Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Eternity είπε:

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

Ναι βλαστοκυστες αλλά από ότι κατάλαβα γενικά θελουν να δουν κατευθείαν μεγάλο αριθμό εφόσον ειναι θετικό. Ε τώρα το έκανα δεν πειράζει χαρήκαμε όλοι λίγο νωρίτερα τους είπα χαχα!!! Ναι εννοείται 3 λεπτά δεν είναι τίποτα!!!

Μανούλες Νοεμβρίου 2022

Recommended Posts

πρίν από 55 λεπτά , Laky είπε:

Σχεδόν πάντα καταλήγει σε καισαρική και το μόνο που σου μένει είναι η ταλαιπωρία. Αυτό είναι που φοβάμαι. Μετα από πόσες ώρες πήγατε σε καισαρική; Σ ευχαριστώ πολύ πάντως 

Έρχομαι από μανούλες Δεκεμβρίου ... είμαι στο 3ο μου παιδάκι.... Θα σου πω ότι όχι δεν πάει σχεδόν πάντα η πρόκληση σε καισαρική.... τις περισσότερες  φορές βαριούνται  οι γιατροί να περιμένουν και το περνούν να τελειώνουν εγώ στο πρώτο περίμενα 8 ώρες να γεννήσω και στο δεύτερο  3... το καλύτερο  είναι να έρθουν οι πονοι  μόνοι τους  , αλλά κανείς δεν περιμένει μέχρι 41+ εβδομάδες.... αυτό έχω δει από την εμπειρία μου και από λόγια του γιατρού μου αυτά τα χρόνια.... 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 56 λεπτά , vivi24 είπε:

Έρχομαι από μανούλες Δεκεμβρίου ... είμαι στο 3ο μου παιδάκι.... Θα σου πω ότι όχι δεν πάει σχεδόν πάντα η πρόκληση σε καισαρική.... τις περισσότερες  φορές βαριούνται  οι γιατροί να περιμένουν και το περνούν να τελειώνουν εγώ στο πρώτο περίμενα 8 ώρες να γεννήσω και στο δεύτερο  3... το καλύτερο  είναι να έρθουν οι πονοι  μόνοι τους  , αλλά κανείς δεν περιμένει μέχρι 41+ εβδομάδες.... αυτό έχω δει από την εμπειρία μου και από λόγια του γιατρού μου αυτά τα χρόνια.... 

Ναι καταλαβαίνω τι λες. Αλλά εδώ δε μιλάμε για 41 εβδομάδες αλλά για 38. Το σώμα δεν είναι έτοιμο. Ούτε και το μωρό. Γι αυτό και σχεδόν πάντα καταλήγει σε καισαρική.  Όσο νωρίτερα πας να γεννήσεις με πρόκληση τόσο λιγότερες οι πιθανότητες να πετύχεις και φυσιολογικό τοκετό.

1 hour ago, KONNA28 είπε:

Γεια σας κορίτσια εγώ γέννησα χθες τη Μπέμπα 3320 ένας κοριτσαρος .Τελικά τα κατάφερα με την πρόκληση και γέννησα φυσιολογικά .Σας εύχομαι υγεία στα μωράκια σας όσες γεννήσατε και με το καλό σε όσες μέλλουσα μανούλες έμειναν !!!

Μπράβο κορίτσι μου! Να κι ένα αισιόδοξο νέο για εμάς που θα πάμε με πρόκληση. Να σου ζήσει η κούκλα σου. Να είσαι γερή να τη μεγαλώσεις. Υπεφερες πολύ; Πόσες ώρες κράτησε; Αν και αν θυμάμαι καλά ήσουν 39+2 οπότε ήσουν πιο προχωρημένη.

53 minutes ago, Laky said:

Ναι καταλαβαίνω τι λες. Αλλά εδώ δε μιλάμε για 41 εβδομάδες αλλά για 38. Το σώμα δεν είναι έτοιμο. Ούτε και το μωρό. Γι αυτό και σχεδόν πάντα καταλήγει σε καισαρική.  Όσο νωρίτερα πας να γεννήσεις με πρόκληση τόσο λιγότερες οι πιθανότητες να πετύχεις και φυσιολογικό τοκετό.

Μπράβο κορίτσι μου! Να κι ένα αισιόδοξο νέο για εμάς που θα πάμε με πρόκληση. Να σου ζήσει η κούκλα σου. Να είσαι γερή να τη μεγαλώσεις. Υπεφερες πολύ; Πόσες ώρες κράτησε; Αν και αν θυμάμαι καλά ήσουν 39+2 οπότε ήσουν πιο προχωρημένη.

