Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Νοεμβρίου 2022

Recommended Posts

8 ώρες πρίν, xrysoulaAA είπε:

Τι γλυκιά ανάρτηση μπραβο που μας λες μπραβο όταν κανείς άλλος δεν το κάνει ούτε ο ίδιος μας ο εαυτός!!!! Καλή χρόνια με υγεία να είναι καλά οι οικογένειες μας και τα μικρακια μας !!!!! Ρε κορίτσια σήμερα ήταν κόλαση ο μικρός για καμία ώρα έμενε από κλάμα μιλάμε πολύ κλάμα που τρεις μήνες τώρα δεν το έχουμε ξαναζήσει ούτε με τον μεγάλο ποτέ !!! Μάλλον αυτό είναι κολπικοί τώρα τριών μηνών αφού ανησύχησα κάποια στιγμή μην έχει τίποτε άλλο του έδωσα χαμομήλι του έβαλα ζέση κομπρέσα και ου έδωσα και infacolic και χει πέσει ξερός εδώ και τρία τέταρτα την αγκαλιά μου!!! Το γάλα του το έδωσα κοιμισμένος και φοβάμαι να τον αφήσω η κοιλιά του γουργούριζε συνέχεια!!! Τώρα είναι φυσιολογικό αυτό στους τρεις μήνες και μέχρι τώρα λίγους κολικούς είχαμε όχι τέτοιο κλάμα τι λευκοί ήχοι τι αγκαλιά κοκκίνιζε από το κλάμα  και δεν κοιμόταν!!! Να ανησυχήσω λέτε τώρα ηρεμισε 

Καλημέρα κορίτσι..να είσαι καλά.

Σε κάποια μωρά μπορει να κρατήσουν και  παραπάνω από 3 μήνες οι κολικοί.Αλλιως σε ποια εβδομάδα είστε? Μήπως περνάει αλμα ανάπτυξης? Θα φαινόταν βέβαια από την υπόλοιπη συμπεριφορά του παιδιου 😜

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια μου..να σας πω τα μωρά σας έχουν αρχίσει να κοιμούνται σερί ώρες το βράδυ αλλά και μέσα στη μέρα?

Τελευταία μου κοιμάται μέχρι 4 ώρες το βράδυ ενώ πριν το αλμα που πέρασε κοιμόταν και 5-6 ώρες σερί αν δεν είχε πονακια . Μέσα στη μέρα εχθές κοιμήθηκε μια ώρα στην αγκαλιά μου και κατά τ αλλα κάτι 20 λεπτά ενώ προχθές κοιμόταν σχεδόν όλη μέρα..

Διάβασα ότι 2μηνων που θα γίνει ο μικρός μου σε 11 μέρες κοιμούνται 9-10 ώρες το βράδυ και 5-6 ώρες τη μέρα και γέλασα 😜

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια. Μαρτύριο και αυτή η νύχτα. Το περισσότερο που έχει κοιμηθεί συνεχόμενα είναι μιάμιση ώρα. Και είναι ακριβώς δύο μηνών. Κι εκείνο μόνο μετά τη φόρμουλα και εννοείται μόνο επάνω μου. Υποφέρει αυτός κι εγώ διπλά μαζί του. Νομίζω δεν αντέχω άλλη αϋπνία θα καταρευσω.

Επίσης τα κορίτσια που θηλαζουν, θηλάζετε όποτε βλέπετε το μωρό ανήσυχο, ή κάθε τρείς ώρες; Και για πόση ώρα;

πρίν από 56 λεπτά , Laky είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Μαρτύριο και αυτή η νύχτα. Το περισσότερο που έχει κοιμηθεί συνεχόμενα είναι μιάμιση ώρα. Και είναι ακριβώς δύο μηνών. Κι εκείνο μόνο μετά τη φόρμουλα και εννοείται μόνο επάνω μου. Υποφέρει αυτός κι εγώ διπλά μαζί του. Νομίζω δεν αντέχω άλλη αϋπνία θα καταρευσω.

Επίσης τα κορίτσια που θηλαζουν, θηλάζετε όποτε βλέπετε το μωρό ανήσυχο, ή κάθε τρείς ώρες; Και για πόση ώρα;

Καλημέρα κορίτσια!καλή χρονιά!!εγώ θηλάζω οπότε τον βλέπω ανήσυχο και ας έχει πιει και φόρμουλα νωρίτερα..ώρα δεν έχω συγκεκριμένης όσο θέλει μέχρι να αποκοιμηθεί..

