Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Το φοβερό είναι ότι στις δίδυμες κυησεις δεν δίνεται αυτόματα άδεια μέχρι τον τοκετό.. Μιλάμε για 2 μωρά!! 

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

πρίν από 8 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Τι να σου πω.. Αν το έχεις ψάξει.. Η επαπειλουμενη κλήση πάντως ξέρω ότι είναι άσχετη με τις αναρρωτικες..δηλ κ εγώ με 15χρονια διορισμένη, δεν πήρα την επαπειλουμενη επειδή δικαίουμουν 15μηνες αναρρωτική.. Η επαπειλουμενη είναι άλλη κατηγορία

Και εγώ  αν είχα τόσους μήνες δε θα έπαιρνα επαπειλουμενη, ναι είναι άσχετη με την αναρρωτικη, θεωρείται σαν ειδική άδεια.

Μανούλες Νοεμβρίου 2022

Recommended Posts

πρίν από 56 λεπτά , Laky είπε:

Πόσο θα είσαι ακριβώς στις 4/11? Και γιατί καισαρική;

Με το καλό κορίτσι μου. 

Έχω ήδη ένα παιδάκι από καισαρική λόγο δυσκολίας στον τοκετό κ αυτοάνοσο  που έχω αγκυλοοιητικη σπονδυλίτιδα ειναι πιο στενή η λεκάνη μου. Θα είμαι 37+5 σε ευχαριστώ πολύ! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 17 λεπτά , Nantiaki al είπε:

Έχω ήδη ένα παιδάκι από καισαρική λόγο δυσκολίας στον τοκετό κ αυτοάνοσο  που έχω αγκυλοοιητικη σπονδυλίτιδα ειναι πιο στενή η λεκάνη μου. Θα είμαι 37+5 σε ευχαριστώ πολύ! 

Με συγχωρείς. Μου το έχεις ξαναπεί. Τώρα κατάλαβα ποια είσαι. Είμαστε και πολλές και μπερδευομαι. Με το καλό κορίτσι μου. Να τα χαίρεσαι και τα δύο τα παιδάκια σου. Λίγο νωρίς όμως δεν είναι; Γιατί όσες έχω ρωτήσει συνήθως συμπληρώνουν και τη 38η εβδομάδα και μετά κανονίζουν τη καισαρική.

πρίν από 16 λεπτά , Laky είπε:

Με συγχωρείς. Μου το έχεις ξαναπεί. Τώρα κατάλαβα ποια είσαι. Είμαστε και πολλές και μπερδευομαι. Με το καλό κορίτσι μου. Να τα χαίρεσαι και τα δύο τα παιδάκια σου. Λίγο νωρίς όμως δεν είναι; Γιατί όσες έχω ρωτήσει συνήθως συμπληρώνουν και τη 38η εβδομάδα και μετά κανονίζουν τη καισαρική.

Δεν παειραζει εννοείτε που να θυμάσαι κοίτα είναι ήδη γερασμένος ο πλακούντας το πρώτο παιδί μου το είχε πάρει 38+4 τώρα τι να σου. Πω κάτι θα ξέρει φαντάζομαι 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 32 λεπτά , Nantiaki al είπε:

Δεν παειραζει εννοείτε που να θυμάσαι κοίτα είναι ήδη γερασμένος ο πλακούντας το πρώτο παιδί μου το είχε πάρει 38+4 τώρα τι να σου. Πω κάτι θα ξέρει φαντάζομαι 

Σίγουρα ξέρει. Εγώ δεν έχω ιδέα για αυτό και ρώτησα. Αλλά αν είναι ήδη γερασμένος ο πλακούντας εννοείται ότι θα το πάρει. Εύχομαι Όλα με το καλό κορίτσι μου. Άντε να τα πάρουμε αγκαλιά να ησυχάσουμε.

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, Matina87 είπε:

Κορίτσια σας έχω νέα!!μου ήρθαν αρκετά κολπικά υγρά με αίμα μάλλον ξεκινάει σιγά σιγά η διαδικασία..μίλησα με τον γιατρό μου και μου είπε αν σε πιάσουν πόνοι φεύγεις για νοσοκομείο..

