Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Εμείς κάναμε και υπέρηχο στην 2η μέρα του κύκλου και ορμονολογικές εξετάσεις και συνεχίσαμε έτσι μέχρι το τέλος με υπέρηχο και ορμονολογικές και τα φάρμακα δηλαδή. 

Μανούλες Νοεμβρίου 2022

Recommended Posts

πρίν από 13 λεπτά , elena93 είπε:

Ναι ακριβως..απο τοτε που εχω ξαπλωσει το εχω νιωσει αρκετες φορες..αλλα πονο δεν εχω

Εννοείς ότι είναι επαναλαμβανόμενη; Αν είναι θα πρέπει να ειδοποιήσεις ίσως κάποιον. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σε όλες κορίτσια!! Ελπίζω να είστε καλά! 37+6 σήμερα και πριν λίγες ώρες μου σπάσανε τα νερά και είδαμε και το τραχηλικο πώμα. Μεχρι στιγμής όλα καλά. 

Μόλις κάναμε εισαγωγή και στο μαιευτήριο και μας παρακολουθούν με καρδιοτοκογραφημα. Να σημειώσω ότι πιθανή ημερομηνία είχαμε 6/11 αλλά η μπέμπα μάλλον βιάζεται να βγει. 

Με το καλό και στις υπόλοιπες ❤️

• Μου αρέσει 11

πρίν από 24 λεπτά , Laky είπε:

Εννοείς ότι είναι επαναλαμβανόμενη; Αν είναι θα πρέπει να ειδοποιήσεις ίσως κάποιον. 

Το εχω νιωσει νομιζω 4 φορες 

πρίν από 20 λεπτά , Konie είπε:

Καλησπέρα σε όλες κορίτσια!! Ελπίζω να είστε καλά! 37+6 σήμερα και πριν λίγες ώρες μου σπάσανε τα νερά και είδαμε και το τραχηλικο πώμα. Μεχρι στιγμής όλα καλά. 

Μόλις κάναμε εισαγωγή και στο μαιευτήριο και μας παρακολουθούν με καρδιοτοκογραφημα. Να σημειώσω ότι πιθανή ημερομηνία είχαμε 6/11 αλλά η μπέμπα μάλλον βιάζεται να βγει. 

Με το καλο κοριτσι μου..

• Μου αρέσει 2

6 ώρες πρίν, Konie είπε:

Με το καλό! Όλα να πάνε καλά!!! 

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, Konie είπε:

Με το καλό!!!!!!!:)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, Laky είπε:

Όχι μου είπε ότι μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια. Απλά δεν είναι μεγάλο μωρό. Εγώ όμως ξέρω πως μέχρι τώρα έβαζε 200 γραμμάρια την εβδομάδα. Ενώ τώρα 200 έβαλε σε δύο εβδομάδες. Θα με ξαναδεί την επόμενη Πέμπτη και θα δούμε εκεί τι βάρος έβαλε.

Μπορεί να ήταν τυχαίο. Μια μέτρηση δεν μας λέει κάτι. Εγώ που είχα κολλήσει τον κυτταρομεγαλοιο, έμεινε πίσω ο μπέμπης αλλά και πάλι εντός των φυσιολογικων ορίων. Και γενικά λόγω του νοσοκομείου έχω πάνω από 2 εβδομάδες που δεν κάνω υπέρηχο, δεν μετράμε κιλά. Αν σου πω ότι νιώθω πιο καλά που δεν έχω ιδέα πόσο είναι.. 

10 ώρες πρίν, Konie είπε:

Αχ τι όμορφα νέα! Με το καλό η κορούλα σας! 

Εν τω μεταξύ παρατηρώ ότι τα κοριτσάκια της παρέας μας είναι πιο βιαστικά και βγήκαν όλα Οκτώβρη! Από μανούλες Νοεμβρίου θα γίνετε μανούλες Οκτωβρίου! Χαχα

Εγώ σήμερα 38 ακριβώς. Δε νιώθω κανένα σημάδι για τοκετό, κάποιες αραιές συσπασεις αλλά μέχρι εκεί. Έχω όμως ένα προαίσθημα ότι τριγύρω την 28η Οκτωβρίου θα μου έρθει.. Για να δούμε 

• Μου αρέσει 2

SJqRp2.pngPvhnp2.png

12 ώρες πρίν, Konie είπε:

Με το καλό κοπέλα μου! Ελπίζω ήδη να έχεις γεννήσει και να μην σε ταλαιπώρησε πολύ το μπουμπούκι!! :x

12 ώρες πρίν, Laky είπε:

Είμαι έτσι δυο μέρες τώρα από το απόγευμα και μετά μέχρι να κοιμηθώ συνέχεια συσπάσεις! Το είπα στη γιατρό και μου είπε ξεκούραση!!! 

