Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Nima21 είπε:

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

Για καθαρισμό μόνο δεν έχεις πρόβλημα . Μόνο άμα είναι να γίνει εξαγωγή Κ τέτοια πρέπει να το σταματήσεις . Τώρα ο καθαρισμός είναι σαν γρατσουνια ας πούμε δεν είναι θέμα με τις αντιπικτικες. 

Μανούλες Νοεμβρίου 2022

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

6 ώρες πρίν, elena93 είπε:

Κοριτσια σημερα δεν εχω κοιμηθει καθολου το βραδυ...απο την μια η δυσκολια απο την κοιλια οταν γυρναω πλευρο αλλα απο την αλλη ειχα και πονο στα ποδια αυτο δεν αντεχετε..σαν τσιμπημα σε ολο το ποδι..εσεις το εχετε αυτο;

Αυτό με το τσίμπημα μπορεί να είναι από τη μέση σου 

εγώ τελικά πήγα καρδιοτοκογραφο όλα καλά. Συσπάσεις δεν έκανα, ο μπέμπης ακόμα με το κεφάλι πάνω. Και τα τσιμπήματα που νιώθω είναι η ηβική σύμφυση που ανοίγουν τα οστά για να χωρέσει το μωράκι. Κάτι τελείως φυσιολογικό. 

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, MeliD είπε:

Σήμερα ξεκινάω αντιπηκτικες λόγω τέλος πάντων του ότι το μωρό είναι μικρό κ προληπτικά μήπως δεν αιματώνεται πλήρως  κ ειμαι στη 35η. Πόσο καιρό πριν τη γέννα σας είπαν να τις σταματήσετε όσες κάνετε? Γιατί σε 2 εβδομάδες θα κάνω καισαρική...

Εγώ που κάνω αντιπηκτικες ξέρω πως θα τις σταματήσω 15 ημέρες μετά τη γέννα τουλάχιστον. Μήπως εννοείς απλά ότι δεν κάνεις την ένεση το τελευταίο 24ωρο πριν τη καισαρική. Ρώτα τον γιατρό σου.

Πόσο ακριβώς είσαι και πόσο είναι το μωρό;

Κορίτσια καλησπέρα! Όσες κάνατε το εμβόλιο της γρίπης, μπορείτε να δείτε πως λέγεται στη συνταγή που σας έγραψαν?? Μου πρότεινε κ εμένα ο γιατρός να το κάνω και το σκέφτομαι..

2 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Όσες κάνατε το εμβόλιο της γρίπης, μπορείτε να δείτε πως λέγεται στη συνταγή που σας έγραψαν?? Μου πρότεινε κ εμένα ο γιατρός να το κάνω και το σκέφτομαι..

VAXIGRIP TETRA INJ.SU.PFS (15+15+15+15)MCG/0.5ML PF.SYR (1 δόση) BTx1 (PF.SYR x 0,5ML) με ενσωματωμένη βελόνα

Διαφημίσεις

Καλημέρα!! Κορίτσια είχα υπέρηχο χτες! Η μπουρμπουλήθρα έφτασε 2650 στις 34+3!! Όλες οι μετρήσεις φυσιολογικές! Η γιατρός δε βλέπει μεγάλο μωρό!! Μας έδωσε και ωραίες πόζες αυτή τη φορά τρελάθηκα!! Τώρα πάλι σε δυο εβδομάδες! Ενώ καρδιοτοκογράφο ξεκινάω μια εβδομάδα μετά δηλαδή 38η! Επίσης μου πήρε δείγμα για την εξέταση στρεπτόκοκου!! 

Για τις καούρες αμύγδαλα ωμά!!! 

• Μου αρέσει 3

url%5D

On 19/10/2022 at 8:51 ΠΜ, Marianthi27 είπε:

Λόγω κούρασης θα ναι

Ίσως τελικά πρέπει και εμείς να χαλαρώσουμε... Έχουμε εκπαιδευτεί από τους Έλληνες γιατρούς να είμαστε συνεχώς στην τσίτα και όλα να τα ιατρικοποιούμε...

Να σου ζήσει ο μπεμπούλης και με το καλό να πάτε σπιτάκι σας! Πες μας λίγο πως είναι οι συνθήκες εκεί (καθαριότητα, πόσα άτομα στο δωμάτιο) και τι σου παρέχουν ή δεν σου παρέχουν...

