Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Νοεμβρίου 2022

Recommended Posts

πρίν από 27 λεπτά , Laky είπε:

Πονάει όταν αλλάζει γάλα εννοείς; Εσείς σε το έχετε αλλεργία; Εγώ σκέφτομαι τη λακτόζη. Αλλά τι νόημα έχει να πάρω γάλα χωρίς λακτόζη απ' τη στιγμή που θηλάζει; Τώρα σκέφτομαι να δοκιμάσω το Humana ha 

Εμάς έχει αλλεργια στην πρωτεϊνη γάλακτος,όπως και πολλά μωράκια. Οπότε αυτή την περίπτωση δίνουμε μόνο μητρικό γάλα και το στοιχειακό σαν συμπλήρωμα,το οποίο εμείς δεν έχουμε δοκιμάσει . Και επίσης,σταματάς εσύ να τρώς γαλακτοκομικά,πολύ σημαντικό. Δεν έχει αλλεργία στο δικό μου γάλα,αλλά στο ζωικό.

Εμάς,ο πρώτος παιδίατρος,μας άλλαζε τα γάλατα συνέχεια,με αποτέλεσμα το μωρό να υποφέρει από τους πόνους στο εντερακι της, μιλάμε για 24ωρα συνεχόμενα με ουρλιαχτά,με μίνι διαλείμματα μερικών ωρών και επίσης έπαθε τεράστιο συγκαμα από τις εναλλαγές κενώσεων,δλδ μια διάρροια μια δυσκοιλιότητα 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Laky είπε:

Πονάει όταν αλλάζει γάλα εννοείς; Εσείς σε το έχετε αλλεργία; Εγώ σκέφτομαι τη λακτόζη. Αλλά τι νόημα έχει να πάρω γάλα χωρίς λακτόζη απ' τη στιγμή που θηλάζει; Τώρα σκέφτομαι να δοκιμάσω το Humana ha 

Αυτό παίρνουμε και εμεις .σε συνδυασμό με τ biogaia και το colimil έχω δει μεγάλη διαφορά αλλά όχι από την αρχή. Πέρασαν 2-3 βδομάδες αλλά πλέον είμαστε μια χαρά. .Τον πιάνουν κολικοί αλλά είναι πολύ περιορισμένοι σε διάρκεια και σε ένταση.Στην αρχή πριν τον πιάσει προσπαθήσαμε με οδηγία του γιατρού ακόμα πιο υποαλλεργικο...το Αlmiron pepti syneo(πρώην allergy care) .Το μωρο εκείνο δεν το ήθελε καθόλου ,βρωμουσε υπερβολικά και οσες φορές το ήπιε έκανε εμετό...ήταν πολύ νερουλό... επιστρέψαμε στο ha σχεδόν αμέσως και τώρα είμαστε οκ.

Αυτό π έχω παρατηρήσει πάντως κ από τις κριτικές ο διαβάζω είναι ότι κάθε παιδί είναι οκ με άλλο γάλα. Οπότε όντως θέλει επαφή με ειδικό και διερεύνηση.

6 ώρες πρίν, Angel92 είπε:

Αυτό παίρνουμε και εμεις .σε συνδυασμό με τ biogaia και το colimil έχω δει μεγάλη διαφορά αλλά όχι από την αρχή. Πέρασαν 2-3 βδομάδες αλλά πλέον είμαστε μια χαρά. .Τον πιάνουν κολικοί αλλά είναι πολύ περιορισμένοι σε διάρκεια και σε ένταση.Στην αρχή πριν τον πιάσει προσπαθήσαμε με οδηγία του γιατρού ακόμα πιο υποαλλεργικο...το Αlmiron pepti syneo(πρώην allergy care) .Το μωρο εκείνο δεν το ήθελε καθόλου ,βρωμουσε υπερβολικά και οσες φορές το ήπιε έκανε εμετό...ήταν πολύ νερουλό... επιστρέψαμε στο ha σχεδόν αμέσως και τώρα είμαστε οκ.

Αυτό π έχω παρατηρήσει πάντως κ από τις κριτικές ο διαβάζω είναι ότι κάθε παιδί είναι οκ με άλλο γάλα. Οπότε όντως θέλει επαφή με ειδικό και διερεύνηση.

