Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Νοεμβρίου 2022

Recommended Posts

Διάβασα ότι άσπρες μπορεί να γίνονται οι θηλές κι όταν έχεις μύκητα. Μπορεί να είναι απ' αυτό τότε. Θα την ξαναρωτήσω εννοείται την επόμενη εβδομάδα που θα πάμε για το πρώτο εμβόλιο.

Όσο για τους κολικούς, οι πολύ εντονοι οι πόνοι πέρασαν. Αλλά και πάλι πολύ γκρίνια. κάθε μία ώρα έκλαιγε και ξυπνούσαμε όλη τη νύχτα. Εγώ αγανακτήσει πια. Θέλω να κοιμηθώ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Laky είπε:

Διάβασα ότι άσπρες μπορεί να γίνονται οι θηλές κι όταν έχεις μύκητα. Μπορεί να είναι απ' αυτό τότε. Θα την ξαναρωτήσω εννοείται την επόμενη εβδομάδα που θα πάμε για το πρώτο εμβόλιο.

Όσο για τους κολικούς, οι πολύ εντονοι οι πόνοι πέρασαν. Αλλά και πάλι πολύ γκρίνια. κάθε μία ώρα έκλαιγε και ξυπνούσαμε όλη τη νύχτα. Εγώ αγανακτήσει πια. Θέλω να κοιμηθώ.

Εγώ να δεις..Κουτουλαω..όλη μέρα είμαι σαν κοτόπουλο..

Να σας πω εσάς ποσο τρωνε τα δικά σας..όσες δίνετε και ξένο ? Εγώ δίνω περίπου κάθε 3 ώρες 20λ το κάθε στήθος συν 120ml κι ο μικρός πήγε σε μια εβδομάδα από 5.180 5.600 που νομίζω είναι πάρα πολύ αλλά πεινάει τι να κάνω ? Πέρασε κι αυτή τη φάση 4-5 μέρες που ήθελε συνέχεια στήθος αλλά και πάλι μη πάθει τίποτα το παιδί 😜

4 ώρες πρίν, Angel92 είπε:

Να σας πω εσάς ποσο τρωνε τα δικά σας..όσες δίνετε και ξένο ? Εγώ δίνω περίπου κάθε 3 ώρες 20λ το κάθε στήθος συν 120ml κι ο μικρός πήγε σε μια εβδομάδα από 5.180 5.600 που νομίζω είναι πάρα πολύ αλλά πεινάει τι να κάνω ? Πέρασε κι αυτή τη φάση 4-5 μέρες που ήθελε συνέχεια στήθος αλλά και πάλι μη πάθει τίποτα το παιδί 😜

Τι να πάθει καλέ; Άσε τη καρδούλα μου να φάει!

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, Angel92 είπε:

Αν δεν κάνω λάθος είχα διαβάσει πως όταν περνανε άλμα ανάπτυξης πέρα από αυτά που κατακτούν αναπτύσσονται και γρηγορότερα εκείνες τις μέρες ..

Κορίτσια μου να σας ζήσουν τα μπεμπακια σας κ 🎅🏻Χρόνια πολλά !!Καλη πρωτοχρονιά με υγεία ειρηνη και αγάπη!!!🎅🏻.

Όσες γεννησατε Ιασω, με καισαρική τι πληρώσατε στο νοσοκομείο???? Κ πόσα βράδια σας κράτησαν????

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Matina87 είπε:

Αν δεν κάνω λάθος είχα διαβάσει πως όταν περνανε άλμα ανάπτυξης πέρα από αυτά που κατακτούν αναπτύσσονται και γρηγορότερα εκείνες τις μέρες ..

Ναι ισχύει κι εγώ το είχα διαβάσει..άρα είναι φυσιολογικό , δεν θα πάθει κάτι ..να μην ανησυχώ 😜

5 ώρες πρίν, Laky είπε:

Τι να πάθει καλέ; Άσε τη καρδούλα μου να φάει!

