Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Νοεμβρίου 2022

Recommended Posts

πρίν από 38 λεπτά , elena93 είπε:

Κοριτσια θελω να σας ρωτησω κατι..ποσες φορες την μερα κανουν κακα τα μωρακια σας..εμενα η δικια μου κανει μπορει 3-4 φορες..1-2 φορες κανει αρκετα και τις επομενες φορες απο λιγο...αλλα με εχει τρελανει η πεθερα μου μου λεει δεν ειναι νορμαλ να κανει τοσες πολλες φορες γιατι δεν βαζει κιλα..

Η δικιά μου πριν ξεκινήσουμε τις στερεές τροφές,έκανε περίπου μια φορά στις 3μερες. Άλλες φορές περισσότερο,άλλες λιγότερο και μάλιστα χρειάστηκε να της βάλω αρκετές φορές υπόθετο,διότι χτυπιοταν και ούρλιαζε. Επαιρνε περίπου 450-550γρ το μήνα.Τώρα με τις στερεές,κάνει κάθε μέρα από 2-4 φορές και πήρε 700γρ σε ένα μήνα. Η πεθερά σου είναι ειδικός στις σκατουλες και σου λέει τέτοιες εξυπνάδες? Μην δίνεις σημασία κοριτσι μου,αν κατι δεν πάει καλά θα το κρίνει ο γιατρός.

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Η δικιά μου πριν ξεκινήσουμε τις στερεές τροφές,έκανε περίπου μια φορά στις 3μερες. Άλλες φορές περισσότερο,άλλες λιγότερο και μάλιστα χρειάστηκε να της βάλω αρκετές φορές υπόθετο,διότι χτυπιοταν και ούρλιαζε. Επαιρνε περίπου 450-550γρ το μήνα.Τώρα με τις στερεές,κάνει κάθε μέρα από 2-4 φορές και πήρε 700γρ σε ένα μήνα. Η πεθερά σου είναι ειδικός στις σκατουλες και σου λέει τέτοιες εξυπνάδες? Μην δίνεις σημασία κοριτσι μου,αν κατι δεν πάει καλά θα το κρίνει ο γιατρός.

Χαχαχα.. εμενα η γιατρος μου ειπε για τα κιλα ειναι μια χαρα.. τωρα ειμαστε 5 μηνων και 11μερες..οταν πηγαμε στην γιατρο ειμασταν 5 ακριβως και η μικρη ηταν 5.900..μου ειπε οτι ενα μωρο πρεπει να διπλασιαση τα κιλα της γεννησης οταν ειναι 6..εμεις τα διπλασιασαμε στους 5 μηνες

• Μου αρέσει 1

18 ώρες πρίν, elena93 είπε:

Κοριτσια θελω να σας ρωτησω κατι..ποσες φορες την μερα κανουν κακα τα μωρακια σας..εμενα η δικια μου κανει μπορει 3-4 φορες..1-2 φορες κανει αρκετα και τις επομενες φορες απο λιγο...αλλα με εχει τρελανει η πεθερα μου μου λεει δεν ειναι νορμαλ να κανει τοσες πολλες φορες γιατι δεν βαζει κιλα..

Χαχαχα... πού να πιάσουν και οι ζέστες πες της 🤣🤣

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το σκέφτηκε αυτό...τα κακά είναι υγεία .😜

Εμένα υπάρχουν μέρες που δεν κάνει καθόλου και υποφέρει και υπάρχουν και άλλες που θα κάνει 1-3 φορές.δεν είναι κάτι σταθερό.τωρα που έχει αρχίσει τ φαγητό πολλές φορές τα κάνει και την ώρα που τρώει .

On 21/4/2023 at 11:48 ΠΜ, Blue Velvet είπε:

Καλημέρα σε όλες! Τι κάνετε? Πως είναι τα μπεμπακια σας? Εμείς είχαμε παιδίατρο χθες,η μπέμπα πήρε 700γρ και δύο πόντους,ανέβηκε στις καμπύλες! Απίστευτο μου φαίνεται,είμαι πολύ χαρούμενη! Σήμερα ξεκιναμε κοτόπουλο,πήρα στήθος και θα το βράσω σε λίγο και μετά θα το ανακατέψω μαζί με τα λαχανικά. Πρόσθεσα και σέλινο σήμερα στο πουρεδακι,ελπίζω να το φάει και να μη μας βγει περίεργη σαν το μπαμπά της😛Πρώτη φορά που ούρλιαζε η καημένη στον παιδίατρο,με το που μπήκαμε μέσα άρχισε να τσιριζει! Να φανταστείτε και που της έκανε εμβόλιο,δεν κατάλαβε τίποτα,ήταν τόσο στρεσαρισμενη που δεν κατάλαβε ούτε το τσίμπημα. 

