Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , MK2012 είπε:

Εγώ κορίτσια μου μόλις έλαβα την καινούργια ΑΜΗ. Ε από 0,4 που ήταν Δεκέμβριο του 2023 τώρα είναι 0,3. Όχι Γιαννης, Γιαννάκης δλδ. Τελοσπαντων πήρα και την DHEA και λέει 4,10ng/ml. Δε ξέρω τι σημαίνει βέβαια.

Θα προχωρήσεις σε φυσικό κύκλο?? Δεν είχες και έτοιμες βλαστοκυστες ?

Εξωδωματικη με δοτη/ ανυπαντρη μητερα

Lilika1234

Recommended Posts

Καλησπερα. Τι γνωμη εχετε για το να κανει μια ανυπαντρη γυναικα παιδι με δοτη? Εσεις που ειστε ηδη μητερες οι πιο πολλες θα μπορειτε ναντο φανταστειτε καλυτερα ολο αυτο...

Διαφημίσεις

πρίν από 40 λεπτά , Lilika1234 είπε:

Καλησπερα. Τι γνωμη εχετε για το να κανει μια ανυπαντρη γυναικα παιδι με δοτη? Εσεις που ειστε ηδη μητερες οι πιο πολλες θα μπορειτε ναντο φανταστειτε καλυτερα ολο αυτο...

Καλησπέρα κορίτσι μου είχα γνωρίσει μια κοπέλα που είχαμε και τον ίδιο γιατρό έκανε πριν έξι χρόνια τον γιο της με δότη και πριν δύο χρόνια έκανε και ένα κοριτσάκι με υλικό που της είχε μείνει στην κατάψυξη. Σου εύχομαι καλή επιτυχία. 

πρίν από 46 λεπτά , Lilika1234 είπε:

Πολύ καλο! Να κανεις κοπελα μου ενα μωρακι ναι! 

πρίν από 49 λεπτά , Lilika1234 είπε:

Τα ξενύχτια και η κούραση ειναι ατελείωτα τον πρώτο καιρό. Εκεί θα χρειαζόσουν  εναν σύντροφο για να το  μοιράζεστε όλο αυτο. Οπως και τις χαρές φυσικα, τις στιγμές στο μαιευτήριο , τις αγωνιες για το μωρο, αν η κρίση σου ειναι σωστή. Πολλές φορές θα αναρωτηθείς τι πηγές και εκανες μονη σου. Ομως το μωρο σου θα σε ανταμείψει για ολα. Προσωπικα ξερω πολλούς φίλους  και φίλες μου που θα ηταν υπέροχοι γονείς , αλλα δεν στάθηκαν τοσο τυχεροί να βρουν το ταίρι τους. Η ζωή σου δεν θα ειναι ποτε η ίδια ποτε και σε κανένα επίπεδο, εκτος αν βεβαια εχεις την οικονομική άνεση να πληρώνεις κοπέλες για βοήθεια, ως νταντά ή καθαρίστρια ή εργασιακά να μπορείς να ρίξεις ρυθμούς κλπ. Για μενα να το κανεις το βήμα η αγάπη αποκτά αλλη διάσταση ως έννοια.

• Μου αρέσει 2

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

Θα εχω βοηθεια ναι...αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι ποτε δεν ξερεις ποτε πως ερχονται τα πραγματα...αναρωτιεμαι αν ειναι καλυτερα να κανεις αυτο η να παντρευτεις καποιον που δεν εχεις και τοσο καλη σχεση...βεβαια με αυτα που ακουω για ζευγαρια εχω φρικαρει...

πρίν από 4 λεπτά , Lilika1234 είπε:

Θα εχω βοηθεια ναι...αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι ποτε δεν ξερεις ποτε πως ερχονται τα πραγματα...αναρωτιεμαι αν ειναι καλυτερα να κανεις αυτο η να παντρευτεις καποιον που δεν εχεις και τοσο καλη σχεση...βεβαια με αυτα που ακουω για ζευγαρια εχω φρικαρει...

Ποσο χρόνων εισαι;

Και αν κατάλαβα καλα την ερώτηση, θα απαντήσω όχι δεν χρειαζεται να παντρευτείς κάποιον μ@λ@κ@ και να τον κανεις πατέρα του παιδιού σου.

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

37 ειμαι! Και δεν εχω προβλημα γονιμοτητας!