Ξεκίνησα δώδεκα το βράδυ και γέννησα τρεις το μεσημέρι .Όλο το βράδυ ήμουν με ένα υπόθετο τα ξημερώματα κατά τις πέντε ποναγα λίγο στις συσπάσεις αλλά όχι να πεις δεν αντέχω και μετά στους τεχνητούς είχα την επισκληριδιο .Ουσιαστικά πόνεσα την τελευταία ώρα πριν γεννήσω γιατί στον φυσιολογικό δεν σε καλύπτει 100 τις εκατό η επισκληριδιος ναι μεν δεν πονάς μπροστά αλλά ο ποπος τα τραβάει όλα .ΑΜπορει εκείνη την ώρα μέχρι να βγει το κεφάλι να σφάδαζα αλλά το ξέχασα αμέσως κράτησε πολύ λίγο 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 59 λεπτά , KONNA28 είπε:

Ξεκίνησα δώδεκα το βράδυ και γέννησα τρεις το μεσημέρι .Όλο το βράδυ ήμουν με ένα υπόθετο τα ξημερώματα κατά τις πέντε ποναγα λίγο στις συσπάσεις αλλά όχι να πεις δεν αντέχω και μετά στους τεχνητούς είχα την επισκληριδιο .Ουσιαστικά πόνεσα την τελευταία ώρα πριν γεννήσω γιατί στον φυσιολογικό δεν σε καλύπτει 100 τις εκατό η επισκληριδιος ναι μεν δεν πονάς μπροστά αλλά ο ποπος τα τραβάει όλα .ΑΜπορει εκείνη την ώρα μέχρι να βγει το κεφάλι να σφάδαζα αλλά το ξέχασα αμέσως κράτησε πολύ λίγο 

Πρώτη φορά ακούω προγραμματισμένο τοκετό το βράδυ. Γιατί δε ξεκινήσατε το πρωί;

3 ώρες πρίν, KONNA28 είπε:

Γεια σας κορίτσια εγώ γέννησα χθες τη Μπέμπα 3320 ένας κοριτσαρος .Τελικά τα κατάφερα με την πρόκληση και γέννησα φυσιολογικά .Σας εύχομαι υγεία στα μωράκια σας όσες γεννήσατε και με το καλό σε όσες μέλλουσα μανούλες έμειναν !!!

Να σου ζήσει κοπέλα μου!! Με το καλό να πάτε στο σπιτάκι σας!! 

• Μου αρέσει 1

url%5D

Διαφημίσεις

4 hours ago, Laky said:

Πρώτη φορά ακούω προγραμματισμένο τοκετό το βράδυ. Γιατί δε ξεκινήσατε το πρωί;

Γιατί το υπόθετο θέλει πάνω από έξι ώρες να δράσει όποτε μπαίνεις το βράδυ να κοιμηθείς κ το πρωί σου βάζουν τους τεχνητούς 

• Ευχαριστώ 1

7 ώρες πρίν, KONNA28 είπε:

Να σας ζήσει!! 

9 ώρες πρίν, KONNA28 είπε:

Να σου ζησει η μπεμπουλα σου!!!! Πάντα γερή κ ευτυχισμένη να είναι. Κιαλλα ευχάριστα νέα στην ομάδα μας. Άντε να περνούμε θάρρος γιατί έρχεται η σειρά μας. 

• Μου αρέσει 1

9 ώρες πρίν, Laky είπε:

Στις  41 εβδομάδες  μπορεί να φτάσει μια γυναίκα και ίσως και παραπάνω  σε ορισμένες περιπτώσεις όπου  αυξάνονται οι πιθανότητες  να ξεκινήσουν οι πονοι μόνοι τους...  38 εβδομάδων θεωρείται τελειομηνη  κύηση και πάλι υπάρχουν πιθανότητες να γεννήσεις φυσιολογικά  απλά περνώντας οι μέρες αυξάνονται οι πιθανότητες για να έρθει μόνο του... αν όλα βαίνουν  καλά για την μαμά και το μωρό η γυναίκα μπορεί να ζητήσει να περιμένουν.Δεν έχω παρακολουθήσει  γιατί θα μπεις στις 38 με πρόκληση   αν όλα είναι καλά και με τους 2  μπορείς να περιμένεις.... εγώ τελευταία ημερομηνία  έχω 17 Δεκεμβρίου  και  αν όλα είναι καλά θα γεννησω 20  θα το αφήσω λίγο παρά πάνω  μήπως και μου σπάσουν τα νερά έχω συνεννοηθεί  βέβαια και με το γιατρό  μου .