1 hour ago, Angel92 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου..να σας πω τα μωρά σας έχουν αρχίσει να κοιμούνται σερί ώρες το βράδυ αλλά και μέσα στη μέρα?

Τελευταία μου κοιμάται μέχρι 4 ώρες το βράδυ ενώ πριν το αλμα που πέρασε κοιμόταν και 5-6 ώρες σερί αν δεν είχε πονακια . Μέσα στη μέρα εχθές κοιμήθηκε μια ώρα στην αγκαλιά μου και κατά τ αλλα κάτι 20 λεπτά ενώ προχθές κοιμόταν σχεδόν όλη μέρα..

Διάβασα ότι 2μηνων που θα γίνει ο μικρός μου σε 11 μέρες κοιμούνται 9-10 ώρες το βράδυ και 5-6 ώρες τη μέρα και γέλασα 😜

Τελευταία κοιμάται συνδεμένα αρκετά ώρα προχθές κοιμήθηκε από τις 8μιση το απόγευμα μέχρι τις 3μιση ..χάνει και γεύματα και σνακ ξέρω γενικά δεν τρώει όπως πριν τυχαίνει όπως αυτή την στιγμή να πιει μόνο 40 γραμ..επίσης εχθές το βράδυ μετά το γαλατάκι έβγαζε συνέχεια γάλα και στον ύπνο του πνιγόταν και εβηχε..δεν ξέρω μήπως μας αρρωστησε ο μικρούλης μας..αλλά δεν εβηχε όπως όταν αρρωσταίνουμε αλλά σαν να στραβό καταπίνει..ξέρετε αν παίζει ρόλο μήπως το αν πίνουμε καφέ στο αν βγάζει γάλα;γιατί αυτές τις μέρες πίνω έναν ελληνικό κάθε μέρα..μήπως αυτό τον πείραξε..

πρίν από 22 λεπτά , Matina87 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!καλή χρονιά!!εγώ θηλάζω οπότε τον βλέπω ανήσυχο και ας έχει πιει και φόρμουλα νωρίτερα..ώρα δεν έχω συγκεκριμένης όσο θέλει μέχρι να αποκοιμηθεί..

Τελευταία κοιμάται συνδεμένα αρκετά ώρα προχθές κοιμήθηκε από τις 8μιση το απόγευμα μέχρι τις 3μιση ..χάνει και γεύματα και σνακ ξέρω γενικά δεν τρώει όπως πριν τυχαίνει όπως αυτή την στιγμή να πιει μόνο 40 γραμ..επίσης εχθές το βράδυ μετά το γαλατάκι έβγαζε συνέχεια γάλα και στον ύπνο του πνιγόταν και εβηχε..δεν ξέρω μήπως μας αρρωστησε ο μικρούλης μας..αλλά δεν εβηχε όπως όταν αρρωσταίνουμε αλλά σαν να στραβό καταπίνει..ξέρετε αν παίζει ρόλο μήπως το αν πίνουμε καφέ στο αν βγάζει γάλα;γιατί αυτές τις μέρες πίνω έναν ελληνικό κάθε μέρα..μήπως αυτό τον πείραξε..

Περίπου κάθε πόση ώρα δηλαδή;

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Laky είπε:

egw thilazw apokleistika kai o mikros trwei pragmatika opote ksi oso thelei. mporei na einai kai kathe mis wra. mono ta vradya thilazei ana triwro. mesa sti mera den koitaw katholou roloi, ton thilazw opote deixnei anysixos, afou vevaia elegksw an xreiazetai allagi panas.

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 58 λεπτά , anriana είπε:

egw thilazw apokleistika kai o mikros trwei pragmatika opote ksi oso thelei. mporei na einai kai kathe mis wra. mono ta vradya thilazei ana triwro. mesa sti mera den koitaw katholou roloi, ton thilazw opote deixnei anysixos, afou vevaia elegksw an xreiazetai allagi panas.