Άσχετο,αλλά παρατήρησα ότι είμαστε οι μόνες μανουλες του 2022 που μιλάμε ακόμα στο φόρουμ σε κοινό θέμα! Μπράβο μας,το καλύτερο παρεάκι είμαστε ❤️

Αλήθεια δεν τον θέλει? Εμένα ο μικρός του γελάει κάθε φορά πριν το εμβόλιο σαν να μη θυμάται τι τον περιμένει😜😜

Μπράβο η μπεμπουλα μας...ξεπεταχτηκε πολυυ ♥️♥️ 

Πραγματικά ,και γω το παρατήρησα ότι μόνο εμείς μιλάμε τόσο καιρό .Ειμαστε η καλύτερη ομάδα ... 😘😘

• Μου αρέσει 2

πρίν από 30 λεπτά , Angel92 είπε:

Εμένα υπάρχουν μέρες που δεν κάνει καθόλου και υποφέρει και υπάρχουν και άλλες που θα κάνει 1-3 φορές.δεν είναι κάτι σταθερό.τωρα που έχει αρχίσει τ φαγητό πολλές φορές τα κάνει και την ώρα που τρώει .

Αλήθεια δεν τον θέλει? Εμένα ο μικρός του γελάει κάθε φορά πριν το εμβόλιο σαν να μη θυμάται τι τον περιμένει😜😜

Πραγματικά ,και γω το παρατήρησα ότι μόνο εμείς μιλάμε τόσο καιρό .Ειμαστε η καλύτερη ομάδα ... 😘😘

Η δικια μου σχεδον ολες τις φορες που τρωει κανει κακα ταυτοχρονα 😂😂

• Χαχα 1

3 ώρες πρίν, Angel92 είπε:

Μέχρι και την τελευταία φορά γελούσε πολύ με τον γιατρό,τώρα δεν τον θέλει,γιατί είναι σχεδόν 6 και καταλαβαίνει ότι αυτός ο τύπος με το μπουκλε μαλλί και τα γυαλιά,της τσιμπάει το μπούτι και της βάζει ξυλάκι στο λαιμό🤣 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

23 hours ago, elena93 said:

Πριν τις στερεές έκανε γύρω στις 4 φορές.Από τότε που ξεκινήσαμε τις τροφές κανει 1 φορά την ημέρα συνήθως.

Καλημέρα κορίτσια μου..να σας πω... πώς κοιμαστε τα βράδια; Εμένα μετά τις 3-4 ξυπνάει ,τον ταιζω και μένει με το μάτι γαρίδα,με γκρίνια και γέλια σε εναλλαγές για 2-3 ώρες ...τι του συμβαίνει άραγε; !

• Λυπημένη/-ος 1

3 ώρες πρίν, Angel92 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου..να σας πω... πώς κοιμαστε τα βράδια; Εμένα μετά τις 3-4 ξυπνάει ,τον ταιζω και μένει με το μάτι γαρίδα,με γκρίνια και γέλια σε εναλλαγές για 2-3 ώρες ...τι του συμβαίνει άραγε; !

Εμείς ξυπνάμε συνέχεια. Ανα μια ώρα θέλει να τον θηλάσω. Κουράστηκα κορίτσια. Δεν ξέρω άλλο ποσό θα αντέξω τον θηλασμό. Αν πάμε παιδίατρο και δεν έχει πάρει βάρος σκέφτομαι να αρχίσω να δίνω συμπλήρωμα. Τώρα ήταν στη καμπύλη του ένα Τσακ πιο κάτω. Ο γιατρός δεν είπε κάτι για το βάρος του. Αλλά θεωρώ ότι δεν χορταίνει ή το άλλο είναι ότι βγάζει δόντια. Του κατέβασα λιγάκι το κάτω χείλος κ φαίνεται κάτι άσπρο στα ούλα του. 
@Blue Velvet μπράβο στη μπεμπα. Άντε να γίνει τσουρέκακι τώρα 😊

• Μου αρέσει 3

6 ώρες πρίν, Rina_87 είπε:

Εμείς ξυπνάμε συνέχεια. Ανα μια ώρα θέλει να τον θηλάσω. Κουράστηκα κορίτσια. Δεν ξέρω άλλο ποσό θα αντέξω τον θηλασμό. Αν πάμε παιδίατρο και δεν έχει πάρει βάρος σκέφτομαι να αρχίσω να δίνω συμπλήρωμα. Τώρα ήταν στη καμπύλη του ένα Τσακ πιο κάτω. Ο γιατρός δεν είπε κάτι για το βάρος του. Αλλά θεωρώ ότι δεν χορταίνει ή το άλλο είναι ότι βγάζει δόντια. Του κατέβασα λιγάκι το κάτω χείλος κ φαίνεται κάτι άσπρο στα ούλα του. 
@Blue Velvet μπράβο στη μπεμπα. Άντε να γίνει τσουρέκακι τώρα 😊

