Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανούλες Οκτωβρίου 2022❤️

LoveToBeMom

Recommended Posts

8 ώρες πρίν, Primula είπε:

Άρα, τις συσπάσεις τουλάχιστον εσύ τις ένιωθες σαν κάτι να σπρώχνει από μέσα προς τα έξω (σαν πέτρα ή γροθιυεθχα διαβάσει κάπου) με πέτρωμα τοπικά, παρά σαν γενικό τουμπανιασμα κ τσιτωμα ξέρω γω.. συγγνώμη γίνομαι κουραστικη προσπαθω να καταλάβω γιατί είναι σημαντικό..

Παντως η προσωπικη μου εμπειρια ειναι οτι συσπαση θα δεις στο πανω μερος της κοιλιας.. συνηθως πετρωμα απο το υψος του αφαλου και πανω..  

H4LBp3.png 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

8 ώρες πρίν, Primula είπε:

Άρα, τις συσπάσεις τουλάχιστον εσύ τις ένιωθες σαν κάτι να σπρώχνει από μέσα προς τα έξω (σαν πέτρα ή γροθιυεθχα διαβάσει κάπου) με πέτρωμα τοπικά, παρά σαν γενικό τουμπανιασμα κ τσιτωμα ξέρω γω.. συγγνώμη γίνομαι κουραστικη προσπαθω να καταλάβω γιατί είναι σημαντικό..

Σαν αίσθηση ναι έτσι το ένιωθα αλλά σκληραινε όλη η κοιλιά μου! 

Εγω παντως βρε κοριτσια δεν ενιωσα ποτε τιποτα...ουτε πετρωμα, ουτε να σκληραινει και ακομα και τη μερα που γεννησα (με προγραμματισμενη καισαρικη) που εσπασαν συμπτωματικα τα νερα, οποτε ετσι κι αλλιως θα γεννουσα, ουτε τοτε ειχα νιωσει συσπασεις. Βεβαια, τα νερα εσπασαν οταν ημουν ηδη στο χειρουργειο και με ετοιμαζαν, οποτε δεν ξερω πως θα ηταν η αισθηση μετα που θα ξεκινουσε ο τοκετος αλλα πραγματικα εχω μεινει με την απορια για το πως ειναι η συσπαση...Η κοιλια μου εντωμεταξυ, ηταν μικρη και σκληρη ετσι κι αλλιως και ο γιος μου ακρως στριμωγμενος (αυτο εχει να κανει με το ανατομικο θεμα που εχω) και χτυπιοταν ασταματητα...ισως γι' αυτο δεν τις καταλαβαινα...τι να πω...Θα δουμε και σ' αυτην την εγκυμοσυνη...Μεχρι στιγμης, αυτην τη φορα, η κοιλια μου ειναι μεγαλυτερη (καπως ετσι ημουν στον 6ο στην πρωτη και οχι τοσο σκληρη)...οποτε ισως εχω καλυτερη αντιληψη του τι συμβαινει...θα δειξει!!

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Κορίτσια μου εκανε καμια απο εσας Test ΠΑΠ στην αρχη της εγκυμοσυνης;  Εκανα χθες μαζι με καλλιεργεια και πονεσα πολυ και σημερα εβγαλα αιματακι σκουρο. Ο γιατρος ειπε ειναι απο αυτο, να μην ανησυχω.

1 ώρα πρίν, katerinaki 86 είπε:

Εγω παντως βρε κοριτσια δεν ενιωσα ποτε τιποτα...ουτε πετρωμα, ουτε να σκληραινει και ακομα και τη μερα που γεννησα (με προγραμματισμενη καισαρικη) που εσπασαν συμπτωματικα τα νερα, οποτε ετσι κι αλλιως θα γεννουσα, ουτε τοτε ειχα νιωσει συσπασεις. Βεβαια, τα νερα εσπασαν οταν ημουν ηδη στο χειρουργειο και με ετοιμαζαν, οποτε δεν ξερω πως θα ηταν η αισθηση μετα που θα ξεκινουσε ο τοκετος αλλα πραγματικα εχω μεινει με την απορια για το πως ειναι η συσπαση...Η κοιλια μου εντωμεταξυ, ηταν μικρη και σκληρη ετσι κι αλλιως και ο γιος μου ακρως στριμωγμενος (αυτο εχει να κανει με το ανατομικο θεμα που εχω) και χτυπιοταν ασταματητα...ισως γι' αυτο δεν τις καταλαβαινα...τι να πω...Θα δουμε και σ' αυτην την εγκυμοσυνη...Μεχρι στιγμης, αυτην τη φορα, η κοιλια μου ειναι μεγαλυτερη (καπως ετσι ημουν στον 6ο στην πρωτη και οχι τοσο σκληρη)...οποτε ισως εχω καλυτερη αντιληψη του τι συμβαινει...θα δειξει!!

