Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Τις καταβολές νομίζω έτσι λέγονται 

Με λίγα λόγια τη δημιουργία των ωαρίων 

Μανούλες Νοεμβρίου 2022

Recommended Posts

16 ώρες πρίν, elena93 είπε:

Κοριτσια πως ειστε; Παρατηρω την κοιλια μου εχει κατεβει πολυ κατω..ειναι σημαδι αυτο για τοκετο;

Ναι έτσι λένε. Αλλά βέβαια μπορεί ο τοκετός να ρθει μετά από μέρες χαχα

9 ώρες πρίν, Kristy09 είπε:

Να σου ζήσει ο μπεμπουλης!Να είναι καλότυχος και υγιής ,με το καλό να επιστρέψετε σπιτάκι σας!

Κορίτσια σήμερα είχα γιατρό 34 και 2 είμαι. μέσα σε δύο εβδομάδες πήρε μόνο 100 γραμμάρια, 1800 ειναι.Ο πλακούντας έχει αρχίσει να ωριμάζει μου είπε.. έκανα και καρδιοτοκογραφο,έδειξε ότι το μωρό ανεβάζει παλμούς όταν κάθομαι από τη δεξιά πλευρά, ευτυχώς όμως δεν είχα συσπάσεις...Η γιατρος μου είπε θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε τις 36 εβδομάδες αρχικά και βλέπουμε..Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη και να σκέφτομαι θετικα αλλά φοβάμαι πολύ..

Ψυχραιμία και θετικές σκέψεις. Πολλά μωράκια δεν έχουν καλές ενδείξεις και τελικά φτάνουν μέχρι τέλος! Όλα καλά να σου πάνε! 

πρίν από 57 λεπτά , nairobi είπε:

Ξυπνάω 5 μιση με καούρα και παλινδρόμηση παρά τα τρια μαξιλάρια και φουλ τουαλέτα!! Γυρίζω στο κρεβάτι να κοιμηθώ αλλά με τίποτα!! 1 ώρα μετά ακόμα εδώ! 7 και φεύγει ο άντρας μου στη δουλειά οπότε σηκώνομαι να κλειδαμπαρώσω!! Άρα σημαίνει πως αφού έφτασα ως εδώ θα περιμένω να φύγει και μετά να αφεθώ ξανά στον γλυκό ύπνο!! Βέβαια εκείνη την ώρα ξυπνάει και η από πάνω και ξεκινάει να σέρνει όλο το νοικοκυριό της να τινάζει να να να... Ευτυχώς έχω λευκό θόρυβο και κάπως εκεί που ξιπάζεσαι από τα μπαμ μπουμ λες οκ είμαι ζεν θα κοιμηθώ πάραυτα!! Δόξα το Θεό ο μικρός μου που κοιμάται δίπλα μου αποδείχτηκε υπνοτσούβαλο και το πάει ως τις 9 -9 και οπότε κάτι θα προλάβω να κοιμηθώ! Αυτά έτσι "ένα σκέφτομαι και γράφω"!! Καλημέρααααα!!! 

Εγώ έχω την κόρη μου άρρωστη εδώ και 3 μέρες και είμαστε αυτοκόλλητες. Ευτυχώς δεν με έχει κολλήσει. Αλλά από χθες το βράδυ άρχισε η γκρίνια λόγω κλεισούρας. Αντε να γίνει καλά να πάει σχολείο, να ηρεμήσουμε και οι δύο χαχα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 40 λεπτά , Marianthi27 είπε:

Ψυχραιμία και θετικές σκέψεις. Πολλά μωράκια δεν έχουν καλές ενδείξεις και τελικά φτάνουν μέχρι τέλος! Όλα καλά να σου πάνε! 

Εγώ έχω την κόρη μου άρρωστη εδώ και 3 μέρες και είμαστε αυτοκόλλητες. Ευτυχώς δεν με έχει κολλήσει. Αλλά από χθες το βράδυ άρχισε η γκρίνια λόγω κλεισούρας. Αντε να γίνει καλά να πάει σχολείο, να ηρεμήσουμε και οι δύο χαχα

Περαστικα στην μικρούλα εγώ που αύριο θα τον σταματήσω για να μην μου φέρει τπτ κοβιντ γιατί γεννάω σε δύο βδομάδες εκεί να δω τι θα τον κάνω. 

