Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Νοεμβρίου 2022

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , elena93 είπε:

Και εγω παρατηρω πολλες συσπασεις απο χθες..σημερα ειχα και κραμπες χαμηλα..εγω εχω στο μυαλο μου αν δω κατι περιεργο και να εχω πονο θα παρω την μαια τηλ..γιατι λογικα δεν ειναι απαραιτητο να σπασουν τα νερα

Τι περίεργο δηλαδή να δω;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 18 λεπτά , elena93 είπε:

Εμενα μου εχει πει αν δω αιμα εστω και λιγο ..και αν οι πονοι συνεχιζουν για πολυ ή στο τελος αν σπασουν τα νερα

Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Σ ευχαριστώ πολύ πάντως 

• Μου αρέσει 1

On 21/10/2022 at 2:49 ΜΜ, Laky είπε:

Μάλλον άλλη κοπέλα έκανε ινσουλίνη και τη μέρα και το βράδυ και μπερδεύτηκα. Όπως και να έχει μιλάμε για μαρτυρίο. Κι επειδή ο γιατρός μου είχε πει πως το ζαχαρο δε κάνει μόνο μεγάλα μωρά αλλά και μικρά. Έχω στο μυαλό μου τώρα ότι ίσως δε βάζει πολύ βάρος ο μικρός λόγω του σακχάρου. Δε ξέρω. Έχω αγχωθει πραγματικά!

Εγώ κάνω ινσουλίνη κ στα γεύματα κ ευτυχώς τώρα το τοστ που πριν με πήγαινε στο 170 με πάει μόνο 120! Χαχα 

Κ όντως το μωρό μου είναι σχετικά μικρό αλλά ο γιατρός μ είπε ότι δεν έχει να κάνει με το ζάχαρο 

• Μου αρέσει 1

14 ώρες πρίν, Laky είπε:

Κορίτσια καλησπέρα. Σήμερα έχω όλη μέρα πάλι συσπάσεις. Πως καταλαβαίνω ότι πλησιάζει ο τοκετός; Είναι απαραίτητο να σπάσουν τα νερά; Πρέπει να έχω ταυτόχρονα και πόνο; Επίσης γύρω απ' τον αφαλό μου σαν να έχω μελανιασει. Είναι μάλλον απ' το πέτρωμα και φαίνονται οι φλέβες. Είμαι στην 36η εβδομάδα κι ανησυχώ.

Οι συσπασεις πρέπει να ναι τακτικές, να έχουν σταθερά διαλείμματα ανάμεσα τα οποία όσο περνάει η ώρα να μικραίνουν και να σπάσουν τα νερά

19 ώρες πρίν, nairobi είπε:

Κορίτσια εγώ την άλλη Κυριακή μπαίνω στον ένατο! όσες είστε ήδη στον ένατο, σας έχουνε πει οι γιατροί σας να κάνετε κάτι ώστε να γεννήσετε όπως περπάτημα, σεξ;; εγώ ήξερα ότι όταν μπαίνεις στον ένατο είναι εντάξει να γεννήσεις ανά πάσα στιγμή!! Αλλά διαβάζω οτιι θεωρείται πρόωρο πριν τις 37 εβδομάδες ενώ ο ένατος ξεκινάει στις 36!! 

Περαστικά και κουράγιο!!! 

Από 37 και μετά θεωρείται τελειομηνο. Στις 36 ίσως χρειαστεί να του κάνουν ένεση για τα πνευμόνια. Άλλο πότε μπαίνεις στο μήνα και άλλο πότε είναι πιο ασφαλές να γεννήσεις. Επίσης όσο περισσότερο μείνει στην κοιλιά και αναπτυχθεί, φυσικά είναι θετικό . Το καλύτερο είναι να γεννηθεί μετά τις 39 εβδομάδες 

