Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Εμείς κάναμε και υπέρηχο στην 2η μέρα του κύκλου και ορμονολογικές εξετάσεις και συνεχίσαμε έτσι μέχρι το τέλος με υπέρηχο και ορμονολογικές και τα φάρμακα δηλαδή. 

Μανούλες Νοεμβρίου 2022

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 53 λεπτά , Matina87 είπε:

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες μέσα από την καρδιά μου και σας εύχομαι με το καλό και με έναν πόνο να έρθει και η σειρά σας!Έχουμε έναν γλυκό μπεμπούλη 3250 που ακόμη δεν μου τον έχουν φέρει στο δωμάτιο.. προσπαθώ να το πιστέψω..γέννησα γύρω στις 4 παρά 10 πρέπει να ήταν..πόνους είχα από νωρίς το πρωί..ξεσηκωσαμε και την μισή Θεσσαλονίκη γιατί κάλεσα το 100 και μου άνοιγαν τον δρόμο  επειδή από την πόλη μου έφυγα με 4-5 διαστολή κ εκεί οι γιατροί μου έλεγαν να μην έρθω Θεσσαλονίκη μήπως δεν προλάβω..Στο Ιπποκράτειο γέννησα τελικά ..ότι θέλετε μπορώ να σας απαντήσω!!σας ευχαριστώ για όλη την στήριξη όλους αυτούς τους μήνες που μοιράστηκαν Ε αυτό το όμορφο ταξίδι!!:x

Να σου ζήσει το μωράκι σου!!! Πάντα γέρος κ δυνατός να είναι!!!! Τι τέλεια νέα! Άντε με το καλό σε όλες μας. 

• Μου αρέσει 1

11 ώρες πρίν, Matina87 είπε:

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες μέσα από την καρδιά μου και σας εύχομαι με το καλό και με έναν πόνο να έρθει και η σειρά σας!Έχουμε έναν γλυκό μπεμπούλη 3250 που ακόμη δεν μου τον έχουν φέρει στο δωμάτιο.. προσπαθώ να το πιστέψω..γέννησα γύρω στις 4 παρά 10 πρέπει να ήταν..πόνους είχα από νωρίς το πρωί..ξεσηκωσαμε και την μισή Θεσσαλονίκη γιατί κάλεσα το 100 και μου άνοιγαν τον δρόμο  επειδή από την πόλη μου έφυγα με 4-5 διαστολή κ εκεί οι γιατροί μου έλεγαν να μην έρθω Θεσσαλονίκη μήπως δεν προλάβω..Στο Ιπποκράτειο γέννησα τελικά ..ότι θέλετε μπορώ να σας απαντήσω!!σας ευχαριστώ για όλη την στήριξη όλους αυτούς τους μήνες που μοιράστηκαν Ε αυτό το όμορφο ταξίδι!!:x

Να σας ζήσει το μωράκι!! Να είναι γερό και δυνατο!!

16 ώρες πρίν, Laky είπε:

Κορίτσια εδώ και μια και μισή ώρα τουλάχιστον, η κοιλιά μου είναι πέτρα με τεράστια δυσφορία. Τώρα δηλαδή αυτό είναι φυσιολογικό;

Λόγω κούρασης θα ναι

16 ώρες πρίν, Rainbee είπε:

Αχ κορίτσια με το καλό όσες γεννατε! Με έναν πόνο @Matina87 

Εγώ έκλεισα τις 38 κ έχω αρχίσει κ εκνευρίζομαι γιατί τίποτα δε γίνεται. 
Δεν ξέρω αν θυμάστε που σας έχω πει είμαι Αγγλία κ με χουν απογοητεύσει σ όλη την εγκυμοσυνη με την αδιαφορία τους σε όλα. Τελικά αποδεικνύεται ότι κάποιο δίκιο το είχαν.

Με συσπάσεις από την 20 βδομάδα, μιλάμε για καμία 10 την ημέρα σίγουρα δε μου δώσαν ποτε μαγνήσιο κ μου παν μάλιστα οταν απυηδησα και πήρα από μόνη μου ότι  απαγορευεται κ να το σταματήσω αμέσως. Ποτε δε κατάλαβα τι φάση.