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, Marianthi27 είπε:

Μήπως να τη σταματήσεις απ' το σχολείο κορίτσι μου; Μη σου φέρει και άλλη ίωση ή κοβιντ. Εγώ προχθές πήγα να κάνω μια πρώτη επίσκεψη σε παιδίατρο και μου είπε αν υπάρχει παιδί στο σπίτι να σταματήσει το σχολείο δεκα ημέρες πριν.

Επίσης μου είπε οποίος έρχεται σε επαφή για τη φροντίδα του μωρού να εμβολιαστεί με το εμβόλιο της γρίπης όπως κι εγώ βέβαια. Αλλά δε μπορώ να υποχρεώσω τον οποιοδήποτε να πάει να κάνει το εμβόλιο. Νομίζω πως τελικά ούτε οι φίλες μου θα μπορούν να έρθουν για βοήθεια. 

1 hour ago, Laky είπε:

Μήπως να τη σταματήσεις απ' το σχολείο κορίτσι μου; Μη σου φέρει και άλλη ίωση ή κοβιντ. Εγώ προχθές πήγα να κάνω μια πρώτη επίσκεψη σε παιδίατρο και μου είπε αν υπάρχει παιδί στο σπίτι να σταματήσει το σχολείο δεκα ημέρες πριν.

Επίσης μου είπε οποίος έρχεται σε επαφή για τη φροντίδα του μωρού να εμβολιαστεί με το εμβόλιο της γρίπης όπως κι εγώ βέβαια. Αλλά δε μπορώ να υποχρεώσω τον οποιοδήποτε να πάει να κάνει το εμβόλιο. Νομίζω πως τελικά ούτε οι φίλες μου θα μπορούν να έρθουν για βοήθεια. 

Αστα είναι δύσκολα με παιδί στο σπίτι κ εμείς τώρα θα κόψουμε τις επαφές θα τον πηγαίνουμε βέβαια βόλτες σε ποδηλατοδρόμους κ ανοιχτά μέρη για να ξεφεύγει το πουλάκι μου λίγο είναι σίγουρα δύσκολο ειδικά για νήπιο να μείνει κλεισμένο. Αλλά εμένα κ η παιδίατρος κ ο γυναικολος μου Μ είπα να το σταματήσω μέχρι να κάνει το πρώτο εμβόλιο το μωρό μην κολλήσει πέρα από κοβιντ καμία βροχιολιτιδα γτ μετά αν κολλήσει το μωρό πάει νοσοκομείο.θελει προσοχη

• Μου αρέσει 1

Εμάς το μόνο που μας είπε η παιδίατρος είναι να σταματήσει τουλάχιστον 4 με 5 ημέρες πριν τον τοκετό το σχολείο ( πηγαίνει μεγάλα νήπια η μεγάλη μας) , να παραμείνει τουλάχιστον 1 μήνα σπίτι με προσοχή φυσικά κ να κάνει το εμβόλιο για τη γρίπη κ εκείνη κ ο σύζυγος μου. Ιδανικά θα ήταν είπε η παιδίατρος να μην πηγαίνει για ένα 2μηνο τουλάχιστον αλλά είναι δύσκολο αυτό.. μεσολαβούν βέβαια κ οι διακοπές των Χριστουγέννων..  Όσο για μένα θα ρωτήσω σήμερα τον γυναικολόγο μου που έχω ραντεβού για το πότε κ αν συστήνει να το κάνω.. το μόνο θετικό στην υπόθεση είναι ότι ο σύζυγος μου θα πάρει την άδεια πατρότητας που είναι 14 ημέρες κ θα είναι κ αυτός στο σπίτι κ κάπως θα μοιράζονται όλα.. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 38 λεπτά , Eleniarch είπε:

