Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Νοεμβρίου 2022

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, KONNA28 είπε:

Θα είμαι 39 και δυο το θέμα είναι ότι είπαμε να μην το πάμε μέχρι την ΠΗΤ γιατί το μωρό είναι 3600 και εγώ ήδη δυσκολεύομαι παρά πλ επειδή είναι μεγάλο .Επισης αν υποθέσουμε ότι στην ΠΗΤ θα είναι τέσσερα κιλά δεν ήθελε να με δυσκολέψει στη γεννα με ένα τόσο μεγάλο μωρό .Μας είπε ότι και στην ΠΗΤ να πηγαίναμε πάλι πρόκληση θα έκανα αλλά ας πούμε τώρα είναι λίγο πιο safe επειδή δεν θα είναι τέσσερα κιλά το μωρό δεν ξέρω δεν είναι και πολύ θετικός με την καισαρικη αλλά είπαμε ότι αν μέχρι την Τετάρτη το μεσημέρι δεν έχει προχωρήσει η διαστολή ή τα πράγματα δεν είναι όπως τα θέλει θα μου το πάρει με καισαρικη 

Με το καλό κορίτσι μου κάθε περίπτωση είναι διαφορετική εγώ είχα μπει38.3 με πρόκληση γτ είχα θέμα με τις αρτηρίες κ γερασμένο πλακούντα.ημουν 10 ώρες με ένα διαστολή. Οι τεχνητοί πόνοι μπορώ να σου πω ότι ήταν σαν πονακια περιόδου τπτ παραπάνω έτσι τους αντιλαμβανόταν εγώ. Δν έκανα διαστολή πέρα από δύο για δέκα ώρες μετά μπήκα για καισαρική γτ έβγαινε λοξά κ έχω θέμα με το αυτοάνοσο κ τις αρθρώσεις μου κ μπήκαμε για καισαρική. Εσύ από την άλλη θα είσαι μια βδομάδα πιο μετά έχεις πολλές πιθανότητες θεωρώ.για φυσιολογικά μην ανγχωθεις κοίτα να το ζήσεις δννειναι κάτι τρομακτικό η πρόκληση ούτε κ η καισαρική αν τελικά χρειαστεί . 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, KONNA28 είπε:

Κορίτσια μπαίνω για πρόκληση την Τρίτη το βράδυ και με έχει πιάσει ένα άγχος ένας φόβος ….Έχω ακούσει τόσα πολλά για την πρόκληση ότι μπορεί να μην πετύχει και να πας για καισαρικη .Έχει καμία κοπέλα εμπειρία από πρόκληση  

Κορίτσια την τρίτη μπαίνω για καισαρική και από εκεί που ήμουν ήρεμη,έκανα την τεράστια βλακεία και διάβασα διάφορα στο ίντερνετ και με έπιασε κρίση άγχους..Να κλαίω ασταμάτητα,να μην μπορώ να ηρεμήσω και με έπιασε και ταχυκαρδία..Με καθησύχασε ο γιατρός μου, λέγοντας μου ότι όλα θα πάνε καλά και πως δεν είμαι η πρώτη που θα γεννήσω ενώ κάνω αντιπηκτικες ενέσεις. Ο άντρας μου θέλει να μου κρύψει το τηλέφωνο για να μην διαβάζω τέτοια χαζά..Τι να πω, εύχομαι σε όλες να έχουμε εύκολη γέννα και να κρατήσουμε τα μωράκια μας αγκαλιά ❤️

Υ.Γ Για κάποιο λόγο το σχόλιο μου βγαίνει σαν απάντηση στο σχόλιο της @KONNA28

• Μου αρέσει 6

1 ώρα πρίν, Matina87 είπε:

Εγώ σου το είπα απλά επειδή γνωρισα στο νοσοκομείο μια κοπέλα που ειχε πόνους στην πλάτη και στη μέση αν θυμάμαι καλά και συσπάσεις κ νοσηλευόταν για να παραταθεί η εγκυμοσύνη της..ο τοκετός γενικά μπορεί να ξεκινήσει οποιαδήποτε στιγμή..εγώ την Δευτέρα το βράδυ εξεταστηκα είχα έναν σχετικά μακρύ τράχηλο,1.7 εκατοστά και ούτε συσπάσεις κ Τρίτη μου έσπασαν τα νερά κ ειχα κ αιμορραγία..