Τα κακά σας είναι πράσινα; Επίσης τι δοσολογία δίνεις και κάθε πόσες ώρες; Θηλάζεις κιόλας ή δίνεις μόνο ξένο;

5 ώρες πρίν, Laky είπε:

Τα κακά σας είναι πράσινα; Επίσης τι δοσολογία δίνεις και κάθε πόσες ώρες; Θηλάζεις κιόλας ή δίνεις μόνο ξένο;

Θηλάζω πάντα προηγουμενως γύρω 20λ από το κάθε στήθος εκτός αν τον πάρει ο ύπνος και δεν δώσω συμπλήρωμα ή πιει λιγότερη ώρα από το στήθος ...Τα κακά του είναι ανοιχτό πράσινο με κάτι σαν σπορακια..έκανε συνήθως μια φορά στις 3 μέρες , μετα μια φορά στις δύο και τώρα σχεδόν κάθε μέρα..σήμερα έτυχε να κάνει δύο φορές.

Δίνω περίπου κάθε 3-4 ώρες πρώτα το δικό μου ,ανάλογα ποτέ θα πεινάσει ο μικρός και μετά 120ml ,δηλαδή 4 μεζούρες γάλα .

Καλημέρα κορίτσια και Χρόνια πολλά. Άλλη μια τραγική ημέρα ξημέρωσε. Φουλ κλάμα όλη νύχτα και τα έντερα του να ακούγονται στο χιλιόμετρο. Με το υποαλλεργικο γάλα που Ξεκίνησα από εχθές ελπίζω να ηρεμήσει η ψυχή μου. Η θερμοφορα πάντως κορίτσια είναι η μόνη που κάνει δουλειά για την ώρα!

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια, Χρόνια πολλά!!κ εμείς χάλια είμαστε με το μωρό άρρωστο ταλαιπωρείται παρα πολύ δεν τρώει καλά κ όταν τον πιάνει βήχας μου κόβονται τα πόδια νομίζω θα μείνει στα χέρια μου..έχει πολύ μπουκωμένη μυτούλα και λίγα φλεματα..μερα νύχτα παρακαλαω να αρχίσει να βελτιώνεται το αγγελούδι μου για να μπορεί να ηρεμήσει λίγο..χθες πήγαμε εκτάκτως το βράδυ στον παιδίατρο γιατί φοβηθηκαμε παρα πολύ..να προσέχετε πάρα πολύ να μην αρρωστήσετε γιατί η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη μετά..

• Λυπημένη/-ος 6

11 ώρες πρίν, Laky είπε:

Καλημέρα κορίτσια και Χρόνια πολλά. Άλλη μια τραγική ημέρα ξημέρωσε. Φουλ κλάμα όλη νύχτα και τα έντερα του να ακούγονται στο χιλιόμετρο. Με το υποαλλεργικο γάλα που Ξεκίνησα από εχθές ελπίζω να ηρεμήσει η ψυχή μου. Η θερμοφορα πάντως κορίτσια είναι η μόνη που κάνει δουλειά για την ώρα!

Καλησπέρα κορίτσια κ χρόνια πολλά κ από εμένα. .ο δικός μ το βράδυ κοιμήθηκε σερί 5 ωρες , έφαγε και μετά άλλες 2μιση αλλά από το μεσημέρι και μετά είναι πολύ ανήσυχος .. @Lakyμου πως είστε μέσα στη μέρα?ελπίζω με το γάλα αυτό να τα πάτε καλύτερα κορίτσι μου .είναι σημαντικό να βρεις το σωστό συμπλήρωμα που θα κάνει στο μωράκι σου. Σου στέλνω τη θετική μου ενέργεια ♥️

7 ώρες πρίν, Matina87 είπε:

Καλημέρα κορίτσια, Χρόνια πολλά!!κ εμείς χάλια είμαστε με το μωρό άρρωστο ταλαιπωρείται παρα πολύ δεν τρώει καλά κ όταν τον πιάνει βήχας μου κόβονται τα πόδια νομίζω θα μείνει στα χέρια μου..έχει πολύ μπουκωμένη μυτούλα και λίγα φλεματα..μερα νύχτα παρακαλαω να αρχίσει να βελτιώνεται το αγγελούδι μου για να μπορεί να ηρεμήσει λίγο..χθες πήγαμε εκτάκτως το βράδυ στον παιδίατρο γιατί φοβηθηκαμε παρα πολύ..να προσέχετε πάρα πολύ να μην αρρωστήσετε γιατί η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη μετά..

