Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Νοεμβρίου 2022

Recommended Posts

8 ώρες πρίν, Matina87 είπε:

Κορίτσια σήμερα κατατρομαξαμε εκεί που ντυναμε τον μικρούλη μετα το μπάνιο ξαφνικά πατάει μια τσιριδα ένα κλάμα λες και τον έσφαζαν πρώτη φορά τον είδα έτσι..τον πήρα αγκαλίτσα και μετά από μερικά λεπτά ηρέμησε..ακόμη δεν κατάλαβα τι έπαθε..φοβήθηκα τόσο πολύ.. κορίτσια εσείς τώρα που θηλάζετε πίνετε καθόλου καφέ;;

Κι εμένα μου το έχει κάνει 2-3 φορές αυτό με τις τσιρίδες, το έχω αποδώσει σε πόνους.

Εγώ πίνω κανονικά, έναν τη μέρα. Αν πιω δεύτερο (σπάνια, αλλά έπινα 3 τη μέρα πριν το μωρό) θα είναι ντεκαφεινέ. Αλκοόλ με μέτρο (1 ποτηράκι σε καμια γιορτή, πχ). Τα ίδια έκανα και στην εγκυμοσύνη.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Εγώ είχα πάθει τενοντίτιδα στον 7ο και φορούσα νάρθηκα μέχρι να γεννήσω. Μόλις γέννησα μου πέρασε μέσα σε μια βδομάδα,όπως υπολόγιζε και ο ορθοπεδικός

Κορίτσια πριν που κοιμόταν η μπέμπα πάνω μου,ακούστηκαν τα έντερα της,ένα πράγμα απίστευτο και άρχισε να κλαίει..δεν έκανε ούτε κακά ούτε έκλασε,δε μπορώ να καταλάβω τι ήταν αυτό το πράγμα 

Ακούγονται συνέχεια του δικού μου τα έντερα. Γι αυτό έκλαιγε πολύ. Υπέφερε.

8 ώρες πρίν, xrysoulaAA είπε:

Αχ κορίτσι μου και εμένα με πονάνε οι καρποί και η δυο και το πόδι μου ο αστράγαλος και μη σ πω και το γόνατο καμία φορά νομίζω ότι είναι από την κούραση εγώ το είχα παθει και στο πρώτο μου γιο και άργησε να φύγει τότε είχα κάνει μετά από καιρό που δεν έβγαινε και όλες τις εξετάσεις για αυτοάνοσα για ρευματικά είχα τρελαθεί το κορυφαίο είναι όταν κάθομαι και πάω να σηκωθώ που δεν ισιώνει και η μέση χαχχαχαχα σαράβαλο σου λέω !!! 

κοριτσια και εγώ για το χαμομήλι θα ρωτήσω τι γίνεται εμένα είναι τριών μηνών τώρα ξεκίνησα να δίνω της milupa αλλά λέει ότι είναι για πιο μεγάλα μωράκια ποσό κάνει να δίνουμε την μέρα σας είπαν οι γιατροί εγώ από τότε που το ξεκίνησα ηρεμισε πολύ ο καημένος και κάνει και κακά γιατί εγώ θέμα με τα κακά είχα !!!

Μου έδωσες κουράγιο τώρα γιατί έχω αγχωθει πολύ. Ειδικά ο ένας ο καρπός μου έχει πρηστεί κιόλας. Σκέφτομαι ότι μπορεί να εμφάνισα κάποιο αυτοάνοσο.

1 ώρα πρίν, Melie είπε:

Κι εμένα μου το έχει κάνει 2-3 φορές αυτό με τις τσιρίδες, το έχω αποδώσει σε πόνους.

Εγώ πίνω κανονικά, έναν τη μέρα. Αν πιω δεύτερο (σπάνια, αλλά έπινα 3 τη μέρα πριν το μωρό) θα είναι ντεκαφεινέ. Αλκοόλ με μέτρο (1 ποτηράκι σε καμια γιορτή, πχ). Τα ίδια έκανα και στην εγκυμοσύνη.

