Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Εμείς κάναμε και υπέρηχο στην 2η μέρα του κύκλου και ορμονολογικές εξετάσεις και συνεχίσαμε έτσι μέχρι το τέλος με υπέρηχο και ορμονολογικές και τα φάρμακα δηλαδή. 

Μανούλες Νοεμβρίου 2022

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, nairobi είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!!  Όλα να πάνε καλά!! Με το καλό να γνωρίσεις το μωράκι σου!! :x

Με το καλό με ένα πόνο και γρήγορα το μπεμπακι στην αγκαλιά σου. Θυμάται κάποια κοπέλα σε ποια εβδομαδα είναι το κορίτσι;

πρίν από 15 λεπτά , Nantiaki al είπε:

Με το καλό με ένα πόνο και γρήγορα το μπεμπακι στην αγκαλιά σου. Θυμάται κάποια κοπέλα σε ποια εβδομαδα είναι το κορίτσι;

37+6 νομίζω σήμερα! Η Παναγία μαζί της!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, elena93 είπε:

Κοριτσια εγω συνεχιζω με τις καουρες δεν αντεχω αλλοοοοο.. ειναι οτι χειροτερο νιωθω φλογες απο το στομαχι μεχρι τον λαιμο :neutral:

Υπομονή κορίτσι μου,είμαι και εγώ με εμετούς και καούρες από την αρχή της εγκυμοσύνης..Να βάζεις τρία μαξιλάρια όταν κοιμάσαι,για να μην ανεβαίνουν τα γαστρικά υγρά και να παίρνεις και κάνα simeco όταν δεν αντέχεις 

9 ώρες πρίν, Laky είπε:

Κι εμένα ο αριστερός μου καρπός πολύ πόνο. Δε ξέρω που να βάλω το χέρι μου. Βάζω πάγο αλλά ο πόνος δε περιορίζεται. Δε ξέρω τι άλλο να κάνω.

Εδώ και δύο μήνες υποφέρω από πόνους στους καρπούς,πήγα στον ορθοπεδικό,μου έκανε υπέρηχο και έχω αρθρίτιδα στο αριστερό και τενοντίτιδα στο δεξί,το οποίο πονάει φριχτά. Μου είπε πως όταν γεννήσω θα περασει,είναι ορμονικό. Στο σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα έχεις και μουδιάσματα,εγώ ευτυχώς μόνο πόνους. Να βάζεις παγοκυστη τρεις φορές τη μέρα από δέκα λεπτά. Εγώ πήρα και νάρθηκα για το δεξί και με βοήθησε πάρα πολύ. Υπομονή,σε λίγες μέρες όλα θα περάσουν 

23 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Όταν λες " τακτικές" τι εννοείς? Χθες πχ είχα πολύ έντονες οι οποίες κρατούσαν δέκα λεπτά και πονούσα. Είχα και απίστευτη δυσφορία. Πόσο κρατάνε και κάθε πότε έρχονται οι συσπάσεις τοκετού? 

Ξέρω ότι πρέπει να είναι συνεχόμενες και όχι μια τώρα και μια μετά από μισή ώρα. Συνήθως ανά 10 λεπτά και είναι έντονες 

5 ώρες πρίν, Matina87 είπε:

Κορίτσια μόλις μου έσπασαν τα νερά!! γεννάω...

Τι υπέροχα νέα! Όλα καλά να πάνε! Περιμένουμε τα ευχάριστα όταν θα είσαι έτοιμη! 

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Αχ κορίτσια με το καλό όσες γεννατε! Με έναν πόνο @Matina87 

Εγώ έκλεισα τις 38 κ έχω αρχίσει κ εκνευρίζομαι γιατί τίποτα δε γίνεται. 
Δεν ξέρω αν θυμάστε που σας έχω πει είμαι Αγγλία κ με χουν απογοητεύσει σ όλη την εγκυμοσυνη με την αδιαφορία τους σε όλα. Τελικά αποδεικνύεται ότι κάποιο δίκιο το είχαν.

Με συσπάσεις από την 20 βδομάδα, μιλάμε για καμία 10 την ημέρα σίγουρα δε μου δώσαν ποτε μαγνήσιο κ μου παν μάλιστα οταν απυηδησα και πήρα από μόνη μου ότι  απαγορευεται κ να το σταματήσω αμέσως. Ποτε δε κατάλαβα τι φάση.