Περαστικά κοπέλα μου..ελπίζω όλα να πάνε καλα...υπομονή ...σε καταλαβαίνω γιατί το περάσαμε από πολύ νωρίς με τον μικρό και είναι ο,τι χειρότερο .κάνετε πλύσεις με όρο στη μυτούλα ? Βοηθάνε πολύ αλλά θέλει αρκετές φορές τη μέρα και υπομονή . Εγώ ρουφουσα τις μυξουλες με αποφρακτηρα otrisalin. Για το βήχα σας έχει δώσει κάτι ο γιατρός;

Εγώ τρέμω μη τυχόν αρρωστήσει, χρειαστεί να πάρει φάρμακα και δεν υπάρχουν τώρα που είναι όλα σε έλλειψη .

πρίν από 59 λεπτά , Angel92 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια κ χρόνια πολλά κ από εμένα. .ο δικός μ το βράδυ κοιμήθηκε σερί 5 ωρες , έφαγε και μετά άλλες 2μιση αλλά από το μεσημέρι και μετά είναι πολύ ανήσυχος .. @Lakyμου πως είστε μέσα στη μέρα?ελπίζω με το γάλα αυτό να τα πάτε καλύτερα κορίτσι μου .είναι σημαντικό να βρεις το σωστό συμπλήρωμα που θα κάνει στο μωράκι σου. Σου στέλνω τη θετική μου ενέργεια ♥️

Περαστικά κοπέλα μου..ελπίζω όλα να πάνε καλα...υπομονή ...σε καταλαβαίνω γιατί το περάσαμε από πολύ νωρίς με τον μικρό και είναι ο,τι χειρότερο .κάνετε πλύσεις με όρο στη μυτούλα ? Βοηθάνε πολύ αλλά θέλει αρκετές φορές τη μέρα και υπομονή . Εγώ ρουφουσα τις μυξουλες με αποφρακτηρα otrisalin. Για το βήχα σας έχει δώσει κάτι ο γιατρός;

Εγώ τρέμω μη τυχόν αρρωστήσει, χρειαστεί να πάρει φάρμακα και δεν υπάρχουν τώρα που είναι όλα σε έλλειψη .

Σε ευχαριστώ κοπέλα μου!!κάνει αρκετές πλύσεις με όρο κάθε μέρα και κάθε φορά κλαίει πάρα πολύ ο καημενουλης και εμείς μετά τις ρουφάμε με σποφρακτηρα τον physiomer έχουμε.. εχθές που ξαναπήγαμε μας έδωσε ένα σιρόπι κορτιζόνης για 3 μέρες και εισπνοές ..πόσες μέρες κράτησε σε εσάς κορίτσι μου;;

Καλησπέρα σε όλες ❤️

Ελπίζω να είστε όλες καλά και εύχομαι περαστικά στα μπεμπακια που αρρώστησαν και ταλαιπωρούνται από βήχα και μυξες. Η δικιά μου,μετά από πέντε μέρες, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έκανε κακά και μάλιστα χωρίς υπόθετο! Ποιος θα μου το λέγε ότι θα χαιρομουν τόσο πολύ όταν κάποιος κάνει κακά 🤣Επίσης,αποφάσισα να της δίνω μπιμπερο με μητρικο μετά από κάθε θηλασμό, και όχι μόνο 2-3 φορές τη μερα.Οπότε ξεκίνησα να αντλώ γάλα περισσότερες φορές και συνολικά τρώει περίπου 400ml.μπιμπερο και 6-8 θηλασμους. Αγοράσαμε και μία βρεφική ζυγαριά για να βλέπουμε πόσα γραμμάρια παίρνει και ελπίζω να τα καταφέρουμε και να αφρατεψει η μπεμπουλα 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Matina87 είπε:

Σε ευχαριστώ κοπέλα μου!!κάνει αρκετές πλύσεις με όρο κάθε μέρα και κάθε φορά κλαίει πάρα πολύ ο καημενουλης και εμείς μετά τις ρουφάμε με σποφρακτηρα τον physiomer έχουμε.. εχθές που ξαναπήγαμε μας έδωσε ένα σιρόπι κορτιζόνης για 3 μέρες και εισπνοές ..πόσες μέρες κράτησε σε εσάς κορίτσι μου;;

Ο βήχας κράτησε περίπου 7-10 μέρες..η πολύ και πρασινωπή μυξα 2 βδομάδες.Ακόμα ακούω που και που να έχει..πλέον του κάνω 1-2 φορές τη μέρα πλύσεις και βγαζει λίγη διαφανη.