Ναι καλά έκανες. Και σ ευχαριστώ πάρα πολύ. Αύριο αν συνεχίσω να έχω πόνους θα τον πάρω.

πρίν από 35 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Κορίτσια την τρίτη μπαίνω για καισαρική και από εκεί που ήμουν ήρεμη,έκανα την τεράστια βλακεία και διάβασα διάφορα στο ίντερνετ και με έπιασε κρίση άγχους..Να κλαίω ασταμάτητα,να μην μπορώ να ηρεμήσω και με έπιασε και ταχυκαρδία..Με καθησύχασε ο γιατρός μου, λέγοντας μου ότι όλα θα πάνε καλά και πως δεν είμαι η πρώτη που θα γεννήσω ενώ κάνω αντιπηκτικες ενέσεις. Ο άντρας μου θέλει να μου κρύψει το τηλέφωνο για να μην διαβάζω τέτοια χαζά..Τι να πω, εύχομαι σε όλες να έχουμε εύκολη γέννα και να κρατήσουμε τα μωράκια μας αγκαλιά ❤️

Αυτό το ίντερνετ πραγματικά κάνει μεγάλο κακό ώρες ώρες. Όλα να πάνε καλά κορίτσι μου κι ελπίζω κι εγώ που κάνω αντιπηκτικες να γεννήσω όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Δε ψάχνω να διαβάσω τίποτα σχετικό. Κάνε κι εσύ το ίδιο!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 31 λεπτά , Laky είπε:

Ναι καλά έκανες. Και σ ευχαριστώ πάρα πολύ. Αύριο αν συνεχίσω να έχω πόνους θα τον πάρω.

Αυτό το ίντερνετ πραγματικά κάνει μεγάλο κακό ώρες ώρες. Όλα να πάνε καλά κορίτσι μου κι ελπίζω κι εγώ που κάνω αντιπηκτικες να γεννήσω όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Δε ψάχνω να διαβάσω τίποτα σχετικό. Κάνε κι εσύ το ίδιο!

Έχεις δίκιο,δεν θα ξαναμπώ να διαβάσω τίποτα σχετικό με την καισαρική. Τζάμπα αγχωνομαι,αυτό το πράγμα που κανω είναι μαζοχιστικο. Όλα καλά θα πάνε,οι μαιευτήρες συνέχεια αναλαμβάνουν γυναίκες που κάνουν αντιπηκτικες. Τα λέω σε σένα για να τα ακούσω και εγω

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Έχεις δίκιο,δεν θα ξαναμπώ να διαβάσω τίποτα σχετικό με την καισαρική. Τζάμπα αγχωνομαι,αυτό το πράγμα που κανω είναι μαζοχιστικο. Όλα καλά θα πάνε,οι μαιευτήρες συνέχεια αναλαμβάνουν γυναίκες που κάνουν αντιπηκτικες. Τα λέω σε σένα για να τα ακούσω και εγω

Ναι καλέ. Γερά παιδάκια να είναι και τίποτα άλλο. Τι είμαστε οι πρώτες ή οι τελευταίες που θα κάνουν είτε καισαρική είτε αντιπηκτικες. Εμένα το μόνο που με αγχώνει είναι να γεννηθεί γερό. Σταμάτα να διαβάζεις βλακείες. Δε μας φτάνει το ήδη υπάρχον άγχος μας. Μπήκες στην τελική ευθεία. Έχεις κλεισμένο ήδη το ραντεβού. Καλύτερα δε γίνεται!!! Άντε και σε λίγο θα κρατάς το αγγελούδι σου...

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, KONNA28 είπε:

Κορίτσια μπαίνω για πρόκληση την Τρίτη το βράδυ και με έχει πιάσει ένα άγχος ένας φόβος ….Έχω ακούσει τόσα πολλά για την πρόκληση ότι μπορεί να μην πετύχει και να πας για καισαρικη .Έχει καμία κοπέλα εμπειρία από πρόκληση ;

Εγώ έχω εμπειρία από πρόκληση κ θα σας πω ελπίζοντας να μη σας τρομάξω γιατί είναι καθαρά ανάλογα τη περίπτωση... 