Εμάς το μόνο που μας είπε η παιδίατρος είναι να σταματήσει τουλάχιστον 4 με 5 ημέρες πριν τον τοκετό το σχολείο ( πηγαίνει μεγάλα νήπια η μεγάλη μας) , να παραμείνει τουλάχιστον 1 μήνα σπίτι με προσοχή φυσικά κ να κάνει το εμβόλιο για τη γρίπη κ εκείνη κ ο σύζυγος μου. Ιδανικά θα ήταν είπε η παιδίατρος να μην πηγαίνει για ένα 2μηνο τουλάχιστον αλλά είναι δύσκολο αυτό.. μεσολαβούν βέβαια κ οι διακοπές των Χριστουγέννων..  Όσο για μένα θα ρωτήσω σήμερα τον γυναικολόγο μου που έχω ραντεβού για το πότε κ αν συστήνει να το κάνω.. το μόνο θετικό στην υπόθεση είναι ότι ο σύζυγος μου θα πάρει την άδεια πατρότητας που είναι 14 ημέρες κ θα είναι κ αυτός στο σπίτι κ κάπως θα μοιράζονται όλα.. 

Και εμείς λέγαμε να τον σταματήσουμε μια βδομάδα πριν αλλά μια στις εκατό να κολλήσω κοβιντ θα πρέπει μετά να πάω σε δημόσιο.

Εγώ σε δημόσιο θα γεννήσω.. φυσικά κ θα κρίνουμε όμως ανάλογα με την κατάσταση εκείνη την περίοδο με τα κρούσματα κ στο σχολείο της κ γενικά . Εάν είναι απαραίτητο θα την σταματήσουμε κ νωρίτερα φυσικά.. είναι περίεργη κ δύσκολη η κατάσταση γενικά..

Αχ, ωραία τα λέτε εσείς αλλά αν έχεις ένα παιδί Στ Δημοτικού είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο να το σταματήσεις από το σχολείο δυστυχώς... 3 μέρες λείπει λόγω ασθένειας ήδη κ δε φαντάζεστε πόσο δύσκολο είναι μετά στο σπίτι να κάνει όλα τα μαθήματα! 

Τεσπα... κορίτσια δεν αντέχω άλλο με το ζάχαρο! Έχω ανάγκη να μου πείτε ότι όλα αυτά θα περάσουν μετά τη γέννα ειλικρινά...

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 11 λεπτά , MeliD είπε:

Αχ, ωραία τα λέτε εσείς αλλά αν έχεις ένα παιδί Στ Δημοτικού είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο να το σταματήσεις από το σχολείο δυστυχώς... 3 μέρες λείπει λόγω ασθένειας ήδη κ δε φαντάζεστε πόσο δύσκολο είναι μετά στο σπίτι να κάνει όλα τα μαθήματα! 

Τεσπα... κορίτσια δεν αντέχω άλλο με το ζάχαρο! Έχω ανάγκη να μου πείτε ότι όλα αυτά θα περάσουν μετά τη γέννα ειλικρινά...

Ναι δεν ξέρω πως θα ήταν εάν φοιτούσε στο δημοτικό, ήδη μου φαίνεται δύσκολο να την κρατήσουμε σπίτι τόσο μεγάλο διάστημα.. τώρα όσο για το άλλο που αναφέρεις.. τι να σου πω.. ότι θα περάσει,θα περάσει.. κάθε μία εγκυμοσύνη είναι διαφορετική ,κάτι μας δίνει, κάτι μας παίρνει.. εύχομαι να είναι ολα περαστικά κ όταν γεννησουμε όλες με το καλό να είναι ολα απλά μια ανάμνηση.. ( από άποψη υγείας εννοώ, να μην μας αφήσει κάποιο άλλο θέμα). Λίγη υπομονή μόνο.. μετράμε όλες αντίστροφα!! 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, MeliD είπε:

Το ίδιο κι εγώ με το ζαχαρο. Δεν είσαι η μόνη. Μέρα πάρα μέρα το πολύ κάποια μέτρηση μου θα είναι στα ύψη! Καμία φορά και μια μέτρηση την ημέρα. Και κάνω και ινσουλίνη κάθε βράδυ. Ελπίζω να φύγει μετά!