μετα στις 24-25 είδα μια βλέννη με αίμα κ πάω στα επείγοντα βλέπουν τράχηλο χωρίς υπέρηχο έτσι με το μάτι με τον κολποδιαστολεα μου λένε κλειστός είναι μακρύς μια χαρά. Λεω έντρομη ρε παιδιά μήπως να τον μετρήσουμε ? Μου λένε δε χρειάζεται είναι κάπου 2-3cm που αυτό για τις βδομαδες σου είναι μια χαρά. Έντρομη εγώ καθώς στην Ελλάδα ξέρουμε ανα πάσα στιγμή το μήκος του τραχήλου μας δηλαδή αν είναι δυνατόν 2-3 απάντηση.

ε και μετά στις 34 χάνω κ το mucus plug που είναι ξεκάθαρη ένδειξη ότι ο τράχηλος ωριμάζει κ ανοίγει. Και μου λένε α ναι μπορει αλλά δε βαριέσαι δε σημαίνει κάτι αυτό μπορεί να πας έτσι και σε παράταση. Βέβαιη εγώ τώρα ότι γεννάω κ με αγνοούν.

και τελικά ρε κορίτσια εφτασα 38 και θα πάω με πρόκληση στο τέλος γιατι απολύτως κανένα σύμπτωμα δεν έχω. Δηλαδή τι να πω τόσο μεγάλη διαφορά αντιμετώπισης απ την Ελλάδα κ να ναι κ οι δυο σωστές δε το περίμενα.

1 hour ago, Laky said:

Κορίτσια εδώ και μια και μισή ώρα τουλάχιστον, η κοιλιά μου είναι πέτρα με τεράστια δυσφορία. Τώρα δηλαδή αυτό είναι φυσιολογικό;

Αν είναι μονίμως σε σύσπαση μάλλον θα κουράστηκες. Αν έρχεται κ φεύγει αυτή τη μιάμιση ώρα τότε είναι πολύ αισιόδοξο ότι έρχεται η ώρα να γεννήσεις!

Διαφημίσεις

πρίν από 59 λεπτά , Rainbee είπε:

Αχ κορίτσια με το καλό όσες γεννατε! Με έναν πόνο @Matina87 

Εγώ έκλεισα τις 38 κ έχω αρχίσει κ εκνευρίζομαι γιατί τίποτα δε γίνεται. 
Δεν ξέρω αν θυμάστε που σας έχω πει είμαι Αγγλία κ με χουν απογοητεύσει σ όλη την εγκυμοσυνη με την αδιαφορία τους σε όλα. Τελικά αποδεικνύεται ότι κάποιο δίκιο το είχαν.

Με συσπάσεις από την 20 βδομάδα, μιλάμε για καμία 10 την ημέρα σίγουρα δε μου δώσαν ποτε μαγνήσιο κ μου παν μάλιστα οταν απυηδησα και πήρα από μόνη μου ότι  απαγορευεται κ να το σταματήσω αμέσως. Ποτε δε κατάλαβα τι φάση.

μετα στις 24-25 είδα μια βλέννη με αίμα κ πάω στα επείγοντα βλέπουν τράχηλο χωρίς υπέρηχο έτσι με το μάτι με τον κολποδιαστολεα μου λένε κλειστός είναι μακρύς μια χαρά. Λεω έντρομη ρε παιδιά μήπως να τον μετρήσουμε ? Μου λένε δε χρειάζεται είναι κάπου 2-3cm που αυτό για τις βδομαδες σου είναι μια χαρά. Έντρομη εγώ καθώς στην Ελλάδα ξέρουμε ανα πάσα στιγμή το μήκος του τραχήλου μας δηλαδή αν είναι δυνατόν 2-3 απάντηση.

ε και μετά στις 34 χάνω κ το mucus plug που είναι ξεκάθαρη ένδειξη ότι ο τράχηλος ωριμάζει κ ανοίγει. Και μου λένε α ναι μπορει αλλά δε βαριέσαι δε σημαίνει κάτι αυτό μπορεί να πας έτσι και σε παράταση. Βέβαιη εγώ τώρα ότι γεννάω κ με αγνοούν.

