Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Kathrin17 είπε:

Δν ειναι κατι φοβερό..πήγαινε η πεθερά μου..εγω δν πήγαινα γτ ο γιατρός έγραφε ότι πρεπει να'μαι κλινηρης.με τον υπέρηχο απ'τον γιατρό..καμις έγκυος απο ίσο ξέρω δεν πάει..Στις κυησεις δν υπάρχει περιπτωση να κόψουν την άδεια.. Κανεις δν παιρνει τέτοιο ρίσκο, γτ αν συμβεί κάτι αρνητικό, την έχουν πατήσει... Τυπικη διαδικασία είναι..βκεπουν με τον υπέρηχο ότι όντως υπάρχει κυηση.. Τίποτα άλλο δν μπορουν να δουν απ'τον υπέρηχο.. 

Καλά που τα αναφέρετε κορίτσια γιατί κι εγώ δεν ήξερα τι θα κάνω. Επειδή πρέπει να πω από τώρα ότι είμαι έγκυος στη δουλειά ότι κι αν συμβεί στη πορεία μου είπε ο γιατρός θα μου γράψει λογικά επαπειλούμενη. Άρα επιτροπή μπορεί να πάει ο άντρας σου ε; Δηλαδή ποια είναι η διαδικασία; 

Κορίτσια μου εγώ πήρα σήμερα την δεύτερη χοριακη και βγήκε 265! Στην αρχή ανησύχησα αλλά μίλησα με τον γιατρό και μου είπε πως ανά 72 ώρες θέλουμε διπλασιασμό και πάμε καλά για την ώρα! Θα ξανά πάω Τρίτη πάλι που είναι κανονικά η μέρα την 1ης μου χοριακης γιατί τις δύο προηγούμενες πήγα από μόνη μου 🤭

Μανούλες Νοεμβρίου 2022

Recommended Posts

πρίν από 38 λεπτά , Geo22 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου..σας διαβάζω μέρες και βλέπω ευχάριστα νέα..να σας ζήσουν όσες γεννησατε..εγώ τη Τετάρτη θα πάω να κλείσω ραντεβού για 8-10 Νοέμβρη για καισαρική..η Πητ μου ήταν 19..άρα σε 10-12 μέρες γεννάω πρώτα ο Θεός..έχω αρχίσει και αγχώνομαι πολύ και έχω κρίσεις πανικού για το πως θα πάει με τη νάρκωση και τι θα κάνω μετά που δεν επιτρέπεται ο συνοδός πέρα από 2 ώρες τη μέρα..με έχει καταβάλλει το άγχος και ο φόβος..

Γιατί απευθείας καισαρική και δε θα προσπαθήσεις καθόλου με πρόκληση;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

11 ώρες πρίν, Laky είπε:

Ναι μιλάμε για τελείως διαφορετική περίπτωση. 

Τώρα Σας διαβάζω… έχω γνωστή μου γέννησε 8 μηνών (λόγο καποιου θεματοσ Που προέκυψε) με πρόκληση φυσιολογικό τοκετό (σεβάστηκε ο γιατρος την επιθυμία της για φτ) αλλά κράτησε παρά πολλες ώρες δεν θυμάμαι ποσό ακριβώς…είναι στο χέρι του γιατρού αν δεν γυρίσει σε καισαρική…

3 ώρες πρίν, Marianthi27 είπε:

Εμένα ακόμα είναι υποφερτες (38+6) αλλά όταν περπατάω και με πιάνουν διαρκούν τόσο πολύ που δεν μπορώ να ξεχωρίσω ποτέ σταματάει η μία και πότε ξεκινάει η άλλη. Και όλο αυτό όσο κινούμαι. Μόλις καθίσω, σταματάνε όλα 

Θα κάνεις πλήρη νάρκωση; Γιατί όχι επισκληριδιο; 

Χρόνια πολλά για σήμερα κορίτσια! Χρόνια πολλά γλυκιά πατρίδα! 

Εμείς πήγαμε παρέλαση με την κόρη μου και με έπιασαν συνεχόμενες συσπασεις από την ορθοστασία. Ήρθαμε σπίτι, φάγαμε, κοιμήθηκα 2 ώρες και ακόμα εξαντλημενη νιώθω. Σαράβαλο έγινα με την εγκυμοσύνη! Που και να εσκαβα κιόλας! 

Γιατί στο δημόσιο που είμαι δε κάνουν..

3 ώρες πρίν, Laky είπε:

Γιατί απευθείας καισαρική και δε θα προσπαθήσεις καθόλου με πρόκληση;

Γιατί είχα στο παρελθόν θέμα υγείας και δε μπορώ φυσιολογικό..

