Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2022

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4 hours ago, ArtemisΚ said:

Εμείς που δεν έχουμε βρεφονηπιακό δεν θέλω τόσο μικρό να το αφήσω με ξένη γυναίκα.Εχουμε την πεθερά μου θα μας βοηθάει όσο μπορεί αλλά για πόσο θα αντέξει δεν ξέρω:p Θέλω να ρωτήσω αν κάποια θα επιστρέψει στην δουλειά μετά την άδεια κυησης που δίνει το ΙΚΑ ή θα πάρετε όλες και τους μήνες απ το μειωμένο.Ακόμα σκέφτομαι αν είναι καλύτερο να κάνω μειωμένο ή να πάρω μαζί τους 3,5 μήνες.

Εγώ δυστυχώς επειδή δουλεύω μερική απασχόληση το μειωμένο ωράριο δεν με συμφέρει, αποτι μου ειπε κ η λογίστρια.. Οπότε θα πάρω το 6μηνο του οαεδ κ βλέπουμε μετά.. Γιατί κ εγώ δεν έχω βοήθεια εδώ κοντά 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 40 λεπτά , Despoina31 είπε:

Εγώ δυστυχώς επειδή δουλεύω μερική απασχόληση το μειωμένο ωράριο δεν με συμφέρει, αποτι μου ειπε κ η λογίστρια.. Οπότε θα πάρω το 6μηνο του οαεδ κ βλέπουμε μετά.. Γιατί κ εγώ δεν έχω βοήθεια εδώ κοντά 

Αλήθεια?και γω δουλεύω μερική (6ωρο ) αλλά είδα μέσω μιας εφαρμογής ότι είναι για ένα χρόνο 1,30 ώρα και για άλλους 6 μηνες 45 λεπτά για μένα ,βέβαια δεν το είδα με λογιστή ακόμα. 

Κοριτσια ποτε θα κάνετε καμπύλη σακχάρου τελικα; εγω την πεμπτη θα ειμαι 21+5 και θα κανω β επιπεδου και την παρασκευη θα παω για καμπυλη! Το κανω νωριτερα λογω ιστορικου! 

Όσο για τη δουλειά εγώ μετά την πρώτη γέννα μετά το 6μηνο οαεδ παραιτήθηκα! Δεν άφησα και καμιά καριέρα! Το αποφασίσαμε με τον σύζυγο ως καλύτερη λύση και λόγω κοβιντ να μην πάει σε παιδικό και επειδή οι γιαγιάδες δεν μπορούσαν για χψ λόγους να βοηθήσουν! Μετά την παραίτηση κόλλησα μια βδομάδα ένσημα  με σύμβαση ορισμένου χρόνου και πήρα 12μηνο ταμείο! Σιγά σιγά τελειώνει κι αυτό, μετά γεννάω πρώτα ο Θεός οπότε βλέποντας και κάνοντας το καλοκαίρι του 23 ίσως επιστρέψω στη δουλειά! 

url%5D

7 ώρες πρίν, nairobi είπε:

Κοριτσια ποτε θα κάνετε καμπύλη σακχάρου τελικα; εγω την πεμπτη θα ειμαι 21+5 και θα κανω β επιπεδου και την παρασκευη θα παω για καμπυλη! Το κανω νωριτερα λογω ιστορικου! 

Όσο για τη δουλειά εγώ μετά την πρώτη γέννα μετά το 6μηνο οαεδ παραιτήθηκα! Δεν άφησα και καμιά καριέρα! Το αποφασίσαμε με τον σύζυγο ως καλύτερη λύση και λόγω κοβιντ να μην πάει σε παιδικό και επειδή οι γιαγιάδες δεν μπορούσαν για χψ λόγους να βοηθήσουν! Μετά την παραίτηση κόλλησα μια βδομάδα ένσημα  με σύμβαση ορισμένου χρόνου και πήρα 12μηνο ταμείο! Σιγά σιγά τελειώνει κι αυτό, μετά γεννάω πρώτα ο Θεός οπότε βλέποντας και κάνοντας το καλοκαίρι του 23 ίσως επιστρέψω στη δουλειά! 

Καλημέρα!!εγώ ούτε ξέρω πότε θα την κάνω κ έχω αγχωθεί λιγάκι γιατί το νηστείας ήταν λιγάκι ανεβασμένο στην αρχή..όταν θα πάω στον γιατρό μου θα είμαι 27 και 6 πιστεύω θα μου δώσει τότε να την κάνω ..έκλεισα τελικά και σε διατροφολόγο κορίτσια γιατί τους 2 τελευταίους μήνες παίρνω 3 κιλά τον μήνα κ είναι πάρα πολλά..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα. 

