Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Μανούλες Οκτωβρίου 2022❤️

LoveToBeMom

Recommended Posts

πρίν από 44 λεπτά , zouko είπε:

Αχ, ΑΥΤΟΟΟΟΟΟΟ!

Και εγώ!  Τις πρώτες βδομάδες πήγα την 5η, την 6η και την 8η. Μου φαινόταν μια χαρά. Μετά, μου είπε να κλείσω για αυχενική οπότε ξαναείδα το μωράκι μου στις 12 ! Τώρα, έχω ξανα ραντεβου την 16η εβδομάδα ! Δεν αντέχωωωωωωωω.

Και εγώ δυσκολεύομαι. Δεν ξέρω , ίσως επειδή είμαι απο εξωσωματική , τι να πω. Εχω πάντως τεράστιο άγχος, και φόβο οτι κάτι θα γίνει. Είμαι και 38....

Αχ κορίτσια κι εγώ! Θέλω ανά δυο βδομαφες να πηγαίνω ! Αφού σκέφτομαι να πάω σε άλλο γυναικολόγο ! Δε ξέρω μ φαίνεται πολύς καιρός ο ένας μήνας ! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, zouko said:

Αχ, ΑΥΤΟΟΟΟΟΟΟ!

Και εγώ!  Τις πρώτες βδομάδες πήγα την 5η, την 6η και την 8η. Μου φαινόταν μια χαρά. Μετά, μου είπε να κλείσω για αυχενική οπότε ξαναείδα το μωράκι μου στις 12 ! Τώρα, έχω ξανα ραντεβου την 16η εβδομάδα ! Δεν αντέχωωωωωωωω.

Και εγώ δυσκολεύομαι. Δεν ξέρω , ίσως επειδή είμαι απο εξωσωματική , τι να πω. Εχω πάντως τεράστιο άγχος, και φόβο οτι κάτι θα γίνει. Είμαι και 38....

Και εγώ από εξωσωματική και το είπα στη δουλειά ότι είναι έγκυος γιατί η κοιλιά μου ειναι τεράστια για τον 4ο μήνα που είμαι και νιώθω τύψεις .Ήθελα να μην το ξέρουν και να ειναι κάτι δικό μου .Εμείς που είμαστε από εξωσωματική νομίζω ότι πάντα έχουμε μια επιφύλαξη παραπάνω από άλλες κοπέλες που έμειναν φυσιολογικά το βλέπω και από την αδερφή μου που από την αρχή της εγκυμοσύνης το είχε δεδομένο ότι όλα θα ειναι καλά και το έλεγε παντού .Εγώ το αντίθετο φοβάμαι συνέχεια και τα πάντα 

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, KONNA28 είπε:

Καλά που μου το είπες ! Θα πάρω αύριο τον ενδοκρινολόγο να τον ρωτήσω που θα πάρω κι τα αποτελέσματα για την tsh.

Κοριτσια δεν ξέρω για σας αλλά δυσκολεύομαι να ευχαριστηθώ την εγκυμοσύνη , είμαι συνεχώς με μια συγκρατημένη χαρά και κάθε φορά που κάνω εξετάσεις φοβάμαι .Επισης δυσκολεύομαι το να πηγαίνω στον γυναικολόγο ανά τρεις βδομαδες μου φαίνεται τεράστιο το διάστημα !!!

Η αληθεια ειναι οτι και στην πρωτη μου εγκυμοσυνη, δεν ειχα αυτο το συναισθημα της απολυτης ευτυχιας που αναμενεται να νιωθει μια γυναικα...ηταν εντονο το αγχος και ο φοβος μηπως συμβει κατι...ηταν και απο εξωσωματικη, οποτε ειχα κι ενα παραπανω αγχος απο πριν, πρωτα να μεινω εγκυος, μετα να προχωρησει κτκ. Το ιδιο ισχυει και τωρα με τη μονη διαφορα οτι ειναι τοσο γεματη η καθημερινοτητα με τον γιο μου που νιωθω οτι και η εγκυμοσυνη εχει μπει λιγο στον "αυτοματο"...εννοω οτι δεν εχω το χρονο που ειχα τοτε να καθομαι να χαιδευω την κοιλιτσα μου και να σκεφτομαι συνεχεια αν ειναι καλα το μωρο κτλ. Εννοειται οτι κι εμενα μου εχει φανει αιωνας βεβαια μεχρι το επομενο ραντεβου...εκανα την αυχενικη 8/4 και τωρα θα παω τη Δευτερα 9 του μηνα για υπερηχο!Αυτο που σωνει την κατασταση ειναι οτι τις 2 τελευταιες εβδομαδες, εχω αρχισει να νιωθω το μικρουλι και καπως καθησυχαζομαι οτι ειναι καλα...Και στην πρωτη αυτο με ηρεμουσε, ηταν κι ο γιος μου πολυ ανησυχος και κοπανιοταν συνεχεια, οποτε ναι μεν ειχα το αγχος αν αναπτυσσεται σωστα, αλλα τουλαχιστον ηξερα οτι ειναι εκει!Νομιζω γενικα οτι απ' οταν τα νιωσουμε και μετα, ηρεμουμε λιγο!

