Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Νοεμβρίου 2022

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια. Ο μικρός εχθές έκανε τρεις φορές κακά μέσα στη μέρα. Κι ήταν κίτρινα με σπορακια. Δε περιγράφεται η χαρά μου. Πριν ήταν πάντα καταπράσινα. Μακάρι να μας κάτσει αυτό το γάλα το υποαλλεργικο. Ξυπνούσε πάλι τη νύχτα κάθε δύο ώρες αλλά δε σφαδαζε στους πόνους. Γκρινιαζε, τον έβαζα στο στήθος και ξσνσκοιμοταν. Ελπίζω να στρώσει σιγά σιγά γιατί αυτό το μαρτύριο δεν αντέχεται άλλο. Να το βλέπεις να υποφέρει τόσο και να μη μπορείς να το βοηθήσεις. 

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Laky είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Ο μικρός εχθές έκανε τρεις φορές κακά μέσα στη μέρα. Κι ήταν κίτρινα με σπορακια. Δε περιγράφεται η χαρά μου. Πριν ήταν πάντα καταπράσινα. Μακάρι να μας κάτσει αυτό το γάλα το υποαλλεργικο. Ξυπνούσε πάλι τη νύχτα κάθε δύο ώρες αλλά δε σφαδαζε στους πόνους. Γκρινιαζε, τον έβαζα στο στήθος και ξσνσκοιμοταν. Ελπίζω να στρώσει σιγά σιγά γιατί αυτό το μαρτύριο δεν αντέχεται άλλο. Να το βλέπεις να υποφέρει τόσο και να μη μπορείς να το βοηθήσεις. 

Μπραβο σααας ..!! Μακάρι να πάει καλά το γλυκουλι και να καταλήξετε σ αυτό...να μη ταλαιπωρειστε άλλο.

Τα πράσινα με σπορακια δεν είναι καλά ; Δεν μου έχει πει κάτι ο γιατρός:/

Τόσο συχνά τρώει πάντα ; Δεν δίνεις σε όλα τα γεύματα ξένο ή δεν πίνει πολύ από το δικό σου;

Καλημερα κορίτσια μου.. ξέρετε πως καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να αλλάξουμε νούμερο θηλής στο μπιμπερο??

Τι κανετε κοριτσια τα μωρακια σας πως ειναι;; Εμεις σημερα καναμε το εμβολιο..πλανταξε στο κλαμα και εγω ετοιμη ειμουν 😂 μακαρι να μην κανουμε πυρετο..εσεις εχετε κανει το εμβολιο ειχατε πυρετο; Εμενα μου εδωσε παρακεταμολη υποθετο για μωρα αν κανει πανω 38 μου ειπε και αν την βλεπω ανησυχη και δεν τρωει μονο τοτε να της δωσω..αν κανει 38 και ειναι μια χαρα απο τα υπολοιπα να μην της δωσω

7 ώρες πρίν, Angel92 είπε:

Μπραβο σααας ..!! Μακάρι να πάει καλά το γλυκουλι και να καταλήξετε σ αυτό...να μη ταλαιπωρειστε άλλο.

Τα πράσινα με σπορακια δεν είναι καλά ; Δεν μου έχει πει κάτι ο γιατρός:/

Τόσο συχνά τρώει πάντα ; Δεν δίνεις σε όλα τα γεύματα ξένο ή δεν πίνει πολύ από το δικό σου;

Καλημερα κορίτσια μου.. ξέρετε πως καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να αλλάξουμε νούμερο θηλής στο μπιμπερο??

Δε του δίνω σε όλα τα γεύματα ξένο. Συνήθως 5 την ημέρα. Τώρα πόσο πίνει από μένα ιδέα δεν έχω. Τώρα μέσα στη νύχτα μη νομίζεις ότι τρωει και πολύ. Πιο πολύ νανουριζεται με το στήθος παρά τρώει. Όσο για τα κακά. Ποτέ δεν είχε σπορακια εμένα. Μόνο τώρα! 

3 ώρες πρίν, Laky είπε:

Δε του δίνω σε όλα τα γεύματα ξένο. Συνήθως 5 την ημέρα. Τώρα πόσο πίνει από μένα ιδέα δεν έχω. Τώρα μέσα στη νύχτα μη νομίζεις ότι τρωει και πολύ. Πιο πολύ νανουριζεται με το στήθος παρά τρώει. Όσο για τα κακά. Ποτέ δεν είχε σπορακια εμένα. Μόνο τώρα! 

