Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 37 λεπτά , dimi.tra είπε:

Θα σου πει ο γιατρός σου λογικά θα ακολουθήσεις κάποιο σχήμα θεραπείας πρώτα με αντιβίωση κ μετά με προβιοτικά. 

Είναι διαφορετική εξέταση και θα πρέπει να το συζητήσεις με τον γιατρό σου γιατί σου παίρνει διαφορετικά το δείγμα. Το τεστ παπ είναι από τον τράχηλο το μικροβιωμα είναι από το εσωτερικό της μήτρας. 

Κορίτσι μου και με 40 χοριακη έχουμε δει να προχωράνε εγκυμοσύνες όποτε περιμένεις την Δευτέρα και θα μιλήσεις με τον γιατρό σου. Η μαία του είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Και καλό θα ήταν να ενημερώσεις και τον γιατρό σου για τις λανθασμένες οδηγίες που έλαβες και ότι σου είπε κατηγορηματικά να μην επαναλάβεις την εξέταση, γιατί η συγκεκριμένη μαία πιθανώς θα έχει κάνει αντίστοιχα λάθη και με άλλες κοπέλες

Σου εύχομαι μια ωραία θετική χοριακή και να εξελιχθεί σε μια τέλεια και ήρεμη εγκυμοσύνη 🤞🤞🙏🙏🙏

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ!! Και εγώ προσεύχομαι… Είναι όντως απαράδεκτη τουλάχιστον, ακόμα και μια πιθανότητα να υπάρχει για εγκυμοσύνη δεν λες στον ασθενή κατηγορηματικά ότι δεν είναι και δίνεις οδηγίες για το πώς θα συνεχίσει. Έπρεπε κατευθείαν να με παραπέμψει στον γιατρό. Μας φέρνουν σε άβολη θέση … θα σας πω τη Δευτέρα! Εύχομαι να τη διαψεύσω!

πρίν από 33 λεπτά , Lila86 είπε:

Και έλεγα μη τα γράψω έτσι αλλά μπράβο σου που τα είπες γιατί όλα αυτά σκεφτόμουν!!! Σκέφτηκα επίσης άλλες κοπέλες που μπορεί να σταματούσαν τα φάρμακα και να μη πρόσεχαν και πάνω που πάει να ξεκινήσει κάτι να μη πάει καλά λόγω αυτού του λάθους.

Expand  

Κορίτσια με εκφράζετε απόλυτα! Μην απολογείστε για το ύφος, και λίγα λέτε, είστε η φωνή μου τώρα που έχω μουδιάζει από τη στεναχώρια.. Είναι τόσο εξοργιστικό όλο το θέμα!!

Μανούλες Νοεμβρίου 2022

Recommended Posts

Κοριτσια τι κανετε; Εγω υποφερω απο τον πονο στην μεση και στην πλατη..ειναι και η δουλεια μου που ειμαι καθηστη..εσεις εχετε τετιο πονο και πως ανακουφιζεστε; Εγω εχω κλεισει ραντεβου στην φυσικοθεραπευτρια..αυριο εχω και την β'επιπεδου..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 29/6/2022 at 7:09 ΜΜ, elena93 είπε:

Κοριτσια τι κανετε; Εγω υποφερω απο τον πονο στην μεση και στην πλατη..ειναι και η δουλεια μου που ειμαι καθηστη..εσεις εχετε τετιο πονο και πως ανακουφιζεστε; Εγω εχω κλεισει ραντεβου στην φυσικοθεραπευτρια..αυριο εχω και την β'επιπεδου..

Expand  

Και εγώ υποφέρω από πόνους είναι φυσιολογικό γτ μεγαλώνει το μωράκι εγώ φαντασουε το αυτοανοσο που έχω υποφέρω από πόνους δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια σηκώνομαι κ περπατάω για να μην πονάω 

• Μου αρέσει 1

On 29/6/2022 at 1:11 ΜΜ, Hope.2019 είπε:

Γεια σου κορίτσι μου! Πετάγομαι από την ομάδα του Δεκεμβρίου. Εμένα ο άντρας μου βγήκε θετικός την περασμένη Τετάρτη. Εγώ και το μωρό που είναι 16 μηνών βγήκαμε θετικοί την Κυριακή! Για τρεις μέρες είχαμε έντονα συμπτώματα από σήμερα λίγο καλύτερα! Μην ανησυχείς ελπίζω να μην κολλήσετε αλλά και να κολλήσετε θα περάσει γρήγορα! Εγώ είμαι 15 εβδομάδων!

Τώρα διάβασα ότι κολλήσατε τελικά. Αντιβίωση δεν πήραμε. Κάναμε και εγώ και το μωρό για μιάμιση μέρα μέχρι 39.5 πυρετό. Ντεπόν το μωρό και εγώ αναβραζον ντεπόν. Και μου επέτρεπε και σιρόπι bisolvon γιατί είχα αφόρητο πονόλαιμο και βήχα. Επίσης από χθες κάνω γαργαρες tandum verde που μου επέτρεψε ο γιατρός γιατί ο λαιμός δεν με άφησε ούτε να κοιμάμαι. Είμαι πολύ καλύτερα. Το μωρό το πέρασε με πυρετό ,λίγο γκρίνια και πολύ ύπνο μέσα στη μέρα. Εύχομαι περαστικά!

