Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

.... άλλοι γιατροί ήθελα να γράψω... 

Μανούλες Νοεμβρίου 2022

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, MeliD είπε:

Αυτή είναι κ η δικιά μου απορία... τί θα κάνω με το παιδί? Δε μπορώ να κρατήσω το μεγάλο μακριά από το μικρό,  αν είναι δυνατόν,  είναι το αδέρφακι του κ το περιμένει πως κ πω αλλά πώς θα γίνει? Πάει σχολείο κ φοβάμαι... Έχει νόημα να φοράει μάσκα οταν το πλησιάζει Όταν μεταξύ μας θα ερχόμαστε σε επαφή οι υπόλοιποι (Και ο μπαμπάς) χωρίς μασκα? Δε ξέρω...

Αυτό σχετικά με το αδερφάκι κ τη μάσκα μας το ανέφερε κ η δική μας παιδίατρος.. πως μπορώ να της πω εσύ θα φοράς μάσκα για να πλησιάσεις το μωρό? 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 26 λεπτά , Eleniarch είπε:

Αυτό σχετικά με το αδερφάκι κ τη μάσκα μας το ανέφερε κ η δική μας παιδίατρος.. πως μπορώ να της πω εσύ θα φοράς μάσκα για να πλησιάσεις το μωρό? 

Άντε ντε! Είναι μεγάλο για να πληγωθεί κ μικρό για να το κατανοήσει κ να το δικαιολογήσει! Δε ξέρω αν θα το κάνωαλλα ούτε και τι θα κάνω τελικά,  ειλικρινά ...

πρίν από 12 λεπτά , MeliD είπε:

πρίν από 14 λεπτά , MeliD είπε:

Άντε ντε! Είναι μεγάλο για να πληγωθεί κ μικρό για να το κατανοήσει κ να το δικαιολογήσει! Δε ξέρω αν θα το κάνωαλλα ούτε και τι θα κάνω τελικά,  ειλικρινά ...

Δεν ξέρω ούτε κ εγώ πως θα το χειριστούμε σαν οικογένεια.. το πιο σωστό για μένα κ την οικογένεια μου είναι απλά να μην ερχόμαστε σε επαφή με κόσμο πέραν του στενου οικογενειακού περιβάλλοντος μας.. κ αυτό με πολλή προσοχή. Προφανώς χωρίς επισκέψεις.. αλλά κ πάλι, πόσο μπορεί κάποιος να περιορίσει ένα παιδί 5 χρονών που έχει συνηθίσει σε μια άλλη καθημερινότητα? Όσο κ να το εξηγούμε με λόγια, στην πράξη θα είναι διαφορετικό 

Κορίτσια δεν υπάρχει το σημερινό! Όλο το απόγευμα μέχρι και τώρα πετρώνει η κοιλιά μου και με πονάει η μέση μου!! Δεν θυμάμαι ποια κοπέλα το είχε αναφέρει αλλά κι εμένα μένει για ώρα πετρωμένη η κοιλιά!! Πήρα κ δυο φορές μαγνήσιο σήμερα αλλά δεν έκανε τίποτα!! 33+4

16 ώρες πρίν, Marianthi27 είπε:

Ναι έτσι λένε. Αλλά βέβαια μπορεί ο τοκετός να ρθει μετά από μέρες χαχα

Ψυχραιμία και θετικές σκέψεις. Πολλά μωράκια δεν έχουν καλές ενδείξεις και τελικά φτάνουν μέχρι τέλος! Όλα καλά να σου πάνε! 

Εγώ έχω την κόρη μου άρρωστη εδώ και 3 μέρες και είμαστε αυτοκόλλητες. Ευτυχώς δεν με έχει κολλήσει. Αλλά από χθες το βράδυ άρχισε η γκρίνια λόγω κλεισούρας. Αντε να γίνει καλά να πάει σχολείο, να ηρεμήσουμε και οι δύο χαχα

Περαστικά στο κορίτσι σου!!! Να είναι το τελευταίο για να είσαι κι εσύ ασφαλής φυσικά!!

• Μου αρέσει 1

url%5D

2 ώρες πρίν, nairobi είπε:

Κορίτσια δεν υπάρχει το σημερινό! Όλο το απόγευμα μέχρι και τώρα πετρώνει η κοιλιά μου και με πονάει η μέση μου!! Δεν θυμάμαι ποια κοπέλα το είχε αναφέρει αλλά κι εμένα μένει για ώρα πετρωμένη η κοιλιά!! Πήρα κ δυο φορές μαγνήσιο σήμερα αλλά δεν έκανε τίποτα!! 33+4

Περαστικά στο κορίτσι σου!!! Να είναι το τελευταίο για να είσαι κι εσύ ασφαλής φυσικά!!

Εγώ ήμουν. Το είχα πει στο γιατρό μου όμως και δεν ανησύχησε. Εύχομαι να είσαι καλά!

