Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Νοεμβρίου 2022

Recommended Posts

Εγώ αυτό που έχω είναι τρομερή δυσπεψία όχι κάθε μέρα εδώ και λίγο καιρό. Επίσης καμία φορά με πιάνει πονος  ψηλά στην κοιλιά κάτω απ το στήθος όταν αλλάζω πλευρό.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

15 ώρες πρίν, MeliD είπε:

Κορίτσια τί νούμερα είναι αυτά στη μέτρηση τραχήλου μπερδεύτηκα... εμένα ο γιατρός με έχει δει 2 φορές για τράχηλο κ αυτό γιατί είχα πόνους ( τελευταία φορά τη προηγούμενη εβδομάδα 25η) κ το μόνο που μου είπε είναι ότι ήταν 4-5 εκατοστά κ να μην ανησυχώ... Με αυτά που διαβάζω, πολύ δεν είναι??? Πιστεύετε θα γεννήσω ποτέ??

Πολύ καλή η μέτρηση σου..μην αγχώνεσαι..εγώ έχω εδώ και μέρες χαμηλά οριζόντια σαν πόνο σαν τράβηγμα λες και έχω τομή..έχει συμβεί σε άλλη;

7 ώρες πρίν, Marianthi27 είπε:

Ναι, ναι. Η 56η μέρα είναι η μέρα της ΠΗΤ. Τα έβγαλα μόνη μου, τα έβγαλα και μαζί με το γραφείο προσωπικού και το μετρήσαμε με τον ίδιο τρόπο. Προσωπικά, έχω ΠΗΤ 5/11 και η άδεια μητρότητας αρχίζει 11/9. Ρώτα και στον ΕΦΚΑ να σου πουν

Πήρα στον εφκα σήμερα κ μου είπαν η 1η μερα λοχείας είναι η Πητ, οπότε ουσιαστικά η Πητ ειναι η 57η μέρα, (έτσι τα έβγαλε κ μια συνάδελφος από άλλο ξενοδοχείο που έκανε αίτηση για επίδομα κυησης τον Ιούλιο...) Τι ν πω πραγματικά απορώ από τον Εφκα πιο πολύ που δίνουν άλλη πληροφορία από περιοχή σε περιοχή

• Μπερδεμένη/-ος 1

Κοριτσια τα φωτα σας..υποφερω απο το στηθος.. εχω φαγουρα γυρο απο την θηλη και εχουν βγει κατι σαν κοκκινες γραμμεςκαι επισης μου φαινετε οτι ειναι και ζεστο..βαζω κρεμα για να μην ειναι ξηρη η επιδερμιδα..εσεις εχετε κατι αναλογο, ρωτησα την μαια μου ειπε ειναι φυσιολογικο

Κορίτσια πήρε καμιά σας φωλιά μωρού να μοθ προτείνει; εκτός από τη γνωστή και πανάκριβη για μένα τουλάχιστον! 

πρίν από 57 λεπτά , elena93 είπε:

Κοριτσια τα φωτα σας..υποφερω απο το στηθος.. εχω φαγουρα γυρο απο την θηλη και εχουν βγει κατι σαν κοκκινες γραμμεςκαι επισης μου φαινετε οτι ειναι και ζεστο..βαζω κρεμα για να μην ειναι ξηρη η επιδερμιδα..εσεις εχετε κατι αναλογο, ρωτησα την μαια μου ειπε ειναι φυσιολογικο

Μήπως τα  ξύνεις; το περασα πριν λίγο καιρό ήταν βάσανο και έξυνα μέχρι και τη θηλή! Οι κοκκινες γραμμές που είχα νόμιζα οτι είναι επειδη τα ξύνω! 

url%5D

Διαφημίσεις

πρίν από 53 λεπτά , nairobi είπε:

Κορίτσια πήρε καμιά σας φωλιά μωρού να μοθ προτείνει; εκτός από τη γνωστή και πανάκριβη για μένα τουλάχιστον! 

