Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Απτήν στιγμή που η fsh σου ακόμα είναι σε καλά επίπεδα Κ έχεις παραγωγή ωαρίων δεν είναι ακόμα ώρα για να σκεφτείς την δωρεά .. είναι θέμα υπομονής Κ χρημάτων. Δωρεά μπορείς να αποφασίσεις Κ στα 50 που λέει ο λόγος. 

Μάζεψε ακόμα όσα μπορείς Κ μην βιαστείς μετά κανε ότι εξέταση θεωρήσεις ότι είναι απαραίτητη Κ προχωρά χωρίς βιασύνη. 

FSH έχω καιρό να ξανατσεκαρω. Δε ξέρω αν έχει αυξηθεί γιατί δε τη μετρούσαμε στους τροποποιημένους κύκλους. Θα προσπαθήσω να μαζέψω τα κομμάτια μου και να συνεχίσω να μαζεύω. Ακόμα σα ψέματα μου φαίνεται πως πήγε τόσο λάθος. 

Μανούλες Νοεμβρίου 2022

Recommended Posts

πρίν από 19 λεπτά , Laky είπε:

Το κρέας το αλεθω. Δε μπορεί με τίποτα ακόμη να το μασήσει. Ειδικά το μοσχάρι.  Τα άλλα ξεκίνησα με το πηρούνι να τα πατάω. Και ανάμεσα του δίνω φρούτα ή λαχανικά σε κομματάκια. Τρώει αλλά μη φαντάζεσαι τρελή ποσότητα. Ίσα ίσα για να συνηθίσει. Μπουκωνω κι εγώ ταυτόχρονα εννοείται. 

Όσο για το φρέσκο θα του το δοκιμάσω αλλά απ' τη νέα χρονιά. Τώρα έχουμε μεγάλο ζόρι με τα δόντια. Δεν είμαστε για αλλαγές. 

Σήμερα έχει και μπουκωμα και συνάχι. Ρε κορίτσια πως καθαρίζετε εσείς τις μυτουλες τους; εμένα δε κάθεται με τίποτα να του κάνω ορό. Έτσι μπουκωμενος κοιμήθηκε και κάθε λίγο κλαίει. Ξεκίνησα και τον υπνοσακο από προχθές και σκέφτομαι μη σκάσει το καημένο τώρα το καημένο και με το μπουκωμα. Εσείς φοράτε υπνοσακο; Τι τους βάζετε από κάτω; Το σπίτι έχει μέσα 21 βαθμούς κελσίου.

Όλα θα πάνε καλά κορίτσι μου. Θα το ρυθμίσεις. Τέτοια να είναι να περνάνε!!!

Είναι πολύ ζέστη ακόμα για υπνοσακο. Για τον όρο κςφαλοκλειδωμα δεν γίνετε αλλιώς πρέπει να το κάνεις τώρα που είναι μικρό ακόμα κρίμα να μην του κάνεις όρο . Σιγά σιγά συνιθιζουν κιόλας Κ μετά δεν είναι τόσο δύσκολο . 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

6 ώρες πρίν, Laky είπε:

Το κρέας το αλεθω. Δε μπορεί με τίποτα ακόμη να το μασήσει. Ειδικά το μοσχάρι.  Τα άλλα ξεκίνησα με το πηρούνι να τα πατάω. Και ανάμεσα του δίνω φρούτα ή λαχανικά σε κομματάκια. Τρώει αλλά μη φαντάζεσαι τρελή ποσότητα. Ίσα ίσα για να συνηθίσει. Μπουκωνω κι εγώ ταυτόχρονα εννοείται. 

Όσο για το φρέσκο θα του το δοκιμάσω αλλά απ' τη νέα χρονιά. Τώρα έχουμε μεγάλο ζόρι με τα δόντια. Δεν είμαστε για αλλαγές. 

Σήμερα έχει και μπουκωμα και συνάχι. Ρε κορίτσια πως καθαρίζετε εσείς τις μυτουλες τους; εμένα δε κάθεται με τίποτα να του κάνω ορό. Έτσι μπουκωμενος κοιμήθηκε και κάθε λίγο κλαίει. Ξεκίνησα και τον υπνοσακο από προχθές και σκέφτομαι μη σκάσει το καημένο τώρα το καημένο και με το μπουκωμα. Εσείς φοράτε υπνοσακο; Τι τους βάζετε από κάτω; Το σπίτι έχει μέσα 21 βαθμούς κελσίου.