4 ώρες πρίν, Laky είπε:

Κι εμένα ο γιατρός μου έτσι θέλει να γεννήσω κι εγώ σκέφτομαι ακριβώς αυτό που λες κι εσύ. Έχω ακούσει ότι σχεδόν πάντα καταλήγει σε καισαρική. Οπότε του λέω γιατί να ταλαιπωρεί και το μωρό κι εγώ και μην πάμε απευθύνεται σε καισαρική; Όσο πιο νωρίς πάντως πας με πρόκληση τόσο πιο πιθανό να μη πετύχει. Εύχομαι κορίτσι μου να πάνε όλα καλά κι όπως και να έχει να σκέφτεσαι πως ο στόχος είναι ένα γερό παιδάκι όπως κι αν είναι να έρθει. Πόσο ακριβώς θα είσαι τη Τρίτη;

Θα τον πάρω αύριο το πρωί. Φαντάζομαι πως αν ήταν πόνοι που προμηνύουν τοκετό θα ήταν έντονοι, θα είχα αίμα, υγρά κάτι τελοσπαντων... Τι να πω κι εγώ. Πρίν πήγα τουαλέτα για κατούρημα και πόνεσα αρκετά. Δε μπορούσα να σηκωθώ απ' τη λεκάνη. Αν και οξύς όμως κράτησε λιγο. Σαν να με πονάει κάποιο κόκκαλο εκεί κάτω. Νομίζω πως και μια άλλη κοπέλα το έχει αναφέρει. Δε ξέρω και τι είναι φυσιολογικό. 

Λοιπόν, να μη φοβάστε τη πρόκληση. Τουλάχιστον όχι με τη λογική ότι καταλήγει πάντα σε καισαρική γιατί δεν ισχύει αυτό... Σε μένα πχ δεν έγινε έτσι. Ναι μεν θεωρώ ότι όταν δε γίνεται στην ώρα της κ όταν είναι πραγματικά ανάγκη είναι σαν να προκαλείς τον εαυτό σου κ το σώμα σου να ζοριστει. Γέννησα το πρώτο μ παιδί 39+3 με πρόκλησηγιατι έμενα μακριά κ φοβήθηκα μη προλάβουν να σπάσουν τα νερά κ ανυπομονούσα κλπ κι όντως δεν ήταν ακόμη η ώρα του, δεν είχα εξάλειψη τραχήλου,  δεν είχε κατέβει το μωρό, θεωρήσαμε με το γιατρό ότι επειδή ήμουν 40η εβδομάδα θα γίνουν όλα εύκολα κ γρήγορα με τη βοήθεια των φαρμάκων αλλά δεν έγινε έτσι. Το χάπι δε βοήθησε να κάνω διαστολή, για πολλές ώρες μετά δεν είχε εξαλειφθεί καν ο τράχηλος (σκληροτραχηλη,  τι περιμένεις!). Δεν έκανα καθόλου διαστολή,  0 , μέχρι και 12 ώρες μετά και δε βοήθησε ούτε ο ορος με τους πόνους να επιταχυνθεί ο τοκετός. Ταλαιπωρήθηκε πολύ με αποτέλεσμα να ζητήσω επισκληριδιο ούτε  στο 2 διαστολή λόγω των πόνων από τα φάρμακα,  γεγονός που καθυστέρησε κι άλλο το τοκετό. Γέννησα μετά από 20 ώρες. Φυσιολογικά όμως. Ο γιατρός μου επέμεινε ότι μπορώ κ δεν ήθελε να μεταβεί για καισαρική κρίνοντας ότι δεν υπήρχε λόγος. Πρακτικά στο τέλος είχε δίκιο. Αν με ρωτήσετε τώρα θα σας πω ότι δεν υπήρχε λόγος να ταλαιπωρηθω μια ολόκληρη μέρα κ ας έκανα καισαρική εξ αρχής. Στην ουσία όμως αποδείχτηκε ότι αν ο γιατρος ξέρει τη δουλειά του δεν καταλήγει η πρόκληση σε καισαρική πάντα,  εκτός κι αν θέλει αυτός ή η ίδια η γυναίκα να ξεμπερδεύει πιο γρήγορα. Που φυσικά κι αυτό είναι και λογικό και σεβαστό για τη γυναίκα. Όλα είναι θέμα επιλογής (οταν έχεις επιλογή εννοείται). Δε ξέρω αν θα ξαναεπέλεγα τη πρόκληση τελικά. Ξέρω όμως και πολλές περιπτώσεις που πήγε πολύ καλά κ όμορφα... όλες οι φίλες μου γέννησαν εύκολα με πρόκληση προς το τέλος του 9ου , χωρίς τόση ταλαιπωρία κ σχετικά γρήγορα. Όλα είναι στο κάθε οργανισμό κ στη κάθε μία ξεχωριστή στιγμή οπότε δε μπορείς να πεις εξ αρχής τι είναι καλύτερο κ τί όχι... Εύχομαι να πανε όλα καλά για όλες μας!