πρίν από 36 λεπτά , vivi24 είπε:

Στις  41 εβδομάδες  μπορεί να φτάσει μια γυναίκα και ίσως και παραπάνω  σε ορισμένες περιπτώσεις όπου  αυξάνονται οι πιθανότητες  να ξεκινήσουν οι πονοι μόνοι τους...  38 εβδομάδων θεωρείται τελειομηνη  κύηση και πάλι υπάρχουν πιθανότητες να γεννήσεις φυσιολογικά  απλά περνώντας οι μέρες αυξάνονται οι πιθανότητες για να έρθει μόνο του... αν όλα βαίνουν  καλά για την μαμά και το μωρό η γυναίκα μπορεί να ζητήσει να περιμένουν.Δεν έχω παρακολουθήσει  γιατί θα μπεις στις 38 με πρόκληση   αν όλα είναι καλά και με τους 2  μπορείς να περιμένεις.... εγώ τελευταία ημερομηνία  έχω 17 Δεκεμβρίου  και  αν όλα είναι καλά θα γεννησω 20  θα το αφήσω λίγο παρά πάνω  μήπως και μου σπάσουν τα νερά έχω συνεννοηθεί  βέβαια και με το γιατρό  μου .

Ναι μιλάμε για τελείως διαφορετική περίπτωση. 

Διαφημίσεις

18 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ❤️ Βγήκε απ' τη ΜΕΝΝ,ένα 24ωρο έκατσε και τώρα προσπαθούμε με το θηλασμό,το παίζει δύσκολη και δεν θέλει το βυζί της μαμάς :P

Α εντάξει, ευτυχώς ήταν πολύ λίγο. Μέχρι να πάρεις και εσύ τα πάνω σου, τσουπ ήρθε το μπουμπούκι! 

Όσο για το βυζι, καλά το παίζει τώρα δύσκολη και μετά θα το δαγκώνει μην της το βγάλεις από το στόμα! Χαχα Καλούς θηλασμούς! 

13 ώρες πρίν, Laky είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Μόλις γύρισα απ' το γιατρό. 36+3 και ο μικρός ευτυχώς πήρε βάρος. 2800 στον υπέρηχο αλλά ο γιατρός μου λέει πως ο υπέρηχος πάντα δείχνει παραπάνω σίγουρα 100γρ. Σημασία έχει πως πήρε βάρος αρκετό οπότε όλα καλά. Μου πήρε και καλλιέργειες γιατί είπαμε να το προσπαθήσουμε με πρόκληση στις 9/11 που θα είμαι 38+2. Τι να πω; Εγώ νομίζω πως τζάμπα θα τυρρανηθω να πω την αλήθεια και το σκέφτομαι μήπως πάω με καισαρική εξ αρχής.

Και εγώ με πρόκληση είχα μπει στην κόρη μου αλλά μετά από 8 ώρες τη γέννησα φυσιολογικά. Έχει εντελώς να κάνει με τον οργανισμό. Μην απογοητευεσαι προκαταβολικά γιατί καμιά φορά όταν κάτι το πιστεύουμε πολύ, γίνεται. Είτε για καλό είτε για κακό 

11 ώρες πρίν, KONNA28 είπε:

Συγχαρητήρια! Να σου ζήσει ο κοριτσαρος! Μεγαλώνει η λίστα οσβ γέννησαν, παρότι μαμάδες Νοεμβρίου! Χαχα

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

SJqRp2.pngPvhnp2.png

12 ώρες πρίν, KONNA28 είπε:

Να σου ζησει κορίτσι μου, γερό, τυχερό κ υγιές μια ζωή!! 

Εγώ χθες όλη μέρα είχα συσπασεις υποφερτες μεν αλλά δεν ένιωθα ιδιαίτερα το μωρο έτσι πήγα για καρδιοκοτογραφο στην κλινική. Όλα καλά ήταν! Κ κατά το ξημέρωμα άρχισα να έχω πολύ έντονες συσπασεις ανα 3λεπτο, 5λεπτο π με χτυπούσαν τη μέση, τόσο πολύ π θυμάμαι στο πρώτο μ παιδί είχα γεννήσει εκείνη τη μέρα, βέβαια ήμουν 40&1, τώρα είμαι 36&4.. ευτυχώς αφού λίγο σηκώθηκα κ περπατησα έτοιμη να πάω πάλι κλινική σταμάτησαν, οπότε κρατησαν σύνολο ένα 25λεπτο..  να δούμε πως θα πάει η σημερινή μέρα..  εσείς έχετε καθόλου τέτοιες ενδείξεις ή είναι υποφερτες οι συσπασεις σας?