• Μου αρέσει 3

H2Vhp2.png3ieAp3.png

2 ώρες πρίν, KONNA28 είπε:

Καλά που μου το είπες ! Θα πάρω αύριο τον ενδοκρινολόγο να τον ρωτήσω που θα πάρω κι τα αποτελέσματα για την tsh.

Κοριτσια δεν ξέρω για σας αλλά δυσκολεύομαι να ευχαριστηθώ την εγκυμοσύνη , είμαι συνεχώς με μια συγκρατημένη χαρά και κάθε φορά που κάνω εξετάσεις φοβάμαι .Επισης δυσκολεύομαι το να πηγαίνω στον γυναικολόγο ανά τρεις βδομαδες μου φαίνεται τεράστιο το διάστημα !!!

Τα ίδια........

πρίν από 16 λεπτά , KONNA28 είπε:

Και εγώ από εξωσωματική και το είπα στη δουλειά ότι είναι έγκυος γιατί η κοιλιά μου ειναι τεράστια για τον 4ο μήνα που είμαι και νιώθω τύψεις .Ήθελα να μην το ξέρουν και να ειναι κάτι δικό μου .Εμείς που είμαστε από εξωσωματική νομίζω ότι πάντα έχουμε μια επιφύλαξη παραπάνω από άλλες κοπέλες που έμειναν φυσιολογικά το βλέπω και από την αδερφή μου που από την αρχή της εγκυμοσύνης το είχε δεδομένο ότι όλα θα ειναι καλά και το έλεγε παντού .Εγώ το αντίθετο φοβάμαι συνέχεια και τα πάντα 

Συμφωνώ πολύ...

Όμως οι εβδομάδες κυλάνε κορίτσια μου ..

• Μου αρέσει 2

21 minutes ago, katerinaki 86 said:

Η αληθεια ειναι οτι και στην πρωτη μου εγκυμοσυνη, δεν ειχα αυτο το συναισθημα της απολυτης ευτυχιας που αναμενεται να νιωθει μια γυναικα...ηταν εντονο το αγχος και ο φοβος μηπως συμβει κατι...ηταν και απο εξωσωματικη, οποτε ειχα κι ενα παραπανω αγχος απο πριν, πρωτα να μεινω εγκυος, μετα να προχωρησει κτκ. Το ιδιο ισχυει και τωρα με τη μονη διαφορα οτι ειναι τοσο γεματη η καθημερινοτητα με τον γιο μου που νιωθω οτι και η εγκυμοσυνη εχει μπει λιγο στον "αυτοματο"...εννοω οτι δεν εχω το χρονο που ειχα τοτε να καθομαι να χαιδευω την κοιλιτσα μου και να σκεφτομαι συνεχεια αν ειναι καλα το μωρο κτλ. Εννοειται οτι κι εμενα μου εχει φανει αιωνας βεβαια μεχρι το επομενο ραντεβου...εκανα την αυχενικη 8/4 και τωρα θα παω τη Δευτερα 9 του μηνα για υπερηχο!Αυτο που σωνει την κατασταση ειναι οτι τις 2 τελευταιες εβδομαδες, εχω αρχισει να νιωθω το μικρουλι και καπως καθησυχαζομαι οτι ειναι καλα...Και στην πρωτη αυτο με ηρεμουσε, ηταν κι ο γιος μου πολυ ανησυχος και κοπανιοταν συνεχεια, οποτε ναι μεν ειχα το αγχος αν αναπτυσσεται σωστα, αλλα τουλαχιστον ηξερα οτι ειναι εκει!Νομιζω γενικα οτι απ' οταν τα νιωσουμε και μετα, ηρεμουμε λιγο!