Πριν την εγκυμοσύνη έπινα δύο μικρούς ελληνικούς την ημέρα έναν το πρωί έναν το απόγευμα, στην εγκυμοσύνη έναν δύο φορές την εβδομάδα τώρα δεν πίνω καθόλου να έχω πιει ς καφέδες στους 2μιση μήνες απλά βλέπω ότι τον χρειάζομαι εκτός του ότι με κόβει την όρεξη και θα με βοηθήσει να χάσω κιλά με χαλάρωνε πολύ εκείνο το τέταρτο που έπινα τον καφέ μου..θέλω να πίνω έναν την ημέρα αλλά διστάζω μήπως μετά έχει ανησυχία ο μικρός..για τον ντεκαφεινε μου είπε η διατροφολόγος ότι γίνονται με χημικούς τρόπους και δεν τον προτιμάει γι αυτό τον λόγο..

12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Εγώ είχα πάθει τενοντίτιδα στον 7ο και φορούσα νάρθηκα μέχρι να γεννήσω. Μόλις γέννησα μου πέρασε μέσα σε μια βδομάδα,όπως υπολόγιζε και ο ορθοπεδικός

Κορίτσια πριν που κοιμόταν η μπέμπα πάνω μου,ακούστηκαν τα έντερα της,ένα πράγμα απίστευτο και άρχισε να κλαίει..δεν έκανε ούτε κακά ούτε έκλασε,δε μπορώ να καταλάβω τι ήταν αυτό το πράγμα 

Ήταν κοντά την ώρα που είχε φάει? Κι εμένα του ακούγονται ώρες ώρες και σαν να ζορίζεται αλλά αφού φάει που προσπαθεί να "βολεψει" το φαγητό..

11 ώρες πρίν, elena93 είπε:

Δεν ξερω αληθεια ελπιζω σιγα σιγα να ξαναβρουμε τους ρυθμους μας..η φιλη μου που η κορη της ειναι 7 μηνων τωρα μου λεει απο οταν γεννηθηκε δεν κοιματε στο κρεβατι θελει μονο αγκαλια και ακομα ετσι συνεχιζει..μολις παω να την βαλω λεει στο κρεβατι ουρλιαζει..

Άρα μπορεί και να μην υπάρχει σωτηρία...εε φαντάζομαι του χρόνου τέτοια εποχή θα έχουν ησυχάσει κάπως από αυτά...και θα έχουν αλλα βέβαια 🤣 Με διακατέχει ένα κύμα αισιοδοξίας ξαφνικά .... 

16 ώρες πρίν, Laky είπε:

Κι εμένα κορίτσι μου μόνο αγκαλιά κάθεται. Σπάνια μπορώ να τον ακουμπήσω στο κρεβάτι δίπλα μου. Ξυπνάει και κλαίει. Συνήθως είναι επάνω μου. Έχω πιαστεί ολόκληρη. Από κολικούς από προχθές είμαστε κάπως καλύτερα. Εννοείται όλη την νύχτα τον έχω πάνω μου και το στήθος μου πια πονάει απ' το πιπιλισμα. Αλλά τουλάχιστον δεν ουρλιάζει έτσι όλη νύχτα. Επίσης ο απορροφητήρας κοντεύει να ανατιναχθεί απ' τη πολύ χρήση. Ώρες είναι ανοιχτός. Αχ δε ξέρω κορίτσια. Έχω και μια φίλη που γέννησε το Οκτώβριο κι απ' τη μέρα που σαραντησε το παιδί κοιμάται 8, ώρες τη νύχτα και τον ξυπνάει αυτή για τάισμα. Εγω όλη νύχτα τον έχω στο στήθος με μισάωρα κενά και στις 4 ώρες δίνω και φόρμουλα. Θα τρελαθώ!!! Για πιπίλα ούτε λόγος. Έχω πάρει 5 εταιρείας το ρεκόρ είναι η mum για 2 λεπτά!

