρει? Εμείς πήραμε Geox μποτακι να πιάνει τον αστράγαλο,  την ζοριζει λίγο.. δεν ξέρω αν ευθύνεται το παπούτσι ή έτσι γίνεται στην αρχή..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...