• Λυπημένη/-ος 1

2 ώρες πρίν, Rafaela_123 είπε:

Τώρα Σας διαβάζω… έχω γνωστή μου γέννησε 8 μηνών (λόγο καποιου θεματοσ Που προέκυψε) με πρόκληση φυσιολογικό τοκετό (σεβάστηκε ο γιατρος την επιθυμία της για φτ) αλλά κράτησε παρά πολλες ώρες δεν θυμάμαι ποσό ακριβώς…είναι στο χέρι του γιατρού αν δεν γυρίσει σε καισαρική…

Ναι το θέμα είναι μετά από πόσες ώρες και πόσο ταλαιπωρήθηκε η κοπέλα.

3 ώρες πρίν, Nantiaki al είπε:

Που γέννας; Ποιος σ είπε ότι δν επιτρέπετε ο συνοδός πέρα από δύο ώρες;

Δεν είπα εγώ κάτι τέτοιο. Μάλλον με μπερδεψες. Εγώ θα γεννήσω στο Παπαγεωργίου πάντως και δεν επιτρέπεται καθόλου συνοδός.

1 ώρα πρίν, Geo22 είπε:

Γιατί στο δημόσιο που είμαι δε κάνουν..

Γιατί είχα στο παρελθόν θέμα υγείας και δε μπορώ φυσιολογικό..

Σε ποιο δημόσιο δε κάνουν;

Διαφημίσεις

Κορίτσια από χθες βράδυ είχα βάρος στο λαιμό κ στο θώρακα, ξύπνησα με πόνο στο λαιμό κ μπούκωμα κ ο πονόλαιμο χειροτερεύει. Δεν έχω πυρετό, ευτυχώς οξυγόνο τέλειο κ τεστ ραπιντ αρνητικό. Ανησυχώ όμως ... Ειναι ξεκάθαρα κάτι που κόλλησα. Τί μπορούμε να πάρουμε για να περάσει? Με τις strepsils μόνο κ το Ντεπόν δε γίνεται δουλειά, είναι μόνο για να σταματήσει λίγο ο πόνος 

1 ώρα πρίν, Laky είπε:

Δεν είπα εγώ κάτι τέτοιο. Μάλλον με μπερδεψες. Εγώ θα γεννήσω στο Παπαγεωργίου πάντως και δεν επιτρέπεται καθόλου συνοδός.

Αυτό που μου είπε είναι ότι όταν γεννάς τα ξεχνάς αυτό που λένε όλοι! Αλλά της πήρε ώρα γιατί δεν ήταν έτοιμη καθόλου ούτε κ αυτή ούτε το μωρό…είχε πάει γύρω στις 6 το πρωί να ετοιμαστεί κτλ κ μέχρι το βράδυ γέννησε κάτι τέτοιο μου είπε… πάνω κάτω κ π φτ έτσι είναι μπορεί να σε πάρει πολλες ώρες ως να γεννήσεις κ να ταλαιπωρηθείς…! Εσυ θα κανεις πρόκληση δλδ;

10 ώρες πρίν, Laky είπε:

Ναι ισχύει. Και στα δύο νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης επιτρέπεται μετά από αρνητικό ραπιντ να μπει ο μπαμπάς για 10'. Μόνο αυτό 

8 ώρες πρίν, MeliD είπε:

Κορίτσια από χθες βράδυ είχα βάρος στο λαιμό κ στο θώρακα, ξύπνησα με πόνο στο λαιμό κ μπούκωμα κ ο πονόλαιμο χειροτερεύει. Δεν έχω πυρετό, ευτυχώς οξυγόνο τέλειο κ τεστ ραπιντ αρνητικό. Ανησυχώ όμως ... Ειναι ξεκάθαρα κάτι που κόλλησα. Τί μπορούμε να πάρουμε για να περάσει? Με τις strepsils μόνο κ το Ντεπόν δε γίνεται δουλειά, είναι μόνο για να σταματήσει λίγο ο πόνος 

Εγώ στην κόρη μου έδινα φυτικό σπρέι της apivita 3 φορές τη μέρα από 2 ψεκασμούς, φυτικές παστιλιες 3 φορές τη μέρα και φυτικό σιρόπι πρωί βράδυ και σε μια εβδομάδα έγινε περδίκι. Βέβαια αν είναι ίωση, δεν ξέρω τα φυτικά πόσο θα βοηθήσουν... 