Μήπως τα  ξύνεις; το περασα πριν λίγο καιρό ήταν βάσανο και έξυνα μέχρι και τη θηλή! Οι κοκκινες γραμμές που είχα νόμιζα οτι είναι επειδη τα ξύνω! 

Προσπαθω να μην τα ξυνω..γιατι γινομαι χειροτερα..τις εχεις ακομα τις κοκκινες γραμμες; Μηπως ειναι ραγαδες και εχουμε φαγουρα επειδη μεγαλωνει το στηθος;

πρίν από 34 λεπτά , elena93 είπε:

Προσπαθω να μην τα ξυνω..γιατι γινομαι χειροτερα..τις εχεις ακομα τις κοκκινες γραμμες; Μηπως ειναι ραγαδες και εχουμε φαγουρα επειδη μεγαλωνει το στηθος;

Οχι έχουν φύγει! Εχω ραγάδες πάντως! Μπορεί να είναι αυτό που λες! 

url%5D

Καλημέρα κορίτσια! Πήγαμε γιατρό χτες.. Όλα καλά! Η μικρη ειναι 1400gr και τα ποδαράκια της πήραν άλλη μια βδομάδα...κατευθείαν σε ομάδα μπάσκετ θα τη γράψουμε :P!  Επόμενο ραντεβού - πρώτα ο Θεός - 32η βδομάδα για καρδιοτοκογραφο. 

• Μου αρέσει 5

πρίν από 19 λεπτά , Nj__ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Πήγαμε γιατρό χτες.. Όλα καλά! Η μικρη ειναι 1400gr και τα ποδαράκια της πήραν άλλη μια βδομάδα...κατευθείαν σε ομάδα μπάσκετ θα τη γράψουμε :P!  Επόμενο ραντεβού - πρώτα ο Θεός - 32η βδομάδα για καρδιοτοκογραφο. 

Καλημέρα..μια χαρά σας βρίσκω..έτοιμη 2μετρη θα βγει..σε ποια εβδομάδα είσαι τώρα;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , Geo22 είπε:

Καλημέρα..μια χαρά σας βρίσκω..έτοιμη 2μετρη θα βγει..σε ποια εβδομάδα είσαι τώρα;

:-D:grin: άστα ναι! 29w&3d..πλησιαζουμε σιγά σιγά! Εσύ ποσο εισαι; 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 34 λεπτά , Nj__ είπε:

Κοπελαρα!! 

• Μου αρέσει 1

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κορίτσια. Ήρθα για τη καμπύλη ζαχάρου. Μου είπαν να μη περπατήσω καθόλου αλλά εγώ βγήκα έξω απ' το νοσοκομείο. Δε θέλω να κάθομαι μέσα. Κι εσείς βήμα δε κάνατε;

πρίν από 2 λεπτά , Laky είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Ήρθα για τη καμπύλη ζαχάρου. Μου είπαν να μη περπατήσω καθόλου αλλά εγώ βγήκα έξω απ' το νοσοκομείο. Δε θέλω να κάθομαι μέσα. Κι εσείς βήμα δε κάνατε;

Καλημέρα.. ίσως στο είπαν για να μη γίνει κάτι κ ζαλιστείς ή σε πιάσει αναγουλα.. εγώ στο μικροβιολογικό που πήγα έκανα μερικές βόλτες στο τετράγωνο γιατί είχε κ κόσμο μέσα.. ευτυχώς που ήταν όλα οκ κ δε χρειάστηκε να την επαναλάβω 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 6 λεπτά , Laky είπε:

Καλημέρα εμένα δεν με άφησαν να βγω! Δεν πρέπει να κινείσαι αλλά να βρίσκεσαι σε κατάσταση ηρεμίας! Επηρεάζονται οι τιμές του ζαχάρου! Καλή επιτυχία! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

url%5D

Επίσης ρε κορίτσια αν και ήπια τη γλυκόζη ο μικρός δεν κουνιέται. Γενικά από εχθές δεν τον νιώθω πολύ έντονα κι έχω αρχίσει να αγχώνομαι. Σας συμβαίνει κι εσάς; Μετά τη γλυκόζη σ εσάς κουνιόταν πολύ;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...