μετα στις 24-25 είδα μια βλέννη με αίμα κ πάω στα επείγοντα βλέπουν τράχηλο χωρίς υπέρηχο έτσι με το μάτι με τον κολποδιαστολεα μου λένε κλειστός είναι μακρύς μια χαρά. Λεω έντρομη ρε παιδιά μήπως να τον μετρήσουμε ? Μου λένε δε χρειάζεται είναι κάπου 2-3cm που αυτό για τις βδομαδες σου είναι μια χαρά. Έντρομη εγώ καθώς στην Ελλάδα ξέρουμε ανα πάσα στιγμή το μήκος του τραχήλου μας δηλαδή αν είναι δυνατόν 2-3 απάντηση.

ε και μετά στις 34 χάνω κ το mucus plug που είναι ξεκάθαρη ένδειξη ότι ο τράχηλος ωριμάζει κ ανοίγει. Και μου λένε α ναι μπορει αλλά δε βαριέσαι δε σημαίνει κάτι αυτό μπορεί να πας έτσι και σε παράταση. Βέβαιη εγώ τώρα ότι γεννάω κ με αγνοούν.

και τελικά ρε κορίτσια εφτασα 38 και θα πάω με πρόκληση στο τέλος γιατι απολύτως κανένα σύμπτωμα δεν έχω. Δηλαδή τι να πω τόσο μεγάλη διαφορά αντιμετώπισης απ την Ελλάδα κ να ναι κ οι δυο σωστές δε το περίμενα.

Αν είναι μονίμως σε σύσπαση μάλλον θα κουράστηκες. Αν έρχεται κ φεύγει αυτή τη μιάμιση ώρα τότε είναι πολύ αισιόδοξο ότι έρχεται η ώρα να γεννήσεις!

Ίσως τελικά πρέπει και εμείς να χαλαρώσουμε... Έχουμε εκπαιδευτεί από τους Έλληνες γιατρούς να είμαστε συνεχώς στην τσίτα και όλα να τα ιατρικοποιούμε...

14 ώρες πρίν, Matina87 είπε:

Να σου ζήσει ο μπεμπούλης και με το καλό να πάτε σπιτάκι σας! Πες μας λίγο πως είναι οι συνθήκες εκεί (καθαριότητα, πόσα άτομα στο δωμάτιο) και τι σου παρέχουν ή δεν σου παρέχουν...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

On 18/10/2022 at 12:18 ΠΜ, elena93 είπε:

Κοριτσια εγω συνεχιζω με τις καουρες δεν αντεχω αλλοοοοο.. ειναι οτι χειροτερο νιωθω φλογες απο το στομαχι μεχρι τον λαιμο :neutral:

Εγώ ανακουφίζομαι με τα Rennie Ice , τα παίρνεις άφοβα σαν παστιλια . Έχω τρία κουτιά δίπλα στο κομοδίνο και κατι άλλο θαυματουργό γιατί κ εμένα με πεθαίνουν οι καούρες όλη μέρα, είναι κατι μικρά shots με τζιντζερ μήλο και λεμόνι που τα πουλάει το Lidl, όταν σου λέω θαυματουργά εννοω θαυματουργά, έχω γεμίσει το ψυγείο.

On 18/10/2022 at 2:25 ΠΜ, Laky είπε:

Κι εμένα ο αριστερός μου καρπός πολύ πόνο. Δε ξέρω που να βάλω το χέρι μου. Βάζω πάγο αλλά ο πόνος δε περιορίζεται. Δε ξέρω τι άλλο να κάνω.

Σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα κ εσυ ; Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα μόνο πόνο , αφόρητο όμως, ειδικά όταν ξυπνούσα και στη δεύτερη εγκυμοσύνη είχα και μούδιασμα στα πόδια. Δεν ενοιωθα καθόλου τα δαχτυλα μου, εμένα μου έδωσε buscopan plus κάποιες φορές που δεν άντεχα τους πόνους αλλά αν σε παρηγορεί με το που γεννας φεύγει ως δια μαγείας και δεν το ξανανοιωθεις. Είναι θέμα ορμονικό και συνήθως επηρεάζει άτομα που έχουν θέμα με το θυρεοειδή. Δεν το ήξερα και το έμαθα στην δεύτερη εγκυμοσύνη. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Afrodite88 είπε:

Εγώ ανακουφίζομαι με τα Rennie Ice , τα παίρνεις άφοβα σαν παστιλια . Έχω τρία κουτιά δίπλα στο κομοδίνο και κατι άλλο θαυματουργό γιατί κ εμένα με πεθαίνουν οι καούρες όλη μέρα, είναι κατι μικρά shots με τζιντζερ μήλο και λεμόνι που τα πουλάει το Lidl, όταν σου λέω θαυματουργά εννοω θαυματουργά, έχω γεμίσει το ψυγείο.

Σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα κ εσυ ; Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα μόνο πόνο , αφόρητο όμως, ειδικά όταν ξυπνούσα και στη δεύτερη εγκυμοσύνη είχα και μούδιασμα στα πόδια. Δεν ενοιωθα καθόλου τα δαχτυλα μου, εμένα μου έδωσε buscopan plus κάποιες φορές που δεν άντεχα τους πόνους αλλά αν σε παρηγορεί με το που γεννας φεύγει ως δια μαγείας και δεν το ξανανοιωθεις. Είναι θέμα ορμονικό και συνήθως επηρεάζει άτομα που έχουν θέμα με το θυρεοειδή. Δεν το ήξερα και το έμαθα στην δεύτερη εγκυμοσύνη. 

Δεν έχω θυροειδή. Έπαθα όμως σάκχαρο κύησης. Ίσως παίζει ρόλο κι αυτό. Πραγματικά υποφέρω. Δε μπορώ να το κουνήσω το αριστερό μου χέρι. Ελπίζω να φύγει γιατί δεν αντέχεται. Σ ευχαριστώ πολύ πάντως.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 59 λεπτά , elena93 είπε:

Κοριτσια πως ειστε; Παρατηρω την κοιλια μου εχει κατεβει πολυ κατω..ειναι σημαδι αυτο για τοκετο;

Σε ποια εβδομαδα είσαι; Δν νομίζω να είναι σημάδι ο γιατρός σου ποτέ σε είδε τελευταία φορά; Εγώ πάλι με ποιανού πινάκια περιοδου κ πόνοι στην μέση αλλά άμα ξαπλώσω μετά από λίγο μου περνάνε. Συν ότι νομίζω ότι θα κάνω μπαμ η κοιλιά κάθε μέρα φουσκώνει περισσότερο νομιζω

1 hour ago, elena93 είπε:

Κοριτσια πως ειστε; Παρατηρω την κοιλια μου εχει κατεβει πολυ κατω..ειναι σημαδι αυτο για τοκετο;

Εγώ έχω ακούσει ότι είναι ένδειξη. Αλλά ακούμε και διάφορα. Δε σημαίνει ότι αληθεύουν όλα. 

πρίν από 16 λεπτά , Nantiaki al είπε:

Σε ποια εβδομαδα είσαι; Δν νομίζω να είναι σημάδι ο γιατρός σου ποτέ σε είδε τελευταία φορά; Εγώ πάλι με ποιανού πινάκια περιοδου κ πόνοι στην μέση αλλά άμα ξαπλώσω μετά από λίγο μου περνάνε. Συν ότι νομίζω ότι θα κάνω μπαμ η κοιλιά κάθε μέρα φουσκώνει περισσότερο νομιζω

Κι εμένα με πιάνουν κάπου κάπου αλλά όπως λες μου περνάνε μόλις ξεκουραστώ. Διανύω την 36η.