Αγόρασα και μάρσιπο. Δε γίνεται αλλιώς. Πρέπει να μπορώ να κάνω και τίποτα άλλο. Τον δοκίμασα λίγο. Συνήθεια είναι. Καλός μου φαίνεται. Η εταιρεία που πήρα είναι " je porte mon bebe "

Χθες προσπάθησα και γω με τον μάρσιπο που μου έχουν δανείσει , της stokke..δεν καθόταν για κανένα λόγο!

11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια έχω μια απορία: πως γίνεται το πρωί να βγάζω 140 ml με το θηλαστρο και πριν λίγο να έβγαλα μόλις 100? Συμβαίνει και σε εσάς τέτοια απόκλιση? Θα τρελαθώ δλδ!!

Nομιζω είναι λογικό..λένε το πρωινό γάλα είναι πιο καλό ..το βράδυ αντλείς κανονικά όπως μέσα στη μέρα ή υπάρχουν μερικές ώρες κενο μέχρι το πρωί?

2 ώρες πρίν, Angel92 είπε:

Ήταν κοντά την ώρα που είχε φάει? Κι εμένα του ακούγονται ώρες ώρες και σαν να ζορίζεται αλλά αφού φάει που προσπαθεί να "βολεψει" το φαγητό..

Άρα μπορεί και να μην υπάρχει σωτηρία...εε φαντάζομαι του χρόνου τέτοια εποχή θα έχουν ησυχάσει κάπως από αυτά...και θα έχουν αλλα βέβαια 🤣 Με διακατέχει ένα κύμα αισιοδοξίας ξαφνικά .... 

Χθες προσπάθησα και γω με τον μάρσιπο που μου έχουν δανείσει , της stokke..δεν καθόταν για κανένα λόγο!

Nομιζω είναι λογικό..λένε το πρωινό γάλα είναι πιο καλό ..το βράδυ αντλείς κανονικά όπως μέσα στη μέρα ή υπάρχουν μερικές ώρες κενο μέχρι το πρωί?

Μπορώ να πω πως αν και δε κάθησε ούτε στη κούνια του ούτε στη φωλιά ότι ήταν ένα πολύ καλό βράδυ. Ο μικρός έτρωγε και ξσνσκοιμοταν. Οπότε θα ηρεμήσεις κι εσύ. Που θα πάει; θέλω να πιστεύω πως θα κρατήσει και δεν είναι τυχαίο γεγονός!

Κι εγώ πίνω ένα καφέ την ημέρα. Αλλά θέλω σαν τρελή να καπνίσω... Κρατιεμαι με το ζόρι!!!

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Angel92 είπε:

Ναι,ήταν λίγη ώρα μετά το φαγητό, έχεις δίκιο. Ευτυχώς δεν το ξαναέκανε,είχα τρομάξει πολύ 

4 ώρες πρίν, Angel92 είπε:

Το βράδυ κοιμόμαστε,θα ξυπνήσει γύρω στις 2 και θα τη θηλάσω. Θα ξανακοιμηθεί και θα βγάλω γάλα το πρωί μεταξύ 8-9. Σήμερα έβγαλα 150 ml για πρώτη φορά!!

• Μου αρέσει 1

14 ώρες πρίν, thel είπε:

Κοντά στο μήνα και μένα ξεκίνησε, ενώ γενικά κοιμότανε μέσα στην ημέρα είτε στην κούνια της είτε στην φωλιά, να μην μπορεί να κοιμηθεί πουθενά αλλού παρά μόνο στην αγκαλιά μας. Πλέον είναι κοντά 3 μηνών σχεδόν το έχει κόψει, μπορεί δηλαδή να την αφήσω στην κούνια και να κοιμηθεί ακόμα και μια ώρα. Νομίζω ξεκίνησε να το κόβει σιγά σιγά μετά τους 2 μήνες. 

