Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Μανούλες Οκτωβρίου 2022❤️

LoveToBeMom

Recommended Posts

8 ώρες πρίν, katerinaki 86 είπε:

Σιδηρο και ασβεστιο σιγουρα δεν κανει μαζι γιατι το ασβεστιο δεν αφηνει το σιδηρο να απορροφηθει απο τον οργανισμο...γι' αυτο και οταν παιρνουμε σιδηρο, δεν πρεπει για 1-2 ωρες πριν και μετα να τρως γαλακτοκομικα. Για μεγιστη απορροφηση, τον συνδυαζεις με κατι που εχει βιταμινη C. Σου το λεω με βεβαιοτητα γιατι παλευω απο παντα με αναιμιες λογω στιγματος κι εχω παρει πολυυυυ σιδηρο!Για το μαγνησιο κι εμενα μου εχει πει οτι πρεπει να εχουν μια αποσταση, δε μου ανεφερε 3ωρο αλλα να μην τα παιρνω και μαζι ουτε με το σιδηρο ουτε με το ασβεστιο...

Καλημερα!!! Παντως ρωτησα και μια φιλη διατροφολογο και μαγνησιο-σιδηρο μαζι δεν πειραζει. Σιδηρο-ασβεστιο καλο ειναι να απεχουν λογω απορροφησης.

Τωρα τι να πω δεν ξερω.. εγω παιρνω σιδηρο μαζι με μαγνησιο το πρωι. Μεσημερι d3 και βραδυ παλι μαγνησιο σιδηρο ξανα. Ασβεστιο δεν εχω ξεκινησει ακομα θα το παιρνω μεσημερι αυτο.

• Μου αρέσει 1

H4LBp3.png 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

8 hours ago, katerinaki 86 said:

Σιδηρο και ασβεστιο σιγουρα δεν κανει μαζι γιατι το ασβεστιο δεν αφηνει το σιδηρο να απορροφηθει απο τον οργανισμο...γι' αυτο και οταν παιρνουμε σιδηρο, δεν πρεπει για 1-2 ωρες πριν και μετα να τρως γαλακτοκομικα. Για μεγιστη απορροφηση, τον συνδυαζεις με κατι που εχει βιταμινη C. Σου το λεω με βεβαιοτητα γιατι παλευω απο παντα με αναιμιες λογω στιγματος κι εχω παρει πολυυυυ σιδηρο!Για το μαγνησιο κι εμενα μου εχει πει οτι πρεπει να εχουν μια αποσταση, δε μου ανεφερε 3ωρο αλλα να μην τα παιρνω και μαζι ουτε με το σιδηρο ουτε με το ασβεστιο...

Δεν ήξερα ακριβώς πως πάνε, ευχαριστώ για την ενημέρωση !

Εγώ παίρνω Τ4 στις 6μιση που ξυπνάω.

Κατα τις 9-10 παίρνω την αναγούλα, δηλαδή το viofer. Το πίνω με χυμό όπως και να έχει γιατί αυτό το πράγμα ΔΕΝ πίνεται μόνο του. Μετά το μεσημέρι, χωρίς σταθερή ώρα , μπορεί να είναι 1 , μπορεί 2, παίρνω το ασβέστιο, και το φυλλικό. Και μετά το βράδυ, θα παρω πάλι σίδηρο.

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, vaso_mpempis είπε:

Την εκανα την βλακεια μου κοριτσια!! Εφαγα καρμποναρα. Πως ξεχαστηκα ετσι..;; εχει ωμα αυγα μεσα.. το ξεχασα τελειως!!! Αχ το αγχος θα με φαει..

Αααχ δεν πειράζει! Μην αγχώνεσαι αφού έγινε μια φορά δεν θα πάθει κάτι το μικρακι, ενημέρωσες το γιατρό σου; (Έτσι για να γελάσουμε εμένα η μητέρα μου όταν ήταν έγκυος σε εμένα έφαγε ώμο κρέας... πανέξυπνη και αυτή δεν σκέφτηκε ότι δεν κάνει στην εγκυμοσύνη και γενικά δεν κάνει αλλά τέλος πάντων...αλλά ευτυχώς δεν έπαθα τίποτα χεχεχε είναι πιο γερά τα μωράκια μας από ότι νομίζουμε,ειδικά τώρα δεύτερο τρίμηνο)

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα! 