Ναι εγώ της φοράω υπνόσακο που είναι κατάλληλος για αυτή την εποχή (21 βαθμούς έχουμε και εμείς). Της φοράω 1tog με μακρυμάνικο από μέσα σύμφωνα με τις οδηγίες που υπήρχαν στο κουτί του υπνόσακου. 

Όσο για τον ορό έχω το ίδιο θέμα. Έχουμε προσπαθήσει και τρία άτομα να την κρατάμε και πάλι δεν μπορούμε να της βάλουμε ορό στην μύτη γιατί κουνιέται απίστευτα. 

Καλημέρα κορίτσια!και εμας μπουκωμενος είναι ο μικρός εδώ και μια βδομάδα και έχει και βήχα μάλλον για τον παιδίατρο μας βλέπω ...Τον όρο και εμείς δύο άτομα με το ζόρι βάζουμε τη μια αμπούλα.. κάποιες φορές του ρουφάω μυξουλες ενώ είναι καθιστός χωρίς ορο και κάθεται καλύτερα.. Σκέφτομαι και εγώ τον υπνοσακο γιατί ξεσκεπαστος είναι συνέχεια είναι άνετοι για τα μωρά;η δεν μπορούν να κουνηθούν εκεί μέσα;

On 12/11/2023 at 10:39 ΠΜ, ele90 είπε:

Καλημέρα κορίτσια.. αχ βγήκαν οι εξετάσεις.. η μικρή έχει αναιμία σοβαρή.. αιματοκριτης 26 και φεριτινη 9... 

Αύριο έχουμε ραντεβού με την παιδίατρο,  σίγουρα θα πάρουμε τη μεγαλύτερη δόση σιδήρου συν τροφές με σίδηρο.. σκέφτηκα να κάνω ένα ραντεβού με παιδοδιατροφολογο.. 

Φοβάται η παιδίατρος για στίγμα,  αλλά δεν έχουμε ούτε εγώ,  ούτε ο μπαμπάς της.. για αυτό δείχνει πολλές φορές πως νυσταζει..ατονία είναι.. στεναχωρεθηκα,  αλλά θα το φτιάξουμε! 

Καλημέρα κορίτσια!! @ele90μου .. θα το φτιάξετε σίγουρα με τη σωστή διατροφή και τα συμπληρώματα..να μην αγχώνεσαι. Εύχομαι να πάνε όλα καλά.  Εμείς δεν έχουμε κάνει εξετάσεις και μας είχε πει όχι ακόμα αλλά μπορεί να επιμείνω 🤔

@zoukoκι εμένα το ίδιο μ είπε για το γάλα για αυτό δεν άρχισα ακόμα κανονικά το φρέσκο..δοκίμασε 1-2 φορες αλλά δεν πήγε καλά.  

@Lakyμου υπομονή για τα δόντια.. απ αυτά είναι και το μπούκωμα ή ίωση . Θέλει οπωσδήποτε ορο.. με το ζόρι δυστυχώς .μόνο έτσι θα φύγει αι δεν θα κατεβει προς το λαιμουλη του ..είναι θαυματουργος. Κι εμένα δεν κάθεται αλλά τον ακινητοποιω με τα χίλια ζόρια. 

@Silia89μόλις δανειστηκα ένα από την αδερφή μου. Δεν το έχω συναρμολογησει ακόμα αλλά είναι πολύ ογκώδες..δεν ξέρω αν είναι το συγκεκριμένο ή όλα. Αυτό που μου έχει πει η αδερφή μου είναι ότι δεν είναι για να το βγάλεις σε δύσβατο δρόμο με χώμα κλπ ούτε σε ανηφόρες-κατηφορες..ειναι πολύ κουραστικό.  Είναι μόνο αν μένεις σε περιοχή που έχει απλά και ευθείες ή θες πχ να το πάρεις και να πας κάπου..όπως στο Νιάρχος.  Δεν νομίζω να το αγόραζα αν δεν μου το έδιναν.  Αυτό που μας πήραν δώρο τώρα κ το θεωρώ καλύτερο και για το παιδί μελλοντικα είναι το scoot and ride που είναι ποδηλατο- πατίνι . Και πάλι θέλει να έχεις χώρο και μάλιστα που να είναι ασφαλής γιατί το παιδί είναι τέλειος ανεξάρτητο αλλά είναι στιβαρό και σίγουρα θα το ευχαριστηθει ο μικρός. 

