Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Νοεμβρίου 2022

Recommended Posts

όντως, οι μετρήσεις είναι σούπερ!

αυτό με τον χαλινό με προβληματίζει κι εμένα. Δε γνωρίζω κανένα στο κοντινό μου περιβάλλον που να μην του έχουν πει για τον χαλινό. Μα τόσο κοινό πια; εμείς, πάντως, δεν κάναμε τίποτα. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 38 λεπτά , Melie είπε:

όντως, οι μετρήσεις είναι σούπερ!

αυτό με τον χαλινό με προβληματίζει κι εμένα. Δε γνωρίζω κανένα στο κοντινό μου περιβάλλον που να μην του έχουν πει για τον χαλινό. Μα τόσο κοινό πια; εμείς, πάντως, δεν κάναμε τίποτα. 

Είχα κ εγώ μικρή και μου τον είχαν κόψει όταν ήμουν 7 χρόνων. Και το ήξερα ότι θα δημιουργήσει θέμα στον θηλασμό. Τώρα ο παιδίατρος τι έχει διαβάσει και θεώρησε ότι δεν χρειαζόταν να το κόψουμε δεν ξέρω. Ευτυχώς δεν τον ακούσαμε. Καλό είναι ο κάθε γιατρός  να ξέρει της ειδικότητας του και να μην ανακατευτεί στις άλλες ειδικότητες. Αφού ο ωρλ είπε έχει θέμα το παιδί το πήραμε απόφαση και το κάναμε. Φυσικά το είχα ψάξει πολύ δεν κάθομαι να περιμένω απόψεις γιατί ο καθένας έχει και από μια. 

πρίν από 25 λεπτά , Laky είπε:

Κι εμένα με πονάνε οι θηλές μου όταν θηλάζει ο μικρός. Νόμιζα πως είναι φυσιολογικό. Δεν πονάτε όλες;

Εγω τωρα δεν ποναω πια..πιο πριν πονουσα και εγω πολυ

Διαφημίσεις

Εγώ ζήτησα να το ελέγξει ωρλ το παιδι πριν βγω από το μαιευτήριο επειδή ήξερα ότι είχα εγώ μικρή κ ξέρω είναι κληρονομικό. Και όντως είχε. Συμπτώματα τώρα π είχα εγώ: τραυματισμένες θηλές, απόφραξη πόρων στο στήθος γιατί δεν αδειάζει καλά. Μαραθώνιοι θηλασμοί γιατί κουράζεται και  τον παίρνει ο ύπνος, άσπρες ρώγες και πλατιές μετά από θηλασμό.  Τώρα για το παιδί: είχε άσπρα χειλάκια μετά από θηλασμό, αέρια γιατί τραβάει αέρα, σταγόνες γάλακτος στο πλάι στο στόμα του ενώ θήλαζε, η γλώσσα του στο κάτω μέρος έχει σχημα καρδιάς, έκανε ήχο κλικ κλικ όταν θήλαζε(στη αρχή ήταν έντονος μετά σταμάτησε) και δεν παίρνει καλό ή καθόλου βάρος. 
Θέλει  χειρουργό ωρλ να το ελέγξει κάποιοι παιδίατροι δεν ξέρουν όπως ο δικός μας. Και σου δίνουν συμπλήρωμα χωρίς να έχουν ελέγξει όλες τις μεταβλητές. Πάντως σήμερα θηλάζει κάποια ώρα κ μετά κοιμάται 2ωρο με 3ωρο ενώ πριν ξύπναγε στο μισάωρο. 