Εγώ πήρα εχθές στο γιατρό μετά από ένα μήνα και πολύ χάρηκα! Πρώτη φορά μας είπε και βάρος, η μικρή μας είναι 177 γραμμάρια!!! Είναι ζωηρή λέει ο γιατρός,καλό αυτό του άρεσε . Τώρα θα ξαναπάω για υπέρηχο 31-5 για β επιπέδου κατ ευθείαν. Εμένα μου το έκοψε το φυλλικό.. παίρνω μόνο σίδηρο και ασβέστιο τώρα. Κοιλίτσα λίγο φαίνεται, ακόμα δεν το νιώθω και πολύ καλά το μωρό,βασικά εσωτερικά δεν το νιώθω καθόλου μόνο απέξω το ψηλαφιζουμε με τον άντρα μου και από συμπτώματα αν και είμαι πολύ καλά τις τελευταίες εβδομάδες έχω κάτι καινούργιο τώρα σαν καούρες κάθε βράδυ,αλλά κάθε βράδυ! Αυτααααα! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

1 hour ago, vaso_mpempis said:

Την εκανα την βλακεια μου κοριτσια!! Εφαγα καρμποναρα. Πως ξεχαστηκα ετσι..;; εχει ωμα αυγα μεσα.. το ξεχασα τελειως!!! Αχ το αγχος θα με φαει..

Ειχε σίγουρα αυγά ; Γιατί συνήθως αν είναι απ έξω βάζουν συνήθως κρέμα γάλακτος .Δεν θα πάθεις κάτι είναι μόνο ο κρόκος και με τη θερμότητα σκοτώνονται και κάποια βακτήρια δεν είναι τελείως ωμο 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Rafailiapan είπε:

Αααχ δεν πειράζει! Μην αγχώνεσαι αφού έγινε μια φορά δεν θα πάθει κάτι το μικρακι, ενημέρωσες το γιατρό σου; (Έτσι για να γελάσουμε εμένα η μητέρα μου όταν ήταν έγκυος σε εμένα έφαγε ώμο κρέας... πανέξυπνη και αυτή δεν σκέφτηκε ότι δεν κάνει στην εγκυμοσύνη και γενικά δεν κάνει αλλά τέλος πάντων...αλλά ευτυχώς δεν έπαθα τίποτα χεχεχε είναι πιο γερά τα μωράκια μας από ότι νομίζουμε,ειδικά τώρα δεύτερο τρίμηνο)

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα! 

Εγώ πήρα εχθές στο γιατρό μετά από ένα μήνα και πολύ χάρηκα! Πρώτη φορά μας είπε και βάρος, η μικρή μας είναι 177 γραμμάρια!!! Είναι ζωηρή λέει ο γιατρός,καλό αυτό του άρεσε . Τώρα θα ξαναπάω για υπέρηχο 31-5 για β επιπέδου κατ ευθείαν. Εμένα μου το έκοψε το φυλλικό.. παίρνω μόνο σίδηρο και ασβέστιο τώρα. Κοιλίτσα λίγο φαίνεται, ακόμα δεν το νιώθω και πολύ καλά το μωρό,βασικά εσωτερικά δεν το νιώθω καθόλου μόνο απέξω το ψηλαφιζουμε με τον άντρα μου και από συμπτώματα αν και είμαι πολύ καλά τις τελευταίες εβδομάδες έχω κάτι καινούργιο τώρα σαν καούρες κάθε βράδυ,αλλά κάθε βράδυ! Αυτααααα! 

Οχι λεω να μην ενοχλησω την γιατρο γι αυτο. Οταν παω στο ραντεβου θα της το πω.

Αχ...

1 ώρα πρίν, KONNA28 είπε:

Ειχε σίγουρα αυγά ; Γιατί συνήθως αν είναι απ έξω βάζουν συνήθως κρέμα γάλακτος .Δεν θα πάθεις κάτι είναι μόνο ο κρόκος και με τη θερμότητα σκοτώνονται και κάποια βακτήρια δεν είναι τελείως ωμο 

Αυγα ειχε:( κροκους βασικα. Αλλα γιατι, η κρεμα γαλακτος κανει;; :sad:

Γαμωτο.. και την απολαυσα απο τη μυτη μου βγηκε η χαρα! Εχω χαζεψει εγω παντως σ αυτη την εγκυλοσυνη.. ο εγκεφαλος μου δεν λειτουργει σωστα

H4LBp3.png 

Καλημέρα σε όλες! Είμαι 15w1d με ΠΗΤ 30/10. Χαίρομαι που σας βρήκα! 

Βιώνω την όλη εγκυμοσύνη με πολύ αγχος, συνέχεια φοβάμαι μήπως έφαγα κάτι που δεν έπρεπε, μήπως το παιδί δεν ζει, μήπως..., μήπως...

Έχω καλή αυχενικη και περιμένω 16/5 να το ξαναδώ στον υπέρηχο. 

15 ώρες πρίν, vaso_mpempis είπε:

Οχι λεω να μην ενοχλησω την γιατρο γι αυτο. Οταν παω στο ραντεβου θα της το πω.

