Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Νοεμβρίου 2022

Recommended Posts

πρίν από 27 λεπτά , Laky είπε:

Ακριβώς το ίδιο πέρασα κορίτσι μου και ακόμη χειρότερα. Είχε φτάσει να ξυπνάει κάθε μισή ώρα απλά για να ακουμπήσει στο στήθος. Μόνο όταν έκοψα το θηλασμό κοιμηθήκαμε. Κοντεύω να πέσω κάτω. 7 μηνών έκοψα και τώρα αρπάζει το μπουκάλι μια χαρά και κοιμάται τις περισσότερες φορές σερί ως τις 6.

Θυμάμαι που μας έγραψες πόσο ταλαιπωρήθηκες Laky μου! Χαίρομαι που ηρεμήσατε. 
Θα προσπαθήσω να κάνω εκπαίδευση ύπνου και μεταφορά στο κρεβατάκι του. Δεν θέλω να σταματήσω το θηλασμό ακόμα. 😞

3 ώρες πρίν, thel είπε:

Ισχύει και μένα με βοηθάει. Εγώ πλέον δεν ελπίζω σε σερί ύπνου. Έχω πάρει απόφαση ότι θα κάνω πολύ καιρό να κοιμηθώ σερί. Με βοηθάει να μην έχω προσδοκίες. Έχω κάνει όσα λένε οι εκπαιδεύτριες ύπνου αλλά εξακολουθεί και ξυπνά. Χαλάρωσα λοιπόν..πλέον δεν τηρώ και πολύ το πρόγραμμα μέσα στην ημέρα και απλά περιμένω να μεγαλώσει 😂

Έχω στο κύκλο μου μωράκι που αποθήλασε 1,5 έτους και μετά από καμιά βδομάδα κοιμηθήκε σερί και μωράκι που αποθήλασε και ακόμα ενώ είναι 2 ετών ξυπνά και ζητά ανά 3ωρο γάλα έτοιμο τη νύχτα αλλιώς δεν κοιμάται με τίποτα. 

Έχεις απόλυτο δίκιο για τις προσδοκίες. Θα  το δουλέψω με τον εαυτό μου :)

Μετά τα 2 χρόνια τα περισσότερα μαθαίνουν να κοιμούνται. Μέχρι τότε, υπομονή :)

Το κάθε μωράκι είναι διαφορετικό. Είδωμεν……

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, anriana είπε:

Θα προσπαθήσω να κάνω εκπαίδευση ύπνου και μεταφορά στο κρεβατάκι του. Δεν θέλω να σταματήσω το θηλασμό ακόμα. 😞

Επιτέλους και μανουλες που βιώνουμε την ίδια αϋπνία, κούραση και συχνές αφυπνίσεις των μωρών.. 

Ακούω συνεχώς για μωρά που κοιμούνται σερί από 2 μηνών... θηλασμους που κρατάνε 10'... Μωρά που κοιμούνται στην κούνια τους, μόνα τους χωρίς βοήθεια...που τρώνε τα πάντα.. 

Ξέρω ότι και το δικό μου μωρό θα τα κάνει όλα αυτά, απλά δεν είναι ακόμα έτοιμο, ούτε εκείνη, ίσως ούτε κι εγώ να επιμείνω... Δεν με αγχωνει γιατί δεν είναι διαγωνισμός.. κάποιες φορές από την κούραση αγανακτώ, αλλά προσπαθώ να σκέφτομαι αυτό πως δεν θα είναι για πάντα... 

• Μου αρέσει 5

πρίν από 41 λεπτά , ele90 είπε:

Επιτέλους και μανουλες που βιώνουμε την ίδια αϋπνία, κούραση και συχνές αφυπνίσεις των μωρών.. 

Ακούω συνεχώς για μωρά που κοιμούνται σερί από 2 μηνών... θηλασμους που κρατάνε 10'... Μωρά που κοιμούνται στην κούνια τους, μόνα τους χωρίς βοήθεια...που τρώνε τα πάντα.. 