Expand  

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Α κοντινές μέρες κολλήσαμε! Τι χαμός αυτός τελευταία με τον παλιό κοβιντ! Κορίτσια θέλει προσοχή, εγώ κόλλησα απτον αντρα μου γτ γενικά προσέχω όσο μπορώ κ είμαι με μασκα σε κλειστούς χώρους, αλλά εκείνος δεν πρόσεχε μετά την άρση των μέτρων κ να που την πατήσαμε..  τωρα αυτομουτζωνεται φυσικά που ταλαιπωρουμαστε τόσα άτομα αλλά ο,τι έγινε έγινε..  

Εγώ μέχρι στιγμής συνεχίζω με πονόλαιμο κ λίγο βήχα..  σμρ ξεκίνησε κ μπούκωμα..  tandum verde κάνω κ εγώ από την πρώτη στιγμή, κ σιροπι το prospan π είναι φυτικό π μ είπε η γιατρός κ παστιγιες κ βιταμινη c..  παίρνω κ κανένα ντεπον αλλά ευτυχώς μέχρι στιγμής δν έχω κάνει πυρετό..  η μικρή λίγο πάνω από ένα 24ωρο ήταν με υψηλό πυρετό, ευτυχώς σήμερα με δέκατα..  να δούμε πως θα πάει η νύχτα ελπίζω καλά.. γτ δε κοιμάμαι κιόλας καθόλου, το χω άγχος με τη μικρή κ τη θερμοκρασία της γενικά μια τρέλα..

@ArtemisK περαστικά σου κορίτσι μου, πως είσαι?

On 29/6/2022 at 7:09 ΜΜ, elena93 είπε:

Expand  

Καλημέρα! Κ εγώ τα ίδια, ένα βράδυ ειδικά με έπιασε ένας πόνος δν μπορουσα να κοιμηθω..  μου περνάει με ζεστό μπάνιο μόνο. Α και βάζω και τον άντρα μου να μου κάνει μασάζ στη πλάτη συνέχεια χαχαχαχ έχει γίνει εξπερ πια

• Μου αρέσει 1

On 29/6/2022 at 7:55 ΜΜ, Irini__ είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Α κοντινές μέρες κολλήσαμε! Τι χαμός αυτός τελευταία με τον παλιό κοβιντ! Κορίτσια θέλει προσοχή, εγώ κόλλησα απτον αντρα μου γτ γενικά προσέχω όσο μπορώ κ είμαι με μασκα σε κλειστούς χώρους, αλλά εκείνος δεν πρόσεχε μετά την άρση των μέτρων κ να που την πατήσαμε..  τωρα αυτομουτζωνεται φυσικά που ταλαιπωρουμαστε τόσα άτομα αλλά ο,τι έγινε έγινε..  

Εγώ μέχρι στιγμής συνεχίζω με πονόλαιμο κ λίγο βήχα..  σμρ ξεκίνησε κ μπούκωμα..  tandum verde κάνω κ εγώ από την πρώτη στιγμή, κ σιροπι το prospan π είναι φυτικό π μ είπε η γιατρός κ παστιγιες κ βιταμινη c..  παίρνω κ κανένα ντεπον αλλά ευτυχώς μέχρι στιγμής δν έχω κάνει πυρετό..  η μικρή λίγο πάνω από ένα 24ωρο ήταν με υψηλό πυρετό, ευτυχώς σήμερα με δέκατα..  να δούμε πως θα πάει η νύχτα ελπίζω καλά.. γτ δε κοιμάμαι κιόλας καθόλου, το χω άγχος με τη μικρή κ τη θερμοκρασία της γενικά μια τρέλα..

@ArtemisK περαστικά σου κορίτσι μου, πως είσαι?

Expand  

Καλημέρα! Μπούκωμα έχω ακομα κατά τ άλλα καλά ευτυχώς! 

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι άρχισα να ταλαιπωρούμε από δυσκοιλιοτητα. Νιώθω ένα συνεχές πρήξιμο και μια δυσφορία. Και με τη ζέστη γίνεται ακόμα χειρότερα... Μου πρότεινε η γιατρός dulphalac και θα δοκιμάσω. Για να δούμε... 