πρίν από 36 λεπτά , Nantiaki al είπε:

36+3..και εγω εχω πονους περιοδου οταν ξυπναω το πρωι αλλα για λιγο..εγω χθες το βραδυ πηγα τουαλετα και οταν σηκωθηκα ενιωσα σαν νερο να βγαινει και σκουπιστικα και ηταν σα νερο στο χαρτι..πηρα την μαια της το ειπα θα παω μετα να με δει..να δουμε το αμνιακο υγρο σε πιο σταδιο ειναι

πρίν από 32 λεπτά , Laky είπε:

Εγώ έχω ακούσει ότι είναι ένδειξη. Αλλά ακούμε και διάφορα. Δε σημαίνει ότι αληθεύουν όλα. 

Κι εμένα με πιάνουν κάπου κάπου αλλά όπως λες μου περνάνε μόλις ξεκουραστώ. Διανύω την 36η.

Και εγω το εχω ακουσει γι'αυτο και σας ρωτησα αν το ξερετε και εσεις

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

On 18/10/2022 at 7:00 ΜΜ, Matina87 είπε:

Να σου ζήσει κορίτσι μου!! Γερό, υγιές και ευτυχισμένο να είναι το αγοράκι σου μια ζωή!!

Αχ κορίτσια εγώ περνάω δύσκολα από χθες το ξημέρωμα..  ξύπνησα με μια δυσφορία κ ένιωθα σαν άρρωστη.. χθες έκανα άπειρους εμετούς τόσο π φοβηθηκα.. ηρθε να με δει κ παθολογος κ αύριο θα κάνω κάποιες εξετάσεις αιματος.. σήμερα είμαι χωρίς εμετό αλλά με έντονο στομαχοπονο, καούρες ανακατωσουρα κ έχω κ πονοκέφαλο! Ουφ δν ξέρω αν είναι γαστρεντεριτιδα γτ κάνεις από την οικογένεια δεν έχει..  τι να πω.. btw είχα κάνει πριν κάποιες μέρες το εμβόλιο της γρίπης κ οι γιατροί δεν αποκλείουν ότι μπορεί να ευθύνεται κ αυτό, σοκ! Να δούμε τι θα δείξουν κ οι εξετάσεις αιματος μην τυχόν είναι από τπτ άλλο..   όλη μέρα με κάτι φρυγανιές είμαι κ λίγο νερό κ πάλι το στομάχι χαλια.. αχ τι τραβάμε κ δεν το μαρτυραμε..

πρίν από 53 λεπτά , Irini__ είπε:

Να σου ζήσει κορίτσι μου!! Γερό, υγιές και ευτυχισμένο να είναι το αγοράκι σου μια ζωή!!

Αχ κορίτσια εγώ περνάω δύσκολα από χθες το ξημέρωμα..  ξύπνησα με μια δυσφορία κ ένιωθα σαν άρρωστη.. χθες έκανα άπειρους εμετούς τόσο π φοβηθηκα.. ηρθε να με δει κ παθολογος κ αύριο θα κάνω κάποιες εξετάσεις αιματος.. σήμερα είμαι χωρίς εμετό αλλά με έντονο στομαχοπονο, καούρες ανακατωσουρα κ έχω κ πονοκέφαλο! Ουφ δν ξέρω αν είναι γαστρεντεριτιδα γτ κάνεις από την οικογένεια δεν έχει..  τι να πω.. btw είχα κάνει πριν κάποιες μέρες το εμβόλιο της γρίπης κ οι γιατροί δεν αποκλείουν ότι μπορεί να ευθύνεται κ αυτό, σοκ! Να δούμε τι θα δείξουν κ οι εξετάσεις αιματος μην τυχόν είναι από τπτ άλλο..   όλη μέρα με κάτι φρυγανιές είμαι κ λίγο νερό κ πάλι το στομάχι χαλια.. αχ τι τραβάμε κ δεν το μαρτυραμε..

Περαστικα κοριτσι μου..εγω κοριτσια πηγα στην μαια πριν..μου εκανε ενα τεστ πηρε δειγμα απο τα υγρα να εβλεπε αν ειναι απο το αμνιακο υγρο αυτο το σαν νερο που μου βγηκε..ευτηχως δεν ηταν..μου ειπε για το μωρο εχει κατεβει πολυ κατω αντε να περασει αυτη η εβδομαδα λεει να πας 37 για να θεωρηθει τελειομηνο το μωρο..