Να σου πω ακόμη οτι σε κάποια φάση, επειδή είχαμε κουραστεί, αρχίσαμε να προσπαθούμε να αλλάξει αυτό δηλαδή αφού κοιμότανε την αφήναμε στην κούνια εάν ξυπνούσε στο 5 λεπτο την ξανακοιμίζαμε την βάζαμε πάλι στην κούνια και φτου και από την αρχή μέχρι να κλείσει έστω ένα μισάωρο ύπνου. Δεν το κάναμε πάντα γιατί πόση υπομονή να έχεις ; αλλά το προσπαθήσαμε και δεν ξέρω εάν έπαιξε και αυτό το ρόλο του (που μάλλον όχι). 

Όλα αυτά μας τα έκανε την ημέρα το βράδυ κοιμότανε και κοιμάται κανονικά στην κούνια. 

Αισιόδοξο το μήνυμα σου....άρα να μην απελπιζομαστε...υπάρχει πιθανότητα βελτίωσης!!

Εμένα μέχρι τον μήνα κοιμότανε πιο εύκολα στη καλαθουνα παρά στο παρκοκρεβατο-λικνο ...ίσως επειδή είναι πιο μικρή και δεν ένιωθε εκτεθειμένος .Μετά σεληνιάστηκε το παιδί και δεν στέκεται με τίποτα κάτω . 😜

21 ώρες πρίν, Matina87 είπε:

Κορίτσια σήμερα κατατρομαξαμε εκεί που ντυναμε τον μικρούλη μετα το μπάνιο ξαφνικά πατάει μια τσιριδα ένα κλάμα λες και τον έσφαζαν πρώτη φορά τον είδα έτσι..τον πήρα αγκαλίτσα και μετά από μερικά λεπτά ηρέμησε..ακόμη δεν κατάλαβα τι έπαθε..φοβήθηκα τόσο πολύ.. κορίτσια εσείς τώρα που θηλάζετε πίνετε καθόλου καφέ;;

Εγώ όσο ήμουν έγκυος δεν έπινα σχεδόν καθόλου ..ζήτημα να είχα πιει 5-6 φορές και πάντα κανονικό..o γιατρός μου είχε πει όχι ντεκαφ γιατί είναι πολύ επεξεργασμένος.Απο όταν γέννησα έχω πιει 4-5 φορές αλλά πάντα ζητάω να είναι πολύ ελαφρύς . 

Η αλήθεια είναι όμως ρε κορίτσια ότι μου λείπει πααααρα πολύ ο καφές αλλά λέω αν ο μικρός είναι στη πρίζα χωρίς να πίνω,φαντάσου αν πιω κιόλας.

Πριν μείνω έγκυος έπινα 2-3 ...για την ακρίβεια έπινα όλη μέρα βασικά γιατί τους κράταγα και πολλές ώρες.Οταν σταματήσω να θηλάζω θα πίνω συνέχεια ..και στον ύπνο μου 😜

• Χαχα 3

On 19/12/2022 at 2:27 ΜΜ, Blue Velvet είπε:

Καλημέρα,μια φορά τη μέρα  από πέντε σταγόνες biogaia και όταν ζοριζεται πολύ,τρεις φορές τη μέρα infacolic από μια δόση (αυτό έχει δοσομετρητη). Εγώ άρχισα να δίνω και χαμομήλι milupa που μου είπε ο παιδίατρος και την βοηθάει πολύ 

Καλησπέρα είδα ότι σ είπε ο παιδίατρος χαμομήλι milupa ποσό είναι το μωράκι άου και ποσά ml σου είπε να του δίνεις πόσες φορές την μετά !! Πρέπει βα το κόψεις μετά από λίγο καιρό η δεν έχει ανάγκη !!! Εγώ έχω θέμα με τον μικρό με τα κακά και του δίνω λίγο κάθε νερά πχ 40 ml και σώθηκα αλλά λέει ότι είναι από έξι μηνών και πάνω ενώ εμείς είμαστε τριών !! 