• Μου αρέσει 3

8 ώρες πρίν, Irini__ είπε:

Αχ κορίτσια σήμερα πήρα μια τρομάρα άλλο πράγμα. Ήμασταν επίσκεψη κ πήγα τουαλετα για τσισα κ την ώρα εκείνη βλέπω κ ένα ρυάκι αιματος να τρέχει πως όταν έχουμε περίοδο.. βλέπω κ το εσώρουχο είχε κ είχε περάσει το αίμα κ στο κολάν μου.. σοκ εγώ! 36 εβδομάδων σήμερα.. μιλάω με γιατρό πάω απευθείας κλινική κ ευτυχώς ήταν ήδη η γιατρός μ εκεί γτ είχε τοκετό.. κ ο υπερηχος κ ο καρδιοκοτογραφος ήταν μια χαρά όπως κ το αμνιακό υγρό κ ο τράχηλος κ ο πλακουντας. Μάλλον κανένα αγγειο θα ταν, ίσως κ από το μωρο π πιέζει αρκετά αν κ δεν έχει εμπεδωθεί ακόμα.. θα παίρνω utrogestan κ μαγνήσιο κ αυστηρά ξάπλα..  να ξημερωσουμε κ αύριο εχω ραντεβού κ με τη γιατρό στο ιατρείο να με δει εκ νέου..  αυτή τη εβδομάδα  τα είδα όλα κορίτσια..  κ εμετούς κ μετά τους εμετούς είχα κ έχω φαγουρα στο σώμα μ κ τώρα αυτό..  κάποιος με μουτζωσε πραγματικά..  κ εχουμε υποτίθεται κ τη μετακόμιση αυτή τη βδομάδα π προφανώς δε θα κάνω τπτ αλλά ένα άγχος υπάρχει..  πφφφφ.... 

Το ίδιο έπαθα πριν 2 εβδομάδες στην 33η όμως! Ξεκούραση και όλα θα πάνε καλά!! 

5 ώρες πρίν, KONNA28 είπε:

Κορίτσια μπαίνω για πρόκληση την Τρίτη το βράδυ και με έχει πιάσει ένα άγχος ένας φόβος ….Έχω ακούσει τόσα πολλά για την πρόκληση ότι μπορεί να μην πετύχει και να πας για καισαρικη .Έχει καμία κοπέλα εμπειρία από πρόκληση ;

Με το καλό κορίτσι μου!! 

2 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Με το καλό λοιπόν!! Όλα θα πάνε καλά να σκέφτεσαι θετικά! Έρχεται το νινί!!! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

url%5D

4 ώρες πρίν, MeliD είπε:

Εγώ έχω εμπειρία από πρόκληση κ θα σας πω ελπίζοντας να μη σας τρομάξω γιατί είναι καθαρά ανάλογα τη περίπτωση... 