Σε άλλα νέα,  είχαμε γενέθλια εχθές και το απόγευμα κάναμε πάρτι με τους συγγενείς και τα μικρά τους . Ήταν πολύ ωραία και γω ήμουν όλη μέρα συγκινημένη και αναπολουσα το διάστημα της εγκυμοσύνης και τη μερα της γέννησης του..πώς περασε έτσι ο καιρός ρε κορίτσια...;! 

Να μας ζησουν τα μικρά μας 💜

πρίν από 1 λεπτό , Angel92 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! @ele90μου .. θα το φτιάξετε σίγουρα με τη σωστή διατροφή και τα συμπληρώματα..να μην αγχώνεσαι. Εύχομαι να πάνε όλα καλά.  Εμείς δεν έχουμε κάνει εξετάσεις και μας είχε πει όχι ακόμα αλλά μπορεί να επιμείνω 🤔

@zoukoκι εμένα το ίδιο μ είπε για το γάλα για αυτό δεν άρχισα ακόμα κανονικά το φρέσκο..δοκίμασε 1-2 φορες αλλά δεν πήγε καλά.  

@Lakyμου υπομονή για τα δόντια.. απ αυτά είναι και το μπούκωμα ή ίωση . Θέλει οπωσδήποτε ορο.. με το ζόρι δυστυχώς .μόνο έτσι θα φύγει αι δεν θα κατεβει προς το λαιμουλη του ..είναι θαυματουργος. Κι εμένα δεν κάθεται αλλά τον ακινητοποιω με τα χίλια ζόρια. 

@Silia89μόλις δανειστηκα ένα από την αδερφή μου. Δεν το έχω συναρμολογησει ακόμα αλλά είναι πολύ ογκώδες..δεν ξέρω αν είναι το συγκεκριμένο ή όλα. Αυτό που μου έχει πει η αδερφή μου είναι ότι δεν είναι για να το βγάλεις σε δύσβατο δρόμο με χώμα κλπ ούτε σε ανηφόρες-κατηφορες..ειναι πολύ κουραστικό.  Είναι μόνο αν μένεις σε περιοχή που έχει απλά και ευθείες ή θες πχ να το πάρεις και να πας κάπου..όπως στο Νιάρχος.  Δεν νομίζω να το αγόραζα αν δεν μου το έδιναν.  Αυτό που μας πήραν δώρο τώρα κ το θεωρώ καλύτερο και για το παιδί μελλοντικα είναι το scoot and ride που είναι ποδηλατο- πατίνι . Και πάλι θέλει να έχεις χώρο και μάλιστα που να είναι ασφαλής γιατί το παιδί είναι τέλειος ανεξάρτητο αλλά είναι στιβαρό και σίγουρα θα το ευχαριστηθει ο μικρός. 

Σε άλλα νέα,  είχαμε γενέθλια εχθές και το απόγευμα κάναμε πάρτι με τους συγγενείς και τα μικρά τους . Ήταν πολύ ωραία και γω ήμουν όλη μέρα συγκινημένη και αναπολουσα το διάστημα της εγκυμοσύνης και τη μερα της γέννησης του..πώς περασε έτσι ο καιρός ρε κορίτσια...;! 

Να μας ζησουν τα μικρά μας 💜

Για τον υπνοσακο το σκέφτομαι και γω γιατί ξεσκεπαζεται συνέχεια όπως και σένα @Matina87

• Μου αρέσει 1

Εγώ φορούσα υπνοσακο και στα δύο παιδιά. Ξεσκεπαζονταν από βρέφη και μας βολεψαν απίστευτα.