Κοιταω κ εγώ να πάρω μαρσιπο να κανω κ καμία δουλειά στο σπίτι έστω μαγείρεμα. Γιατί ενώ κοιμάται θέλει να είναι πάνω μου. 
τωρα έχω βάλει τον άντρα μου να συναρμολογήσει το ρηλαξ να δούμε αν θα κάθεται εκεί. Ξέρετε αν κάνει τον βάζω; Είναι 43 ημερών. Θα πάρω κ τον παιδίατρο βέβαια 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 30 λεπτά , Rina_87 είπε:

Εγώ ζήτησα να το ελέγξει ωρλ το παιδι πριν βγω από το μαιευτήριο επειδή ήξερα ότι είχα εγώ μικρή κ ξέρω είναι κληρονομικό. Και όντως είχε. Συμπτώματα τώρα π είχα εγώ: τραυματισμένες θηλές, απόφραξη πόρων στο στήθος γιατί δεν αδειάζει καλά. Μαραθώνιοι θηλασμοί γιατί κουράζεται και  τον παίρνει ο ύπνος, άσπρες ρώγες και πλατιές μετά από θηλασμό.  Τώρα για το παιδί: είχε άσπρα χειλάκια μετά από θηλασμό, αέρια γιατί τραβάει αέρα, σταγόνες γάλακτος στο πλάι στο στόμα του ενώ θήλαζε, η γλώσσα του στο κάτω μέρος έχει σχημα καρδιάς, έκανε ήχο κλικ κλικ όταν θήλαζε(στη αρχή ήταν έντονος μετά σταμάτησε) και δεν παίρνει καλό ή καθόλου βάρος. 
Θέλει  χειρουργό ωρλ να το ελέγξει κάποιοι παιδίατροι δεν ξέρουν όπως ο δικός μας. Και σου δίνουν συμπλήρωμα χωρίς να έχουν ελέγξει όλες τις μεταβλητές. Πάντως σήμερα θηλάζει κάποια ώρα κ μετά κοιμάται 2ωρο με 3ωρο ενώ πριν ξύπναγε στο μισάωρο. 

Κοιταω κ εγώ να πάρω μαρσιπο να κανω κ καμία δουλειά στο σπίτι έστω μαγείρεμα. Γιατί ενώ κοιμάται θέλει να είναι πάνω μου. 
τωρα έχω βάλει τον άντρα μου να συναρμολογήσει το ρηλαξ να δούμε αν θα κάθεται εκεί. Ξέρετε αν κάνει τον βάζω; Είναι 43 ημερών. Θα πάρω κ τον παιδίατρο βέβαια 

Εγώ τον έβαλα στο ριλαξ απ' τον πρώτο μήνα ακριβώς. Κάθεται ο δικός μου. Ε δεν τον αφήνω και με τις ώρες. 

Άσπρες είναι και οι δικές μου θηλές μετά το θηλασμό και αναρωτιομουν γιατί. Όπως και τα χείλη του μωρού. Με προβλημάτισες τώρα. Είναι δυνατόν να μη το πήρε χαμπάρι η παιδίατρος; Είναι υποτίθεται και σύμβουλος θηλασμού. Εμένα μου είπε ότι πιθανόν να έχω μύκητα για αυτό πονάω. Μου έδωσε μια αλοιφή. Εγώ πάντως ακόμη πονάω 

πρίν από 11 λεπτά , Laky είπε:

Εγώ τον έβαλα στο ριλαξ στο μήνα ακριβώς. Κάθεται ο δικός μου. Ε δεν τον αφήνω και με τις ώρες. 

Άσπρες είναι και οι δικές μου θηλές μετά το θηλασμό και πλατιές και αναρωτιομουν γιατί. Όπως και τα χείλη του μωρού. Με προβλημάτισες τώρα. Είναι δυνατόν να μη το πήρε χαμπάρι η παιδίατρος; Είναι υποτίθεται και σύμβουλος θηλασμού. Εμένα μου είπε ότι πιθανόν να έχω μύκητα για αυτό πονάω. Μου έδωσε μια αλοιφή. Εγώ πάντως ακόμη πονάω 

πρίν από 14 λεπτά , Laky είπε:

Εγώ τον έβαλα στο ριλαξ απ' τον πρώτο μήνα ακριβώς. Κάθεται ο δικός μου. Ε δεν τον αφήνω και με τις ώρες. 