Πιστεύω θα ναι δόντια ή το άλμα..αν δεν χορταινε θα το καταλαβαινες..θηλάζεις αποκλειστικά; Αν ναι όντως είναι πολύ δύσκολο ..αν δίνεις και συμπλήρωμα αλλά λες να αρχίσεις να το δίνεις εξ ολοκλήρου κ γω το είχα σκεφτεί αλλά από την άλλη κορίτσια σκέφτομαι όταν σταματήσω να τον θηλάζω πως θα τον ηρεμώ όταν θα είναι σε έξαλλη κατάσταση;;Τώρα ό,τι και να έχει το ξεχνάει με λίγο θηλασμό .. 😕

• Μου αρέσει 1

καλησπέρα κορίτσια ♥️ και εμείς με τον ύπνο ένα δράμα ζούμε..  από τις 9 που τον βάζω για ύπνο μέχρι τις 12 ξυπνάει 3 -4 φορες☹️ από εκεί και μετά ότι προσπάθεια κάνω να τον βάλω στην κούνια, με το που τον αφήνω γαρίδα το μάτι.. μαζί κοιμόμαστε τώρα δυστυχώς, δεν ήθελα να μάθει έτσι και είχα χαρεί που μέχρι τώρα κοιμόταν στην κούνια του..τώρα πάει και αυτό..  και εννοείται ότι και κατά τη διάρκεια της νύχτας ξυπναει 😅 τουλάχιστον παίρνω κουράγιο που βλέπω πως δεν είμαι μόνη μου , είχα απελπιστεί....

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Anastasiade είπε:

καλησπέρα κορίτσια ♥️ και εμείς με τον ύπνο ένα δράμα ζούμε..  από τις 9 ππυ τον βάζω για ύπνο μέχρι τις 12 ξυπνάει 3 -4 φορες☹️ από εκεί και μετά ότι προσπάθεια κάνω να τον βάλω στην κούνια, με το που τον αφήνω γαρίδα το μάτι.. μαζί κοιμόμαστε τώρα δυστυχώς, δεν ήθελα να μάθει έτσι και είχα χαρεί που μέχρι τώρα κοιμόταν στην κούνια του..τώρα πάει και αυτό..  και εννοείται ότι και κατά τη διάρκεια της νύχτας ξυπναει 😅 τουλάχιστον παίρνω κουράγιο που βλέπω πως δεν είμαι μόνη μου , είχα απελπιστεί....

Και γω κάποιες φορές ειδικά 3-4 τη νύχτα που πλέον τα έχω παίξει τελείως τον παίρνω στο κρεβάτι μας .ενώ δεν ήθελα αλλά δεν φαίνεται να επηρεάζεται ..εννοώ να κακομαθαινει και να θέλει να είναι σε εμάς .

Just now, Angel92 είπε:

Και γω κάποιες φορές ειδικά 3-4 τη νύχτα που πλέον τα έχω παίξει τελείως τον παίρνω στο κρεβάτι μας .ενώ δεν ήθελα αλλά δεν φαίνεται να επηρεάζεται ..εννοώ να κακομαθαινει και να θέλει να είναι σε εμάς .

και εμείς κάπως έτσι ..αφού έχω προσπαθήσει 4 5 φορές να τον βάλω στην κούνια και δεν πετυχαίνει και τον ξανακοιμιζω από την αρχή, τον παίρνω στο κρεβάτι μπας και κοιμηθούμε λίγο..αλλά δεν έχω καταλάβει αν τον έχει επηρεάσει .. 

πρίν από 3 λεπτά , Anastasiade είπε:

και εμείς κάπως έτσι ..αφού έχω προσπαθήσει 4 5 φορές να τον βάλω στην κούνια και δεν πετυχαίνει και τον ξανακοιμιζω από την αρχή, τον παίρνω στο κρεβάτι μπας και κοιμηθούμε λίγο..αλλά δεν έχω καταλάβει αν τον έχει επηρεάσει .. 