Φέτος πήραμε μεγαλύτερο υπνοσακο γιατί ο παλιός δε μας κάνει πια. Μέχρι πριν τρεις μέρες, φορούσε τον φθινοπωρινό - πιο λεπτό. Τώρα βάλαμε τον χειμερινό. Εντάξει, 21 βαθμούς έχουμε, είναι από 16 ως 20 βαθμούς, είμαστε ένα βαθμό παραπάνω, οκ. Από μέσα φοράει σκέτο μακρυμάνικο ζιπουνι. Στα πιο κρύα θα του βάζω φορμακι, ή πιτζάμα πάνω κάτω.

Το τρίκυκλο όπως το λένε τα κορίτσια. Στον μεγάλο που δεν κάθισε ποτέ στο καρότσι, μας έσωσε. Στον μικρό δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα.

Χρόνια πολλά σε όλους και όλες!

(Εγώ είμαι από τις μαμάδες Αυγούστου και είμαστε 3 μήνες μεγαλύτεροι)

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

9 hours ago, Laky said:

Προσπαθώ με πιρούνι, αλλα ούτε και εκεί πολύ θέλει. Το μόνο που του δίνω και κάθεται είναι μήλο, το οποίο "γρατζουνάει" λίγο με τα δοντάκια. Τίποτα άλλο δεν θέλει.

Εγώ τι κάνω για την μύτη : Τα "χοντρά" βγαίνουν εύκολα μετά απο μπάνιο. Εχει μαλακώσει η πολύ η μύξα (με το μπαρδόν) τότε, και με το χέρι ακόμα, βγαίνουν. Διαφορετικά, επειδή ο ορός δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ είναι πλεον λίγη η ποσότητα, έχω πάρει κάτι τύπου ενεσούλες που έχουν στόμιο κατάλληλο για μυτούλα , και βάζω εκεί φυσιολογικό ορό. Φυσικά με τον σύζυγο μαζί, ο ένας κρατάει τον μικρό, ο άλλος ρίχνει τον ορό.

Ναι, σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή του υπνοσακου, για 18-20 βαθμούς συστήνεται ζιπουνακι χωρίς παντελόνι από κάτω. Στους 16-18 βαθμούς, μπορείς να βάλεις φορμακι.

Στην πράξη, 16 βαθμούς δε θα έχει ποτέ το δωμάτιο, γιατί μετά θα βάζουμε θέρμανση, αλλά τελοσπαντων. Στην συχνή ερώτηση των γονιών γιατί εμείς οι μεγάλοι, πχ, φοράμε πιτζάμες κάτω από το πάπλωμα, η απάντηση είναι ότι εμείς δεν είμαστε αεροστεγώς τυλιγμένοι με το πάπλωμα, όπως είναι ένα μωρό ΜΕΣΑ στον υπνοσακο.

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 51 λεπτά , Melie είπε:

Ναι, σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή του υπνοσακου, για 18-20 βαθμούς συστήνεται ζιπουνακι χωρίς παντελόνι από κάτω. Στους 16-18 βαθμούς, μπορείς να βάλεις φορμακι.

Στην πράξη, 16 βαθμούς δε θα έχει ποτέ το δωμάτιο, γιατί μετά θα βάζουμε θέρμανση, αλλά τελοσπαντων. Στην συχνή ερώτηση των γονιών γιατί εμείς οι μεγάλοι, πχ, φοράμε πιτζάμες κάτω από το πάπλωμα, η απάντηση είναι ότι εμείς δεν είμαστε αεροστεγώς τυλιγμένοι με το πάπλωμα, όπως είναι ένα μωρό ΜΕΣΑ στον υπνοσακο.

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Εγώ τον έβαλα τώρα ένα φανελάκι κοντομανικο κι ένα πολύ λεπτό μακρύ μπλουζάκι. Ελπίζω να μη σκάσει που του έβαλα και φανελάκι....