Εγω στην πρωτη μου εγκυμοσυνη δεν ειχα καταλαβει τι ειναι συσπαση.. δεν ηξερα τι ειναι.. μεχρι τη γεννα οπου προσπαθησα για αρκετες ωρες να γεννησω φυσιολογικα..13.. τελικα εκανα καισαρικη.  Συνειδητοποιησα οτι ειχα απο τον 7ο συσπασεις αλλα νομιζα οτι ειναι το μωρο...

Πιστευω θα ειχες αλλα δεν το ειχες αντιληφθει. Η συσπαση της μητρας ειναι κατι το φυσιολογικο.

Κι εγω ετσι.. ειμαι τωρα οπως ημουν στον 6ο!!!

• Μου αρέσει 1

H4LBp3.png 

Διαφημίσεις

πρίν από 36 λεπτά , vaso_mpempis είπε:

Εγω στην πρωτη μου εγκυμοσυνη δεν ειχα καταλαβει τι ειναι συσπαση.. δεν ηξερα τι ειναι.. μεχρι τη γεννα οπου προσπαθησα για αρκετες ωρες να γεννησω φυσιολογικα..13.. τελικα εκανα καισαρικη.  Συνειδητοποιησα οτι ειχα απο τον 7ο συσπασεις αλλα νομιζα οτι ειναι το μωρο...

Πιστευω θα ειχες αλλα δεν το ειχες αντιληφθει. Η συσπαση της μητρας ειναι κατι το φυσιολογικο.

Κι εγω ετσι.. ειμαι τωρα οπως ημουν στον 6ο!!!

Φανταστείτε εμένα με δίδυμα.. ότι θα χαιρομουν να βλέπω την κοιλουμπα μου να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα ε δεν το πίστευα..την αγαπώ!!! Άντε κορίτσια μου περνάει κ ο Μάϊος!!

• Μου αρέσει 3

50 minutes ago, Annie4 said:

Κορίτσια μου εκανε καμια απο εσας Test ΠΑΠ στην αρχη της εγκυμοσυνης;  Εκανα χθες μαζι με καλλιεργεια και πονεσα πολυ και σημερα εβγαλα αιματακι σκουρο. Ο γιατρος ειπε ειναι απο αυτο, να μην ανησυχω.

Καλημέρα σου. Είχα κανει 2-3 μήνες πριν την εγκυμοσύνη, αλλα έκανα καλλιέργια κολπικού υγρου στην αρχή της εγκυμοσύνης. Εγώ δεν πόνεσα, αλλα ίγο αιματάκι είναι λογικό.

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Annie4 είπε:

Έκανα λίγο πριν γιατί έκανα εξωαωματικη οποτε ήταν όλα προγραμματισμενα. Πάντως συνήθως μετά το τεστ Παπ είχα κ γω λίγο καφέ λογικό νομίζω, βιοψιουλα είναι

• Ευχαριστώ 1

3 ώρες πρίν, Annie4 είπε:

Εγω εμεινα εγκυος σε λιγοτερο απο 1χρονο απο το προηγουμενο ΠΑΠ, οποτε δεν εκανα. Παντως, γενικα εμενα μου εχει τυχει να δω λιγο ροζ η καφε μετα απο ΠΑΠ,δε μου ακουγεται κατι ανησυχητικο. Επισης, εγω παντα ποναω γιατι λογω οπισθιας καμψης και ενος υπολειμματος διαφραγματος που εχει μεινει μετα απο χειρουργικη αφαιρεση στο μεσα μερος του κολπου, ειναι λιγο δυσκολο να φτασει ο γιατρος στον τραχηλο (στον αριστερο δηλαδη γιατι τον δεξι της μεριας που κυοφορω σ' αυτην την εγκυμοσυνη ακομα τον ψαχνουμε...μονο με κολπικο υπερηχο μπορει να εντοπιστει) και παντα ζοριζομαι εκεινη την ωρα...