Λοιπόν, να μη φοβάστε τη πρόκληση. Τουλάχιστον όχι με τη λογική ότι καταλήγει πάντα σε καισαρική γιατί δεν ισχύει αυτό... Σε μένα πχ δεν έγινε έτσι. Ναι μεν θεωρώ ότι όταν δε γίνεται στην ώρα της κ όταν είναι πραγματικά ανάγκη είναι σαν να προκαλείς τον εαυτό σου κ το σώμα σου να ζοριστει. Γέννησα το πρώτο μ παιδί 39+3 με πρόκλησηγιατι έμενα μακριά κ φοβήθηκα μη προλάβουν να σπάσουν τα νερά κ ανυπομονούσα κλπ κι όντως δεν ήταν ακόμη η ώρα του, δεν είχα εξάλειψη τραχήλου,  δεν είχε κατέβει το μωρό, θεωρήσαμε με το γιατρό ότι επειδή ήμουν 40η εβδομάδα θα γίνουν όλα εύκολα κ γρήγορα με τη βοήθεια των φαρμάκων αλλά δεν έγινε έτσι. Το χάπι δε βοήθησε να κάνω διαστολή, για πολλές ώρες μετά δεν είχε εξαλειφθεί καν ο τράχηλος (σκληροτραχηλη,  τι περιμένεις!). Δεν έκανα καθόλου διαστολή,  0 , μέχρι και 12 ώρες μετά και δε βοήθησε ούτε ο ορος με τους πόνους να επιταχυνθεί ο τοκετός. Ταλαιπωρήθηκε πολύ με αποτέλεσμα να ζητήσω επισκληριδιο ούτε  στο 2 διαστολή λόγω των πόνων από τα φάρμακα,  γεγονός που καθυστέρησε κι άλλο το τοκετό. Γέννησα μετά από 20 ώρες. Φυσιολογικά όμως. Ο γιατρός μου επέμεινε ότι μπορώ κ δεν ήθελε να μεταβεί για καισαρική κρίνοντας ότι δεν υπήρχε λόγος. Πρακτικά στο τέλος είχε δίκιο. Αν με ρωτήσετε τώρα θα σας πω ότι δεν υπήρχε λόγος να ταλαιπωρηθω μια ολόκληρη μέρα κ ας έκανα καισαρική εξ αρχής. Στην ουσία όμως αποδείχτηκε ότι αν ο γιατρος ξέρει τη δουλειά του δεν καταλήγει η πρόκληση σε καισαρική πάντα,  εκτός κι αν θέλει αυτός ή η ίδια η γυναίκα να ξεμπερδεύει πιο γρήγορα. Που φυσικά κι αυτό είναι και λογικό και σεβαστό για τη γυναίκα. Όλα είναι θέμα επιλογής (οταν έχεις επιλογή εννοείται). Δε ξέρω αν θα ξαναεπέλεγα τη πρόκληση τελικά. Ξέρω όμως και πολλές περιπτώσεις που πήγε πολύ καλά κ όμορφα... όλες οι φίλες μου γέννησαν εύκολα με πρόκληση προς το τέλος του 9ου , χωρίς τόση ταλαιπωρία κ σχετικά γρήγορα. Όλα είναι στο κάθε οργανισμό κ στη κάθε μία ξεχωριστή στιγμή οπότε δε μπορείς να πεις εξ αρχής τι είναι καλύτερο κ τί όχι... Εύχομαι να πανε όλα καλά για όλες μας!

Στην ουσία λες το ίδιο πράγμα. " Προς το τέλος του εννατου" γι αυτό και τελικά επήλθε φυσιολογικός τοκετός. Σχεδόν ποτέ δε πετυχαίνει η πρόκληση όταν γίνεται πιο νωρίς. Δυστυχώς, Εδώ ταλαιπωρεισαι όταν είναι προχωρημένη η κύηση... Εγώ είναι να γεννήσω πρίν τη 39η εβδομάδα. Έτσι είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα καταλήξει σε καισαρική... Οπότε εκεί λες γιατί να μη πάω απευθείας σε καισαρική και να τακαιπωρηθω κι εγώ και το μωρό τόσο πολύ. Όπως και να έχει όμως, ο στόχος είναι να είμαστε γερές να μεγαλώσουμε γερά παιδάκια. Εκεί πρέπει να εστιάσουμε. Με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο έφτασε ο καιρός να τελειώσει αυτό το ταξίδι. Η Παναγία να μας βοηθήσει όλες λοιπόν και σε λίγες ημέρες να κρατήσουμε τα αγγελούδια μας. Όσο περισσότερο νομίζω το σκέφτομαι τόσο περισσότερο αγχώνομαι. Οπότε ας γίνει ότι είναι για καλό!

• Μου αρέσει 3

On 22/10/2022 at 12:07 ΠΜ, Konie είπε:

Καλησπέρα σε όλες κορίτσια!! Ελπίζω να είστε καλά! 37+6 σήμερα και πριν λίγες ώρες μου σπάσανε τα νερά και είδαμε και το τραχηλικο πώμα. Μεχρι στιγμής όλα καλά. 

Μόλις κάναμε εισαγωγή και στο μαιευτήριο και μας παρακολουθούν με καρδιοτοκογραφημα. Να σημειώσω ότι πιθανή ημερομηνία είχαμε 6/11 αλλά η μπέμπα μάλλον βιάζεται να βγει. 