Επίσης μόλις έκανα και το εμβόλιο της γρίπης. Ελπίζω να μην έχω συμπτώματα. 

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Laky είπε:

Το ίδιο κι εγώ με το ζαχαρο. Δεν είσαι η μόνη. Μέρα πάρα μέρα το πολύ κάποια μέτρηση μου θα είναι στα ύψη! Καμία φορά και μια μέτρηση την ημέρα. Και κάνω και ινσουλίνη κάθε βράδυ. Ελπίζω να φύγει μετά!

Επίσης μόλις έκανα και το εμβόλιο της γρίπης. Ελπίζω να μην έχω συμπτώματα. 

Κι εγώ έτσι ήμουν μέχρι που οι μετρήσεις στα ύψη όλο κ αυξάνονταν ενώ ουσιαστικά δεν έτρωγα κ τώρα κατέληξα να κάνω κ πριν τα γεύματα ινσουλινη! Τουλάχιστον όμως έτσι μπορώ κ τρώω λίγο, προσεκτικά αλλά  σαν άνθρωπος ! Απλά σπάσανε τα νεύρα μου με τα μη αυτό μη εκείνο κ τα τσιμπήματα κ μου φαίνεται απίστευτο το να δω φυσιολογική τιμη χωρίς ινσουλινη μετά κ να μπορώ να φάω ότι θέλω... δεν αντέχω άλλο... πόνος στα χέρια,  μούδιασμα από το Καρπιαίου σωλήνα, ζάχαρο, χαμηλός αιματοκρίτης, το μωρό μικρό κι ανάποδα ακόμη να με αγχώνει ... Εντάξει, κουράστηκα!

• Λυπημένη/-ος 1

8 ώρες πρίν, Nantiaki al είπε:

Περαστικα στην μικρούλα εγώ που αύριο θα τον σταματήσω για να μην μου φέρει τπτ κοβιντ γιατί γεννάω σε δύο βδομάδες εκεί να δω τι θα τον κάνω. 

Ωχ... Καλή δύναμη και υπομονή! 

6 ώρες πρίν, Laky είπε:

Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πότε θα γεννήσω αφενός και αφετέρου αυτή πάει δημοτικό. Η δασκάλα τρέχει σαν τρελή με την ύλη. Θα μείνει πολύ πίσω. Ήδη αυτή την εβδομάδα την έχασε... Θα δούμε. Αλλά γενικά έχουμε σκοπό μόλις μπω στο νοσοκομείο και αυτή και ο άντρας μου θα μείνουν σπίτι για καμιά εβδομάδα. Αλλά και αυτή παιδάκι είναι και δεν μπορώ να την περιορίσω σε πολλά. Θα σαλέψει... 

Για της γρίπης και εγώ το έχω πει σε όλους αλλά η απάντησή τους ήταν πως δεν θα επισκέπτονται το μωρό.. 

• Μου αρέσει 1

SJqRp2.pngPvhnp2.png

9 ώρες πρίν, Marianthi27 είπε:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση....Ελπίζω να μη χρειαστεί Μεν..

1 ώρα πρίν, MeliD είπε:

Κι εγώ έτσι ήμουν μέχρι που οι μετρήσεις στα ύψη όλο κ αυξάνονταν ενώ ουσιαστικά δεν έτρωγα κ τώρα κατέληξα να κάνω κ πριν τα γεύματα ινσουλινη! Τουλάχιστον όμως έτσι μπορώ κ τρώω λίγο, προσεκτικά αλλά  σαν άνθρωπος ! Απλά σπάσανε τα νεύρα μου με τα μη αυτό μη εκείνο κ τα τσιμπήματα κ μου φαίνεται απίστευτο το να δω φυσιολογική τιμη χωρίς ινσουλινη μετά κ να μπορώ να φάω ότι θέλω... δεν αντέχω άλλο... πόνος στα χέρια,  μούδιασμα από το Καρπιαίου σωλήνα, ζάχαρο, χαμηλός αιματοκρίτης, το μωρό μικρό κι ανάποδα ακόμη να με αγχώνει ... Εντάξει, κουράστηκα!

