Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Νοεμβρίου 2022

Recommended Posts

πρίν από 39 λεπτά , Irini__ είπε:

Κ εμένα μόνο στη Β επιπέδου μου τον μέτρησε κ αυτό γτ το ζήτησα εγώ, φαινόταν καλός δλδ αποτι μ είχε πει, απλά επειδή είναι χαμηλος ο πλακουντας μ το είχα ένα άγχος.. χθες π είχα υπέρηχο είμαι 27 εβδομαδων, δε μ ανέφερε κάτι η γιατρός κ η αλήθεια είναι ότι ξέχασα κ να ρωτήσω..  ακόμα ο πλακουντας δεν ανέβηκε βέβαια αλλά αυτό μ είπε συνήθως συμβαίνει μέχρι 32η 33η εβδομάδα οπότε έχουμε κάποιο περιθώριο.. στο μεταξύ η προβολή είναι κεφαλικη, αλλά μ είπε δε σημαίνει κάτι για πρόωρο τοκετό, μπορεί βέβαια να ξανά αλλάξει θέση μπορεί κ όχι..  εσάς σας είπαν τι θέση έχουν?

Πριν κατι μερες που ειχα ραντεβου στην μαια μου ειπε το μωρο ειναι οριζοντια..τα ποδια αριστερα και το κεφαλι στα δεξια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια εμένα την τελευταία φορά στη β επιπεδου δηλαδή είχε ισχιακη προβολή!! Ελπίζω να έχει γυρίσει!! Την Πέμπτη έχω υπέρηχο και ανυπομονώ! Όσο για το νινί σηκώνει τρικυμία πλέον όταν κλωτσάει!! :x

url%5D

Διαφημίσεις

πρίν από 39 λεπτά , elena93 είπε:

Κοριτσια πως ειστε; Εγω σημερα ξυπνησα απο τον πονο στα ποδια..μου πονουσαν τα γονατα και κατω οι ασταγγαλοι ενω ημουν ξαπλωμενη..εσας σας πονανε;

Όλο μου το σώμα πονάει..από τους καρπούς μέχρι τις φτέρνες,οι οποίες εχουν γίνει κόκκινες. Και παίρνω και μαγνήσιο,αν δεν έπαιρνα δεν θα μπορούσα να σηκωθω..Υπομονή,σε λίγο θα κρατάμε τα μπεμπακια μας αγκαλιά ❤️

• Μου αρέσει 2

πρίν από 23 λεπτά , nairobi είπε:

Καλησπέρα κορίτσια εμένα την τελευταία φορά στη β επιπεδου δηλαδή είχε ισχιακη προβολή!! Ελπίζω να έχει γυρίσει!! Την Πέμπτη έχω υπέρηχο και ανυπομονώ! Όσο για το νινί σηκώνει τρικυμία πλέον όταν κλωτσάει!! :x

Καλε και η δικια μου κ*λο δεν βαζει κατω :lol: μεχρι που λεω κανει απο τωρα τετοια πιο μετα στον 8ο-9ο τι θα κανει..κοριτσια εγω σημερα ειμαι 27+4 εχω μπει στον 7ο; Η απο 28 εβδομαδων μπαινεις; Ακομα τα μπερδευω

• Χαχα 1

1 hour ago, elena93 είπε:

Κοριτσια πως ειστε; Εγω σημερα ξυπνησα απο τον πονο στα ποδια..μου πονουσαν τα γονατα και κατω οι ασταγγαλοι ενω ημουν ξαπλωμενη..εσας σας πονανε;

Καλησπέρα κ από μένα! Με πονάνε πολύ εδώ κ λίγες μέρες τα δάχτυλα των χεριών... Μουδιαζαν μόνο πριν λίγο καιρό... Καμία άλλη;;; 

πρίν από 47 λεπτά , elena93 είπε:

Καλε και η δικια μου κ*λο δεν βαζει κατω :lol: μεχρι που λεω κανει απο τωρα τετοια πιο μετα στον 8ο-9ο τι θα κανει..κοριτσια εγω σημερα ειμαι 27+4 εχω μπει στον 7ο; Η απο 28 εβδομαδων μπαινεις; Ακομα τα μπερδευω

Το ίδιο αναρωτιέμαι πως θα κάνει τοτε άραγε;;; χαχαχ νομίζω οτι εδώ και μια βδομάδα και 4 μερες είσαι στον εβδομο! Δηλαδη μετά την 26η συμπληρωμένη μπαίνεις στον έβδομο!! 

url%5D

Καλησπερααα..και εγώ πονάω εδώ και πολλές μέρες στα πόδια..όσο για τα χέρια μουδιάζουν συχνά..και η δική μου χορεύει όλη μέρα..εχθές μέχρι τις 5 το πρωί..ξεκίνησα και κολπικό το utrogestan και ας ελπίσουμε πως Τρίτη που έχω γιατρό δε θα έχει μειωθεί άλλο ο τράχηλος..έκανα βλακεία σήμερα και πήγα και μια εκδρομουλα με αμάξι 1 ώρα απόσταση και ήταν ένα μικρουλι 4 χρόνων και ήρθε με φορά και με χτύπησε με το χεράκι του στη κοιλιά..ελπίζω να μη μου έχει κάνει ζημιά γιατί φοβήθηκα πολύ..

Διαφημίσεις

Κορίτσια τί νούμερα είναι αυτά στη μέτρηση τραχήλου μπερδεύτηκα... εμένα ο γιατρός με έχει δει 2 φορές για τράχηλο κ αυτό γιατί είχα πόνους ( τελευταία φορά τη προηγούμενη εβδομάδα 25η) κ το μόνο που μου είπε είναι ότι ήταν 4-5 εκατοστά κ να μην ανησυχώ... Με αυτά που διαβάζω, πολύ δεν είναι??? Πιστεύετε θα γεννήσω ποτέ??

πρίν από 2 λεπτά , MeliD είπε:

Κορίτσια τί νούμερα είναι αυτά στη μέτρηση τραχήλου μπερδεύτηκα... εμένα ο γιατρός με έχει δει 2 φορές για τράχηλο κ αυτό γιατί είχα πόνους ( τελευταία φορά τη προηγούμενη εβδομάδα 25η) κ το μόνο που μου είπε είναι ότι ήταν 4-5 εκατοστά κ να μην ανησυχώ... Με αυτά που διαβάζω, πολύ δεν είναι??? Πιστεύετε θα γεννήσω ποτέ??

Πολύ καλή η μέτρηση σου..μην αγχώνεσαι..εγώ έχω εδώ και μέρες χαμηλά οριζόντια σαν πόνο σαν τράβηγμα λες και έχω τομή..έχει συμβεί σε άλλη;

13 ώρες πρίν, Nj__ είπε:

Δλδ 55+η Πητ;

Κοριτσια πείστηκα... Θα πάρω αύριο το 1555 μπας και... 

Ναι, ναι. Η 56η μέρα είναι η μέρα της ΠΗΤ. Τα έβγαλα μόνη μου, τα έβγαλα και μαζί με το γραφείο προσωπικού και το μετρήσαμε με τον ίδιο τρόπο. Προσωπικά, έχω ΠΗΤ 5/11 και η άδεια μητρότητας αρχίζει 11/9. Ρώτα και στον ΕΦΚΑ να σου πουν

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...