Και όταν του δίνεις πόσα ml δίνεις? Και μένα τη νύχτα του δίνω στήθος και μετά του φτιάχνω το 120αρι και πολλές φορές πετάω το μισό ...τον παίρνει ο ύπνος στη μέση. Αλλά άμα δεν το φτιάξω και το θέλει είναι ικανός να μη κοιμηθεί όλο το βράδυ. Τα σπορακια είναι καλό ε?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας έχει τύχει να φάτε κάτι κ να πειράξει το μωρό; Τι κάνουμε σ αυτή τη περίπτωση; Ξέρετε πόσες ώρες περνάνε για να καθαρίσει το γάλα μας μετά; Έφαγα θαλασσινά κ νομίζω τον πειραξαν πολύ😔

Καλημέρα σας και καλή Κυριακή εύχομαι!! 

Σχετικά με τα άλματα ανάπτυξής,  τι αλλαγές έχετε παρατηρήσει και πότε περίπου? Ο μικρός μου είναι 8 εβδομάδων, σήμερα μπαίνει στην 9η και εχει εδω και δύο μέρες πολύ έντονη γκρίνια και κλάμα. Τέτοιο κλάμα δεν είχε ξανά...τι αγκαλιά,  τι κούνημα πάνω κάτω,  τι λευκούς ηχους τίποτα δεν τον ηρεμεί...μόνο αφού εξαντληθεί από το κλάμα,  σβήνει στην αγκαλιά.  Επίσης πίνω πολύ γάλα, δίνω φορμουλα και πίνει σχεδόν 200 ml τη φορά. Εχει τωρα 4 μέρες που αυξήσαμε την ποσότητα γιατί έκλαιγε μόλις τελείωνε το μπουκάλι. 

Λέτε να είναι αλμα η όλη αυτή γκρινια? Κολικούς πέρασε έντονα πριν περίπου 1 μήνα,  αλλάξαμε γάλα και κάπως καλύτερά,  αν και ακόμα ταλαιπωρειται με δυσκοιλιοτητα κάποιες μέρες. 

πρίν από 51 λεπτά , Sofi91 είπε:

Σχετικά με τα άλματα ανάπτυξής,  τι αλλαγές έχετε παρατηρήσει και πότε περίπου? Ο μικρός μου είναι 8 εβδομάδων, σήμερα μπαίνει στην 9η και εχει εδω και δύο μέρες πολύ έντονη γκρίνια και κλάμα. Τέτοιο κλάμα δεν είχε ξανά...τι αγκαλιά,  τι κούνημα πάνω κάτω,  τι λευκούς ηχους τίποτα δεν τον ηρεμεί...μόνο αφού εξαντληθεί από το κλάμα,  σβήνει στην αγκαλιά.  Επίσης πίνω πολύ γάλα, δίνω φορμουλα και πίνει σχεδόν 200 ml τη φορά. Εχει τωρα 4 μέρες που αυξήσαμε την ποσότητα γιατί έκλαιγε μόλις τελείωνε το μπουκάλι. 

Λέτε να είναι αλμα η όλη αυτή γκρινια? Κολικούς πέρασε έντονα πριν περίπου 1 μήνα,  αλλάξαμε γάλα και κάπως καλύτερά,  αν και ακόμα ταλαιπωρειται με δυσκοιλιοτητα κάποιες μέρες. 

Καλημερα κοριτσια..εμένα πρέπει να περασε 5-6 εβδομάδων ..τώρα είμαστε κι εμείς 8. Τοτε είχε ακριβώς τα ίδια.. ανεξήγητη γκρίνια παρόλο που έτρωγε αλλάζαμε πάνα κλπ,πολύ λαιμαργία,προσκόλληση στο στήθος μου όλη μέρα και είχε γενικά πολύ νευρικότητα...έκανε κάτι σπαστικά ακόμα κι όταν τον είχα στο στήθος ενώ πάντα ήταν ήρεμος εκείνη την ώρα..όλη μέρα αγκαλιά ήμασταν εκτός από το βράδυ που έπεφτε ξερός από τη κούραση..μας πέρασε σε 6-7 μέρες σταδιακά.

Στη φάση που είμαι και είσαι κι εσύ απ' ότι καταλαβαίνω είναι το 2ο άλμα...βοήθεια μας !!