13 ώρες πρίν, Laky είπε:

Όχι μου είπε ότι μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια. Απλά δεν είναι μεγάλο μωρό. Εγώ όμως ξέρω πως μέχρι τώρα έβαζε 200 γραμμάρια την εβδομάδα. Ενώ τώρα 200 έβαλε σε δύο εβδομάδες. Θα με ξαναδεί την επόμενη Πέμπτη και θα δούμε εκεί τι βάρος έβαλε.

Να μην αγχώνεσαι τότε αφού είσαι μέσα στα φυσιολογικά! Επίσης όλα αυτά είναι κατά προσέγγιση!! Κι εγώ έχω Τρίτη ραντεβού!! Άντε να δούμε!! 

url%5D

On 20/10/2022 at 9:25 ΠΜ, Laky είπε:

Μήπως να τη σταματήσεις απ' το σχολείο κορίτσι μου; Μη σου φέρει και άλλη ίωση ή κοβιντ. Εγώ προχθές πήγα να κάνω μια πρώτη επίσκεψη σε παιδίατρο και μου είπε αν υπάρχει παιδί στο σπίτι να σταματήσει το σχολείο δεκα ημέρες πριν.

Επίσης μου είπε οποίος έρχεται σε επαφή για τη φροντίδα του μωρού να εμβολιαστεί με το εμβόλιο της γρίπης όπως κι εγώ βέβαια. Αλλά δε μπορώ να υποχρεώσω τον οποιοδήποτε να πάει να κάνει το εμβόλιο. Νομίζω πως τελικά ούτε οι φίλες μου θα μπορούν να έρθουν για βοήθεια. 

Αστα είναι δύσκολα με παιδί στο σπίτι κ εμείς τώρα θα κόψουμε τις επαφές θα τον πηγαίνουμε βέβαια βόλτες σε ποδηλατοδρόμους κ ανοιχτά μέρη για να ξεφεύγει το πουλάκι μου λίγο είναι σίγουρα δύσκολο ειδικά για νήπιο να μείνει κλεισμένο. Αλλά εμένα κ η παιδίατρος κ ο γυναικολος μου Μ είπα να το σταματήσω μέχρι να κάνει το πρώτο εμβόλιο το μωρό μην κολλήσει πέρα από κοβιντ καμία βροχιολιτιδα γτ μετά αν κολλήσει το μωρό πάει νοσοκομείο.θελει προσοχlockquote widget

Κορίτσια Μ βλέπω σιγά σιγά όλες περνούμε σειρά .... Εγώ από εχθές το βράδυ είμαι χάλια με κόλλησε ο μικρός γαστρεντερίτιδα κ είμαι με εμετούς στομαχόπονο πολύ χαλια συν κάτι πονακια που με πιάνουν χαμηλά. Έχω Κουραστει πολύ .

• Λυπημένη/-ος 2

Κορίτσια εγώ την άλλη Κυριακή μπαίνω στον ένατο! όσες είστε ήδη στον ένατο, σας έχουνε πει οι γιατροί σας να κάνετε κάτι ώστε να γεννήσετε όπως περπάτημα, σεξ;; εγώ ήξερα ότι όταν μπαίνεις στον ένατο είναι εντάξει να γεννήσεις ανά πάσα στιγμή!! Αλλά διαβάζω οτιι θεωρείται πρόωρο πριν τις 37 εβδομάδες ενώ ο ένατος ξεκινάει στις 36!! 

4 ώρες πρίν, Nantiaki al είπε:

Αστα είναι δύσκολα με παιδί στο σπίτι κ εμείς τώρα θα κόψουμε τις επαφές θα τον πηγαίνουμε βέβαια βόλτες σε ποδηλατοδρόμους κ ανοιχτά μέρη για να ξεφεύγει το πουλάκι μου λίγο είναι σίγουρα δύσκολο ειδικά για νήπιο να μείνει κλεισμένο. Αλλά εμένα κ η παιδίατρος κ ο γυναικολος μου Μ είπα να το σταματήσω μέχρι να κάνει το πρώτο εμβόλιο το μωρό μην κολλήσει πέρα από κοβιντ καμία βροχιολιτιδα γτ μετά αν κολλήσει το μωρό πάει νοσοκομείο.θελει προσοχlockquote widget

Κορίτσια Μ βλέπω σιγά σιγά όλες περνούμε σειρά .... Εγώ από εχθές το βράδυ είμαι χάλια με κόλλησε ο μικρός γαστρεντερίτιδα κ είμαι με εμετούς στομαχόπονο πολύ χαλια συν κάτι πονακια που με πιάνουν χαμηλά. Έχω Κουραστει πολύ .