Και πόσο είναι ο μικρός τώρα; Αναρωτιέμαι πώς θα αποκτήσουν πρόγραμμα αν τρώνε κάθε μισή ώρα; Οπότε κι εσύ άυπνη είσαι αν θηλάζεις και τη νύχτα κάθε δύο ώρες. Πόση ώρα θηλάζεις;

πρίν από 27 λεπτά , Laky είπε:

Και πόσο είναι ο μικρός τώρα; Αναρωτιέμαι πώς θα αποκτήσουν πρόγραμμα αν τρώνε κάθε μισή ώρα; Οπότε κι εσύ άυπνη είσαι αν θηλάζεις και τη νύχτα κάθε δύο ώρες. Πόση ώρα θηλάζεις;

twra einai sxedon 6 evdomadwn. skeftomai oti programma tha apoktisoun meta to trimino. to vrady thilazoume ksaplwmenoi opote koimatai kateutheian dipla m. etsi ksekourazomai kapws k egw.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Laky είπε:

Και πόσο είναι ο μικρός τώρα; Αναρωτιέμαι πώς θα αποκτήσουν πρόγραμμα αν τρώνε κάθε μισή ώρα; 

πρίν από 4 λεπτά , anriana είπε:

twra einai sxedon 6 evdomadwn. skeftomai oti programma tha apoktisoun meta to trimino. to vrady thilazoume ksaplwmenoi opote koimatai kateutheian dipla m. etsi ksekourazomai kapws k egw.

Αυτη τη στάση δε τη καταφέραμε με τίποτα εμείς δυστυχώς.

• Λυπημένη/-ος 1

@Laky… epetrepse mou na sou pw to eksis, xwris na me pareksigiseis: esy eisai moni sou apoti katalava! auto pou kaneis thelei poly megalo tharros k dynami! emeis eimaste 2 pou frontizoume to mikro kai isa isa pou ta katafernoume. min distazeis na zitiseis voeithia apo opoin kontino sou anthrwpo mporei kai thelei na tin prosferei.❤️❤️❤️❤️

πρίν από 7 λεπτά , Laky είπε:

Αυτη τη στάση δε τη καταφέραμε με τίποτα εμείς δυστυχώς.

ti einai auto pou sas dyskolevei me ti stasi auti??? kai egw stin arxi den ta kataferna me auti ti stasi. eida videakia sto youtube kai eikones gia staseis thilasmou, prospathisa arketes fores k telika douleose :) tha se ksekourasei poly poly auti i stasi🙏

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , anriana είπε:

@Laky… epetrepse mou na sou pw to eksis, xwris na me pareksigiseis: esy eisai moni sou apoti katalava! auto pou kaneis thelei poly megalo tharros k dynami! emeis eimaste 2 pou frontizoume to mikro kai isa isa pou ta katafernoume. min distazeis na zitiseis voeithia apo opoin kontino sou anthrwpo mporei kai thelei na tin prosferei.❤️❤️❤️❤️

ti einai auto pou sas dyskolevei me ti stasi auti??? kai egw stin arxi den ta kataferna me auti ti stasi. eida videakia sto youtube kai eikones gia staseis thilasmou, prospathisa arketes fores k telika douleose :) tha se ksekourasei poly poly auti i stasi🙏

Θα δω βιντεάκια κι εγώ. Δε το σκέφτηκα να σου πω την αλήθεια. Ναι είμαι μόνη μου. Και τα χω παίξει να σου πω την αλήθεια. Ειδικά τώρα με τους κολικούς δε μπορώ άλλο. Όλη μέρα τον έχω στο στήθος. Το ίδιο και τη νύχτα. Προσπαθώ να του δώσω φόρμουλα για να ηρεμήσω λίγο αλλά και πάλι κοιμάται ελάχιστα και μόνο επάνω μου. Έχω κουραστεί παρα πολύ. Πονάει αφόρητα και ο καρπός μου και πραγματικά έχω απελπιστει. Ακόμη και οι θηλές μου πονάνε. Δε ξέρω πόσο ακόμη θα αντέξω. 