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια μου..σας διαβάζω μέρες και βλέπω ευχάριστα νέα..να σας ζήσουν όσες γεννησατε..εγώ τη Τετάρτη θα πάω να κλείσω ραντεβού για 8-10 Νοέμβρη για καισαρική..η Πητ μου ήταν 19..άρα σε 10-12 μέρες γεννάω πρώτα ο Θεός..έχω αρχίσει και αγχώνομαι πολύ και έχω κρίσεις πανικού για το πως θα πάει με τη νάρκωση και τι θα κάνω μετά που δεν επιτρέπεται ο συνοδός πέρα από 2 ώρες τη μέρα..με έχει καταβάλλει το άγχος και ο φόβος..

9 hours ago, Rina_87 said:

Να σου ζησει η μπεμπουλα σου!!!! Πάντα γερή κ ευτυχισμένη να είναι. Κιαλλα ευχάριστα νέα στην ομάδα μας. Άντε να περνούμε θάρρος γιατί έρχεται η σειρά μας. 

Σ ευχαριστώ παρά πολύ και σε σένα εύχομαι με έναν πόνο και ένα γερό μωράκι 

5 ώρες πρίν, Irini__ είπε:

Να σου ζησει κορίτσι μου, γερό, τυχερό κ υγιές μια ζωή!! 

Εγώ χθες όλη μέρα είχα συσπασεις υποφερτες μεν αλλά δεν ένιωθα ιδιαίτερα το μωρο έτσι πήγα για καρδιοκοτογραφο στην κλινική. Όλα καλά ήταν! Κ κατά το ξημέρωμα άρχισα να έχω πολύ έντονες συσπασεις ανα 3λεπτο, 5λεπτο π με χτυπούσαν τη μέση, τόσο πολύ π θυμάμαι στο πρώτο μ παιδί είχα γεννήσει εκείνη τη μέρα, βέβαια ήμουν 40&1, τώρα είμαι 36&4.. ευτυχώς αφού λίγο σηκώθηκα κ περπατησα έτοιμη να πάω πάλι κλινική σταμάτησαν, οπότε κρατησαν σύνολο ένα 25λεπτο..  να δούμε πως θα πάει η σημερινή μέρα..  εσείς έχετε καθόλου τέτοιες ενδείξεις ή είναι υποφερτες οι συσπασεις σας?

Εμένα ακόμα είναι υποφερτες (38+6) αλλά όταν περπατάω και με πιάνουν διαρκούν τόσο πολύ που δεν μπορώ να ξεχωρίσω ποτέ σταματάει η μία και πότε ξεκινάει η άλλη. Και όλο αυτό όσο κινούμαι. Μόλις καθίσω, σταματάνε όλα 

πρίν από 28 λεπτά , Geo22 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου..σας διαβάζω μέρες και βλέπω ευχάριστα νέα..να σας ζήσουν όσες γεννησατε..εγώ τη Τετάρτη θα πάω να κλείσω ραντεβού για 8-10 Νοέμβρη για καισαρική..η Πητ μου ήταν 19..άρα σε 10-12 μέρες γεννάω πρώτα ο Θεός..έχω αρχίσει και αγχώνομαι πολύ και έχω κρίσεις πανικού για το πως θα πάει με τη νάρκωση και τι θα κάνω μετά που δεν επιτρέπεται ο συνοδός πέρα από 2 ώρες τη μέρα..με έχει καταβάλλει το άγχος και ο φόβος..

Θα κάνεις πλήρη νάρκωση; Γιατί όχι επισκληριδιο; 

Χρόνια πολλά για σήμερα κορίτσια! Χρόνια πολλά γλυκιά πατρίδα! 

Εμείς πήγαμε παρέλαση με την κόρη μου και με έπιασαν συνεχόμενες συσπασεις από την ορθοστασία. Ήρθαμε σπίτι, φάγαμε, κοιμήθηκα 2 ώρες και ακόμα εξαντλημενη νιώθω. Σαράβαλο έγινα με την εγκυμοσύνη! Που και να εσκαβα κιόλας! 

• Μου αρέσει 1

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...