Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Μανούλες Νοεμβρίου 2022

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Laky είπε:

Πετρώνει η κοιλιά μου κι έχω δυσφορία.

Ναι είναι φυσιολογικό. Αλλά δεν σημαίνει απαραίτητα τοκετό. Είναι οι προπαρασκευαστικές. Προετοιμάζεται η μήτρα. Μπορεί να σου πάει μέχρι 40 εβδομάδες έτσι. Μόνο όταν τις δεις να γίνονται τακτικές, σημαίνει ότι έφτασε η μεγάλη στιγμή

• Ευχαριστώ 1

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 20 λεπτά , Marianthi27 είπε:

Ναι είναι φυσιολογικό. Αλλά δεν σημαίνει απαραίτητα τοκετό. Είναι οι προπαρασκευαστικές. Προετοιμάζεται η μήτρα. Μπορεί να σου πάει μέχρι 40 εβδομάδες έτσι. Μόνο όταν τις δεις να γίνονται τακτικές, σημαίνει ότι έφτασε η μεγάλη στιγμή

Όταν λες " τακτικές" τι εννοείς? Χθες πχ είχα πολύ έντονες οι οποίες κρατούσαν δέκα λεπτά και πονούσα. Είχα και απίστευτη δυσφορία. Πόσο κρατάνε και κάθε πότε έρχονται οι συσπάσεις τοκετού? 

Καλημέρα κορίτσια!!κ εγώ σήμερα 37+5 κάπως νιώθω , έχω έναν ελαφρύ πόνο περιόδου πολύ ελαφρύ όμως..είχα και λίγα υγρά παραπάνω το πρωί κ ελαφρώς πορτοκάλι από τότε τίποτα όμως..λέτε να πλησιάζει η ώρα;

1 hour ago, Blue Velvet said:

Όταν λες " τακτικές" τι εννοείς? Χθες πχ είχα πολύ έντονες οι οποίες κρατούσαν δέκα λεπτά και πονούσα. Είχα και απίστευτη δυσφορία. Πόσο κρατάνε και κάθε πότε έρχονται οι συσπάσεις τοκετού? 

Ανα δυο με πέντε λεπτά για πάνω από δυο με τρεις ώρες .Οι συσπάσεις κρατάνε ένα λεπτό περίπου και πετρώνει η κοιλιά θα το καταλάβεις αν εκείνη την ώρα πιάσεις την κοιλιά σου χαμηλά κάτω από τον αφαλό θα είναι πολλή σκληρή .Επισης σε πιάνει δυσφορία .Μπορείς να κατεβάσεις μια εφαρμογή να τις μετράς .Για να είσαι σε ενεργό τοκετό πρέπει να τις έχεις για κάποιες ώρες με την συχνότητα που σου είπα .Αν σε πιάσουν συσπάσεις ανα δυο ή τρία ή πέντε λεπτά για πάνω από μια ώρα πάρε το γιατρό και θα σου πει τι θα κανείς .Επισης εκείνη την ώρα μπορείς να πίνεις αρκετό νερό γιατί μπορεί να έχεις αφυδατώθει κ ολας 

48 minutes ago, Matina87 said:

Καλημέρα κορίτσια!!κ εγώ σήμερα 37+5 κάπως νιώθω , έχω έναν ελαφρύ πόνο περιόδου πολύ ελαφρύ όμως..είχα και λίγα υγρά παραπάνω το πρωί κ ελαφρώς πορτοκάλι από τότε τίποτα όμως..λέτε να πλησιάζει η ώρα;

Τα υγρα και ο πόνος είναι φυσιολογικά τώρα για το πορτοκαλί ρωτα τον γιατρό μήπως είναι από τον τράχηλο και όντως πλησιάζει η ώρα .Εγώ είμαι με πόνους και συσπάσεις από την 34 βδομάδα σήμερα έκλεισα την 38 και ακόμα τίποτα 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας έχω νέα!!μου ήρθαν αρκετά κολπικά υγρά με αίμα μάλλον ξεκινάει σιγά σιγά η διαδικασία..μίλησα με τον γιατρό μου και μου είπε αν σε πιάσουν πόνοι φεύγεις για νοσοκομείο..