Με το καλό κορίτσι μου! Πες μας νέα σου! Είχα προαίσθημα για σήμερα ότι κάποια θα γράψει κάτι τέτοιο!! :x

url%5D

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , nairobi είπε:

Με το καλό κορίτσι μου! Πες μας νέα σου! Είχα προαίσθημα για σήμερα ότι κάποια θα γράψει κάτι τέτοιο!! :x

Σας ευχαριστώ κορίτσια!πήγα σε γιατρό έχει μαλακωσει ο τράχηλος μου είπε και έχουν αρχίσει να ξεκολλάνε τα τοιχώματα του, δεν είχα διαστολή..μου είπε να ξαναπάω την Τετάρτη το πρωί να με δει..έχω κάποια πονακια χαμηλά στην κοιλιά... κυρίως όταν νιώθω ότι κουνιέται ο μικρός εχω λίγο πόνο..δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει κάτι..όσες έχετε εμπειρία ίσως ξέρετε να με βοηθήσετε..

• Μου αρέσει 2

πρίν από 34 λεπτά , Matina87 είπε:

Σας ευχαριστώ κορίτσια!πήγα σε γιατρό έχει μαλακωσει ο τράχηλος μου είπε και έχουν αρχίσει να ξεκολλάνε τα τοιχώματα του, δεν είχα διαστολή..μου είπε να ξαναπάω την Τετάρτη το πρωί να με δει..έχω κάποια πονακια χαμηλά στην κοιλιά... κυρίως όταν νιώθω ότι κουνιέται ο μικρός εχω λίγο πόνο..δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει κάτι..όσες έχετε εμπειρία ίσως ξέρετε να με βοηθήσετε..

Το πρώτο σου είναι; Εύχομαι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου. Δυστυχώς κι εγώ είμαι στο πρώτο οπότε δε ξέρω να σε βοηθήσω. Προσπάθησε να ξεκουράζεσαι ως τη Τετάρτη.

πρίν από 22 λεπτά , Laky είπε:

Το πρώτο σου είναι; Εύχομαι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου. Δυστυχώς κι εγώ είμαι στο πρώτο οπότε δε ξέρω να σε βοηθήσω. Προσπάθησε να ξεκουράζεσαι ως τη Τετάρτη.

Ναι το πρώτο μου είναι και εμένα!!σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!όλα να πάνε καλά για όλες μας εύχομαι με το καλό!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 49 λεπτά , Laky είπε:

Κι εμένα ο αριστερός μου καρπός πολύ πόνο. Δε ξέρω που να βάλω το χέρι μου. Βάζω πάγο αλλά ο πόνος δε περιορίζεται. Δε ξέρω τι άλλο να κάνω.

Τι είναι αυτό πάλι με τον καρπό το ίδιο έχω πάθει κ εγώ αλλά με πιάνει μόνο στον ύπνο αριστερά κ εγώ.

• Λυπημένη/-ος 1

3 ώρες πρίν, Nantiaki al είπε:

Τι είναι αυτό πάλι με τον καρπό το ίδιο έχω πάθει κ εγώ αλλά με πιάνει μόνο στον ύπνο αριστερά κ εγώ.

Μου είπε ο γιατρός ότι είναι συνηθισμένο στις εγκύους το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα. Πραγματικά υποφέρω εγώ..

.

πρίν από 22 λεπτά , Matina87 είπε:

Αχ κορίτσια δεν ξέρω τι γίνεται γενναω ή δεν γεννάω;μόλις πήγα τουαλέτα είχα πόνο κατά την ούρηση και πάλι λίγο αίμα δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται..

Ουφφφφ....  Αυτό το πράγμα που είμαστε τελείως άσχετες και με την ψυχή στο στόμα δεν αντέχεται... Φαντάζομαι θα είχες και συσπάσεις αν είχε έρθει η ώρα. Τι να πω! Πάρε τον γιατρό αν συνεχίσει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...