Ξέρω ότι και το δικό μου μωρό θα τα κάνει όλα αυτά, απλά δεν είναι ακόμα έτοιμο, ούτε εκείνη, ίσως ούτε κι εγώ να επιμείνω... Δεν με αγχωνει γιατί δεν είναι διαγωνισμός.. κάποιες φορές από την κούραση αγανακτώ, αλλά προσπαθώ να σκέφτομαι αυτό πως δεν θα είναι για πάντα... 

Όπως τα λες! Και η μπέμπα μου ξυπνάει συχνά το βράδυ και ψάχνει το στήθος μου,την θηλάζω,βάζω πιπίλα και κοιμάται. Κάποια στιγμή θα κοιμηθεί και μόνη της και  θα πιει και ξένο γάλα. Δεν θα τρελαθουμε κιόλας🙂 

• Μου αρέσει 1

Έρχομαι κ εγώ να πω ότι συμπάσχω, η μικρή μου κοιμάται μόνο θηλάζοντας, κάνουμε κ συγκοίμηση.. για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω πόσες φορές ξυπνάει μέσα στη νύχτα ή πόσες ώρες σερί κοιμάται γιατί πλέον τη βάζω στο στήθος μέσα στον ύπνο μου, σαν μηχανική κίνηση. Αλλά σίγουρα ξυπνάει κ μένα μέσα στη νύχτα. Αλλά μετά σκέφτομαι ότι και πιο μεγάλα παιδιά δεν ξυπνάνε το βράδυ κ ζητανε τους γονείς τους; Ή ακόμα κ εμείς δεν θα ξυπνήσουμε για νερό, τουαλέτα ή από πείνα; Οπότε προς το παρόν απλά απολαμβάνω τις αγκαλιές μας στον υπνο 😁

• Μου αρέσει 4

6 ώρες πρίν, anriana είπε:

Να χαίρεσαι που δε θέλεις να σταματήσεις το θηλασμό κορίτσι μου. Όχι να λυπάσαι. Κανεις ότι καλύτερο μπορείς. Μακάρι κι ο δικός μου να μην το είχε κάνει πιπίλα το στήθος και να μπορούσα να τον θήλαζα λίγο ακόμη. Ή αν είχα ελάχιστη βοήθεια, θα το πάλευα κι άλλο. Δυστυχώς είμαι ολομόναχη και πια έτρεμαν τα πόδια μου. Δε μπορούσα να σταθώ απ' τη κούραση. Οπότε σκέφτηκα πως καλύτερα να έχει τη μάνα του παρά να πέσω κάτω και να μην υπάρχει κανείς. Όσο αντέχεις λοιπόν! Τι να κάνουμε; Μια για στήθος, μία για δόντια, μετά για κάποιο κακό όνειρο... Έχουμε μπροστά μας χρόνια αϋπνίας! Κι αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο. Να είμαστε γερές για να είμαστε εκεί δίπλα τους να ξυπνάμε και να τα ηρεμούμε!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 45 λεπτά , Laky είπε:

Να χαίρεσαι που δε θέλεις να σταματήσεις το θηλασμό κορίτσι μου. Όχι να λυπάσαι. Κανεις ότι καλύτερο μπορείς. Μακάρι κι ο δικός μου να μην το είχε κάνει πιπίλα το στήθος και να μπορούσα να τον θήλαζα λίγο ακόμη. Ή αν είχα ελάχιστη βοήθεια, θα το πάλευα κι άλλο. Δυστυχώς είμαι ολομόναχη και πια έτρεμαν τα πόδια μου. Δε μπορούσα να σταθώ απ' τη κούραση. Οπότε σκέφτηκα πως καλύτερα να έχει τη μάνα του παρά να πέσω κάτω και να μην υπάρχει κανείς. Όσο αντέχεις λοιπόν! Τι να κάνουμε; Μια για στήθος, μία για δόντια, μετά για κάποιο κακό όνειρο... Έχουμε μπροστά μας χρόνια αϋπνίας! Κι αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο. Να είμαστε γερές για να είμαστε εκεί δίπλα τους να ξυπνάμε και να τα ηρεμούμε!