Διαφημίσεις

17 ώρες πρίν, MeliD είπε:

Αχ, ωραία τα λέτε εσείς αλλά αν έχεις ένα παιδί Στ Δημοτικού είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο να το σταματήσεις από το σχολείο δυστυχώς... 3 μέρες λείπει λόγω ασθένειας ήδη κ δε φαντάζεστε πόσο δύσκολο είναι μετά στο σπίτι να κάνει όλα τα μαθήματα! 

Τεσπα... κορίτσια δεν αντέχω άλλο με το ζάχαρο! Έχω ανάγκη να μου πείτε ότι όλα αυτά θα περάσουν μετά τη γέννα ειλικρινά...

Κουράγιο εγώ με διατροφή είμαι ακόμα και νομίζω με πιάνει κατάθλιψη! Τρώω ελάχιστα πράγματα τα ίδια και τα ιδια και βαρέθηκα! Εν τω μεταξύ τις τελευταίες μέρες πεινάω ανά μια ώρα και δεν μπορώ να μην φάω κάτι λίγα αμύγδαλα λίγο τυρί κάτι! Κάτι που δεν με ανεβάζει αλλά να βάλω κάτι στο στόμα μου! Με λυπούνται και ο άντρας και η μαμά μου! Πραγματικά δεν θέλω να το ξαναζήσω! Όλα να πάνε καλά και θα είναι η τελευταία εγκυμοσύνη! Άντεξα δυο σε 2 χρόνια τα έχω δει όλα!! Όμως να ξέρεις θα φύγει το πιο πιθανό! Από την στιγμή που θα βγει και ο πλακούντας που παράγει τις ορμόνες που πάνε κόντρα στην ινσουλίνη του οργανισμού θα είμαστε κομπλέ! Φυσιολογικό βάρος θέλει να κερδίσουμε ξανά απλώς και έστω κάποιου τύπου άσκηση πχ περπάτημα!! Όλα θα πάνε καλά! Το λέω για όλες μας! 

17 ώρες πρίν, Laky είπε:

Το ίδιο κι εγώ με το ζαχαρο. Δεν είσαι η μόνη. Μέρα πάρα μέρα το πολύ κάποια μέτρηση μου θα είναι στα ύψη! Καμία φορά και μια μέτρηση την ημέρα. Και κάνω και ινσουλίνη κάθε βράδυ. Ελπίζω να φύγει μετά!

Επίσης μόλις έκανα και το εμβόλιο της γρίπης. Ελπίζω να μην έχω συμπτώματα. 

Κι εγώ είδα αυξητική τάση στις τιμές! Και στα μεταγευματικά που ήταν ως 110 πλέον τα περισσότερα ειναι 120-130!! Πιστεύω πως το έχω ξεπεράσει κάποιες φορές αλλά δεν μετρήθηκα απλώς το κατάλαβα από τους παλμούς μου!! 

4 ώρες πρίν, Laky είπε:

Εγώ ήμουν. Το είχα πει στο γιατρό μου όμως και δεν ανησύχησε. Εύχομαι να είσαι καλά!

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου! Είμαι καλά! Εν τω μεταξύ είχε μειωθεί κάπως η κίνηση της αυτές τις ώρες! Τώρα πάλι την νιώθω έντονα!! Η αλήθεια είναι πως πλέον το πιο απλό να κάνω όπως πχ το πρωινό ή λίγα πιάτα ανεβάζω παλμούς κ μου κόβονται τα χέρια! Οπότε μάλλον από κούραση το έπαθα! Άντε να ελευθερωθούμε με το καλό όλες μας και στην ώρα μας!!  

• Μου αρέσει 1

url%5D

3 ώρες πρίν, nairobi είπε:

Κουράγιο εγώ με διατροφή είμαι ακόμα και νομίζω με πιάνει κατάθλιψη! Τρώω ελάχιστα πράγματα τα ίδια και τα ιδια και βαρέθηκα! Εν τω μεταξύ τις τελευταίες μέρες πεινάω ανά μια ώρα και δεν μπορώ να μην φάω κάτι λίγα αμύγδαλα λίγο τυρί κάτι! Κάτι που δεν με ανεβάζει αλλά να βάλω κάτι στο στόμα μου! Με λυπούνται και ο άντρας και η μαμά μου! Πραγματικά δεν θέλω να το ξαναζήσω! Όλα να πάνε καλά και θα είναι η τελευταία εγκυμοσύνη! Άντεξα δυο σε 2 χρόνια τα έχω δει όλα!! Όμως να ξέρεις θα φύγει το πιο πιθανό! Από την στιγμή που θα βγει και ο πλακούντας που παράγει τις ορμόνες που πάνε κόντρα στην ινσουλίνη του οργανισμού θα είμαστε κομπλέ! Φυσιολογικό βάρος θέλει να κερδίσουμε ξανά απλώς και έστω κάποιου τύπου άσκηση πχ περπάτημα!! Όλα θα πάνε καλά! Το λέω για όλες μας! 