πρίν από 4 λεπτά , xrysoulaAA είπε:

Καλησπέρα είδα ότι σ είπε ο παιδίατρος χαμομήλι milupa ποσό είναι το μωράκι άου και ποσά ml σου είπε να του δίνεις πόσες φορές την μετά !! Πρέπει βα το κόψεις μετά από λίγο καιρό η δεν έχει ανάγκη !!! Εγώ έχω θέμα με τον μικρό με τα κακά και του δίνω λίγο κάθε νερά πχ 40 ml και σώθηκα αλλά λέει ότι είναι από έξι μηνών και πάνω ενώ εμείς είμαστε τριών !! 

Καλησπέρα,η μπέμπα μου είναι δύο μηνών και μου είπε ο γιατρός πως δεν υπάρχει κανένα θέμα και να δίνω άφοβα χαμομήλι. Πλέον βάζω ένα κουταλάκι του γλυκού χαμομήλι στα 120 ml γαλα. Τη βοηθάει πολύ στον πονοκοιλο,ελπίζω να σας βοηθήσει και εσάς ❤️

Διαφημίσεις

Κορίτσια όλα καλά τα μικρά σας?  Εμένα ξύπνησε 01.40 και ακούγονταν πολυ τα έντερα του και σπαραζε ο καημένος..δεν είχε ρευτει καλά και ίσως τον επηρέασε αυτό..είχε αρκετά αέρια.κι ακόμα αγκαλιά είναι και κάνει κατι σφιξιματα.

Παντως ήταν μια πολύ καλή μέρα για εμας γενικά ..Από προσκολληση στο στήθος παμε πολύ καλα.βγήκαμε βόλτα το πρωι και έλεγα στους φίλους μας τι περάσαμε τις προηγούμενες μέρες και δεν μπορούσαν να το πιστέψουν..τόσο κύριος ήταν. Στις 3 ώρες ξύπνησε μόνο μια φορά για να φάει κ πάλι ύπνο..και το απόγευμα παλι το ίδιο.. μόνο 21.30-23.30 είχε λίγο γκρίνια και ενώ τον έπαιρνε ο ύπνος , στη καλαθουνα ξυπνούσε . 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Angel92 είπε:

Κορίτσια όλα καλά τα μικρά σας?  Εμένα ξύπνησε 01.40 και ακούγονταν πολυ τα έντερα του και σπαραζε ο καημένος..δεν είχε ρευτει καλά και ίσως τον επηρέασε αυτό..είχε αρκετά αέρια.κι ακόμα αγκαλιά είναι και κάνει κατι σφιξιματα.

Παντως ήταν μια πολύ καλή μέρα για εμας γενικά ..Από προσκολληση στο στήθος παμε πολύ καλα.βγήκαμε βόλτα το πρωι και έλεγα στους φίλους μας τι περάσαμε τις προηγούμενες μέρες και δεν μπορούσαν να το πιστέψουν..τόσο κύριος ήταν. Στις 3 ώρες ξύπνησε μόνο μια φορά για να φάει κ πάλι ύπνο..και το απόγευμα παλι το ίδιο.. μόνο 21.30-23.30 είχε λίγο γκρίνια και ενώ τον έπαιρνε ο ύπνος , στη καλαθουνα ξυπνούσε . 

Καλημέρα και από μας!Μπράβο στο μπέμπη σου που ήταν κύριος και δεν έκλαιγε,πιστεύω σιγά σιγά θα στρώσουν τα μωράκια μας. Και ένα ακομα μεγαλύτερο μπράβο που κοιμάται μόνος του,η δικιά μου με τίποτα. Θα την βάλω στο λίκνο και μέσα σε ένα τέταρτο θα ξυπνήσει .Πάει και το λίκνο,τζάμπα το πήραμε.

Το πήρα απόφαση ότι θα κοιμάται στο κρεβάτι μας και έτσι αγόρασα ένα ανωστρωμα aerosleep,έτσι ώστε και να γυρίσει μπρούμυτα να μην πνιγεί. Στρώνω και από πάνω μια κουβερτουλα με τρυπουλες και ειμαι ήρεμη.