Καλημέρα κορίτσια!!αργησα αλλά δεν σας ξέχασα..λόγω του ότι είχα ένα αδιευκρίνιστο pcr πέρασα από όλα τα δωμάτια..ήμουν για μια μέρα στις θέσεις όπου ήμουν σε δίκλινο με μια ακόμη κοπέλα και μετά στη Β μαιευτική όπου ήμουν σε τρίκλινο αλλά μόνη στο δωμάτιο..η καθαριότητα ήταν οκ εκτός από το μπάνιο όπου την πρώτη μέρα ήταν βρώμικο μετά όμως το καθάρισαν καλά και το χρησιμοποιούσα μόνο εγώ οπότε ήμουν οκ. Στα μωρά βάζουν φορμακια μόνο χωρίς ζιπουνακι ότι έχουν εμάς μας έντυσαν με κοριτσίστικα..είχα δικά μου ρουχαλακια μαζί κ μετά χρησιμοποιούσα τα δικά μας ..σίγουρα θα χρειαστείτε κάποια παμπερσ..το έχεις όλη μέρα κοντά σου το μωράκι μπορείς όμως αν θέλεις να κάνεις μπάνιο να το αφήσεις στις μαίες..καλό είναι να έχετε σελτεδακι για το αλλαγμα, κρέμα αλλαγής πανας, πάνες αγκαλιας για να μπορείτε να το ακουμπατε στο κρεβάτι σας πανάκια για τις γουλιτσες..να έχετε μαζί σας και χαρτί υγείας, κάποιο σαπουνακι για τα χέρια σας πετσέτες για εσάς..στο δεύτερο δωμάτιο να σημειώσω πως δεν είχε ψυγειακι..καλό είναι να έχετε μαζί σας και κάτι για τις λιγούρες..

On 23/10/2022 at 7:07 ΜΜ, KONNA28 είπε:

Κορίτσια μπαίνω για πρόκληση την Τρίτη το βράδυ και με έχει πιάσει ένα άγχος ένας φόβος ….Έχω ακούσει τόσα πολλά για την πρόκληση ότι μπορεί να μην πετύχει και να πας για καισαρικη .Έχει καμία κοπέλα εμπειρία από πρόκληση ;

Όλα καλά κορίτσι μου;με έναν πόνο εύχομαι με το καλό να αγκαλιάσεις  το κοριτσάκι σου!! 

On 23/10/2022 at 10:18 ΜΜ, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια την τρίτη μπαίνω για καισαρική και από εκεί που ήμουν ήρεμη,έκανα την τεράστια βλακεία και διάβασα διάφορα στο ίντερνετ και με έπιασε κρίση άγχους..Να κλαίω ασταμάτητα,να μην μπορώ να ηρεμήσω και με έπιασε και ταχυκαρδία..Με καθησύχασε ο γιατρός μου, λέγοντας μου ότι όλα θα πάνε καλά και πως δεν είμαι η πρώτη που θα γεννήσω ενώ κάνω αντιπηκτικες ενέσεις. Ο άντρας μου θέλει να μου κρύψει το τηλέφωνο για να μην διαβάζω τέτοια χαζά..Τι να πω, εύχομαι σε όλες να έχουμε εύκολη γέννα και να κρατήσουμε τα μωράκια μας αγκαλιά ❤️

Υ.Γ Για κάποιο λόγο το σχόλιο μου βγαίνει σαν απάντηση στο σχόλιο της @KONNA28

Πώς είσαι κορίτσι μου όλα καλά;;

3 ώρες πρίν, nairobi είπε:

Καλημέρα!! Κορίτσια είχα υπέρηχο χτες! Η μπουρμπουλήθρα έφτασε 2650 στις 34+3!! Όλες οι μετρήσεις φυσιολογικές! Η γιατρός δε βλέπει μεγάλο μωρό!! Μας έδωσε και ωραίες πόζες αυτή τη φορά τρελάθηκα!! Τώρα πάλι σε δυο εβδομάδες! Ενώ καρδιοτοκογράφο ξεκινάω μια εβδομάδα μετά δηλαδή 38η! Επίσης μου πήρε δείγμα για την εξέταση στρεπτόκοκου!! 

Για τις καούρες αμύγδαλα ωμά!!! 

34+3 εγώ όταν πήγα για υπερηχο, ο μικρός μου ήταν 2.300! Αν η μικρή σου θεωρείται μικρό μωρό τότε ο δικός μου τι είναι;;;;;

10 ώρες πρίν, Laky είπε:

Εγώ που κάνω αντιπηκτικες ξέρω πως θα τις σταματήσω 15 ημέρες μετά τη γέννα τουλάχιστον. Μήπως εννοείς απλά ότι δεν κάνεις την ένεση το τελευταίο 24ωρο πριν τη καισαρική. Ρώτα τον γιατρό σου.

Πόσο ακριβώς είσαι και πόσο είναι το μωρό;

Είμαι σχεδόν κλεισμένη 35η κ το μωρό 2 κιλά απλά δεν παίρνει όσο πρέπει τελευταία.  Ξεκίνησα μόλις σήμερα innohep με σκοπό να πάμε για καισαρική στις 37 δηλαδή σε 2 εβδομάδες, κ επειδή είχα διαβάσει εδώ, μάλλον από εσένα, ότι αυτές τις σταματάς νωρίτερα γι αυτό μου έκανε εντύπωση τώρα...