Κι εγώ είδα αυξητική τάση στις τιμές! Και στα μεταγευματικά που ήταν ως 110 πλέον τα περισσότερα ειναι 120-130!! Πιστεύω πως το έχω ξεπεράσει κάποιες φορές αλλά δεν μετρήθηκα απλώς το κατάλαβα από τους παλμούς μου!! 

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου! Είμαι καλά! Εν τω μεταξύ είχε μειωθεί κάπως η κίνηση της αυτές τις ώρες! Τώρα πάλι την νιώθω έντονα!! Η αλήθεια είναι πως πλέον το πιο απλό να κάνω όπως πχ το πρωινό ή λίγα πιάτα ανεβάζω παλμούς κ μου κόβονται τα χέρια! Οπότε μάλλον από κούραση το έπαθα! Άντε να ελευθερωθούμε με το καλό όλες μας και στην ώρα μας!!  

Εγώ θέλω να σου δώσω συγχαρητήρια για τις δύο εγκυμοσύνες βασικά!!!! Χαχαχαχα ούτε η α πλάκα δε μπορώ να φανταστώ να το ξαναπερνουσα!!!! Γερό να είναι Παναγία μου αλλά ούτε για να γελάσω δε θα το ξανασκεφτομουν!!!!

Επίσης μόλις έφαγα τόστ. Κι έχω 158 ζάχαρο!

• Μου αρέσει 2

4 ώρες πρίν, nairobi είπε:

Εσύ τι δόσεις ινσουλίνης κάνεις;

3 ώρες πρίν, Laky είπε:

Εσύ τι δόσεις ινσουλίνης κάνεις;

Δεν κάνω ινσουλίνη!! Είχα θέμα μόνο με το νηστείας το έφτιαξα με διατροφή και άσκηση και τώρα απλώς από 84-86 το έχω στο 90 -93 απλώς αυξήθηκαν τα μεταγευματικά σε σχέση με πιο παλιά!! Νόμιζα με ινσουλίνη μπορείς να τρως κάτι παραπάνω αλλά από ότι μου λες ένα τοστ 158 ! Τι να πω πια... 

url%5D

Μάλλον άλλη κοπέλα έκανε ινσουλίνη και τη μέρα και το βράδυ και μπερδεύτηκα. Όπως και να έχει μιλάμε για μαρτυρίο. Κι επειδή ο γιατρός μου είχε πει πως το ζαχαρο δε κάνει μόνο μεγάλα μωρά αλλά και μικρά. Έχω στο μυαλό μου τώρα ότι ίσως δε βάζει πολύ βάρος ο μικρός λόγω του σακχάρου. Δε ξέρω. Έχω αγχωθει πραγματικά!

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, Laky είπε:

Μάλλον άλλη κοπέλα έκανε ινσουλίνη και τη μέρα και το βράδυ και μπερδεύτηκα. Όπως και να έχει μιλάμε για μαρτυρίο. Κι επειδή ο γιατρός μου είχε πει πως το ζαχαρο δε κάνει μόνο μεγάλα μωρά αλλά και μικρά. Έχω στο μυαλό μου τώρα ότι ίσως δε βάζει πολύ βάρος ο μικρός λόγω του σακχάρου. Δε ξέρω. Έχω αγχωθει πραγματικά!

Δεν το ήξερα αυτό για τα μικρόσωμα μωρά! Μόνο για μακροσωμία μου έχουν πει! Είναι πίσω στις μετρήσεις το μωράκι σου; τι σου έχει πει ο γιατρός; 

url%5D

πρίν από 22 λεπτά , nairobi είπε:

Δεν το ήξερα αυτό για τα μικρόσωμα μωρά! Μόνο για μακροσωμία μου έχουν πει! Είναι πίσω στις μετρήσεις το μωράκι σου; τι σου έχει πει ο γιατρός; 

Όχι μου είπε ότι μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια. Απλά δεν είναι μεγάλο μωρό. Εγώ όμως ξέρω πως μέχρι τώρα έβαζε 200 γραμμάρια την εβδομάδα. Ενώ τώρα 200 έβαλε σε δύο εβδομάδες. Θα με ξαναδεί την επόμενη Πέμπτη και θα δούμε εκεί τι βάρος έβαλε.

πρίν από 11 λεπτά , elena93 είπε:

Κοριτσια νομιζω πως ενιωσα συσπαση..πετρωσε για τα καλα η κοιλια μου και δεν μπορουσα να παρω κανονικα ανασα..αυτες ειναι οι συσπασεις;

Ναι αυτές είναι. Έχεις δυσφορία και η κοιλιά είναι πέτρα.

πρίν από 22 λεπτά , Laky είπε:

Ναι αυτές είναι. Έχεις δυσφορία και η κοιλιά είναι πέτρα.

Ναι ακριβως..απο τοτε που εχω ξαπλωσει το εχω νιωσει αρκετες φορες..αλλα πονο δεν εχω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...