Αχ...

Αυγα ειχε:( κροκους βασικα. Αλλα γιατι, η κρεμα γαλακτος κανει;; :sad:

Γαμωτο.. και την απολαυσα απο τη μυτη μου βγηκε η χαρα! Εχω χαζεψει εγω παντως σ αυτη την εγκυλοσυνη.. ο εγκεφαλος μου δεν λειτουργει σωστα

Η κρέμα γάλακτος γιατί να μην κάνει; Από παστεριωμένο γάλα είναι. Εντάξει από άποψη λιπαρών δεν είναι ο,τι καλύτερο, αλλά τώρα αν έφαγες μια φορά δεν νομίζω ότι συντρέχει λόγος ανησυχίας. 

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα κορίτσια μου!

Ελπίζω όλες να ξυπνήσατε σαν πουλάκια και εσείς και τα μωράκια σας❤️

Έχετε καθόλου πόνους σαν τσιμπήματα χαμηλά αριστερά ή κ δεξιά; Είναι άραγε ο περιβόητος στρογγύλος σύνδεσμος της μήτρας;

Επίσης, από μαγνήσιο ποιο παίρνετε; Το trofocard ή το max κ πόσα την ημέρα;

πρίν από 7 λεπτά , Margr είπε:

Βιώνω την όλη εγκυμοσύνη με πολύ αγχος, συνέχεια φοβάμαι μήπως έφαγα κάτι που δεν έπρεπε, μήπως το παιδί δεν ζει, μήπως..., μήπως...

Η κρέμα γάλακτος γιατί να μην κάνει; Από παστεριωμένο γάλα είναι. Εντάξει από άποψη λιπαρών δεν είναι ο,τι καλύτερο, αλλά τώρα αν έφαγες μια φορά δεν νομίζω ότι συντρέχει λόγος ανησυχίας. 

Καλημέρα καλωσηρθες και με το καλό όλα!

Οι περισσότερες είμαστε στην ίδια κατασταση τελικά.. εγώ ειδικά που είμαι κ από εξωσωματική και με δίδυμα, το πρώτο που ρωτάω όταν ξαπλώνω για υπέρηχο είναι αν ζούνε.. επισης βάζω το αγορι μου να μου υπόσχεται καθημερινά ότι ζούνε (δεν ξέρω αν μετράει χαχα)

• Χαχα 2

πρίν από 18 λεπτά , Margr είπε:

Καλημερα!!! Καλως ηρθες:x

πρίν από 14 λεπτά , Primula είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!

Έχετε καθόλου πόνους σαν τσιμπήματα χαμηλά αριστερά ή κ δεξιά; Είναι άραγε ο περιβόητος στρογγύλος σύνδεσμος της μήτρας;

Οι περισσότερες είμαστε στην ίδια κατασταση τελικά.. εγώ ειδικά που είμαι κ από εξωσωματική και με δίδυμα, το πρώτο που ρωτάω όταν ξαπλώνω για υπέρηχο είναι αν ζούνε.. επισης βάζω το αγορι μου να μου υπόσχεται καθημερινά ότι ζούνε (δεν ξέρω αν μετράει χαχα)

Καλημερα!!! Ξεκινησα μετα την αυχενικη 2 trofocard την ημερα. Βεβαια τα φαρμακα και την ποσοτητα μην την συγκρινεις.. ειναι αναλογα την εγκυμοσυνη.. ειδικα αφου εισαι με εξωσωματικη. Πονακια εχω κι εγω σαν τσιμπηματακια στην κοιλια που και που.. και δεν βολευομαι καθολου στον υπνο!!!!!!!!!!

Δεν σταματαει ποτε η αγωνια να ειναι καλα τα παιδακια μας κοριτσια.. απαξ και ξεκινησε ειναι παντοτινη!!!!

• Μου αρέσει 2

H4LBp3.png 

2 hours ago, Primula said:

Καλημέρα κορίτσια μου!

Καλημέρα 

Εγω έχω πονάκια που διαρκούν λίγα δευτερόλεπτα .Ξεκίνησα χθες trofocard και δεν ξέρω αν φταίει αυτό αλλά όλο το βράδυ ποναγε το έντερο μου και σήμερα όλη μέρα και με έπιασε διάρροια  .Έκανα την αμαρτία και ήπια μια κόκα κόλα γιατί δεν άντεχα και νιώθω κάπως καλύτερα τώρα .Από πόνους χαμηλά μπορώ να πω ότι σήμερα δεν έχω κάτι τρελό μόνο το πρωί που περπάτησα αρκετή ώρα και κουράστηκα αλλά μόλις έκατσα ήμουν εντάξει .Μίλησα και με τον γιατρό για τους πόνους και μου είπε 99 τις εκατό δεν είναι τίποτα …δεν τα μπορώ αυτά τα ποσοστά ούτε αυτό το άγχος και θα ξαναδώ το μωράκι μ στις 19/5 ….στα πρόθυρα είμαι να πάρω αυτόν τον υπέρηχο που ακούς την καρδιά του μωρού στο σπίτι 