2 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Καλημέρα και από μας!Μπράβο στο μπέμπη σου που ήταν κύριος και δεν έκλαιγε,πιστεύω σιγά σιγά θα στρώσουν τα μωράκια μας. Και ένα ακομα μεγαλύτερο μπράβο που κοιμάται μόνος του,η δικιά μου με τίποτα. Θα την βάλω στο λίκνο και μέσα σε ένα τέταρτο θα ξυπνήσει .Πάει και το λίκνο,τζάμπα το πήραμε.

Το πήρα απόφαση ότι θα κοιμάται στο κρεβάτι μας και έτσι αγόρασα ένα ανωστρωμα aerosleep,έτσι ώστε και να γυρίσει μπρούμυτα να μην πνιγεί. Στρώνω και από πάνω μια κουβερτουλα με τρυπουλες και ειμαι ήρεμη.

Ευχαριστούμε κορίτσι...μετά τις τελευταίες μέρες το ότι κατάφερε μέσα στη μέρα να κοιμηθεί στη καλαθουνα οντως ήταν άθλος αλλά το θέμα είναι ότι ξυπνούσε συνέχεια εκείνες τις 2 ώρες..την υπόλοιπη μέρα ήταν καλά 😕

Το βράδυ κοιμαται στο κρεβάτι μας ,μόνο τη μέρα τον παλεύω για την καλαθουνα που την έχουμε στον κάτω όροφο που είναι το σαλόνι συνδεδεμένη με το καρότσι για να τον κουναω.

Ααα δεν το είχα σκεφτεί για το στρώμα. Είναι καλό;να πάρουμε κι εμείς..

1 ώρα πρίν, Angel92 είπε:

Ευχαριστούμε κορίτσι...μετά τις τελευταίες μέρες το ότι κατάφερε μέσα στη μέρα να κοιμηθεί στη καλαθουνα οντως ήταν άθλος αλλά το θέμα είναι ότι ξυπνούσε συνέχεια εκείνες τις 2 ώρες..την υπόλοιπη μέρα ήταν καλά 😕

Το βράδυ κοιμαται στο κρεβάτι μας ,μόνο τη μέρα τον παλεύω για την καλαθουνα που την έχουμε στον κάτω όροφο που είναι το σαλόνι συνδεδεμένη με το καρότσι για να τον κουναω.

Ααα δεν το είχα σκεφτεί για το στρώμα. Είναι καλό;να πάρουμε κι εμείς..

Είναι ένα λεπτό στρωματακι με τρύπες,που επιτρέπει στο μωρό να αναπνέει ακόμα και αν γυρίσει μπρούμυτα. Απλά είναι σκληρό και γι αυτό στρώνω κουβερτουλα με τρυπουλες απο πάνω

Κορίτσια καλημέρα!! Εμείς χθες πήγαμε και κόψαμε τον χαλινο. Είχε και στο άνω χείλος και κάτω από τη γλώσσα. Ευτυχώς μόνο χθες είχε γκρίνια κ ποναγε. Σήμερα πολύ καλύτερα. Και με το που τον έβαλα στο στήθος είδα διαφορά. Δεν με πονάει πια. 
Πήγαμε κ παιδίατρο και είχε πάρει σε ένα μήνα 900γρ και 5.5 πόντους υψος. Μας είπε ότι πάει πολύ καλά. Το μόνο που δεν τ αρέσει είναι ότι τον έχω όλη μέρα στο στήθος. Και υποστηρίζει ότι πρέπει να έχει προγραμμα. Βέβαια δεν του έδωσα σημασία. Εγώ ξέρω όταν θηλάζεις δεν έχει προγραμμα. Όποτε το παιδί ζητήσει τον βάζουμε στο στήθος. Και για τον χαλινο μας είπε ότι δεν χρειαζόταν να τον βγάλουμε και ότι έχει γίνει μόδα τώρα. Ο ωρλ αλλά μας είπε βέβαια. 
Επισης να πω ότι καφέ πίνω κ εγώ. Όχι συνέχεια 3 φορές τη βδομάδα περίπου. Και δεν τον επηρεάζει τον μπεμπη κάπου. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...