H2Vhp2.png3ieAp3.png

πρίν από 38 λεπτά , katerinaki 86 είπε:

Εγω εμεινα εγκυος σε λιγοτερο απο 1χρονο απο το προηγουμενο ΠΑΠ, οποτε δεν εκανα. Παντως, γενικα εμενα μου εχει τυχει να δω λιγο ροζ η καφε μετα απο ΠΑΠ,δε μου ακουγεται κατι ανησυχητικο. Επισης, εγω παντα ποναω γιατι λογω οπισθιας καμψης και ενος υπολειμματος διαφραγματος που εχει μεινει μετα απο χειρουργικη αφαιρεση στο μεσα μερος του κολπου, ειναι λιγο δυσκολο να φτασει ο γιατρος στον τραχηλο (στον αριστερο δηλαδη γιατι τον δεξι της μεριας που κυοφορω σ' αυτην την εγκυμοσυνη ακομα τον ψαχνουμε...μονο με κολπικο υπερηχο μπορει να εντοπιστει) και παντα ζοριζομαι εκεινη την ωρα...

Αχ, πονας και εσυ ε; κι εγω περσυ ειδα αιμα μετα το ΠΑΠ. Εμενα μου βαζει κολποδιαστολεα γιατι ειμαι στενη και η ολη διαδικασια με ποναει παρα πολυ :-(

Διαφημίσεις

21 ώρες πρίν, nina21 είπε:

κοριτσια πως ειστε? πως πανε οι κοιλιτσες? φουσκωνουν? 

εγω μπηκα στην 17η εβδομαδα και ακομη δεν λεω να ηρεμισω απο εμετους! εσεις πως ειστε?

μαθατε φυλο για τα μωρακια σας? 

εμεις περιμενουμε δυο αντρακια <3 <3 <3 

Καλησπερααα κορίτσι μ εγώ ακόμα ελάχιστα δεν έχω φουσκώσει ακόμα πολύ λίγο .....εγώ κλείνω την πότη την 17η εβδομάδα και μπενω στην 18 ....φύλο δεν έχω μάθει ακόμα με την μία στην β επιπέδου θα μάθω σίγουρα πυστευω περιμένω πως και πως ♥️ οοοο δύο αγοράκια τελειαα με το καλό κορίτσι μ 

18 ώρες πρίν, Primula είπε:

Φουσκώνουν φουσκώνουν...

εγώ δεν ήθελα να μάθω το φύλο αλλά από ότι καταλαβαίνω από το αγόρι μου για δύο αγοράκια μπουκλωτα πάμε κ μεις!!

Κορίτσια εγώ συνεχίζω να έχω πονάκια.. τραβηγματα αλλά κ πόνους χαμηλά σαν περιόδου. αίμα καθόλου αλλά αυτοί οι πόνοι πόσο με αγχωνουν.. πονάτε εσείς καθόλου; 

Τα μωράκια δεν ξέρω αν τα νιώθω, αλλά αν είναι αυτό που νομίζω άντε να τα νιώσω μια δύο φορές την ημέρα; Εσείς; Τα νιώθετε αισθητά;

Επίσης, όταν φαω ή πιω κάτι, έστω το τίποτα πολύ λίγο, η κοιλιά μου τουμπανιαζει γίνεται πολύ σκληρή.. τις συσπασεις πως τις νιώθουμε έχει νιώσει καμία τώρα ή σε παλιότερη εγκυμοσύνη αν μπορεί να περιγράψει;

Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλα να πάνε τέλεια!!