Από πόνους στη μέση υποφέρω και εγώ από την αρχή σχεδόν. Συνήθως μια πιάνει το βράδυ και μόνο μπρούμυτα ανακουφιζομουν. Τώρα με την κοιλιά όμως το μπρούμυτα καταργήθηκε και έτσι δεν ανακουφιζομαι! Χαχα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κοριτσια ολα μια χαρα με την β'επιπεδου..ηταν 337γραμμαρια χαχα..ηθελα να καθησω ολη μερα εκει για να την εβλεπα..ρε κοριτσια εσας σας εχουν μετρησει τον τραχηλο; Εγω τους ρωτησα και αυτοι το βλεπανε κοιλιακα οχι κολπικα και μου εχουν πει ειναι καλος..ο τραχηλος δεν μετριετε κολπικα;

• Μου αρέσει 6

On 30/6/2022 at 5:11 ΜΜ, elena93 είπε:

Κοριτσια ολα μια χαρα με την β'επιπεδου..ηταν 337γραμμαρια χαχα..ηθελα να καθησω ολη μερα εκει για να την εβλεπα..ρε κοριτσια εσας σας εχουν μετρησει τον τραχηλο; Εγω τους ρωτησα και αυτοι το βλεπανε κοιλιακα οχι κολπικα και μου εχουν πει ειναι καλος..ο τραχηλος δεν μετριετε κολπικα;

Expand  

Αντε μπράβο ωραια! Έχω κ εγώ ραντεβού τη Δευτέρα για υπέρηχο να δούμε αν θα πάω,ελπίζω να είμαι αρνητική μέχρι τότε! Τράχηλο όχι δεν το είδαν κολπικά στην πρώτη μ εγκυμοσυνη γτ δε χρειάστηκε, ήταν δλδ πολύ καλά. Συνήθως αν έχουν αμφιβολίες για σίγουρα το εξετάζουν, οπότε για να μην το έκαναν κολπικά είσαι μια χαρά!

• Μου αρέσει 2

Expand  

Συγχαρητηριαα!! Ναι και μενα μ τον μετρησαν, κοιλιακα

Expand  

Εμένα ο γιατρός μου από την αυχενική και μετά τον μετράει διακοιλιακα αλλά επειδή τρόμαξα από την τελευταία μέτρηση 2,95 όταν ήμουν 18+4 πήγα και σε έναν άλλο μια βδομάδα μετά και μου τον βρήκε διακολπικα από  2,94-3,04 (μου είπε παίρνουμε την χειρότερη εκδοχή ) αλλά μου εξήγησε ότι είναι κλειστός χωρις χοάνη και να μην ανησυχώ ,τώρα περιμένω την β επιπέδου με τον γιατρό μου σε 12 μέρες  να δω πόσο θα βγει.

Διαφημίσεις

On 1/7/2022 at 5:33 ΜΜ, ArtemisΚ είπε:

Εμένα ο γιατρός μου από την αυχενική και μετά τον μετράει διακοιλιακα αλλά επειδή τρόμαξα από την τελευταία μέτρηση 2,95 όταν ήμουν 18+4 πήγα και σε έναν άλλο μια βδομάδα μετά και μου τον βρήκε διακολπικα από  2,94-3,04 (μου είπε παίρνουμε την χειρότερη εκδοχή ) αλλά μου εξήγησε ότι είναι κλειστός χωρις χοάνη και να μην ανησυχώ ,τώρα περιμένω την β επιπέδου με τον γιατρό μου σε 12 μέρες  να δω πόσο θα βγει.

Expand  

Πως είσαι εσύ κορίτσι μου με τον κοβιντ? 6η μέρα σήμερα έκανα τεστ κ δυστυχώς είναι πάλι θετικό, όπως κ του άντρα μ κ τις μικρής..  εγώ από συμπτώματα βήχα και πονόλαιμο.. κ όχι τπτ άλλο αύριο είχα ραντεβού για υπέρηχο, αναγκαστικά θα το καθυστερησουμε κάποιες μέρες..  ελπίζω όχι πολλές.. 

On 3/7/2022 at 1:42 ΜΜ, Irini__ είπε:

Πως είσαι εσύ κορίτσι μου με τον κοβιντ? 6η μέρα σήμερα έκανα τεστ κ δυστυχώς είναι πάλι θετικό, όπως κ του άντρα μ κ τις μικρής..  εγώ από συμπτώματα βήχα και πονόλαιμο.. κ όχι τπτ άλλο αύριο είχα ραντεβού για υπέρηχο, αναγκαστικά θα το καθυστερησουμε κάποιες μέρες..  ελπίζω όχι πολλές.. 

Expand  

Καλησπέρα!εγώ από χτες είμαι αρνητική!!!!λίγο μου κράτησε!νιώθω βέβαια ακόμα κούραση αλλά κατά τ άλλα όλα καλά...περαστικά σας εύχομαι!!!!!

• Μου αρέσει 2

On 4/7/2022 at 1:41 ΜΜ, Laky είπε:

Κορίτσια καλησπέρα. Είμαι 20 εβδομάδων ακριβώς. Το μωρό δε το έχω αισθανθεί καθόλου. Συμβαίνει και σε άλλη αυτό;

Expand  

Μηπως δεν το καταλαβαινεις οταν κουνιετε; 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...