Περαστικά και κουράγιο!!! 

• Ευχαριστώ 1

url%5D

Διαφημίσεις

35 minutes ago, nairobi said:

Κορίτσια εγώ την άλλη Κυριακή μπαίνω στον ένατο! όσες είστε ήδη στον ένατο, σας έχουνε πει οι γιατροί σας να κάνετε κάτι ώστε να γεννήσετε όπως περπάτημα, σεξ;; εγώ ήξερα ότι όταν μπαίνεις στον ένατο είναι εντάξει να γεννήσεις ανά πάσα στιγμή!! Αλλά διαβάζω οτιι θεωρείται πρόωρο πριν τις 37 εβδομάδες ενώ ο ένατος ξεκινάει στις 36!! 

Περαστικά και κουράγιο!!! 

Εμένα με έβαλε να περπατάω ,να κάνω με μπάλα πιλάτες ,να ανεβαίνω σκαλιά ,να κάνω δουλειές γιατί πριν ήμουν στο κρεβάτι .Μας είπε και για σεξ για να μαλακώσει ο τράχηλος αλλά δεν ήθελα γιατί είμαι σαν μπαλόνι και πραγματικά δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα .Δεν γεννάς στις 37 αλλά προετοιμάζεις το σώμα για την γεννα 

πρίν από 26 λεπτά , KONNA28 είπε:

Εμένα με έβαλε να περπατάω ,να κάνω με μπάλα πιλάτες ,να ανεβαίνω σκαλιά ,να κάνω δουλειές γιατί πριν ήμουν στο κρεβάτι .Μας είπε και για σεξ για να μαλακώσει ο τράχηλος αλλά δεν ήθελα γιατί είμαι σαν μπαλόνι και πραγματικά δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα .Δεν γεννάς στις 37 αλλά προετοιμάζεις το σώμα για την γεννα 

Ναι αλλά με όλα αυτά μπορεί να σπάσουν τα νερά! Εμείς στο πρώτο παιδάκι μόλις κάναμε σεξ 37+6 έσπασαν τα νερά μετά από λίγες ώρες, αλλά το μωρό ακόμα δεν ήταν έτοιμο ήταν ψηλά δηλαδή!! 

url%5D

1 hour ago, nairobi said:

Ναι αλλά με όλα αυτά μπορεί να σπάσουν τα νερά! Εμείς στο πρώτο παιδάκι μόλις κάναμε σεξ 37+6 έσπασαν τα νερά μετά από λίγες ώρες, αλλά το μωρό ακόμα δεν ήταν έτοιμο ήταν ψηλά δηλαδή!! 

Καλά δεν χρειάζεται να κανείς όλα αυτά που έκανα εγώ αλλά με λίγο περπάτημα δεν νομίζω να γίνει κάτι και η μπάλα βοηθάει στο να πάρει θέση το μωρό το ίδιο και το περπάτημα και να κατέβει πιο χαμηλά 

• Ευχαριστώ 1

Κορίτσια καλησπέρα. Σήμερα έχω όλη μέρα πάλι συσπάσεις. Πως καταλαβαίνω ότι πλησιάζει ο τοκετός; Είναι απαραίτητο να σπάσουν τα νερά; Πρέπει να έχω ταυτόχρονα και πόνο; Επίσης γύρω απ' τον αφαλό μου σαν να έχω μελανιασει. Είναι μάλλον απ' το πέτρωμα και φαίνονται οι φλέβες. Είμαι στην 36η εβδομάδα κι ανησυχώ.

πρίν από 13 λεπτά , Laky είπε:

Κορίτσια καλησπέρα. Σήμερα έχω όλη μέρα πάλι συσπάσεις. Πως καταλαβαίνω ότι πλησιάζει ο τοκετός; Είναι απαραίτητο να σπάσουν τα νερά; Πρέπει να έχω ταυτόχρονα και πόνο; Είμαι στην 36η εβδομάδα κι ανησυχώ.

Και εγω παρατηρω πολλες συσπασεις απο χθες..σημερα ειχα και κραμπες χαμηλα..εγω εχω στο μυαλο μου αν δω κατι περιεργο και να εχω πονο θα παρω την μαια τηλ..γιατι λογικα δεν ειναι απαραιτητο να σπασουν τα νερα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...