Άσπρες είναι και οι δικές μου θηλές μετά το θηλασμό και αναρωτιομουν γιατί. Όπως και τα χείλη του μωρού. Με προβλημάτισες τώρα. Είναι δυνατόν να μη το πήρε χαμπάρι η παιδίατρος; Είναι υποτίθεται και σύμβουλος θηλασμού. Εμένα μου είπε ότι πιθανόν να έχω μύκητα για αυτό πονάω. Μου έδωσε μια αλοιφή. Εγώ πάντως ακόμη πονάω 

Εκτός από τον θηλασμό θα έχει και αργότερα θέματα. Όπως στο να φάει κάτι σκληρό αργότερα ή όταν θα είναι να μιλήσει μπορεί να μη μπορεί να πει το λ και το ρ. Κρίμα είναι αν έχει πρόβλημα να μη λυθεί τώρα που δεν θα το θυμάται αργότερα. Η πρώτη μέρα είναι δύσκολη μετά απλά κανείς κάτι ασκησούλες για να μη κολλήσει. Ο γιατρός χρησιμοποίησε λέιζερ για να το κόψει. Εμένα μικρή με ψαλιδι και ράμματα. Εγώ πάντως είδα διαφορά στις θηλές από την αρχή δεν πονάω. Ελπίζω να το βρούμε τώρα με τα ωράρια να κοιμάται κ λίγο να ξεκουράζεται. 

2 ώρες πρίν, Laky είπε:

Εσείς κορίτσια δεν έχετε άσπρες θηλές μετά το θηλασμό; Ούτε είναι πλατιές; Ούτε πονάνε οι θηλές σας πια; Αγχωθηκα τώρα να πω την αλήθεια.

emena oi thiles mou einai san kainoirgio kragion meta to thilasmo. den einai aspres. mono ligo erethismenes k oxi kathe mera. an se ponane isws na prepei na rwtiseis kapoio symvoulo thilasmou❤️

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!τι κάνετε?εγώ τρέχω έχουμε μέτρια παλινδρομηση εμείς και όλο στα χέρια είναι.Αυτο που ήθελα να ρωτήσω είναι αν απασχολείται κάπως τα μωρά σας μέσ στη μέρα γιατί εμένα ακόμα μόνο κοιμάται τρώει και αλλάζουμε πανες 😛

3 ώρες πρίν, Laky είπε:

Εσείς κορίτσια δεν έχετε άσπρες θηλές μετά το θηλασμό; Ούτε είναι πλατιές; Ούτε πονάνε οι θηλές σας πια; Αγχωθηκα τώρα να πω την αλήθεια.

Και εμενα οι δικες μου δεν ειναι ασπρες..κοκκινες ειναι και εχουν νορμαλ σχημα..ρωτα καποιον ειδικο να σου φυγει το αγχος

πρίν από 45 λεπτά , ArtemisΚ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!τι κάνετε?εγώ τρέχω έχουμε μέτρια παλινδρομηση εμείς και όλο στα χέρια είναι.Αυτο που ήθελα να ρωτήσω είναι αν απασχολείται κάπως τα μωρά σας μέσ στη μέρα γιατί εμένα ακόμα μόνο κοιμάται τρώει και αλλάζουμε πανες 😛

Εγω την βαζω στο relax και καθεται εξερευναει τον χωρο😂

• Χαχα 2

2 ώρες πρίν, ArtemisΚ είπε:

egw ton vazw sto babygym. kathetai ena dekalepto :) kata ta alla tou milaw poly, tou tragoudaw kai tou diavazw pou k pou kanena paramythaki 💙

• Μου αρέσει 2

Καλησπέρα κορίτσια!!εγώ όταν θηλάζω δεν πονάω καθόλου ούτε η θηλές μου είναι άσπρες μετά..τα χειλάκια του όμως τα έχω δει άσπρα και στο μαγουλακι στο πλάι τρέχει γαλατάκι..δεν πιστευα πώς αυτά δεν είναι φυσιολογικά.. εγω τον βάζω στο ρηλαξ και εχω κρεμαστα ζωάκια και τα παίζει, επίσης στο γυμναστήριο που και που, παραμυθακια του λέω, του τραγουδάω παιδικά τραγουδάκια και κάνουμε και τους ήχους από τα ζωάκια και κάνω και εγώ κραυγουλες όταν κάνει και ο μπεμπούλης για να τον ενθαρρύνω..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...