Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Α τωρα καταλαβα. Και πολυ καλα κανουν εννοειται. Απλως θεωρησα οτι μετα τη μειωση θα σας ελεγαν για τα διδυμα. Και γι αυτο ρωτησα κιολας.. οχι για πριν εννοειται! Καταλαβαινω οτι ηταν ψυχοφθορο ολο αυτο.. οποτε λογικο να μη σας νοιαζουν και πολυ τα φυλα πλεον. Στην Β επιπεδου αλλωστε θα μαθατε.. ωστε να κανετε και τις απαραιτητες αγορες! Εμενα παντως οταν ο γιατρος μας ειπε αγορι.. ο αντρας μου ασπρισε, αφου τρελαινεται για κοριτσια. Οταν τον ρωτησα.. σε πειραζει;? Οχι βεβαια, μου λεει, εισαι καλα;?; αφου εχουμε ακομα 6 βλαστοκυστες στην καταψυξη!😂

Όχι μετά ο γιατρός μου δεν μας ανέφερε ποτέ φύλο και το αφήσαμε και εμείς....

Μα τι είναι αυτό το πράγμα να τρελαίνονται οι αντρες για κόρες?χαχαχαχα 

Αλλά μαζί του είμαι...με 6 βλαστοκυστες εκεί είναι κ το κορίτσι σου!!!🥰

Μανούλες Νοεμβρίου 2022

Recommended Posts

1 hour ago, Kleopatra87 είπε:

Καλησπερα κοριτσια 6w+4d σημερα, εχω κανει καποιες εξετασεις που μου εγραψε ο γιατρος κ φαινεται να πιασαμε διαβητη, απο την καμπυλη ζαχαρου ειναι καμποσο τσιμπημενη. Εκτος αυτου εχει εκτοξευτει κ ο θυροειδης μου και ειμαι σε αναμμενα καρβουνα. Εχει τυχει σε καμια κοπελα; θα δω ξανα τον ενδομρινολογο μου. Δε ξερω τι αλλο να κανω, πραγματικα εχω αρχισει κ φοβαμαι :(

Γεια σου Kleopatra! Εγώ έχασα ένα μωρό τον Οκτώβριο. Σε εκείνη την εγκυμοσύνη πυροδοτήθηκε ο θυροειδης. Έπαιρνα ένα χαπάκικάθε πρωί euthyrox των 50 κι όλα καλά θα σου το ρυθμίσει ο Ενδοκρινολογος. 

Επειδή εγώ είμαι υπερβαρη  χωρίς όμως μα έχω σάκχαρο η αλλά προβλήματα από την πρώτη στιγμή η γυναικολόγος με έβαλε να μετράω το σάκχαρο. Συζήτησε με τον ενδοκρινολογο σου να κανεις για λίγο καιρό το ίδιο κ να του στείλεις τις τιμες. Ο Διαβήτης της κυησης είναι συχνό φαινόμενο κ πολλές κοπέλες κάνουν ενέσεις ινσουλίνης στην διάρκεια της εγκυμοσύνης.  Να μην στεναχωριέσαι γιατί κ αυτό ανεβάζει το σάκχαρο. Πήγαινε σε έναν διατροφολόγο. Θα σε βοηθήσει πολύ. Εγώ ξεκίνησα στην προηγούμενη εγκυμοσύνη κ την κράτησα ως τωρα. Μπορώ αν θες να σου την προτείνω. 

Σημασία έχει ότι έχεις ανιχνεύσει τα προβλήματα από την αρχή. Λύσεις υπάρχουν για όλα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 44 λεπτά , EvEvEv είπε:

Γεια σου Kleopatra! Εγώ έχασα ένα μωρό τον Οκτώβριο. Σε εκείνη την εγκυμοσύνη πυροδοτήθηκε ο θυροειδης. Έπαιρνα ένα χαπάκικάθε πρωί euthyrox των 50 κι όλα καλά θα σου το ρυθμίσει ο Ενδοκρινολογος. 

Επειδή εγώ είμαι υπερβαρη  χωρίς όμως μα έχω σάκχαρο η αλλά προβλήματα από την πρώτη στιγμή η γυναικολόγος με έβαλε να μετράω το σάκχαρο. Συζήτησε με τον ενδοκρινολογο σου να κανεις για λίγο καιρό το ίδιο κ να του στείλεις τις τιμες. Ο Διαβήτης της κυησης είναι συχνό φαινόμενο κ πολλές κοπέλες κάνουν ενέσεις ινσουλίνης στην διάρκεια της εγκυμοσύνης.  Να μην στεναχωριέσαι γιατί κ αυτό ανεβάζει το σάκχαρο. Πήγαινε σε έναν διατροφολόγο. Θα σε βοηθήσει πολύ. Εγώ ξεκίνησα στην προηγούμενη εγκυμοσύνη κ την κράτησα ως τωρα. Μπορώ αν θες να σου την προτείνω. 