Όντως είναι πολύ το γάλα. ..σου είπε ο γιατρός ? Πίνει μόνο φόρμουλα ή κάνετε μικτή διατροφή ;; 

Όπως το περιγράφεις ίσως είναι άλμα..σ εμάς οι κολικοί διαρκούν κάποιες ώρες και το κλάμα είναι πιο σπαρακτικό ενώ ανεβοκατεβαζει έντονα τα ποδαράκια του σαν να πονάει .Στο άλμα είχε απλά γκρίνια όλη μέρα.

• Μου αρέσει 1

13 ώρες πρίν, Angel92 είπε:

Και όταν του δίνεις πόσα ml δίνεις? Και μένα τη νύχτα του δίνω στήθος και μετά του φτιάχνω το 120αρι και πολλές φορές πετάω το μισό ...τον παίρνει ο ύπνος στη μέση. Αλλά άμα δεν το φτιάξω και το θέλει είναι ικανός να μη κοιμηθεί όλο το βράδυ. Τα σπορακια είναι καλό ε?

Κι εγώ αν του φτιάξω 120ml τα πίνει. Φτιάχνω συνήθως 90 για να θηλάσει κιόλας πιο συχνά. Αλλά εμείς τυρρανιομαστε πολύ ακόμα με τους κολικούς και δεν υπάρχει ένα σταθερό πρόγραμμα γιατί το στήθος είναι η παρηγοριά του. Όσο για τα κακά πρέπει να είναι κίτρινα με σπορακια κανονικά. Εμείς μέχρι τώρα κάναμε σκούρα πράσινα κιόλας. Τώρα με το υποαλλεργικο είναι καλύτερα αλλά και πάλι τη νύχτα είχαμε δράματα. Ελπίζω μέσα στις επόμενες ημέρες να είμαστε καλύτερα. Το βράδυ ξυπνούσε πάλι κάθε μία ώρα κι έκλαιγε. Και του έδωσα 120ml, αλλά τίποτα! 

1 hour ago, Sofi91 είπε:

Τα 200 ml κι εμένα πολλά μου φαίνονται. Κάθε πόσες ώρες πίνει ξένο; Θηλάζεις κιόλας; Μήπως το μωρό είναι ανήσυχο απ' την υπερφόρτωση;

Ναι κ εμένα τα ίδια. Γκρίνια κλάμα και πολύ φαΐ. Όλη μέρα στο στήθος κ κοιμάται στην αγκαλιά μου. Ευτυχώς το βράδυ κοιμάται αρκετά κ ξεκουραζόμαστε. Έχει αρχίσει και γελάει τώρα κ κάνει κ φωνούλες και ότι κούραση έχω σβήνει απευθείας. 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, μακάρι να είναι έτσι παροδικό γιατί και εμενα ενώ ησύχαζε στην αγκαλιά, τωρα θέλει ώρα που κοπανιεται κιολας για να ηρεμήσει. 

Μόνο ξένο δίνω, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού το πάω, αν και ξεκινήσαμε μια εβδομάδα νωρίτερα τα 200 ml. Τρώει περίπου κάθε 4,5 ώρες και κάποιες φορές οχι όλο.  Γενικά βεβαια είναι ένα μεγάλο μωρο, γεννήθηκε κιολας μεγάλος. 

Και με τον ύπνο ετσι και ετσι τα πάμε.. θέλει πολύ ώρα μέχρι να αποκοιμήθηκε...δηλαδή το παλεύουμε το βράδυ σχεδόν μια ώρα, περίπου στις 21:30 τον παίρνει ο ύπνος.. και έχει τωρα 4-5 μέρες που κάνει στην πρώτη βραδινή φάση ένα 4ωρο σχεδόν σερι..μετά τρώει και ξανακοιμαται εύκολα,  αλλά κάθε μία ώρα πετάγεται.  Το μόνο καλό είναι ότι έχει ένα μήνα π κοιμάται στην κουνια του. Μέσα στην ημέρα βεβαια δύσκολα.. μόνο αγκαλιά κοιμάται πανω απο ώρα, αλλιώς μαξ 30 -40 λεπτα.

Ααααχχχ διαβάζω και ακούω για αυτά τα 6-8 ώρες σερι και λεω τι στο καλό κάνω λάθος 😆😆

1 hour ago, Sofi91 είπε:

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, μακάρι να είναι έτσι παροδικό γιατί και εμενα ενώ ησύχαζε στην αγκαλιά, τωρα θέλει ώρα που κοπανιεται κιολας για να ηρεμήσει. 

