Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Nima21 είπε:

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

Για καθαρισμό μόνο δεν έχεις πρόβλημα . Μόνο άμα είναι να γίνει εξαγωγή Κ τέτοια πρέπει να το σταματήσεις . Τώρα ο καθαρισμός είναι σαν γρατσουνια ας πούμε δεν είναι θέμα με τις αντιπικτικες. 

Μανούλες Νοεμβρίου 2022

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

11 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Όσες κάνατε το εμβόλιο της γρίπης, μπορείτε να δείτε πως λέγεται στη συνταγή που σας έγραψαν?? Μου πρότεινε κ εμένα ο γιατρός να το κάνω και το σκέφτομαι..

INFLUVAC SUB-UNIT TETRA INJ.SU.PFS (15+15+15+15)MCG/0.5ML PF.SYR. (1 δόση) BTx1 (PF.SYR με βελόνα 1 x 0,5ml)

SJqRp2.pngPvhnp2.png

6 ώρες πρίν, nairobi είπε:

Καλημέρα!! Κορίτσια είχα υπέρηχο χτες! Η μπουρμπουλήθρα έφτασε 2650 στις 34+3!! Όλες οι μετρήσεις φυσιολογικές! Η γιατρός δε βλέπει μεγάλο μωρό!! Μας έδωσε και ωραίες πόζες αυτή τη φορά τρελάθηκα!! Τώρα πάλι σε δυο εβδομάδες! Ενώ καρδιοτοκογράφο ξεκινάω μια εβδομάδα μετά δηλαδή 38η! Επίσης μου πήρε δείγμα για την εξέταση στρεπτόκοκου!! 

Για τις καούρες αμύγδαλα ωμά!!! 

343 2650 μιααρα μωρό είναι γτ συ είπε δν βλέπει μεγάλο μωρό σκέψου μέχρι να γεννήσεις έχεις θεωρητικά 5 εβδομάδες κ από τώρα θα περνάει 200 την εβδομαδα

Καλησπέρα κορίτσια,

Γέννησα χθες με καισαρική,η μπεμπα βγήκε 3380,όμως την έβαλαν στη ΜΕΝΝ επειδή είχε ταχύπνοια.Σημερα με πήγαν και την είδα ,διότι χθες δεν μπορούσα να σηκωθώ.Ειναι καλύτερα,έβγαλε το σωληνάκι που έτρωγε και το οξυγόνο της είναι μια χαρά. Αν όλα πάνε καλά,θα μου την φέρουν η σήμερα η αύριο για να τη θηλάσω,προς το παρόν βάζω θηλαστρο για να προετοιμάσω το στήθος. 

Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία της καισαρικής,διότι ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικος και το τελευταίο πράγμα που θελω,είναι να αγχωσω τις κοπέλες που πρόκειται να γεννήσουν. Ένα πράγμα μόνο θα πω :Όσοι λένε πως η καισαρική είναι η εύκολη λύση και πως μόνο ο φυσιολογικός τοκετός φέρνει κοντά τη μάνα με το μωρό και άλλες τέτοιες μπούρδες,αγνοηστε τους,είναι μικρά,μισογυνικα ανθρωπακια,που δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει καισαρική και πόσα μπορεί να αντέξει μια μάνα. Σας φιλώ και σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ο,τι καλύτερο για εσάς και τα μωράκια σας❤️

• Μου αρέσει 13

2 ώρες πρίν, ArtemisΚ είπε:

Κορίτσια καλημέρα!!εγώ γενναω 4 Νοεμβριου τελικά προγραμματισμένη καισαρικη λόγω θέσης του μωρου στο Ιασω!

Φαντάσου να είμαστε μαζί την ίδια μέρα γεννάνε στο Ιασώ. Ποιον γιατρό εχεις

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Laky είπε:

Τις αντιπηκτικες συνήθως οι γιατροί σου λένε να τις κάνεις πρωί. Την ημέρα που θα πας για τη καισαρική δε θα κάνεις το πρωί. Θα έχεις δηλαδή να κάνεις ένεση 24ωρες. Τώρα αν θα συνεχίσεις μετά το τοκετό τις ενέσεις και για πόσες ημέρες θα στο πει ο γιατρός σου.

Τελικά όμως δε μου είπες το βάρος του μωρού και την ακριβή ημερομηνία κυήσης. Επίσης πόσο βάρος έβαλε και σε πόσο διάστημα;

Κι εγώ στο Παπαγεωργίου θέλω να γεννήσω. Εσύ γιατί θα κάνεις καισαρική;

Με το καλό κορίτσι μου. Πόσο θα είσαι ακριβώς στις 4 Νοεμβρίου;

Είπα παραπάνω,  είναι 35 εβδ κ το μωρό 2 κιλά... 8η μοίρα στις 100 μου είπε ...