Έχεις απόλυτο δίκιο. Έχουμε να ξαγρυπνήσουμε για πολλούς λόγους και για πολλά χρόνια ακόμη.Λατρεύω να τον θηλάζω αν και με κουράζει κάποιες στιγμές. 

Πάντως νιώθω καλύτερα που μοιράστηκα την δυσκολία μου μαζί σας κορίτσια. Εύχομαι δύναμη και υπομονή σε όλες μας!❤️

• Δύναμη! 4

Καλησπέρα κορίτσια! Όσες έχετε δώσει καρπούζι το συνδυάζετε με άλλο φρούτο;

Παρεπιπτόντως, νομίζω η @Blue Velvet είχε γράψει για το πεπόνι που δίνει, και άρχισα να δίνω κ εγώ στη μικρή αυτές τις μέρες και κάνει θαύματα χαχαχα! Με ότι και να το έχω συνδυάσει, το τρώει όλο ❤️

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Ioli511 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Όσες έχετε δώσει καρπούζι το συνδυάζετε με άλλο φρούτο;

Παρεπιπτόντως, νομίζω η @Blue Velvet είχε γράψει για το πεπόνι που δίνει, και άρχισα να δίνω κ εγώ στη μικρή αυτές τις μέρες και κάνει θαύματα χαχαχα! Με ότι και να το έχω συνδυάσει, το τρώει όλο ❤️

Το πεπόνι κάνει θαύματα! Σκέφτομαι να το βάλω μέσα στα φασόλια μπας και τα φάει η μπέμπα 🤣

• Χαχα 4

Κορίτσια άρχισε να μπουσουλαει!!! Πιο πολύ σέρνεται μπροστά σαν σκουληκακι ,αλλά σηκώνει και λίγο το πωπουδακι!! Και όταν κουράζεται,ξεκινάει τις πλαγιές τουμπιτσες της,σαν βαρελακια❤️ Και μέχρι προχθές σας έλεγα ότι δεν μπουσουλαει, απίστευτο!!

Συγκινήθηκα κορίτσια,μεγάλωσε η τοσοδουλα μου❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 7

2 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια άρχισε να μπουσουλαει!!! Πιο πολύ σέρνεται μπροστά σαν σκουληκακι ,αλλά σηκώνει και λίγο το πωπουδακι!! Και όταν κουράζεται,ξεκινάει τις πλαγιές τουμπιτσες της,σαν βαρελακια❤️ Και μέχρι προχθές σας έλεγα ότι δεν μπουσουλαει, απίστευτο!!

Συγκινήθηκα κορίτσια,μεγάλωσε η τοσοδουλα μου❤️❤️❤️

Έλα ρε άντε καλά μπουσουληματα!!!! Εμένα κάνει προς τα πίσω και γυρνάει κ γύρω γύρω. Επίσης θέλει συνέχεια να πατάει κάτω κ να σηκώνετε. Δεν τον σηκώνω εγώ του κρατάω τα χεράκια και αυτός τραβάει το κορμί του. Κ αν δεν τον βάζω έτσι όρθιο γκρινιάζει κ μουγκρίζει. 
@Ioli511 του έχω δώσει καρπούζι ολόκληρο κ το πιπιλαγε. Είχε τρελαθεί κ όταν έκοβε κανα κομμάτι το έφτυνε. 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ για τις ιδέες με το αυγό . Θα προσπαθήσω. Πρέπει κάπως να το φάει ρε γμτ, στην χειρότερη θα δω μήπως το χώσω μέσα στο μεσημεριανό.

@Blue Velvet μπράβο !!!! Τώρα ξεκινούν τα δύσκολα !Χαχα.