• Μου αρέσει 1

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια σήμερα πήρα μια τρομάρα άλλο πράγμα. Ήμασταν επίσκεψη κ πήγα τουαλετα για τσισα κ την ώρα εκείνη βλέπω κ ένα ρυάκι αιματος να τρέχει πως όταν έχουμε περίοδο.. βλέπω κ το εσώρουχο είχε κ είχε περάσει το αίμα κ στο κολάν μου.. σοκ εγώ! 36 εβδομάδων σήμερα.. μιλάω με γιατρό πάω απευθείας κλινική κ ευτυχώς ήταν ήδη η γιατρός μ εκεί γτ είχε τοκετό.. κ ο υπερηχος κ ο καρδιοκοτογραφος ήταν μια χαρά όπως κ το αμνιακό υγρό κ ο τράχηλος κ ο πλακουντας. Μάλλον κανένα αγγειο θα ταν, ίσως κ από το μωρο π πιέζει αρκετά αν κ δεν έχει εμπεδωθεί ακόμα.. θα παίρνω utrogestan κ μαγνήσιο κ αυστηρά ξάπλα..  να ξημερωσουμε κ αύριο εχω ραντεβού κ με τη γιατρό στο ιατρείο να με δει εκ νέου..  αυτή τη εβδομάδα  τα είδα όλα κορίτσια..  κ εμετούς κ μετά τους εμετούς είχα κ έχω φαγουρα στο σώμα μ κ τώρα αυτό..  κάποιος με μουτζωσε πραγματικά..  κ εχουμε υποτίθεται κ τη μετακόμιση αυτή τη βδομάδα π προφανώς δε θα κάνω τπτ αλλά ένα άγχος υπάρχει..  πφφφφ.... 

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

2 ώρες πρίν, Laky είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Εγώ πέρα απ' το ότι εχθές είχα συνέχεια σύσπαση σήμερα έχω πόνο και από κάτω και στη μέση. Δε ξέρω τι γίνεται...

Να μιλήσεις αμέσως με τον γιατρό σου..

Κορίτσια μπαίνω για πρόκληση την Τρίτη το βράδυ και με έχει πιάσει ένα άγχος ένας φόβος ….Έχω ακούσει τόσα πολλά για την πρόκληση ότι μπορεί να μην πετύχει και να πας για καισαρικη .Έχει καμία κοπέλα εμπειρία από πρόκληση ;

πρίν από 19 λεπτά , KONNA28 είπε:

Κορίτσια μπαίνω για πρόκληση την Τρίτη το βράδυ και με έχει πιάσει ένα άγχος ένας φόβος ….Έχω ακούσει τόσα πολλά για την πρόκληση ότι μπορεί να μην πετύχει και να πας για καισαρικη .Έχει καμία κοπέλα εμπειρία από πρόκληση ;

Κι εμένα ο γιατρός μου έτσι θέλει να γεννήσω κι εγώ σκέφτομαι ακριβώς αυτό που λες κι εσύ. Έχω ακούσει ότι σχεδόν πάντα καταλήγει σε καισαρική. Οπότε του λέω γιατί να ταλαιπωρεί και το μωρό κι εγώ και μην πάμε απευθύνεται σε καισαρική; Όσο πιο νωρίς πάντως πας με πρόκληση τόσο πιο πιθανό να μη πετύχει. Εύχομαι κορίτσι μου να πάνε όλα καλά κι όπως και να έχει να σκέφτεσαι πως ο στόχος είναι ένα γερό παιδάκι όπως κι αν είναι να έρθει. Πόσο ακριβώς θα είσαι τη Τρίτη;

πρίν από 28 λεπτά , Matina87 είπε:

Να μιλήσεις αμέσως με τον γιατρό σου..

Θα τον πάρω αύριο το πρωί. Φαντάζομαι πως αν ήταν πόνοι που προμηνύουν τοκετό θα ήταν έντονοι, θα είχα αίμα, υγρά κάτι τελοσπαντων... Τι να πω κι εγώ. Πρίν πήγα τουαλέτα για κατούρημα και πόνεσα αρκετά. Δε μπορούσα να σηκωθώ απ' τη λεκάνη. Αν και οξύς όμως κράτησε λιγο. Σαν να με πονάει κάποιο κόκκαλο εκεί κάτω. Νομίζω πως και μια άλλη κοπέλα το έχει αναφέρει. Δε ξέρω και τι είναι φυσιολογικό. 

Διαφημίσεις

21 minutes ago, Laky said:

Κι εμένα ο γιατρός μου έτσι θέλει να γεννήσω κι εγώ σκέφτομαι ακριβώς αυτό που λες κι εσύ. Έχω ακούσει ότι σχεδόν πάντα καταλήγει σε καισαρική. Οπότε του λέω γιατί να ταλαιπωρεί και το μωρό κι εγώ και μην πάμε απευθύνεται σε καισαρική; Όσο πιο νωρίς πάντως πας με πρόκληση τόσο πιο πιθανό να μη πετύχει. Εύχομαι κορίτσι μου να πάνε όλα καλά κι όπως και να έχει να σκέφτεσαι πως ο στόχος είναι ένα γερό παιδάκι όπως κι αν είναι να έρθει. Πόσο ακριβώς θα είσαι τη Τρίτη;