Σημασία έχει ότι έχεις ανιχνεύσει τα προβλήματα από την αρχή. Λύσεις υπάρχουν για όλα!

Μακαρι!! Θα παω στον ενδοκρινολογο μου και θα του το πω αυτο που μου λες. Κ η σκεψη του διατροφολογου πολυ καλη. Ναι στειλε μου αν μπορεις μια προταση .

Σε ευχαριστω πολυ!!

5 ώρες πρίν, ArtemisΚ είπε:

Καλησπέρα!αν υποθέσω απ το 93 στο όνομα είμαστε συνομήλικες!επίσης και εγώ είμαι 6 βδομαδων και 4 ημερων σήμερα!Με το καλό ,να πάνε όλα καλά!

Και γω του 93 είμαι κορίτσια....:):)

4 ώρες πρίν, elena93 είπε:

Κοριτσι μου και εμενα την 6 εβδομαδα μου αρχησαν οι ναυτιες.. νον στοπ τις εχω απο τοτε..αλλες φορες με εμετο και αλλες οχι.. δοκιμασα λεμονι κοβω ενα λεμονι στην μεση το μυριζω και το δαγκωνω και λιγο να βγαζει λιγο ζουμι για να εχω την γευση και μπορω να πω οτι βοηθαει και απο τοτε εχω ενα λεμονι στο κομοδινο.. συγνωμη για την ερωτηση αλλα επειδη τωρα ηρθα στην ομαδα τι εγινε με τον υπερηχο; Αμα εχεις παει 5 εβδομαδων και δεν εχεις δει τιποτα μονο σακο και εγω μια απο τα ιδια.. ειχα παει τοτε και τιποτα και πηγα χθες και εμβρυο ειδαμε και λεκιθικο και καρδουλα να παλεται..γι'αυτο μην σε περνει απο κατω

Χαρηκα και σου ευχομαι να πανε ολα καλα.. εμενα ειναι η δευτερη εγκυμοσυνη η πρωτη κατεληξε σε παλλιδρομη τον νοεμβριο..και ειναι εντελως διαφορετικα απο την πρωτη αυτη την φορα.. στην πρωτη δεν ειχα ακουσει καν καρδουλα αυτη την φορα ειδα χθες και ξετρελαθηκα! Κανονικα σημερα με την περιοδο ειμαι 7 εβδομαδων και 1 ημερων αλλα με την μετρηση χθες το εμβρυο ηταν 6εβδομαδων και 2 ημερων.. 

Πήγα για υπέρηχο 5+5 και ο σάκος μου της φάνηκε μικρός(βγήκε στον υπέρηχο 4+5) και δεν της άρεσε το σχήμα που ήταν μακρόστενο και όχι στρογγυλό!! Είχε και λεκιθικο μέσα πάντως

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Katerinaaa είπε:

Πήγα για υπέρηχο 5+5 και ο σάκος μου της φάνηκε μικρός(βγήκε στον υπέρηχο 4+5) και δεν της άρεσε το σχήμα που ήταν μακρόστενο και όχι στρογγυλό!! Είχε και λεκιθικο μέσα πάντως

Μην σε παιρνει απο κατω..θα δεις την αλλη φορα οτι ολα ειναι μια χαρα..εγω ειμουν 5+2 και δεν ειδα τιποτα απολυτος τοτε ενω εσυ εχεις δει λεκιθικο..

• Μου αρέσει 1

12 ώρες πρίν, elena93 είπε:

Μην σε παιρνει απο κατω..θα δεις την αλλη φορα οτι ολα ειναι μια χαρα..εγω ειμουν 5+2 και δεν ειδα τιποτα απολυτος τοτε ενω εσυ εχεις δει λεκιθικο..

το ότι το "λάθος" είναι στο σχήμα του σάκου δε με πείθει και πολύ να σου πω την αλήθεια...έχω δει άπειρα σχήματα σε φωτογραφίες στο ίντερνετ...τι να πω υπομονή μέχρι να πάω την τρίτη...!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

15 ώρες πρίν, Katerinaaa είπε:

Μην απογοητεύεσαι... ειναι νωρίς ακόμα. Το έχω γράψει κι άλλη φορά,  εγώ στις 6+1 Την προηγούμενη φορά ήταν όλα τέλεια..  άκουσα καρδιά,  χαρές πανηγύρια... κ δεν προχώρησε.. Κ το μυαλό μου δεν ξεκολλάει... Κ τώρα φοβάμαι πάρα πολύ...