Μόνο ξένο δίνω, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού το πάω, αν και ξεκινήσαμε μια εβδομάδα νωρίτερα τα 200 ml. Τρώει περίπου κάθε 4,5 ώρες και κάποιες φορές οχι όλο.  Γενικά βεβαια είναι ένα μεγάλο μωρο, γεννήθηκε κιολας μεγάλος. 

Και με τον ύπνο ετσι και ετσι τα πάμε.. θέλει πολύ ώρα μέχρι να αποκοιμήθηκε...δηλαδή το παλεύουμε το βράδυ σχεδόν μια ώρα, περίπου στις 21:30 τον παίρνει ο ύπνος.. και έχει τωρα 4-5 μέρες που κάνει στην πρώτη βραδινή φάση ένα 4ωρο σχεδόν σερι..μετά τρώει και ξανακοιμαται εύκολα,  αλλά κάθε μία ώρα πετάγεται.  Το μόνο καλό είναι ότι έχει ένα μήνα π κοιμάται στην κουνια του. Μέσα στην ημέρα βεβαια δύσκολα.. μόνο αγκαλιά κοιμάται πανω απο ώρα, αλλιώς μαξ 30 -40 λεπτα.

Ααααχχχ διαβάζω και ακούω για αυτά τα 6-8 ώρες σερι και λεω τι στο καλό κάνω λάθος 😆😆

Νομίζω είναι νωρίς ακόμη για 6-8 ώρες... εμείς στις 18 του μήνα γινόμαστε 3 μηνών κ πλέον κάνει 7ωρους υπνους συνήθως από τις 8-9 το βράδυ μέχρι 2-3..

• Μου αρέσει 5

4 ώρες πρίν, Rina_87 είπε:

Ναι κ εμένα τα ίδια. Γκρίνια κλάμα και πολύ φαΐ. Όλη μέρα στο στήθος κ κοιμάται στην αγκαλιά μου. Ευτυχώς το βράδυ κοιμάται αρκετά κ ξεκουραζόμαστε. Έχει αρχίσει και γελάει τώρα κ κάνει κ φωνούλες και ότι κούραση έχω σβήνει απευθείας. 

Πόσο είναι το δικό σου;

2 ώρες πρίν, Sofi91 είπε:

Καλά είναι αν κάνει 4-5 ώρες σερί .Εμένα κάποιες μέρες δεν κοιμάται ουτε 3 σερί το βράδυ ...κι άλλες κοιμάται και 4 ώρες και ισιωνουμε λίγο.

Χθες βράδυ ξυπνούσε συνέχεια...άυπνοι είμαστε 😔Ποιο γάλα δίνεις? Γράφει πόσο να πίνει το μωρό?? 

Ααα καλά αν κοιμόταν 6-8 ώρες σερί θα κάναμε πάρτυ..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 24 λεπτά , Angel92 είπε:

Πόσο είναι το δικό σου;

Καλά είναι αν κάνει 4-5 ώρες σερί .Εμένα κάποιες μέρες δεν κοιμάται ουτε 3 σερί το βράδυ ...κι άλλες κοιμάται και 4 ώρες και ισιωνουμε λίγο.

Χθες βράδυ ξυπνούσε συνέχεια...άυπνοι είμαστε 😔Ποιο γάλα δίνεις? Γράφει πόσο να πίνει το μωρό?? 

Ααα καλά αν κοιμόταν 6-8 ώρες σερί θα κάναμε πάρτυ..

7 εβδομάδες και 3 μέρες. 
εμένα μέχρι 3 ώρες κοιμάται με θηλασμό. Αλλά μου έχει κοιμηθεί κ 5ωρο (μια φορά βέβαια)

δεν νομίζω με αποκλειστικό θηλασμό να δω 7ωρο σερι να φανταστώ. 

Κοριτσια οπως σας ειπα χθες ειμουν στην παιδιατρο που καναμε το εμβολιο..της ειπα και τα δικα μας που ειναι ανυσηχη θελει ολο να τρωει γκρινιαζει καμια φορα και στο στηθος στην αρχη οταν την βαζω, τα ιδια με τα δικα σας,και μου εδειξε ενα πινακα στον υπολογιστη τα αλματα αναπτηξης..δηλαδη διανυουμε αλμα..και ολα αυτα με τα μωρακια σας ειναι φυσιολογικα γιατι μεγαλωνουν τα μικρουλια μας..σε αλλα νεα..εμεις δεν καναμε καθολου πυρετο απο το εμβολιο☺️

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...