Θέλεις να γίνεις μαμά άμεσα; Δεν τίθεται θεμα γονιμότητας τοσο πολυ οσο ποιότητας των ωαρίων . Αν διαβάσεις τα ποσοστά για τα σύνδρομα πως αυξάνονται σε καθε χρόνο που περνάει μετα τα 35 θα απογοητευτείς. Κατα την άποψη μου κάνε τωρα κατάψυξη ωαρίων ή εμβρύων με δότη και δώσε λιγο χρόνο. Το μεγάλο θεμα ειναι οτι δύσκολα θα βρεις σύντροφο έχοντας στο μυαλό σου οτι θέλεις σύντομα  παιδί. Κανεις δεν ξεκινάει ετσι σχέση.

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Τι να πω...φανταζομαι δε θα εχω μεγαλη διαφορα σε 1 η 2 χρονια..βασικα σκεφτομαι οτι καλυτερα να το κανω τωρα αν ειναι παρα στα 45 μου που και παλι ποιος μου λεει οτι θα εχω τον καταλληλο συντροφο και υα εχω και λιγοτερες αντοχες οσο να ναι..επισης εχω απογοητευτει με αυτο το θεμα παρολο που εχω καλη δουλεια, καλη εμφανιση και ολοι λενε οτι εχω καλο χαρακτηρα..γενικα νομιζω ειμαι καλος ανθρωπος και δε θελω ποτε να κοροιδεψω καποιον...δεν ειμαι ψωνιο η σνομπ, μην παρεξηγηθω..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

On 2/3/2022 at 11:41 ΜΜ, Lilika1234 είπε:

Τι να πω...φανταζομαι δε θα εχω μεγαλη διαφορα σε 1 η 2 χρονια..βασικα σκεφτομαι οτι καλυτερα να το κανω τωρα αν ειναι παρα στα 45 μου που και παλι ποιος μου λεει οτι θα εχω τον καταλληλο συντροφο και υα εχω και λιγοτερες αντοχες οσο να ναι..επισης εχω απογοητευτει με αυτο το θεμα παρολο που εχω καλη δουλεια, καλη εμφανιση και ολοι λενε οτι εχω καλο χαρακτηρα..γενικα νομιζω ειμαι καλος ανθρωπος και δε θελω ποτε να κοροιδεψω καποιον...δεν ειμαι ψωνιο η σνομπ, μην παρεξηγηθω..

Το καταλαβαινω οτι δεν θέλεις να φορτωθεις σε κάποιον , αλλα δυστυχώς οι ελεύθεροι άντρες άνω των 40 που γνωρίζω ετσι βλέπουν τα κοριτσια της ηλικίας σου. Οτι ψάχνουν για άνδρα για να παντρευτούν και να κανουν παιδια. Κι αυτο φαντάζει πολυ αποτρεπτικό στα ματια τους. Ελπιζω να καταλαβαίνεις πως στο γράφω και να μην με παρεξηγήσεις.

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

On 2/3/2022 at 11:41 ΜΜ, Lilika1234 είπε:

Εγώ θα εκανα εμβρυα να εχω καβα και αν δεν έβρισκα σύντροφο μεχρι τα 45 μου για παραδειγμα θα τα εκανα μονη μου τα μωρακια μου..εισαι μικρή! Ή κατεψυξε σκετα ωαρια να υπαρχουν..σιγουρα πρεπει 10 να εχεις καταψυξη κ θα δεις μετα..

• Μου αρέσει 1

Δεν παρεξηγω καθολου...αποψεις λεμε απλα...αν ειναι να κανω ο,τιδηποτε με καποιον θα το κανω ανοιχτα και μονο αν συμφωνει και εκεινος...οσο για τους αντρες ανω των 40 εχω την εντυπωση οτι οι λιγοι ελευθεροι ειναι αυτοι που μεχρι τωρα ηθελαν απλα να περνανε καλα και δεν ηθελαν δεσμευσεις και θελουν παιδια και τετοια καποιοι αλλα ειναι και λιγο περιεργοι και θελουν και μικροτερες γυναικες (ισως μικροτερες και απο εμενα)και νοικοκυρες...βεβαια απο ολα εχει ο μπαξες...

• Μου αρέσει 2

Βασικά βρες ένα ψυχολόγο και συζήτησε το μαζί του. Δεν έχει κανένα νόημα η γνώμη του καθενός.  Ίσως μπερδευτεις και παραπάνω. Όταν θα το κάνεις πρέπει να είσαι σίγουρη για την απόφαση σου. Και μόνο ένας ειδικός θα σε βοηθήσει να πάρεις την σωστή απόφαση για σένα. Κι είναι πολύ βασικό αυτό. Γιατί μόνο νιώθοντας απόλυτα ασφαλής για την επιλογή σου θα είναι αργότερα και το παιδί καλά Μ αυτό.  Σου εύχομαι από καρδιάς να πάρεις την καλύτερη απόφαση για εσένα και το παιδί σου!

• Μου αρέσει 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...