Με το καλό και στις υπόλοιπες ❤️

Update: Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές. Όλα πήγαν ευτυχώς καλά και είμαστε καλά και εγώ και η μπεμπούλα η οποία μας βγήκε στα 3100kg στις 37+6 εβδομάδες. 

Γέννησα φυσιολογικα, με επισκληριδιο και σε γενικές γραμμές μπορώ να πω ότι η 1η εμπειρία τοκετού μου ήταν καλή. Τώρα ειμαστε σε φάση που προσπαθούμε να γνωριστούμε με τη ζουζούνα ❤️ εύχομαι σε όλες σας ολόψυχα με το καλό να κρατήσετε τα μωράκια σας στα χέρια σας. Από μανούλα Νοεμβρίου τελικά μανούλα Οκτωβρίου και από σκορπίνα τελικά ζυγός

• Μου αρέσει 11

1 hour ago, Konie είπε:

Update: Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές. Όλα πήγαν ευτυχώς καλά και είμαστε καλά και εγώ και η μπεμπούλα η οποία μας βγήκε στα 3100kg στις 37+6 εβδομάδες. 

Γέννησα φυσιολογικα, με επισκληριδιο και σε γενικές γραμμές μπορώ να πω ότι η 1η εμπειρία τοκετού μου ήταν καλή. Τώρα ειμαστε σε φάση που προσπαθούμε να γνωριστούμε με τη ζουζούνα ❤️ εύχομαι σε όλες σας ολόψυχα με το καλό να κρατήσετε τα μωράκια σας στα χέρια σας. Από μανούλα Νοεμβρίου τελικά μανούλα Οκτωβρίου και από σκορπίνα τελικά ζυγός

Να σου ζήσει κορίτσι μου το κοριτσάκι σου! Να είναι γερό και τυχερό στη ζωή του κι εσύ γερή να την καμαρώνεις. Άντε γλίτωσες κι από Σκορπιό... Αλίμονο σε εμάς!!!  Πονεσες πολύ; Τώρα πως είσαι; 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Αγχώνεσε που θα γεννήσεις η που θα μπεις για καισαρική; 

πρίν από 35 λεπτά , Laky είπε:

Να σου ζήσει κορίτσι μου το κοριτσάκι σου! Να είναι γερό και τυχερό στη ζωή του κι εσύ γερή να την καμαρώνεις. Άντε γλίτωσες κι από Σκορπιό... Αλίμονο σε εμάς!!!  Πονεσες πολύ; Τώρα πως είσαι; 

Να σου ζήσει κορίτσι μου γερό κ καλότυχο να είναι στην ζωουλα του !!!

3 ώρες πρίν, Laky είπε:

Στην ουσία λες το ίδιο πράγμα. " Προς το τέλος του εννατου" γι αυτό και τελικά επήλθε φυσιολογικός τοκετός. Σχεδόν ποτέ δε πετυχαίνει η πρόκληση όταν γίνεται πιο νωρίς. Δυστυχώς, Εδώ ταλαιπωρεισαι όταν είναι προχωρημένη η κύηση... Εγώ είναι να γεννήσω πρίν τη 39η εβδομάδα. Έτσι είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα καταλήξει σε καισαρική... Οπότε εκεί λες γιατί να μη πάω απευθείας σε καισαρική και να τακαιπωρηθω κι εγώ και το μωρό τόσο πολύ. Όπως και να έχει όμως, ο στόχος είναι να είμαστε γερές να μεγαλώσουμε γερά παιδάκια. Εκεί πρέπει να εστιάσουμε. Με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο έφτασε ο καιρός να τελειώσει αυτό το ταξίδι. Η Παναγία να μας βοηθήσει όλες λοιπόν και σε λίγες ημέρες να κρατήσουμε τα αγγελούδια μας. Όσο περισσότερο νομίζω το σκέφτομαι τόσο περισσότερο αγχώνομαι. Οπότε ας γίνει ότι είναι για καλό!

Μη το σκέφτεσαι έτσι! Αλλά παιδάκια είναι "ετοιμα" κ γεννιούνται και στις 36-37. Ποτέ δε ξέρεις.... όλα να πάνε καλά!

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, Nantiaki al είπε:

Αγχώνεσε που θα γεννήσεις η που θα μπεις για καισαρική; 

Να σου ζήσει κορίτσι μου γερό κ καλότυχο να είναι στην ζωουλα του !!!