Εγώ τον αφήνω αγάπη..μην έρθει όμως μετά ο γιατρός και μου πει το παιδί έχει πρόβλημα, το έκανες παχύσαρκο 😜

Σήμερα κάτι έχει πάθει και κοιμάται όλη μέρα.. συνολικά έχει μείνει ξύπνιος από το πρωι 1-2 ώρες ...λέτε να εξαντλήθηκε από τις περασμένες μέρες που ήταν σεληνιασμενος και να έχει εορταστικό πρόγραμμα το βράδυ ?!

• Χαχα 5

11 ώρες πρίν, Angel92 είπε:

Και εγω τοσο καθε 2-3 ωρες 20λεπτα το καθε στηθος και συμπληρωμα οχι καθε φορα αλλα οταν πινει συν 90μλ

Καλή χρονιά αγαπημένες μου μανουλες...να μας ζήσουν τα μωράκια μας και να τα καμαρώνουμε...ένα μεγάλο μπράβο σε όλες μας που το 2022 φέραμε στο κόσμο μικρές , μοναδικές ψυχουλες και παρόλο που παλεύουμε με τη κούραση , την αϋπνία , τους κολικούς , τα άλματα κλπ παραμένουμε δίπλα στα παιδάκια μας και κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για αυτά ♥️😘

• Μου αρέσει 8

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!!! Σας εύχομαι ότι καλύτερο σε εσάς και τις οικογένειες σας. Πάντα υγεία να έχουμε. Και να τα μωράκια μας να είναι πάντα γερά και ευτυχισμένα!!! 

• Μου αρέσει 3

18 ώρες πρίν, geozak είπε:

Κορίτσια σε τι βαλίτσα βάλατε τα ρούχα του μωρού???

Καλε σ οτι εχεις, μην σε απασχολει ιδιαιτερα, εμενα μου εκανε η κολλητη μου ενα σακιδιο αλλαξιερα και χρησιμοποιησα αυτο, αλλιως σε ενα σακ βουαγιαζ θα τα εβαζα μονα τους.

• Μου αρέσει 1

22 ώρες πρίν, Angel92 είπε:

Καλή χρονιά αγαπημένες μου μανουλες...να μας ζήσουν τα μωράκια μας και να τα καμαρώνουμε...ένα μεγάλο μπράβο σε όλες μας που το 2022 φέραμε στο κόσμο μικρές , μοναδικές ψυχουλες και παρόλο που παλεύουμε με τη κούραση , την αϋπνία , τους κολικούς , τα άλματα κλπ παραμένουμε δίπλα στα παιδάκια μας και κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για αυτά ♥️😘

Τι γλυκιά ανάρτηση μπραβο που μας λες μπραβο όταν κανείς άλλος δεν το κάνει ούτε ο ίδιος μας ο εαυτός!!!! Καλή χρόνια με υγεία να είναι καλά οι οικογένειες μας και τα μικρακια μας !!!!! Ρε κορίτσια σήμερα ήταν κόλαση ο μικρός για καμία ώρα έμενε από κλάμα μιλάμε πολύ κλάμα που τρεις μήνες τώρα δεν το έχουμε ξαναζήσει ούτε με τον μεγάλο ποτέ !!! Μάλλον αυτό είναι κολπικοί τώρα τριών μηνών αφού ανησύχησα κάποια στιγμή μην έχει τίποτε άλλο του έδωσα χαμομήλι του έβαλα ζέση κομπρέσα και ου έδωσα και infacolic και χει πέσει ξερός εδώ και τρία τέταρτα την αγκαλιά μου!!! Το γάλα του το έδωσα κοιμισμένος και φοβάμαι να τον αφήσω η κοιλιά του γουργούριζε συνέχεια!!! Τώρα είναι φυσιολογικό αυτό στους τρεις μήνες και μέχρι τώρα λίγους κολικούς είχαμε όχι τέτοιο κλάμα τι λευκοί ήχοι τι αγκαλιά κοκκίνιζε από το κλάμα  και δεν κοιμόταν!!! Να ανησυχήσω λέτε τώρα ηρεμισε 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...