Εγώ θα πάρω την άδεια κύησης και λοχείας και μετά το 6μηνο του οαεδ. Μετά αν δικαιούται ο άντρας μου άδεια ανατροφής 9μηνο λόγω δημοσίου, θα κρατήσει αυτός το μωρό. Αλλιώς βρεφικό. 

Καμπύλη τελικά θα κάνω σε αυτή την εγκυμοσύνη. Θα πάω ακριβώς στις 26 εβδομάδες. 

Δυναμικά +8,5 κιλά! Έχω γίνει μπάλα! Χαχα

Μπράβο σε όλες για την Β επιπέδου! 

• Μου αρέσει 1

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Εγώ (μανούλα Αυγούστου) θα πάρω το λοχείας, το θηλασμού μαζεμένο (λίγες μέρες, λόγω λήξης σύμβασης), την κανονική του '22 και την εορταστική μου άδεια (κανένα 5μηνο συνολικά) και τέλος Δεκεμβρίου λήγει η σύμβασή μου. Οπότε, αν ανανεωθώ, αναλαμβάνει ο άντρας μου, που δικαιούται 9μηνο, λόγω δημοσίου.

Ούτε λόγος για παππούδες, δουλεύουν όλοι. Ίσως μετά την 9μηνη οριακά προλαβαίνω τη συνταξιοδότηση της πεθεράς μου, οπότε θα τον κρατήσει ως τα 3 που θα πάει σχολείο. Αλλιώς, θα πάει σχολείο ένα χρόνο νωρίτερα (περίπου 2). Κάπως έτσι τα λέμε, αλλά η ζωή πάντα σε εκπλήσσει...

Αν κρίνω από το πρώτο παιδί, δε θα κρατιέμαι να γυρίσω στη δουλειά έτσι κι αλλιώς. Δεν είμαι για πολλή κλεισούρα, άλλωστε εδώ 3 εβδομάδες έχω σταματήσει τη δουλειά και δε μου έχει κάτσει και πολύ καλά... Ευτυχώς θα μπορέσουμε να κάτσουμε εναλλάξ.

Κοριτσια πως ειστε; Εγω εχω ξεκινησει της διακοπες μου και οπως σας ειπα πηγα και στην γιατρο μου εδω να κανω εξετασεις που δεν κανουν στην ολλανδια που μενω.. εκανα σημερα υπερηχο το ζουζουνι ηταν περιπου 700 γρ. Εκανα εξετασεις γενικη ουρων,γενικη αιματος,εξεταση υγρων,d-dimer,σαχαρο και σιδηρο.. τελος εχω να πω για τα κιλα αρχιζω και περνω χωρις να το καταλαβαινω..απο 51 που ημουν στην αρχη χθες μετρηθηκα και ειμαι 58

• Μου αρέσει 1

πρίν από 59 λεπτά , elena93 είπε:

Κοριτσια πως ειστε; Εγω εχω ξεκινησει της διακοπες μου και οπως σας ειπα πηγα και στην γιατρο μου εδω να κανω εξετασεις που δεν κανουν στην ολλανδια που μενω.. εκανα σημερα υπερηχο το ζουζουνι ηταν περιπου 700 γρ. Εκανα εξετασεις γενικη ουρων,γενικη αιματος,εξεταση υγρων,d-dimer,σαχαρο και σιδηρο.. τελος εχω να πω για τα κιλα αρχιζω και περνω χωρις να το καταλαβαινω..απο 51 που ημουν στην αρχη χθες μετρηθηκα και ειμαι 58

Αχχ αυτά τα κιλά εμένα μου βάλε χέρι ο γιατρός την τελευταία φορά στην β επιπέδου που χα πάρει μέχρι τότε 6 κιλά αλλά τώρα ριμαι σταθερή δεν έχω πάρει αλλα 2 βδομαδες τωρα ,προσπαθησα να κρατηθώ γιατί αν και δεν τρώω πολύ τρώω βλακειες .

Επίσης ένα άλλο θέμα που με ανησυχεί  είναι οτι το μωρό δνε το ακούω καθημερινά το ίδιο 2 μέρες συνεχόμενα αυτή τη βδομάδα έκανε παρτυ και τώρα τις τελευταίες αντε να ρίξει καμία απαλη το βράδυ.Ειμαι 23 +1 τώρα να ανησυχήσω πολύ?Εσείς το καταλαβαίνετε το ίδιο κάθε μέρα (και πολύ)?