3 hours ago, Margr said:

Μαζί γεννάμε …σε νιώθω απόλυτα είναι δύσκολη η περίοδος αυτή και ας λένε ότι είναι η πιο χαρούμενη περίοδος ..Εγώ πραγματικά χαρούμενη θα είμαι μόλις πάρω στην αγκαλιά μου το μωρό μέχρι τότε πάντα πάντα υπάρχει κάποιος φόβος στο πίσω μέρος του μυαλού μου που δεν με αφήνει να το ευχαριστηθώ ..Πάντως το ότι όλες νιώθουμε πάνω κάτω τα ίδια είναι μεγάλη δύναμη 

Διαφημίσεις

πρίν από 46 λεπτά , KONNA28 είπε:

Καλημέρα 

Εγω έχω πονάκια που διαρκούν λίγα δευτερόλεπτα .Ξεκίνησα χθες trofocard και δεν ξέρω αν φταίει αυτό αλλά όλο το βράδυ ποναγε το έντερο μου και σήμερα όλη μέρα και με έπιασε διάρροια  .Έκανα την αμαρτία και ήπια μια κόκα κόλα γιατί δεν άντεχα και νιώθω κάπως καλύτερα τώρα .Από πόνους χαμηλά μπορώ να πω ότι σήμερα δεν έχω κάτι τρελό μόνο το πρωί που περπάτησα αρκετή ώρα και κουράστηκα αλλά μόλις έκατσα ήμουν εντάξει .Μίλησα και με τον γιατρό για τους πόνους και μου είπε 99 τις εκατό δεν είναι τίποτα …δεν τα μπορώ αυτά τα ποσοστά ούτε αυτό το άγχος και θα ξαναδώ το μωράκι μ στις 19/5 ….στα πρόθυρα είμαι να πάρω αυτόν τον υπέρηχο που ακούς την καρδιά του μωρού στο σπίτι

Το μαγνήσιο πάντως βοηθάει κ στην αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας άρα όντως μπορεί να παίζει. Εγώ δεν παρατήρησα κάτι.

Ξέρω έχεις τύψεις για την κόκα κόλα αλλά οκ λέμε προς αποφυγή όχι απαγορεύεται! Εγώ έκανα τσιγάρο..

Πρέπει κάπως να το διαχειριστούμε όλο αυτό με το άγχος κ την αμφιβολία γιατί πώς θα φτάσουμε μέχρι το τέλος..που θα έχουμε κ διαφορετικά συμπτώματα και και και.. δε ξέρω πραγματικά.. Εγώ καθημερινά κάνω την προσευχουλα μου κ προσπαθω να σκέφτομαι ότι είναι σπάνιες οι περιπτώσεις που τα πράγματα πάνε στραβά από τη δική μας φάση κ στο εξής.. αυτή είναι η αλήθεια!!

3 ώρες πρίν, KONNA28 είπε:

Καλημέρα 

Μαζί γεννάμε …σε νιώθω απόλυτα είναι δύσκολη η περίοδος αυτή και ας λένε ότι είναι η πιο χαρούμενη περίοδος ..Εγώ πραγματικά χαρούμενη θα είμαι μόλις πάρω στην αγκαλιά μου το μωρό μέχρι τότε πάντα πάντα υπάρχει κάποιος φόβος στο πίσω μέρος του μυαλού μου που δεν με αφήνει να το ευχαριστηθώ ..Πάντως το ότι όλες νιώθουμε πάνω κάτω τα ίδια είναι μεγάλη δύναμη 

Καλησπέρα κορίτσι μ και εγώ αυτά τα συγκεκριμένα περνώ και εκεί π δεν μπορούσα να πάω τουαλέτα πήγαινα με το ζόρι μια φορά την εβδομάδα ξαφνικά από τη πρώτη μέρα π τα ξεκηνησα  και εγώ δοιάρια και αναροτιομουνα από τι  να είναι τώρα κατάλαβα ότι μαλον από τα χάπια αυτά εγώ περνώ τρία την ημέρα τώρα π ξεκίνησα δύο χάπια  σιδιρο την ημέρα κάπως έχει καλυτερέψει το πράγμα ήμουν όλη μέρα τουαλετα η από την συχνοουρια πήγαινα κάθε τρεις και λίγο  η από το άλλο.....

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...