1 ώρα πρίν, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα σε όλες ❤️

Ελπίζω να είστε όλες καλά και εύχομαι περαστικά στα μπεμπακια που αρρώστησαν και ταλαιπωρούνται από βήχα και μυξες. Η δικιά μου,μετά από πέντε μέρες, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έκανε κακά και μάλιστα χωρίς υπόθετο! Ποιος θα μου το λέγε ότι θα χαιρομουν τόσο πολύ όταν κάποιος κάνει κακά 🤣Επίσης,αποφάσισα να της δίνω μπιμπερο με μητρικο μετά από κάθε θηλασμό, και όχι μόνο 2-3 φορές τη μερα.Οπότε ξεκίνησα να αντλώ γάλα περισσότερες φορές και συνολικά τρώει περίπου 400ml.μπιμπερο και 6-8 θηλασμους. Αγοράσαμε και μία βρεφική ζυγαριά για να βλέπουμε πόσα γραμμάρια παίρνει και ελπίζω να τα καταφέρουμε και να αφρατεψει η μπεμπουλα 

Ααα μια χαρά είστε εσείς... μπράβο!! Πραγματικά όταν κάνει κακά και γω κάνω πάρτυ παρολο που η μυρωδιά ειναι ανυπόφορη 😜

Εμάς πίνει συνολικά 600γρ τη μέρα ξένο περίπου και δεν ξέρω πόσο δικό μου γιατί τον θηλάζω..δεν αντλώ 

13 ώρες πρίν, Matina87 είπε:

Εμάς είναι έτσι 2 βδομάδες περίπου.. το μπούκωμα σύνολο 1 μηνα. Στην αρχή θορυβηθηκαμε γτ είχε βραχνιασει , είχε κόκκινο λαιμό τελικά..  Βήχα έχει 1 βδομάδα κ κάνει εισπνεόμενα.. πήρε κ algofren σιρόπι για 2 μέρες αλλά  βοήθησε μόνο να μη χειροτερέψει. σήμερα είναι λίγο καλύτερα.. κ τη Δευτέρα έχει το πρώτο του εμβολιο.. 

4 ώρες πρίν, Angel92 είπε:

Ο βήχας κράτησε περίπου 7-10 μέρες..η πολύ και πρασινωπή μυξα 2 βδομάδες.Ακόμα ακούω που και που να έχει..πλέον του κάνω 1-2 φορές τη μέρα πλύσεις και βγαζει λίγη διαφανη.

Ααα μια χαρά είστε εσείς... μπράβο!! Πραγματικά όταν κάνει κακά και γω κάνω πάρτυ παρολο που η μυρωδιά ειναι ανυπόφορη 😜

Εμάς πίνει συνολικά 600γρ τη μέρα ξένο περίπου και δεν ξέρω πόσο δικό μου γιατί τον θηλάζω..δεν αντλώ 

Έριχνε θανατηφόρες κλανιές τις τελευταίες δυο μέρες,λέω δε μπορεί,κάτι καλό μας περιμένει. Εκεί που ξάπλωναν στον καναπέ με τον άντρα μου,σηκώνω την κουβέρτα για να την παρω κ.να την κοιμισω και μου έρχεται μια μποχα,άλλο πράμα!! Τέτοια χαρά που έριξα δε λέγεται,ελπίζω από δω και πέρα να ενεργείται πιο συχνά! 

Σχετικά με το γάλα,πόσο πολύ σε ζηλεύω που δίνεις 600ml σκόνη,περιμένω να πάμε στον παιδίατρο σε 2 εβδομάδες για το επόμενο εμβόλιο και να δούμε αν τυχόν της πέρασε η αλλεργία και μπορέσω να της δώσω και ξένο γάλα,γιατί ειλικρινά όλη μέρα θηλάζω και κάνω αντλήσεις,θέλω λίγο να χαλαρώσω και να πάρει περισσότερο βάρος

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 55 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Έριχνε θανατηφόρες κλανιές τις τελευταίες δυο μέρες,λέω δε μπορεί,κάτι καλό μας περιμένει. Εκεί που ξάπλωναν στον καναπέ με τον άντρα μου,σηκώνω την κουβέρτα για να την παρω κ.να την κοιμισω και μου έρχεται μια μποχα,άλλο πράμα!! Τέτοια χαρά που έριξα δε λέγεται,ελπίζω από δω και πέρα να ενεργείται πιο συχνά! 