Το χειμώνα τι θερμοκρασία έχετε στο σπίτι; Εγώ ανοίγω μόνο το κλιματιστικό για λίγο τώρα να σπάει ο χώρος. Αλλά μετά τον χειμώνα φανταζομουν πως δε θα το άφηνα να πέσει τη νύχτα κάτω από 20 βαθμούς και την ημέρα όπως τώρα. 21,5 με 22. Είναι οκ;

Εσείς θα έχετε σταθερή θερμοκρασία μέρα και νύχτα;

Ναι, μια χαρά μου φαίνεται. Εμείς έχουμε κοντά στους 22 βαθμούς με καλοριφέρ το χειμώνα. Τα πολύ κρύα βράδια δεν το κλείνω καθόλου (λίγα είναι αυτά στην Αθήνα). Τα υπόλοιπα, βάζω αιρ κοντισιον ή ηλεκτρικό καλοριφέρ το βράδυ τοπικά, ανάλογα με το δωμάτιο.

Διαφημίσεις

Κορίτσια τι κάνετε;πώς είναι τα μικρουλια σας; Εμεις με αντιβίωση γιατί έχουμε ωτίτιδα..ήθελα να σας ρωτήσω πως κοιμιζετε τα μωράκια σας;:εδώ και 2 μήνες περίπου έχουμε θέμα κοιμάται πολύ δύσκολα μαζί μου ενώ με τον άντρα μου σε 10 λεπτά θα έχει κοιμηθεί..αυτό το πράγμα όμως με κουράζει.. σκέφτομαι μήπως σιγά σιγά πρέπει να τον μαθω να κοιμάται μόνος του στην κούνια του ...επίσης ξυπνάει το βράδυ τον παίρνει δίπλα μου και στο τέλος κοιμόμαστε μαζί μέχρι το πρωί..εσείς έχετε τα μωράκια σας στο ίδιο δωμάτιο μαζί σας:

πρίν από 8 λεπτά , Matina87 είπε:

Κορίτσια τι κάνετε;πώς είναι τα μικρουλια σας; Εμεις με αντιβίωση γιατί έχουμε ωτίτιδα..ήθελα να σας ρωτήσω πως κοιμιζετε τα μωράκια σας;:εδώ και 2 μήνες περίπου έχουμε θέμα κοιμάται πολύ δύσκολα μαζί μου ενώ με τον άντρα μου σε 10 λεπτά θα έχει κοιμηθεί..αυτό το πράγμα όμως με κουράζει.. σκέφτομαι μήπως σιγά σιγά πρέπει να τον μαθω να κοιμάται μόνος του στην κούνια του ...επίσης ξυπνάει το βράδυ τον παίρνει δίπλα μου και στο τέλος κοιμόμαστε μαζί μέχρι το πρωί..εσείς έχετε τα μωράκια σας στο ίδιο δωμάτιο μαζί σας:

Εντάξει είναι μικρό ακόμα Κ δεν γίνετε να μην ξυπνάει την νύχτα για αγκαλιά . Μια λύση είναι το κρεβατάκι Μοντεσσόρι γιατί πολύ απλά είναι χαμηλά στο πάτωμα οπότε χώρας να ξαπλώσεις δίπλα του κ όταν κοιμηθεί πάλι να φεύγεις απτό δωμάτιο. Για να μην έρχετε στο κρεββάτι σας γιατί τώρα πλέον θα είναι άβολο . 

πρίν από 14 λεπτά , Matina87 είπε:

Καλησπέρα και περαστικά στον μπέμπη ❤️ Έχουμε το παρκοκρεβατο κολλητά με το κρεβάτι μας και όταν ξυπνάει την θηλάζω και την βάζω ξανά στο παρκοκρεβατο.Απλα επειδή ξυπνάει συνέχεια,σε κάποια φάση την φέρνω στο κρεβάτι μας και κοιμόμαστε μαζί.Να σε ρωτήσω,ο άντρας σου πώς την κοιμίζει?Ο δικός μου έχει προσπαθήσει με παραμύθια και αγκαλίτσα και δεν μπορεί με τίποτα,η μπέμπα άμα δεν θηλάσει δεν κοιμάται..