πρίν από 4 λεπτά , Laky είπε:

Θα δω βιντεάκια κι εγώ. Δε το σκέφτηκα να σου πω την αλήθεια. Ναι είμαι μόνη μου. Και τα χω παίξει να σου πω την αλήθεια. Ειδικά τώρα με τους κολικούς δε μπορώ άλλο. Όλη μέρα τον έχω στο στήθος. Το ίδιο και τη νύχτα. Προσπαθώ να του δώσω φόρμουλα για να ηρεμήσω λίγο αλλά και πάλι κοιμάται ελάχιστα και μόνο επάνω μου. Έχω κουραστεί παρα πολύ. Πονάει αφόρητα και ο καρπός μου και πραγματικά έχω απελπιστει. Δε ξέρω πόσο ακόμη θα αντέξω. 

pragmatika an kai den se vlepw, den se akouw, mporw na niwsw tin kourasi sou mesa apo auta pou grafeis! euxomai na iremisei siga siga to mwraki sou, na ksekourasteis kai esy❤️

egw paratirisa pws oso pio kourasmeni kai apyvdysmeni eimai toso pio anysixos einai o mikros kai toso pio poly klaiei. gia auto einai simantiko oi manoules oles na ksekourazomaste ligaki.

kata ta alla, eimaste edw na stirizoume i mia tin alli kai na apofortizomaste oso ginetai! ❤️❤️❤️❤️❤️

• Ευχαριστώ 1

3 ώρες πρίν, Angel92 είπε:

Καλημέρα στη 13 βδομάδα είναι ακριβώς αλλά ακούω πολλά αέρια στη κοιλιά του και πολλά πριτς το βράδυ κοιμήθηκε αλλά μούγκριζε ενώ το έχει κόψει τελευταία !!! Παρατηρώ ότι με το που πίνει το γάλα μετά γκρινιάζει πίνει ένα γάλα για την δυσκοιλιότητα υπάρχει περίπτωση να τον πειράζει και μα του κάνει αέρια παρολο που το πίνει ενάμιση μήνα έχει θέματα με την δυσκοιλιότητα μεγάλο τώρα με χαμομήλι την έχουμε βρει καλύτερα και κάνει!!; Δηλαδή αν περνάει άλμα έτσι κάνει ;;; Και φανταστείτε έχω άλλο ένα παιδί πέντε χρόνων τέτοιο πράγμα ποτέ δεν είχα ξαναπερασει

3 ώρες πρίν, Laky είπε:

Θα δω βιντεάκια κι εγώ. Δε το σκέφτηκα να σου πω την αλήθεια. Ναι είμαι μόνη μου. Και τα χω παίξει να σου πω την αλήθεια. Ειδικά τώρα με τους κολικούς δε μπορώ άλλο. Όλη μέρα τον έχω στο στήθος. Το ίδιο και τη νύχτα. Προσπαθώ να του δώσω φόρμουλα για να ηρεμήσω λίγο αλλά και πάλι κοιμάται ελάχιστα και μόνο επάνω μου. Έχω κουραστεί παρα πολύ. Πονάει αφόρητα και ο καρπός μου και πραγματικά έχω απελπιστει. Ακόμη και οι θηλές μου πονάνε. Δε ξέρω πόσο ακόμη θα αντέξω. 

Κοριτσι μου και εγω μονη μου ειμαι..το βραδυ θηλαζε ξαπλωμενη ειναι οτι καλυτερο θα σωθεις..και εγω οπως εσυ ειμουν στην αρχη τα ειχα παιξει..αλλα με το βραδυνο θηλασμο ξαπλα ξεκουραζομαι πολυ..εμεις ετσι βολευομαστε ξαπλα οταν ειμαστε απο την αριστερη μερια της δινω απο το δεξι στηθος και οταν ειμαστε απο την δεξια μερια της δινω απο το αριστερο

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, elena93 είπε:

Κοριτσι μου και εγω μονη μου ειμαι..το βραδυ θηλαζε ξαπλωμενη ειναι οτι καλυτερο θα σωθεις..και εγω οπως εσυ ειμουν στην αρχη τα ειχα παιξει..αλλα με το βραδυνο θηλασμο ξαπλα ξεκουραζομαι πολυ..εμεις ετσι βολευομαστε ξαπλα οταν ειμαστε απο την αριστερη μερια της δινω απο το δεξι στηθος και οταν ειμαστε απο την δεξια μερια της δινω απο το αριστερο

Απ' το αντίθετο στήθος δίνεις; Αλήθεια; Εγώ η χαζή προσπαθούσα απ' το στήθος που είναι κάτω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...