• Μου αρέσει 11

πρίν από 19 λεπτά , Matina87 είπε:

Κορίτσια σας έχω νέα!!μου ήρθαν αρκετά κολπικά υγρά με αίμα μάλλον ξεκινάει σιγά σιγά η διαδικασία..μίλησα με τον γιατρό μου και μου είπε αν σε πιάσουν πόνοι φεύγεις για νοσοκομείο..

Όλα να πάνε καλά!με το καλό!

1 ώρα πρίν, Matina87 είπε:

Με το καλο κοριτσι μου ολα να πανε καλα..ενημερωσε μας :wub:

πρίν από 30 λεπτά , MeliD είπε:

Κορίτσια, όσο πλησιάζει ο καιρός μ έχει πιάσει πανικός! Είναι επικίνδυνη η καισαρική σε ισχιακο μωρό? Είδα κ κάτι βιντεάκια κ μ έχει πιάσει τρόμος...

Και εμενα  με χει πιασει αγχος για την γεννα..γιατι ειναι κατι καινουργιο και αγνωστο για εμας..οσο για την καισαρικη δεν ξερω να σου πω αλλα θα σου πω μονο μην βλεπεις βιντεο απο το ιντερνετ 

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, Matina87 είπε:

Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!! :))

@MeliD. Και μένα ισχιακό είναι 34+4 ο γιατρός λέει θα γυρίσει κάποια στιγμή αλλά εγώ είμαι σχεδόν σγρ ότι δεν πρόκειται. Έχω ένα άγχος να πάνε όλα καλά. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, MeliD είπε:

Κορίτσια, όσο πλησιάζει ο καιρός μ έχει πιάσει πανικός! Είναι επικίνδυνη η καισαρική σε ισχιακο μωρό? Είδα κ κάτι βιντεάκια κ μ έχει πιάσει τρόμος...

Και μένα ισχιακο είναι ακόμα 35+3 και δνε νομίζω να γυρίσει. Αλλά εγώ δεν βλέπω τίποτα δεν θέλω να ξέρω ,άλλωστε να μείνει το μωρο εκεί δεν γίνεται καπως πρεπει να βγει. :p Εγω κοριτσια κάνω λευκωμα 24ωρου σήμερα και εχω εξαντληθεί γιατί είχα λίγο υψηλή πίεση χτες 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Matina87 είπε:

Με το καλό κορίτσι μου!! Ενημέρωσε μας!!!

6 ώρες πρίν, Matina87 είπε:

Όλα να πάνε καλά εύχομαι!! 

πρίν από 25 λεπτά , Irini__ είπε:

Με το καλό κορίτσι μου!! Ενημέρωσε μας!!!

Με έναν πόνο !!! Με το καλό!!!

Καλησπέρα κορίτσια μόλις γύρισα από τον γιατρό 4/11 μπαίνω με καισαρική είμαι στην 36 η εβδομάδα και το μωρό το βγάζει 2750 .άντε να δω πως θα περάσουν αυτές οι μέρες.

• Μου αρέσει 3

πρίν από 31 λεπτά , Nantiaki al είπε:

Με έναν πόνο !!! Με το καλό!!!

Καλησπέρα κορίτσια μόλις γύρισα από τον γιατρό 4/11 μπαίνω με καισαρική είμαι στην 36 η εβδομάδα και το μωρό το βγάζει 2750 .άντε να δω πως θα περάσουν αυτές οι μέρες.

Πόσο θα είσαι ακριβώς στις 4/11? Και γιατί καισαρική;

3 ώρες πρίν, Matina87 είπε:

Με το καλό κορίτσι μου. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...