Ξεκουράσου κι ότι έχει αποφασίσει ο Θεός! Προσπάθησε να ξεχνιέσαι!! Από εμένα έχεις όλη την θετική ενέργεια!!! Πίστεψε το κ θα παει καλά!!!!!!

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια πώς είστε από συμπτώματα; Εγώ είμαι πολύ χάλια ανακατεύομαι όλη την μέρα κ εμετούς συνέχεια δν μπορώ να πιω ούτε νερό φοβάμαι ότι θα το βγάλω και στο πρώτο παιδί δν ήμουν ετσι.

• Λυπημένη/-ος 2

1 hour ago, Nantiaki al είπε:

Καλημέρα κορίτσια πώς είστε από συμπτώματα; Εγώ είμαι πολύ χάλια ανακατεύομαι όλη την μέρα κ εμετούς συνέχεια δν μπορώ να πιω ούτε νερό φοβάμαι ότι θα το βγάλω και στο πρώτο παιδί δν ήμουν ετσι.

Καλημέρα κορίτσια! 

Άστο ένα χάλι είμαι! Οι πονοκεφαλοι,  ημικρανίες μου είναι το χειρότερο που θα μπορούσα να ξαναπάθω.. έτσι ήμουν κ στο πρώτο τρίμηνο, στην πρώτη εγκυμοσύνη, δεν υπάρχει απλά..  το ντεπον φυσικά δε με πιάνει, μόνο δυνατά φάρμακα π προφανώς δεν μπορώ να τα πάρω..  αναγουλες κ τάσεις γ εμετό (1 φορά μέχρι στιγμής έκανα εμετο).. βέβαια όλο αυτό κ με το στομάχι μ πιστεύω είναι απόρροια κ των πονοκεφαλων πιο πολύ..  να περάσει γτ δν αντέχεται 24ωρες το 24ωρο.. και δούλευω σε σχολειο συν τοις άλλοις 100χλμ μακριά απτό σπίτι μ κάθε μέρα..:(

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , elena93 είπε:

Κοριτσιαα καλημεραα..και εγω μια απο τα ιδια φοβερη καουρα και ανακατοσουρα με εμετους καμια φορα..σημερα παλι εχω αυτα τα υγρα ανησηχω παρα πολυ

Μίλησες με τον γιατρό σου; Τι χρώμα είναι ;

πρίν από 6 λεπτά , Nantiaki al είπε:

Μίλησες με τον γιατρό σου; Τι χρώμα είναι ;

Mενω εξωτερικο και εδω τα πραγματα ειναι διαφορετικα εστειλα στην μαια για να παω αυριο για υπερηχο και περιμενω απαντηση..οπως την προηγουμενη φορα καφε με λιγο ροζ.. πηγα πριν τουαλετα που το ειδα  πηγα ξανα τωρα δεν εχω τιποτα

• Μου αρέσει 2

πρίν από 51 λεπτά , elena93 είπε:

Mενω εξωτερικο και εδω τα πραγματα ειναι διαφορετικα εστειλα στην μαια για να παω αυριο για υπερηχο και περιμενω απαντηση..οπως την προηγουμενη φορα καφε με λιγο ροζ.. πηγα πριν τουαλετα που το ειδα  πηγα ξανα τωρα δεν εχω τιποτα

Να ξεκουράζεσε όσο μπορείς μέχρι να πας για υπερυχο. Μόλις έχεις νέα στείλε μας εύχομαι να μην είναι τπτ πολλές είχαμε καφέ .

4 ώρες πρίν, Nantiaki al είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου, από συμπτώματα έχω όλη μέρα ναυτία,αναγουλες,με αηδιάζουν σχεδόν όλα τα φαγητά,ενίοτε εμετούς,πόνους στη μέση και στην κοιλιά,καούρες(ευτυχώς παίρνω Simeco και με ανακουφίζει) και έχω βγάλει και κάτι μεγάλες κοκκινίλες κάτω απ' το στήθος,οι οποίες τσούζουν και με ξύνουν πάρα πολύ. Μου έδωσε τελικά μπεπανθολ ο γιατρός και άρχισαν λίγο να υποχωρούν. Σήμερα πήγα για εξετάσεις αίματος και με τρύπησαν 3φορες,γιατί οι φλέβες μου ήταν αφυδατωμένες και δεν υπήρχε κανονική ροή του αίματος. Την επόμενη φορά θα πιω μπόλικο νερό και ας ανακατεύομαι,δεν θέλω να το ξαναπεράσω αυτό το σημερινό.

• Λυπημένη/-ος 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...