1 ώρα πρίν, elena93 είπε:

Μπορώ να σε ρωτήσω κάτι σε παρακαλώ? Η d dimers ήταν ανεβασμένη? Εμένα ο γιατρός Μ είπε ότι δε την κάνουμε στην εγκυμοσυνη γιατί είναι ψευδή τ αποτελέσματα κ την έκανα μόνη μου από φόβο κ ήταν 650 αντί του ορίου 500 που είναι για τους ενήλικες ( όχι έγκυες) κ λίγο τρόμαξα!

Διαφημίσεις

πρίν από 43 λεπτά , ArtemisΚ είπε:

Αχχ αυτά τα κιλά εμένα μου βάλε χέρι ο γιατρός την τελευταία φορά στην β επιπέδου που χα πάρει μέχρι τότε 6 κιλά αλλά τώρα ριμαι σταθερή δεν έχω πάρει αλλα 2 βδομαδες τωρα ,προσπαθησα να κρατηθώ γιατί αν και δεν τρώω πολύ τρώω βλακειες .

Επίσης ένα άλλο θέμα που με ανησυχεί  είναι οτι το μωρό δνε το ακούω καθημερινά το ίδιο 2 μέρες συνεχόμενα αυτή τη βδομάδα έκανε παρτυ και τώρα τις τελευταίες αντε να ρίξει καμία απαλη το βράδυ.Ειμαι 23 +1 τώρα να ανησυχήσω πολύ?Εσείς το καταλαβαίνετε το ίδιο κάθε μέρα (και πολύ)?

Εγω το καταλαβαινω αρκετες φορες την ημερα..αλλα μην ανησυχεις ειναι αναλογα το μωρο

πρίν από 14 λεπτά , MeliD είπε:

Μπορώ να σε ρωτήσω κάτι σε παρακαλώ? Η d dimers ήταν ανεβασμένη? Εμένα ο γιατρός Μ είπε ότι δε την κάνουμε στην εγκυμοσυνη γιατί είναι ψευδή τ αποτελέσματα κ την έκανα μόνη μου από φόβο κ ήταν 650 αντί του ορίου 500 που είναι για τους ενήλικες ( όχι έγκυες) κ λίγο τρόμαξα!

Θα σου πω οταν παρω τα αποτελεσματα..για δευτερα μου ειπαν

• Μου αρέσει 1

πρίν από 34 λεπτά , elena93 είπε:

Εγω το καταλαβαινω αρκετες φορες την ημερα..αλλα μην ανησυχεις ειναι αναλογα το μωρο

Θα σου πω οταν παρω τα αποτελεσματα..για δευτερα μου ειπαν

Εγώ πάντα την καταλάβαινα το βράδυ και όχι πάρα πολυυυ αλλά τις έριχνε τις κλωτσιές και ειδικά αρχή αυτής της εβδομάδας έδωσε πόνο 2 βραδια αλλά τώρα την καταλαβαίνω αμυδρά αν την καταλαβαίνω δηλαδη και ανησυχώ πάρα πολύ! Είμαι έτοιμη να πάρω τον γιατρό την Δευτέρα (τον έχω τρελάνει και αυτον)

3 ώρες πρίν, ArtemisΚ είπε:

Εγώ πάντα την καταλάβαινα το βράδυ και όχι πάρα πολυυυ αλλά τις έριχνε τις κλωτσιές και ειδικά αρχή αυτής της εβδομάδας έδωσε πόνο 2 βραδια αλλά τώρα την καταλαβαίνω αμυδρά αν την καταλαβαίνω δηλαδη και ανησυχώ πάρα πολύ! Είμαι έτοιμη να πάρω τον γιατρό την Δευτέρα (τον έχω τρελάνει και αυτον)

Κορίτσια εγώ όταν αγχώνομαι επειδή δεν νιώθω τον μικρο λέω τον άνδρα μου  βάζει το αυτί του  και ακούει την καρδούλα του!!

• Μου αρέσει 2

14 ώρες πρίν, ArtemisΚ είπε:

Σου έβαλε χέρι που είχες Βάλει 6 κιλά;;;;; Πολύ περίεργο. Εκτός κι αν ξεκίνησες με ήδη παραπάνω κιλά. Εγώ έχω βάλει 13 και δε μου έβαλε χέρι.

πρίν από 53 λεπτά , Laky είπε:

Σου έβαλε χέρι που είχες Βάλει 6 κιλά;;;;; Πολύ περίεργο. Εκτός κι αν ξεκίνησες με ήδη παραπάνω κιλά. Εγώ έχω βάλει 13 και δε μου έβαλε χέρι.

Όχι 55-56 ήμουν απλά είναι αυστηρός με τα κιλά:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...