3 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Γέννησα χθες με καισαρική,η μπεμπα βγήκε 3380,όμως την έβαλαν στη ΜΕΝΝ επειδή είχε ταχύπνοια.Σημερα με πήγαν και την είδα ,διότι χθες δεν μπορούσα να σηκωθώ.Ειναι καλύτερα,έβγαλε το σωληνάκι που έτρωγε και το οξυγόνο της είναι μια χαρά. Αν όλα πάνε καλά,θα μου την φέρουν η σήμερα η αύριο για να τη θηλάσω,προς το παρόν βάζω θηλαστρο για να προετοιμάσω το στήθος. 

Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία της καισαρικής,διότι ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικος και το τελευταίο πράγμα που θελω,είναι να αγχωσω τις κοπέλες που πρόκειται να γεννήσουν. Ένα πράγμα μόνο θα πω :Όσοι λένε πως η καισαρική είναι η εύκολη λύση και πως μόνο ο φυσιολογικός τοκετός φέρνει κοντά τη μάνα με το μωρό και άλλες τέτοιες μπούρδες,αγνοηστε τους,είναι μικρά,μισογυνικα ανθρωπακια,που δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει καισαρική και πόσα μπορεί να αντέξει μια μάνα. Σας φιλώ και σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ο,τι καλύτερο για εσάς και τα μωράκια σας❤️

Να σου ζήσει κουκλα μου το κοριτσάκι σου! Σου εύχομαι γρήγορη ανάρρωση και στις δύο σας και καλή ευκολία από εδώ και πέρα!!!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, Laky είπε:

34+3 εγώ όταν πήγα για υπερηχο, ο μικρός μου ήταν 2.300! Αν η μικρή σου θεωρείται μικρό μωρό τότε ο δικός μου τι είναι;;;;;

Μα δεν είπα ότι είναι μικρό μωρό! Απλώς ότι δεν το θεωρεί μεγάλο αλλά ότι είναι στα φυσιολογικά επίπεδα! 

4 ώρες πρίν, Nantiaki al είπε:

343 2650 μιααρα μωρό είναι γτ συ είπε δν βλέπει μεγάλο μωρό σκέψου μέχρι να γεννήσεις έχεις θεωρητικά 5 εβδομάδες κ από τώρα θα περνάει 200 την εβδομαδα

Μάλλον δεν το εξήγησα καλά! Εννοούσε ότι δεν βλέπει μακροσωμία δηλαδή ένα μεγάλο μωρό με μετρήσεις που δεν συμβαδίζουν με την εβδομάδα που ειμαι! Ότι βαδιζει δηλαδή σε φυσιολογικά όρια! Ότι δεν έχει επηρεαστεί από το ζάχαρο! 

4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Να σου ζήσει κοπέλα μου! Καλή ανάρρωση και με το καλό να την πάρεις στην αγκαλιά σου!! 

• Ευχαριστώ 1

url%5D

Καλησπέρα κορίτσια,

Να σας ζήσει! Με το καλό να την πάρεις αγκαλιά! 

Κ εν τω μεταξύ με κόλλησε η μικρή μου μάλλον γρίπη.. είχε ένα μπούκωμα αυτές τις μέρες κ παρόλο που φορούσα μάσκα δε γλίτωσα.. πονάει ο λαιμός μου τώρα.. έχει πάρει κάποια από εσάς κάποια καραμελα- παστιλια για το λαιμό?κ αν ναι, ποια?

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 50 λεπτά , Nantiaki al είπε:

Και εμένα μου είπε μέχρι τις 6 να είμαι εκεί 8.30 ραντεβού .

Τελεια!οπότε είμαστε κοντά! Με το καλό κορίτσι μου!

Καλησπέρα κορίτσια,

Να σου ζήσει!!!!

• Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, Eleniarch είπε:

Να σας ζήσει! Με το καλό να την πάρεις αγκαλιά! 

Κ εν τω μεταξύ με κόλλησε η μικρή μου μάλλον γρίπη.. είχε ένα μπούκωμα αυτές τις μέρες κ παρόλο που φορούσα μάσκα δε γλίτωσα.. πονάει ο λαιμός μου τώρα.. έχει πάρει κάποια από εσάς κάποια καραμελα- παστιλια για το λαιμό?κ αν ναι, ποια?

Εγώ Ναι, strepsils χωρίς ζάχαρη...

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...