• Μου αρέσει 1

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα! Εγώ σε δημόσιο θα γεννήσω, επιτρέπεται συνοδός με αρνητικο μοριακό κ απλά δε θα βγει καθόλου από το νοσοκομείο. Θα μείνει μαζί μου όσο μείνω κ εγώ μέσα για νοσηλεία. Χωρίς επισκεπτήριο όμως.. για το συνάχι το δικό μου έβαλα 2 μέρες το οτριβιν το παιδικό που είχα μετά από οδηγία του γιατρού, 2 με 3 φορές μόνο κ φυτικές παστιλιες τις απιβιτα . Κ σήμερα είμαι αρκετά καλύτερα 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 48 λεπτά , Eleniarch είπε:

Καλημέρα! Εγώ σε δημόσιο θα γεννήσω, επιτρέπεται συνοδός με αρνητικο μοριακό κ απλά δε θα βγει καθόλου από το νοσοκομείο. Θα μείνει μαζί μου όσο μείνω κ εγώ μέσα για νοσηλεία. Χωρίς επισκεπτήριο όμως.. για το συνάχι το δικό μου έβαλα 2 μέρες το οτριβιν το παιδικό που είχα μετά από οδηγία του γιατρού, 2 με 3 φορές μόνο κ φυτικές παστιλιες τις απιβιτα . Κ σήμερα είμαι αρκετά καλύτερα 

Όχι σε όλα τα δημόσια. Εγώ πήρα τηλέφωνο στο Παπαγεωργίου. Δεν επιτρέπεται κανένας.

9 ώρες πρίν, Rafaela_123 είπε:

Αυτό που μου είπε είναι ότι όταν γεννάς τα ξεχνάς αυτό που λένε όλοι! Αλλά της πήρε ώρα γιατί δεν ήταν έτοιμη καθόλου ούτε κ αυτή ούτε το μωρό…είχε πάει γύρω στις 6 το πρωί να ετοιμαστεί κτλ κ μέχρι το βράδυ γέννησε κάτι τέτοιο μου είπε… πάνω κάτω κ π φτ έτσι είναι μπορεί να σε πάρει πολλες ώρες ως να γεννήσεις κ να ταλαιπωρηθείς…! Εσυ θα κανεις πρόκληση δλδ;

Ναι εμένα ο γιατρός μου, μου πρότεινε να κάνω πρόκληση μήπως και γλιτώσω τη καισαρική. Θα με δει βέβαια και την άλλη εβδομάδα αλλά αν το παιδί είναι ακόμη ψιλά και το πιο πιθανό είναι να τακαιπωρηθω αρκετές ώρες σκέφτομαι να πάω αμέσως στη Καισαρική.

10 ώρες πρίν, MeliD είπε:

Περαστικά κορίτσι μου.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , Laky είπε:

Όχι σε όλα τα δημόσια. Εγώ πήρα τηλέφωνο στο Παπαγεωργίου. Δεν επιτρέπεται κανένας.

Ναι εμένα ο γιατρός μου, μου πρότεινε να κάνω πρόκληση μήπως και γλιτώσω τη καισαρική. Θα με δει βέβαια και την άλλη εβδομάδα αλλά αν το παιδί είναι ακόμη ψιλά και το πιο πιθανό είναι να τακαιπωρηθω αρκετές ώρες σκέφτομαι να πάω αμέσως στη Καισαρική.

Περαστικά κορίτσι μου.

Οκ , ίσως να εξαρτάται από την πολιτική που ακολουθεί το καθε νοσοκομείο. Στο δικό μας αυτό επιτρέπει κ αυτό ακολουθείται γενικά σε όλες τις κλινικές κ σε ότι αφορά τους συνοδούς. Μοριακό κ δε μπαίνει ούτε βγαίνει κανένας 

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, Laky είπε:

Περαστικά κορίτσι μου.

Κορίτσια και στο Ιπποκράτειο δεν επιτρέπεται κανένας, ο άντρας μου είδε τον μικρό για λίγο όταν τον μετέφεραν από την αίθουσα τοκετού και αυτό ήταν..μετά το μόνο που επιτρεπόταν ήταν να βγω εγώ στο ασανσέρ του ορόφου και να μου φέρει πράγματα , να τον δω για 5 λεπτά αυτό τίποτα άλλο..πάντως θα είναι καλύτερα πιστεύω να τύχει να μην είστε μόνες στο δωμάτιο..

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, Laky είπε:

Περαστικά κορίτσι μου.

Αα είναι μερες να γεννήσεις; Ποτέ σε έχει να γεννήσετε; 

πρίν από 25 λεπτά , Laky είπε:

Είπαμε για 9/11 που θα είμαι 38+2!

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα κ θα πατε με πρόκληση; Γιατί δεν περιμένετε μέχρι 40 κ αν όχι να κάνετε πρόκληση 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...