Προσευχουλα κ ξεκούραση ❤️

Κορίτσι μ και εγώ έχω πονακια και τραβηχματα και πονους Περίοδου και εντομεταξυ εχθές ένιωθα και σαν βάρος στην μήτρα και στη κύστη Μ και με ενοχλούσε πολύ αυτό μ πέρασε βεβεα σήμερα ο ξύπνησα αλλά ώρες ώρες νιοθω κάτι έντονες σουβλιες κάτω χαμηλά π τρομάζω αλλά είναι φυσιολογικό γτ μεγαλώνει η μήτρα ....εγώ το νιοθω το μωράκι μ αρκετά μαλον είναι δραστήριο όπως και στον υπέριχο όταν πάω στο γιατρό όλο κλοτσαει και κουνιετε χαχα εχθές εντομεταξυ ανχοθηκα γτ δεν το είχα νιοσει όλη μέρα  και ζουμπαγα την κοιλιά μ αλλά σήμερα πρωί πρωί ένιωσα πέντε φορές παπ παπ σαν  κλοτσιτσα δεν ξέρω και τρελαθηκααα συνήθως το νιοθω π κουνιετε αυτό το Παπ Παπ τ ένιωσα σήμερα  και πριν λίγες ημέρες πάλι πρώτη φορά πολύ περίεργη αίσθηση....και εγώ όταν τρώω φουσκώνω απίστευτα αλλά όχι σκληρή δεν την έχω νιοσει μόνο σκλιρη είναι κάτω χαμηλά μόνιμα σκληρή όμως δεν είναι δλδ όπως ήταν πριν μείνω έγγυος αλλά να νιωσω όλη την κοιλιά σκλιρη δεν Μ έχει τύχει .....εντομεταξυ δεν πίνω νερό πολύ και φοβάμαι μη πάθω καμία ουρολοίμωξη ρε γμτ πρέπει να το βάλω στοχο να πίνω νερό ....

16 ώρες πρίν, katerinaki 86 είπε:

Κοριτσια, κι εγω πηγα σημερα στο γιατρο...ειδαμε φυλο!!!Αγορακι και αυτο ξεκαθαρα!!!Μ' εφαγαν οι αντρες οπως καταλαβαινετε χαχαχα!!Κατα τα αλλα, ολα αψογα μεχρι στιγμης!Επομενο ραντεβου 7/6 για τη β επιπεδου.

Οοο τέλεια με το καλό ο μπεμπακος σου κορίτσι μ ♥️ 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 18 λεπτά , Dimitra97 είπε:

Καλησπερααα κορίτσι μ εγώ ακόμα ελάχιστα δεν έχω φουσκώσει ακόμα πολύ λίγο .....εγώ κλείνω την πότη την 17η εβδομάδα και μπενω στην 18 ....φύλο δεν έχω μάθει ακόμα με την μία στην β επιπέδου θα μάθω σίγουρα πυστευω περιμένω πως και πως ♥️ οοοο δύο αγοράκια τελειαα με το καλό κορίτσι μ 

Κορίτσι μ και εγώ έχω πονακια και τραβηχματα και πονους Περίοδου και εντομεταξυ εχθές ένιωθα και σαν βάρος στην μήτρα και στη κύστη Μ και με ενοχλούσε πολύ αυτό μ πέρασε βεβεα σήμερα ο ξύπνησα αλλά ώρες ώρες νιοθω κάτι έντονες σουβλιες κάτω χαμηλά π τρομάζω αλλά είναι φυσιολογικό γτ μεγαλώνει η μήτρα ....εγώ το νιοθω το μωράκι μ αρκετά μαλον είναι δραστήριο όπως και στον υπέριχο όταν πάω στο γιατρό όλο κλοτσαει και κουνιετε χαχα εχθές εντομεταξυ ανχοθηκα γτ δεν το είχα νιοσει όλη μέρα  και ζουμπαγα την κοιλιά μ αλλά σήμερα πρωί πρωί ένιωσα πέντε φορές παπ παπ σαν  κλοτσιτσα δεν ξέρω και τρελαθηκααα συνήθως το νιοθω π κουνιετε αυτό το Παπ Παπ τ ένιωσα σήμερα  και πριν λίγες ημέρες πάλι πρώτη φορά πολύ περίεργη αίσθηση....και εγώ όταν τρώω φουσκώνω απίστευτα αλλά όχι σκληρή δεν την έχω νιοσει μόνο σκλιρη είναι κάτω χαμηλά μόνιμα σκληρή όμως δεν είναι δλδ όπως ήταν πριν μείνω έγγυος αλλά να νιωσω όλη την κοιλιά σκλιρη δεν Μ έχει τύχει .....εντομεταξυ δεν πίνω νερό πολύ και φοβάμαι μη πάθω καμία ουρολοίμωξη ρε γμτ πρέπει να το βάλω στοχο να πίνω νερό ....