και τελικά ρε κορίτσια εφτασα 38 και θα πάω με πρόκληση στο τέλος γιατι απολύτως κανένα σύμπτωμα δεν έχω. Δηλαδή τι να πω τόσο μεγάλη διαφορά αντιμετώπισης απ την Ελλάδα κ να ναι κ οι δυο σωστές δε το περίμενα.

Αν είναι μονίμως σε σύσπαση μάλλον θα κουράστηκες. Αν έρχεται κ φεύγει αυτή τη μιάμιση ώρα τότε είναι πολύ αισιόδοξο ότι έρχεται η ώρα να γεννήσεις!

Όχι εμένα δεν έρχεται και φεύγει η σύσπαση. Απλά την είχα για πάρα πολύ ώρα. Τώρα είμαι καλύτερα. Ευχαριστώ πολύ πάντως.

πρίν από 23 λεπτά , Matina87 είπε:

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες μέσα από την καρδιά μου και σας εύχομαι με το καλό και με έναν πόνο να έρθει και η σειρά σας!Έχουμε έναν γλυκό μπεμπούλη 3250 που ακόμη δεν μου τον έχουν φέρει στο δωμάτιο.. προσπαθώ να το πιστέψω..γέννησα γύρω στις 4 παρά 10 πρέπει να ήταν..πόνους είχα από νωρίς το πρωί..ξεσηκωσαμε και την μισή Θεσσαλονίκη γιατί κάλεσα το 100 και μου άνοιγαν τον δρόμο  επειδή από την πόλη μου έφυγα με 4-5 διαστολή κ εκεί οι γιατροί μου έλεγαν να μην έρθω Θεσσαλονίκη μήπως δεν προλάβω..Στο Ιπποκράτειο γέννησα τελικά ..ότι θέλετε μπορώ να σας απαντήσω!!σας ευχαριστώ για όλη την στήριξη όλους αυτούς τους μήνες που μοιράστηκαν Ε αυτό το όμορφο ταξίδι!!:x

Να σου ζήσει κορίτσι μου καλό!!!!!!!!! να είναι γερό δυνατό με υγεία πάνω από όλα κ ευτυχισμένο κοίτα να το απολαύσεις και να το χαρείς .και περνούμε κ εμείς σειρά από πίσω σιγά σιγά .

πρίν από 42 λεπτά , Matina87 είπε:

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες μέσα από την καρδιά μου και σας εύχομαι με το καλό και με έναν πόνο να έρθει και η σειρά σας!Έχουμε έναν γλυκό μπεμπούλη 3250 που ακόμη δεν μου τον έχουν φέρει στο δωμάτιο.. προσπαθώ να το πιστέψω..γέννησα γύρω στις 4 παρά 10 πρέπει να ήταν..πόνους είχα από νωρίς το πρωί..ξεσηκωσαμε και την μισή Θεσσαλονίκη γιατί κάλεσα το 100 και μου άνοιγαν τον δρόμο  επειδή από την πόλη μου έφυγα με 4-5 διαστολή κ εκεί οι γιατροί μου έλεγαν να μην έρθω Θεσσαλονίκη μήπως δεν προλάβω..Στο Ιπποκράτειο γέννησα τελικά ..ότι θέλετε μπορώ να σας απαντήσω!!σας ευχαριστώ για όλη την στήριξη όλους αυτούς τους μήνες που μοιράστηκαν Ε αυτό το όμορφο ταξίδι!!:x

Να σου ζήσει ο μπεμπούλης κι εσύ καλή ανάρρωση γλυκιά μανούλα! Σε λιγάκι θα τον έχεις αγκαλιά!! :x

url%5D

πρίν από 43 λεπτά , Matina87 είπε:

Να σου ζήσει κορίτσι μου το αντράκι σου το γλυκό. Να είσαι γερή να το μεγαλώσεις με αγάπη! Μεγάλο αντράκι για ούτε 38 εβδομάδες μωρό. Μπράβο κορίτσι μου. Γεννησες με επισκληριδιο; Πονεσες πολύ; Πως είσαι τώρα; Στο Παπαγεωργίου πάντως το φέρνουν αμέσως το μωρό και το έχεις μόνιμα δίπλα σου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...