Εντάξει στα ίδια είμαστε ακριβώς. Μόνο που εγώ κάνω και αντιπηκτικες. Θα περάσει κορίτσι μου. Λίγο έμεινε! Ελπίζω μετά τα αγγελούδια μας να μη μας τυρρανησουν τόσο. Μας το χρωστάνε μετά από τέτοια εγκυμοσύνη.

1 ώρα πρίν, Marianthi27 είπε:

Ωχ... Καλή δύναμη και υπομονή! 

Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πότε θα γεννήσω αφενός και αφετέρου αυτή πάει δημοτικό. Η δασκάλα τρέχει σαν τρελή με την ύλη. Θα μείνει πολύ πίσω. Ήδη αυτή την εβδομάδα την έχασε... Θα δούμε. Αλλά γενικά έχουμε σκοπό μόλις μπω στο νοσοκομείο και αυτή και ο άντρας μου θα μείνουν σπίτι για καμιά εβδομάδα. Αλλά και αυτή παιδάκι είναι και δεν μπορώ να την περιορίσω σε πολλά. Θα σαλέψει... 

Για της γρίπης και εγώ το έχω πει σε όλους αλλά η απάντησή τους ήταν πως δεν θα επισκέπτονται το μωρό.. 

Δίκιο έχεις. Με το ζόρι αντέχουμε εμείς μέσα. Όχι ένα παιδάκι. Όσο μπορέσεις τελοσπαντων να τη κρατήσεις κέρδος είναι. 

Όσο για το εμβόλιο θα φροντίσω κι εγώ να μην έρχονται δίπλα στο μωρό σίγουρα. Τώρα από εκεί και πέρα ο Θεός βοηθός. Επίσης έχω δύο ανηψιες 9 και 15 ετών. Κι άντε αυτή που είναι 15 καταλαβαίνει. Το εννιάχρονο όμως πως θα γίνει να το κρατήσω μακριά; Και επίσης πότε ρε κορίτσια θα μπορεί να έρθει να δει το μωρό; 

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, Laky είπε:

Εντάξει στα ίδια είμαστε ακριβώς. Μόνο που εγώ κάνω και αντιπηκτικες. Θα περάσει κορίτσι μου. Λίγο έμεινε! Ελπίζω μετά τα αγγελούδια μας να μη μας τυρρανησουν τόσο. Μας το χρωστάνε μετά από τέτοια εγκυμοσύνη.

Δίκιο έχεις. Με το ζόρι αντέχουμε εμείς μέσα. Όχι ένα παιδάκι. Όσο μπορέσεις τελοσπαντων να τη κρατήσεις κέρδος είναι. 

Όσο για το εμβόλιο θα φροντίσω κι εγώ να μην έρχονται δίπλα στο μωρό σίγουρα. Τώρα από εκεί και πέρα ο Θεός βοηθός. Επίσης έχω δύο ανηψιες 9 και 15 ετών. Κι άντε αυτή που είναι 15 καταλαβαίνει. Το εννιάχρονο όμως πως θα γίνει να το κρατήσω μακριά; Και επίσης πότε ρε κορίτσια θα μπορεί να έρθει να δει το μωρό; 

Αυτή είναι κ η δικιά μου απορία... τί θα κάνω με το παιδί? Δε μπορώ να κρατήσω το μεγάλο μακριά από το μικρό,  αν είναι δυνατόν,  είναι το αδέρφακι του κ το περιμένει πως κ πω αλλά πώς θα γίνει? Πάει σχολείο κ φοβάμαι... Έχει νόημα να φοράει μάσκα οταν το πλησιάζει Όταν μεταξύ μας θα ερχόμαστε σε επαφή οι υπόλοιποι (Και ο μπαμπάς) χωρίς μασκα? Δε ξέρω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...