Α, τώρα κατάλαβα ότι έγραψες ότι θα τις σταματησεις μετά τη γέννα, όχι πριν. Κάποια είχε πει ότι τις σταματάμε πιο πριν. Η αντιπηκτική όμως δεν εμποδίζει το αίμα να πήξει? Δηλαδή δεν είναι επικίνδυνο να μη σταματήσει η αιμορραγία στη καισαρική ειδικά αν δε τις κόψουμε? 

Καλημέρα και από εμένα! Έχω επίσημα μπήκα 36η εβδομάδα τη Δευτέρα! Κ εκτός απροόπτου 7 με 10 Νοεμβρίου γεννάω με καισαρική.. θα είμαι δηλαδή 38 εβδομάδων. Κ το salospir που έπαιρνα το διέκοψα με το που μπήκα 35η. Κ αυτό που συνέστησε ο γιατρός μου είναι ξεκούραση, ξάπλα όσο γίνεται για να μη γίνει κάτι έκτακτο κ τρέχω. Να σημειωθεί πως θα γεννήσω σε δημόσιο κ η κλινική στην οποία είναι ο γιατρός εφημερεύει 2 φορές την εβδομάδα 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

1 hour ago, MeliD είπε:

Είμαι σχεδόν κλεισμένη 35η κ το μωρό 2 κιλά απλά δεν παίρνει όσο πρέπει τελευταία.  Ξεκίνησα μόλις σήμερα innohep με σκοπό να πάμε για καισαρική στις 37 δηλαδή σε 2 εβδομάδες, κ επειδή είχα διαβάσει εδώ, μάλλον από εσένα, ότι αυτές τις σταματάς νωρίτερα γι αυτό μου έκανε εντύπωση τώρα...

Α, τώρα κατάλαβα ότι έγραψες ότι θα τις σταματησεις μετά τη γέννα, όχι πριν. Κάποια είχε πει ότι τις σταματάμε πιο πριν. Η αντιπηκτική όμως δεν εμποδίζει το αίμα να πήξει? Δηλαδή δεν είναι επικίνδυνο να μη σταματήσει η αιμορραγία στη καισαρική ειδικά αν δε τις κόψουμε? 

Τις αντιπηκτικες συνήθως οι γιατροί σου λένε να τις κάνεις πρωί. Την ημέρα που θα πας για τη καισαρική δε θα κάνεις το πρωί. Θα έχεις δηλαδή να κάνεις ένεση 24ωρες. Τώρα αν θα συνεχίσεις μετά το τοκετό τις ενέσεις και για πόσες ημέρες θα στο πει ο γιατρός σου.

Τελικά όμως δε μου είπες το βάρος του μωρού και την ακριβή ημερομηνία κυήσης. Επίσης πόσο βάρος έβαλε και σε πόσο διάστημα;

πρίν από 55 λεπτά , Eleniarch είπε:

Καλημέρα και από εμένα! Έχω επίσημα μπήκα 36η εβδομάδα τη Δευτέρα! Κ εκτός απροόπτου 7 με 10 Νοεμβρίου γεννάω με καισαρική.. θα είμαι δηλαδή 38 εβδομάδων. Κ το salospir που έπαιρνα το διέκοψα με το που μπήκα 35η. Κ αυτό που συνέστησε ο γιατρός μου είναι ξεκούραση, ξάπλα όσο γίνεται για να μη γίνει κάτι έκτακτο κ τρέχω. Να σημειωθεί πως θα γεννήσω σε δημόσιο κ η κλινική στην οποία είναι ο γιατρός εφημερεύει 2 φορές την εβδομάδα 

Κι εγώ στο Παπαγεωργίου θέλω να γεννήσω. Εσύ γιατί θα κάνεις καισαρική;

πρίν από 20 λεπτά , ArtemisΚ είπε:

Κορίτσια καλημέρα!!εγώ γενναω 4 Νοεμβριου τελικά προγραμματισμένη καισαρικη λόγω θέσης του μωρου στο Ιασω!

Με το καλό κορίτσι μου. Πόσο θα είσαι ακριβώς στις 4 Νοεμβρίου;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , Laky είπε:

Τις αντιπηκτικες συνήθως οι γιατροί σου λένε να τις κάνεις πρωί. Την ημέρα που θα πας για τη καισαρική δε θα κάνεις το πρωί. Θα έχεις δηλαδή να κάνεις ένεση 24ωρες. Τώρα αν θα συνεχίσεις μετά το τοκετό τις ενέσεις και για πόσες ημέρες θα στο πει ο γιατρός σου.

Τελικά όμως δε μου είπες το βάρος του μωρού και την ακριβή ημερομηνία κυήσης. Επίσης πόσο βάρος έβαλε και σε πόσο διάστημα;

Γιατί είχα κάνει κ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη καισαρική, κ γιατί είναι και προσωπική επιλογή 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , Laky είπε:

Θα κλείσω την 38η εβδομάδα τότε ακριβώς!

Σ ευχαριστώ πολύ!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...