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια καλησπέρα,τι κάνετε? Βρήκα τρόπο να κάνω γυμναστική όταν είμαι μόνη με τη μπέμπα,έτσι ώστε να μην περιμένω να γυρίσει ο άντρας μου για να την κραταει. Την βάζω για κάνα 20λεπτο στο πατωμα να παίξει και μετά κάθεται στο καρεκλακι φαγητού και της ετοιμάζω μεζεδάκια. Δλδ κόβω ένα βερίκοκο στη μέση,βάζω από δίπλα ένα κομμάτι ανθότυρο,μια φέτα γκούντα και μια κόρα ψωμιού με φιλαδέλφεια και κάθεται άνετα αλλη μισή ωρίτσα. Σήμερα της έβαλα και δύο φασολάκια από το πιάτο μου και της άρεσε πολύ. Τώρα που έπιασαν οι ζέστες δεν τρώει το φαγητό της,οπότε με αυτο το τσιμπολογημα κάτι κάνουμε 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 50 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Κορίτσια καλησπέρα,τι κάνετε? Βρήκα τρόπο να κάνω γυμναστική όταν είμαι μόνη με τη μπέμπα,έτσι ώστε να μην περιμένω να γυρίσει ο άντρας μου για να την κραταει. Την βάζω για κάνα 20λεπτο στο πατωμα να παίξει και μετά κάθεται στο καρεκλακι φαγητού και της ετοιμάζω μεζεδάκια. Δλδ κόβω ένα βερίκοκο στη μέση,βάζω από δίπλα ένα κομμάτι ανθότυρο,μια φέτα γκούντα και μια κόρα ψωμιού με φιλαδέλφεια και κάθεται άνετα αλλη μισή ωρίτσα. Σήμερα της έβαλα και δύο φασολάκια από το πιάτο μου και της άρεσε πολύ. Τώρα που έπιασαν οι ζέστες δεν τρώει το φαγητό της,οπότε με αυτο το τσιμπολογημα κάτι κάνουμε 

Το πιάνει το βερίκοκο και το βάζει όλο μαζί στο στόμα; 

Αχ ρε κορίτσια εγώ δε του έχω δώσει τίποτα. Φοβάμαι μη πνιγεί. Πώς θα το ξεπεράσω αυτό το πράγμα;

πρίν από 20 λεπτά , Laky είπε:

Το πιάνει το βερίκοκο και το βάζει όλο μαζί στο στόμα; 

Αχ ρε κορίτσια εγώ δε του έχω δώσει τίποτα. Φοβάμαι μη πνιγεί. Πώς θα το ξεπεράσω αυτό το πράγμα;

Ναι!! Το κόβω στα δύο,βγάζω το κουκούτσι και στην ουσία το λιώνει με τα χεράκια της και το τρώει. Δεν πνίγεται έτσι με τπτ,είναι μαλακό και ζουμερο. Και εγω φοβόμουν να της δίνω να τρώει μόνη της,αλλά βλέπω πως τρώει μια χαρά και δεν υπάρχει πρόβλημα. Και ο παιδίατρος μας είχε πει να της δίνουμε τώρα μερικά κομμάτια,οπότε δεν φοβάμαι. Συνεχίζω να της πολτοποιω το πρωινό με φρούτα και βρώμη,καθώς και την κρεατοσουπα,αλλά της δίνω και κάποιες τροφές να μασουλαει μόνη της 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Blue Velvet είπε:

Ναι!! Το κόβω στα δύο,βγάζω το κουκούτσι και στην ουσία το λιώνει με τα χεράκια της και το τρώει. Δεν πνίγεται έτσι με τπτ,είναι μαλακό και ζουμερο. Και εγω φοβόμουν να της δίνω να τρώει μόνη της,αλλά βλέπω πως τρώει μια χαρά και δεν υπάρχει πρόβλημα. Και ο παιδίατρος μας είχε πει να της δίνουμε τώρα μερικά κομμάτια,οπότε δεν φοβάμαι. Συνεχίζω να της πολτοποιω το πρωινό με φρούτα και βρώμη,καθώς και την κρεατοσουπα,αλλά της δίνω και κάποιες τροφές να μασουλαει μόνη της 

Εμένα πριν 1-1.5 μήνα πνίγηκε με βερίκοκο κορίτσια του το είχα κόψει στη μέση και έβγαλα το κουκούτσι ,γουρλωσε τα μάτια φαινόταν ότι πνίγεται και έκανε εμετό ..οπότε έχω πάθει ψυχολογικό .

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...