Θα τον πάρω αύριο το πρωί. Φαντάζομαι πως αν ήταν πόνοι που προμηνύουν τοκετό θα ήταν έντονοι, θα είχα αίμα, υγρά κάτι τελοσπαντων... Τι να πω κι εγώ. Πρίν πήγα τουαλέτα για κατούρημα και πόνεσα αρκετά. Δε μπορούσα να σηκωθώ απ' τη λεκάνη. Αν και οξύς όμως κράτησε λιγο. Σαν να με πονάει κάποιο κόκκαλο εκεί κάτω. Νομίζω πως και μια άλλη κοπέλα το έχει αναφέρει. Δε ξέρω και τι είναι φυσιολογικό. 

Θα είμαι 39 και δυο το θέμα είναι ότι είπαμε να μην το πάμε μέχρι την ΠΗΤ γιατί το μωρό είναι 3600 και εγώ ήδη δυσκολεύομαι παρά πλ επειδή είναι μεγάλο .Επισης αν υποθέσουμε ότι στην ΠΗΤ θα είναι τέσσερα κιλά δεν ήθελε να με δυσκολέψει στη γεννα με ένα τόσο μεγάλο μωρό .Μας είπε ότι και στην ΠΗΤ να πηγαίναμε πάλι πρόκληση θα έκανα αλλά ας πούμε τώρα είναι λίγο πιο safe επειδή δεν θα είναι τέσσερα κιλά το μωρό δεν ξέρω δεν είναι και πολύ θετικός με την καισαρικη αλλά είπαμε ότι αν μέχρι την Τετάρτη το μεσημέρι δεν έχει προχωρήσει η διαστολή ή τα πράγματα δεν είναι όπως τα θέλει θα μου το πάρει με καισαρικη 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , KONNA28 είπε:

Θα είμαι 39 και δυο το θέμα είναι ότι είπαμε να μην το πάμε μέχρι την ΠΗΤ γιατί το μωρό είναι 3600 και εγώ ήδη δυσκολεύομαι παρά πλ επειδή είναι μεγάλο .Επισης αν υποθέσουμε ότι στην ΠΗΤ θα είναι τέσσερα κιλά δεν ήθελε να με δυσκολέψει στη γεννα με ένα τόσο μεγάλο μωρό .Μας είπε ότι και στην ΠΗΤ να πηγαίναμε πάλι πρόκληση θα έκανα αλλά ας πούμε τώρα είναι λίγο πιο safe επειδή δεν θα είναι τέσσερα κιλά το μωρό δεν ξέρω δεν είναι και πολύ θετικός με την καισαρικη αλλά είπαμε ότι αν μέχρι την Τετάρτη το μεσημέρι δεν έχει προχωρήσει η διαστολή ή τα πράγματα δεν είναι όπως τα θέλει θα μου το πάρει με καισαρικη 

Θα είσαι ήδη 39+2 λοιπόν. Μια χαρά μου φαίνεται εμένα. Κι εγώ θα το προσπαθουσα. Μην απογοητευεσαι. Μπορεί να γεννήσεις κι εύκολα. Με το καλό κορίτσι μου.

40 minutes ago, Laky said:

Θα είσαι ήδη 39+2 λοιπόν. Μια χαρά μου φαίνεται εμένα. Κι εγώ θα το προσπαθουσα. Μην απογοητευεσαι. Μπορεί να γεννήσεις κι εύκολα. Με το καλό κορίτσι μου.

Και σε σένα με το καλό να κρατήσουμε τα μωράκια μας αγκαλιά και να πάνε όλα καλά 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Laky είπε:

Εγώ σου το είπα απλά επειδή γνωρισα στο νοσοκομείο μια κοπέλα που ειχε πόνους στην πλάτη και στη μέση αν θυμάμαι καλά και συσπάσεις κ νοσηλευόταν για να παραταθεί η εγκυμοσύνη της..ο τοκετός γενικά μπορεί να ξεκινήσει οποιαδήποτε στιγμή..εγώ την Δευτέρα το βράδυ εξεταστηκα είχα έναν σχετικά μακρύ τράχηλο,1.7 εκατοστά και ούτε συσπάσεις κ Τρίτη μου έσπασαν τα νερά κ ειχα κ αιμορραγία..

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...