Σχετικά με το γάλα,πόσο πολύ σε ζηλεύω που δίνεις 600ml σκόνη,περιμένω να πάμε στον παιδίατρο σε 2 εβδομάδες για το επόμενο εμβόλιο και να δούμε αν τυχόν της πέρασε η αλλεργία και μπορέσω να της δώσω και ξένο γάλα,γιατί ειλικρινά όλη μέρα θηλάζω και κάνω αντλήσεις,θέλω λίγο να χαλαρώσω και να πάρει περισσότερο βάρος

Χαχαχαχ..κάπως έτσι περνάμε κι εμείς.αφου λέω ωρές ώρες εγώ δεν έκανα παιδι,θάλαμο αερίων έκανα 🤣Ειδικά το ξένο βοηθάει στην ενίσχυση αυτής της υπέροχης μυρωδιάς 😜

Η αλήθεια είναι ότι αν δεν είχα αυτή την ευκολία του ξένου θα εσκαγα κορίτσι.Αρχικα όντως το βάρος του αυξάνεται μια χαρά κ δεν έχω έννοια συν ότι είμαι πιο χαλαρή κάπως στο να βγω, να δουλέψω κλπ .Για δείτε για την αλλεργία και πες μας νέα ... περνάει τόσο σύντομα?και πώς την εντοπίσατε? Υπάρχει κάποια εξέταση?

• Χαχα 1

πρίν από 8 λεπτά , Angel92 είπε:

Χαχαχαχ..κάπως έτσι περνάμε κι εμείς.αφου λέω ωρές ώρες εγώ δεν έκανα παιδι,θάλαμο αερίων έκανα 🤣Ειδικά το ξένο βοηθάει στην ενίσχυση αυτής της υπέροχης μυρωδιάς 😜

Η αλήθεια είναι ότι αν δεν είχα αυτή την ευκολία του ξένου θα εσκαγα κορίτσι.Αρχικα όντως το βάρος του αυξάνεται μια χαρά κ δεν έχω έννοια συν ότι είμαι πιο χαλαρή κάπως στο να βγω, να δουλέψω κλπ .Για δείτε για την αλλεργία και πες μας νέα ... περνάει τόσο σύντομα?και πώς την εντοπίσατε? Υπάρχει κάποια εξέταση?

Λένε πως περνάνε αυτές οι αλλεργίες σχετικά γρήγορα,οπότε ελπίζω και η δικιά μας να το ξεπεράσει στα κοντά. Βέβαια έχει περιπτώσεις όπου το παιδί το ξεπερνάει μετά τον χρόνο και ελπίζω η δικιά μου να συνέλθει πιο πριν. 

Εμάς από την δεύτερη εβδομάδα άρχισε να έχει φριχτους πόνους,οι οποίοι δεν σταματούσαν,να φανταστείς κοιμομασταν 1-2 ώρες μέσα στο 24ωρο και ούτε καν συνεχόμενες. Κάθε φορά που της δίναμε ξένο γάλα,ακόμα και υποαλλεργικο,το παιδί ουρλιαζε ασταμάτητα και τιναζοταν απ'το πολύ το κλάμα. Επίσης,όταν έπινα εγώ γάλα και έτρωγα τυρί και μετά τη θηλαζα,την έβλεπα ότι πονούσε και έκανε διάρροια. Σε συνδυασμό με το ότι ενώ έτρωγε,δεν έπαιρνε βάρος,μας είπε ο παιδίατρος ότι το μωρό έχει σοβαρή αλλεργία στην πρωτεϊνη γάλακτος, σταματάμε το γάλα σκονη και πάμε μόνο με θηλασμο. Και έτσι, σταμάτησα να τρώω γαλακτοκομικά..Από τότε είναι άλλο παιδί,είναι ήρεμη και κοιμάται μια χαρά,είμαστε πάνω από μηνα έτσι όμορφα. Θα κάνει κολικούς βέβαια όπως όλα τα παιδιά,αλλά είναι κάτι υποφερτό και το διαχειριζόμαστε μια χαρά,καμία σχέση με τις φρίκες του πρώτου μήνα 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...