Τι θα κάνουμε; Δεν μπορώ άλλη αϋπνία 😔 ακούω και κάτι μωρά όπως της αδερφής μου που κοιμούνται σερι 6-7 ώρες από τόσο μικρά κ απορώ..εμείς έτσι θα είμαστε για πάντα;

• Λυπημένη/-ος 1

Είμαι και εγώ στο κλαμπ με τις ξενυχτισμένες. Βέβαια εμένα είναι πιο μεγάλη κατά ένα μήνα. Είναι 6,5. Τα άλματα επηρεάζουν πολύ αυτό εγώ έχω καταλάβει ως τώρα. Τι να σας πω .. στο τελευταίο άλμα 23ης με 26ης βδομάδας τα είδα όλα.. κάθε ώρα στο πόδι .. πολλές φορές την βάζαμε κούνια και σε δέκα λεπτά ξαναξύπναγε χωρίς υπερβολές. Κάποιες φορές φορές ξύπναγε από τις 05:00 και δεν ξανακοιμότανε με τίποτα. Ξεκίνησα και εγώ να την κοιμίζω δίπλα μου γιατί τα είχα παίξει .. παρότι και εγώ έλεγα οτι δεν θέλω να το κάνω αυτό ! Τελικά τώρα που τελείωσε το άλμα και το παιδί κάπως ηρέμησε (προφανώς ακόμα ξυπνάει αλλά πολύ λιγότερο) .. την βάζω στην κούνια της κανονικά .. δεν δείχνει να συνήθισε ότι κοιμότανε δίπλα μου τόσο καιρό. Είναι απίστευτο όμως με το που έκλεισε την 26η βδομάδα λες και κάποιος της πάτησε ένα κουμπί και ηρέμησε .. έτσι είχε γίνει και στο προηγούμενο άλμα .. 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 8 λεπτά , Angel92 είπε:

Τι θα κάνουμε; Δεν μπορώ άλλη αϋπνία 😔 ακούω και κάτι μωρά όπως της αδερφής μου που κοιμούνται σερι 6-7 ώρες από τόσο μικρά κ απορώ..εμείς έτσι θα είμαστε για πάντα;

αχ ρε κορίτσι μου να πω ότι δεν σε καταλαβαίνω.. ακριβώς τις ίδιες σκέψεις έχω και γω.. τα χω παίξει και μέσα στη μέρα κοιμάμαι όρθια.. εμένα για κάποιο καιρό κοιμόταν σερι το βράδυ όπως λες .. αλλά έχει πάνω από 2 μήνες να συμβεί αυτό 😅... σίγουρα δεν θα είμαστε έτσι για πάντα... αλλά ως πότε , άγνωστο..☹️ 

πρίν από 1 λεπτό , thel είπε:

Είμαι και εγώ στο κλαμπ με τις ξενυχτισμένες. Βέβαια εμένα είναι πιο μεγάλη κατά ένα μήνα. Είναι 6,5. Τα άλματα επηρεάζουν πολύ αυτό εγώ έχω καταλάβει ως τώρα. Τι να σας πω .. στο τελευταίο άλμα 23ης με 26ης βδομάδας τα είδα όλα.. κάθε ώρα στο πόδι .. πολλές φορές την βάζαμε κούνια και σε δέκα λεπτά ξαναξύπναγε χωρίς υπερβολές. Κάποιες φορές φορές ξύπναγε από τις 05:00 και δεν ξανακοιμότανε με τίποτα. Ξεκίνησα και εγώ να την κοιμίζω δίπλα μου γιατί τα είχα παίξει .. παρότι και εγώ έλεγα οτι δεν θέλω να το κάνω αυτό ! Τελικά τώρα που τελείωσε το άλμα και το παιδί κάπως ηρέμησε (προφανώς ακόμα ξυπνάει αλλά πολύ λιγότερο) .. την βάζω στην κούνια της κανονικά .. δεν δείχνει να συνήθισε ότι κοιμότανε δίπλα μου τόσο καιρό. Είναι απίστευτο όμως με το που έκλεισε την 26η βδομάδα λες και κάποιος της πάτησε ένα κουμπί και ηρέμησε .. έτσι είχε γίνει και στο προηγούμενο άλμα .. 

κουράγιο σε όλες μας!!! αυτό που λες με το ξύπνημα στα 10 λεπτά το έχει και ο δικός μου .. με το που τον ξαπλώνω το πολύ σε 10 λεπτά ξυπναει .. και 2 3 φορές αυτό..εν τέλη κοιμόμαστε μαζί και μεις... ελπίζω να μη μάθει έτσι γιατί αγχώνομαι κιόλας στον ύπνο μου μη τον πλακώσω.. εμείς τώρα είμαστε 23η εβδομάδα οπότε μπορεί να επηρεάζει και το άλμα που λες..  τι να πω..  νυστάζω κορίτσια 😅♥️

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...