Αγχωνομαι κυρίως διότι κάνω αντιπηκτικες ενέσεις. Υπό άλλες συνθήκες δεν θα έμπαινα για προγραμματισμένη καισαρική,αλλά θα περιμέναμε να μου σπάσουν τα νερά . Πρέπει να ηρεμήσω και να σκεφτώ πως αύριο τέτοια ώρα θα γεννήσω το κοριτσάκι μου ❤️

• Μου αρέσει 2

πρίν από 16 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Αγχωνομαι κυρίως διότι κάνω αντιπηκτικες ενέσεις. Υπό άλλες συνθήκες δεν θα έμπαινα για προγραμματισμένη καισαρική,αλλά θα περιμέναμε να μου σπάσουν τα νερά . Πρέπει να ηρεμήσω και να σκεφτώ πως αύριο τέτοια ώρα θα γεννήσω το κοριτσάκι μου ❤️

Και αυτό να κάνεις. Λίγες ώρες μετά θα μας μιλάς για τη κουκλα κόρη σου!!!!

• Μου αρέσει 1

11 hours ago, Blue Velvet said:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί και εγώ το ίδιο έκανα όχι για την καισαρικη γενικά για το τι μπορεί να πάει στραβά στη γεννα και από τότε δεν βγαίνει με τίποτα από το μυαλό μου .Όσο πλησιάζει ο τοκετός με έχει πιάσει κρύος ιδρώτας και φοβάμαι αλλά πρέπει πραγματικά να σκεφτόμαστε τα μωρά μας και ότι τόσες γυναίκες γεννάνε κάθε μέρα .Επισης δεν θα γεννήσουμε στο σπίτι ή σε χωράφι αλλά σε νοσοκομείο .Όλα αυτά στα λέω για να τα ακούσω και εγώ αλλά νομίζω ότι μέχρι να μου πούνε τελειώσαμε πάμε στο δωμάτιο δεν νομίζω να ηρεμήσω .Καλά μπορεί και να λέω βλακείες και με το που δω το μωρό να μην σκέφτομαι τίποτα άλλο Ελπιζω αυτό να γίνει 

9 hours ago, MeliD said:

Και εμένα ο τράχηλος είναι σκληρός ακόμα αλλά χαίρομαι που θέλει ο γιατρός να το προσπαθήσουμε φυσιολογικά .Όποτε και να έκανες την πρόκληση άμα δεν είναι έτοιμος ο οργανισμός μπορεί να μην πετύχει τι στις 39 τι στις 40 .Σιγουτα δεν μπορείς να ξέρεις από την αρχή όποτε πάμε βλέποντας και κάνοντας .Μπορεί και εγώ μεθαύριο να μην αντέξω και να ζητήσω καισαρικη αλλά με τόσες καισαρικές που ακουω θέλω να το προσπαθήσω για φυσιολογικά .Πραγματικά και εγώ εύχομαι το καλύτερο για όλες τις κοπέλες και να κρατήσουμε σύντομα τα μωρά μας εξάλλου μια μέρα είναι μπροστά σε μια ζωή με τα παιδιά μας 

11 hours ago, Nantiaki al said:

Με το καλό κορίτσι μου κάθε περίπτωση είναι διαφορετική εγώ είχα μπει38.3 με πρόκληση γτ είχα θέμα με τις αρτηρίες κ γερασμένο πλακούντα.ημουν 10 ώρες με ένα διαστολή. Οι τεχνητοί πόνοι μπορώ να σου πω ότι ήταν σαν πονακια περιόδου τπτ παραπάνω έτσι τους αντιλαμβανόταν εγώ. Δν έκανα διαστολή πέρα από δύο για δέκα ώρες μετά μπήκα για καισαρική γτ έβγαινε λοξά κ έχω θέμα με το αυτοάνοσο κ τις αρθρώσεις μου κ μπήκαμε για καισαρική. Εσύ από την άλλη θα είσαι μια βδομάδα πιο μετά έχεις πολλές πιθανότητες θεωρώ.για φυσιολογικά μην ανγχωθεις κοίτα να το ζήσεις δννειναι κάτι τρομακτικό η πρόκληση ούτε κ η καισαρική αν τελικά χρειαστεί . 

Το ξέρω ότι άδικα αγχώνομαι αλλά νομίζω όλες πριν γεννήσουν ένα άγχος το έχουν .Το κυριότερο είναι ότι όπως και να γεννήσεις να βγουνε καλά τα μωράκια μας 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...