πρίν από 18 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει είναι μικρό ακόμα Κ δεν γίνετε να μην ξυπνάει την νύχτα για αγκαλιά . Μια λύση είναι το κρεβατάκι Μοντεσσόρι γιατί πολύ απλά είναι χαμηλά στο πάτωμα οπότε χώρας να ξαπλώσεις δίπλα του κ όταν κοιμηθεί πάλι να φεύγεις απτό δωμάτιο. Για να μην έρχετε στο κρεββάτι σας γιατί τώρα πλέον θα είναι άβολο . 

Πριν μισή ώρα την έβαλε ο άντρας μου για ύπνο και έκλαιγε με αναφιλητα..μόλις ήρθα εγώ,της δίνω στήθος και κοιμάται αμέσως..μήπως είναι πολυ μικρή για να αποθηλασει?Δεν έχει βγάλει και δόντια και λογικά τώρα την ξύνουν τα ούλα της και την ανακουφίζει το στήθος,τι να πω..δεν έχουμε βρει ακόμα κάποιον άλλο τρόπο να κοιμηθεί 

πρίν από 25 λεπτά , linaa είπε:

Προς το παρόν δεν έχει δικό του δωμάτιο ο μικρός είναι σε φάση κατασκευής οπότε τον έχουμε δίπλα μας αλλά όχι κολκητα..

πρίν από 23 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και περαστικά στον μπέμπη ❤️ Έχουμε το παρκοκρεβατο κολλητά με το κρεβάτι μας και όταν ξυπνάει την θηλάζω και την βάζω ξανά στο παρκοκρεβατο.Απλα επειδή ξυπνάει συνέχεια,σε κάποια φάση την φέρνω στο κρεβάτι μας και κοιμόμαστε μαζί.Να σε ρωτήσω,ο άντρας σου πώς την κοιμίζει?Ο δικός μου έχει προσπαθήσει με παραμύθια και αγκαλίτσα και δεν μπορεί με τίποτα,η μπέμπα άμα δεν θηλάσει δεν κοιμάται..

Πριν μισή ώρα την έβαλε ο άντρας μου για ύπνο και έκλαιγε με αναφιλητα..μόλις ήρθα εγώ,της δίνω στήθος και κοιμάται αμέσως..μήπως είναι πολυ μικρή για να αποθηλασει?Δεν έχει βγάλει και δόντια και λογικά τώρα την ξύνουν τα ούλα της και την ανακουφίζει το στήθος,τι να πω..δεν έχουμε βρει ακόμα κάποιον άλλο τρόπο να κοιμηθεί 

Τον κουνάει στα πόδια του με ενα μαξιλάρι και μόλις κοιμηθεί τον βάζει στο κρεβάτι του ..κ εγώ έτσι προσπαθώ αλλά σε μένα προσπαθεί να σηκωθεί και γκρινιάζει.. σήμερα για να τον κοιμισω τον ξάπλωσα δίπλα μου τον αγκάλιασα και τον κουνούσα απαλά τον έβαλα στον κρεβάτι του και ξύπνησε και μετά ξανα το ίδιο..την τρίτη φορά δεν ξύπνησε ευτυχώς ..

πρίν από 13 λεπτά , Matina87 είπε:

Προς το παρόν δεν έχει δικό του δωμάτιο ο μικρός είναι σε φάση κατασκευής οπότε τον έχουμε δίπλα μας αλλά όχι κολκητα..

Τον κουνάει στα πόδια του με ενα μαξιλάρι και μόλις κοιμηθεί τον βάζει στο κρεβάτι του ..κ εγώ έτσι προσπαθώ αλλά σε μένα προσπαθεί να σηκωθεί και γκρινιάζει.. σήμερα για να τον κοιμισω τον ξάπλωσα δίπλα μου τον αγκάλιασα και τον κουνούσα απαλά τον έβαλα στον κρεβάτι του και ξύπνησε και μετά ξανα το ίδιο..την τρίτη φορά δεν ξύπνησε ευτυχώς ..

Έχω προσπαθήσει να την κοιμισω με αγκαλίτσα και πατ πατ στο παμπερς,αλλά πάλι τπτ...κλαίει και χώνει τα χεράκια της στη μπλούζα για να βρει στήθος..θα δοκιμάσουμε και αυτό με το μαξιλάρι που είπες και ελπίζω κάτι να γίνει

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...