Εντωμεταξύ Δήμητρα, αν εξαιρέσουμε τον αριθμό των εμβρύων (σιγά την λεπτομέρεια δηλ!χαχ) εμεις σε όλα πάμε από την αρχή μαζί, και στην αλλαγή εβδομάδας και στα συμπτώματα σε όλα (εκτός από παπ παπ που θα πανε όμως και αυτά...)

Β επιπέδου έκλεισες? ο γιατρός μου λέει ιδανικά στην 22. Πέμπτη μπαίνουμε στην 18..

4 ώρες πρίν, Annie4 είπε:

Ναι εγώ έκανα και τεστ Παπ και καλλιέργεια κολπικών υγρών μην ανησιχεις η αλήθεια είναι ότι και εγώ είχα απονεσει και είχα λίγο καφέ μετά το έκανα στον δεύτερο μήνα της εγγυμοσινης Μ το τεστ παπ αν δεν κάνω λάθος γίνετε στο τραχιλο και δεν επιρεαζει καθολου το μωρό ....

πρίν από 4 λεπτά , Dimitra97 είπε:

Ναι εγώ έκανα και τεστ Παπ και καλλιέργεια κολπικών υγρών μην ανησιχεις η αλήθεια είναι ότι και εγώ είχα απονεσει και είχα λίγο καφέ μετά το έκανα στον δεύτερο μήνα της εγγυμοσινης Μ το τεστ παπ αν δεν κάνω λάθος γίνετε στο τραχιλο και δεν επιρεαζει καθολου το μωρό ....

Σε ευχαριστω πολυ για την απάντηση. Πράγματι, όπως το λες...και δεν πιστευω πως θα εκανε κατι ο γιατρος που θα επηρεαζε το μωρο. Απλά επειδή εχω την αποκολλησουλα φοβηθηκα βλεποντας αυτο σημερα αλλα μετα θυμήθηκα πως μετα το ΠΑΠ ειχα ξαναβγαλει σκουρο αιμα και μη ούσα έγκυος.  

Κοριτσια γενικά με βοηθάτε πολυ παρόλο που μπήκα ακυρη, να'στε καλα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Primula είπε:

Εντωμεταξύ Δήμητρα, αν εξαιρέσουμε τον αριθμό των εμβρύων (σιγά την λεπτομέρεια δηλ!χαχ) εμεις σε όλα πάμε από την αρχή μαζί, και στην αλλαγή εβδομάδας και στα συμπτώματα σε όλα (εκτός από παπ παπ που θα πανε όμως και αυτά...)

Β επιπέδου έκλεισες? ο γιατρός μου λέει ιδανικά στην 22. Αύριο μπαίνουμε στην 18..

Φίλη μ οντωςς έχει δίκιο πάμε σε όλα παρεούλα από την αρχή ♥️.....β επιπέδου θα κλείσω αρχές Ιουνίου αλλά και εμένα εκεί Μ είπε  ο γιατρός 22 του μηνα ημέρα Τετάρτη γτ μόνο Τετάρτες πάει ο εμβρυολογος και τότε θα την κάνω λογικά αχχ ανοιπομωνω θέλω να μάθω και το φύλο του μωρού θα σκάσω χιχιχι

πρίν από 13 λεπτά , Annie4 είπε:

Σε ευχαριστω πολυ για την απάντηση. Πράγματι, όπως το λες...και δεν πιστευω πως θα εκανε κατι ο γιατρος που θα επηρεαζε το μωρο. Απλά επειδή εχω την αποκολλησουλα φοβηθηκα βλεποντας αυτο σημερα αλλα μετα θυμήθηκα πως μετα το ΠΑΠ ειχα ξαναβγαλει σκουρο αιμα και μη ούσα έγκυος.  

Κοριτσια γενικά με βοηθάτε πολυ παρόλο που μπήκα ακυρη, να'στε καλα!

Σιγά κορίτσι μ τι με ευχαριστείς ....ναι  και εγώ είχα φοβηθεί και του το είχα πει και Μ είπε ότι δεν επιρεαζει το μωρό και με κάτι κορίτσια π το συζήτησα όταν είχα κάνει το τεστ παπ  το ίδιο Μ είπανε....ναι και εγώ έβγαζα πάντα όταν έκανα. Τεστ Παπ λίγο καφέ αίμα ...

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...