• Μου αρέσει 1

On 18/10/2022 at 7:00 ΜΜ, Matina87 είπε:

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες μέσα από την καρδιά μου και σας εύχομαι με το καλό και με έναν πόνο να έρθει και η σειρά σας!Έχουμε έναν γλυκό μπεμπούλη 3250 που ακόμη δεν μου τον έχουν φέρει στο δωμάτιο.. προσπαθώ να το πιστέψω

Να σου ζήσει ο μπεμπουλης!Να είναι καλότυχος και υγιής ,με το καλό να επιστρέψετε σπιτάκι σας!

Κορίτσια σήμερα είχα γιατρό 34 και 2 είμαι. μέσα σε δύο εβδομάδες πήρε μόνο 100 γραμμάρια, 1800 ειναι.Ο πλακούντας έχει αρχίσει να ωριμάζει μου είπε.. έκανα και καρδιοτοκογραφο,έδειξε ότι το μωρό ανεβάζει παλμούς όταν κάθομαι από τη δεξιά πλευρά, ευτυχώς όμως δεν είχα συσπάσεις...Η γιατρος μου είπε θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε τις 36 εβδομάδες αρχικά και βλέπουμε..Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη και να σκέφτομαι θετικα αλλά φοβάμαι πολύ..

1 hour ago, Kristy09 είπε:

Να σου ζήσει ο μπεμπουλης!Να είναι καλότυχος και υγιής ,με το καλό να επιστρέψετε σπιτάκι σας!

Κορίτσια σήμερα είχα γιατρό 34 και 2 είμαι. μέσα σε δύο εβδομάδες πήρε μόνο 100 γραμμάρια, 1800 ειναι.Ο πλακούντας έχει αρχίσει να ωριμάζει μου είπε.. έκανα και καρδιοτοκογραφο,έδειξε ότι το μωρό ανεβάζει παλμούς όταν κάθομαι από τη δεξιά πλευρά, ευτυχώς όμως δεν είχα συσπάσεις...Η γιατρος μου είπε θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε τις 36 εβδομάδες αρχικά και βλέπουμε..Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη και να σκέφτομαι θετικα αλλά φοβάμαι πολύ..

Κι εμένα δε πήρε πολύ βαρος. Μέσα σε δύο εβδομάδες πήρε 200 γραμμάρια αλλά ο γιατρός δεν ανησύχησε καθόλου. 34+3 κι εγώ ήμουν όταν με είδε. Και το μωρό ήταν 2289 νομίζω. Ούτε καρδιοτοκογραφο μου έκανε.

Ξυπνάω 5 μιση με καούρα και παλινδρόμηση παρά τα τρια μαξιλάρια και φουλ τουαλέτα!! Γυρίζω στο κρεβάτι να κοιμηθώ αλλά με τίποτα!! 1 ώρα μετά ακόμα εδώ! 7 και φεύγει ο άντρας μου στη δουλειά οπότε σηκώνομαι να κλειδαμπαρώσω!! Άρα σημαίνει πως αφού έφτασα ως εδώ θα περιμένω να φύγει και μετά να αφεθώ ξανά στον γλυκό ύπνο!! Βέβαια εκείνη την ώρα ξυπνάει και η από πάνω και ξεκινάει να σέρνει όλο το νοικοκυριό της να τινάζει να να να... Ευτυχώς έχω λευκό θόρυβο και κάπως εκεί που ξιπάζεσαι από τα μπαμ μπουμ λες οκ είμαι ζεν θα κοιμηθώ πάραυτα!! Δόξα το Θεό ο μικρός μου που κοιμάται δίπλα μου αποδείχτηκε υπνοτσούβαλο και το πάει ως τις 9 -9 και οπότε κάτι θα προλάβω να κοιμηθώ! Αυτά έτσι "ένα σκέφτομαι και γράφω"!! Καλημέρααααα!!! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 4

url%5D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...