Αυτό το περιμένω πως και πως να το ακούσω γιατί μέχρι στιγμής μόνο το έντερο μου ακουω χαχαχ !!!Εγω πάλι επειδή είναι το πρώτο κάθομαι και χαϊδεύω την κοιλιά και μιλάω μόνη μου και το ρωτάω αν είναι καλά χαχαχαχ .Άλλες δυο βδομαδες για υπέρηχο 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , KONNA28 είπε:

Αυτό το περιμένω πως και πως να το ακούσω γιατί μέχρι στιγμής μόνο το έντερο μου ακουω χαχαχ !!!Εγω πάλι επειδή είναι το πρώτο κάθομαι και χαϊδεύω την κοιλιά και μιλάω μόνη μου και το ρωτάω αν είναι καλά χαχαχαχ .Άλλες δυο βδομαδες για υπέρηχο 

εγώ τρώω και σύγχυση γιατί είναι 2 και δεν ξέρω αν καταλαβαίνουν σε ποιο μιλάω κάθε φορά χαχα μπερδεύομαιιιιι

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

πρίν από 43 λεπτά , KONNA28 είπε:

Νομιζω οτι ετσι κι αλλιως ηταν καλη στιγμη να το πεις για να ειναι ενημεροι κιολας οτι σε κανενα 3μηνο θα τους χαιρετησεις για μερικους μηνες...Εγω που βιωσα μια εγκυμοσυνη απο εξωσωματικη και αυτην τωρα που ηρθε φυσιολογικα, νομιζω οτι ειναι περισσοτερο θεμα χαρακτηρα...για εμενα τουλαχιστον, η μονη διαφορα ηταν οτι στην πρωτη ξεκινησα την εγκυμοσυνη ηδη αγχωμενη απο την ολη διαδικασια της εξωσωματικης, ενω η δευτερη με βρηκε χωρις να το περιμενω πιο χαλαρη...κατα τα αλλα ομως, το ιδιο αγχος εχω για την εξελιξη!

• Μου αρέσει 2

H2Vhp2.png3ieAp3.png

πρίν από 1 λεπτό , katerinaki 86 είπε:

Νομιζω οτι ετσι κι αλλιως ηταν καλη στιγμη να το πεις για να ειναι ενημεροι κιολας οτι σε κανενα 3μηνο θα τους χαιρετησεις για μερικους μηνες...Εγω που βιωσα μια εγκυμοσυνη απο εξωσωματικη και αυτην τωρα που ηρθε φυσιολογικα, νομιζω οτι ειναι περισσοτερο θεμα χαρακτηρα...για εμενα τουλαχιστον, η μονη διαφορα ηταν οτι στην πρωτη ξεκινησα την εγκυμοσυνη ηδη αγχωμενη απο την ολη διαδικασια της εξωσωματικης, ενω η δευτερη με βρηκε χωρις να το περιμενω πιο χαλαρη...κατα τα αλλα ομως, το ιδιο αγχος εχω για την εξελιξη!

Ήρθε η δεύτερη φυσιολογικά?? τι ωραία!!!!! Συμβαίνουν και αυτά λοιπόν στα αλήθεια! πω πω!!! Μπράβο <3

Λοιπόν κορίτσια, κάπου λέγαμε για την σειρά των συμπληρωμάτων κλπ.

Κατέληξα (δικά μου συμπεράσματα για να μην πάρω καμιά στο λαιμό μου, με βάση τα φύλλα οδηγιών κλπ):

Φιλλικό: Πριν ή μετά φαγητού.

Ασβέστιο: 4 ώρες μετα την Τ4, 2 ώρες μετά από κάποιες αντιβιώσεις (μακριά από μας), 2 ώρες μετα τον σίδηρο, με ή χωρίς φαγητό.

Μαγνήσιο: 3 ώρες απόσταση απο ασβέστιο (χαπι, αυγά, γάλα, τυριά κλπ), με ή χωρίς φαγητό.

Σ'ιδηρος: 2 ώρες απόσταση από μαγνήσιο, ασβέστιο, γαλακτομικά/αυγά +βιτ C ταυτόχρονα(πίνουμεμε χυμό πορτοκάλι)

Οπότε εγώ λέω από εδώ κ στο εξής..:

Πρωί: φυλλικό, σίδηρο, χυμός

2 ώρες μετά: πρωινό 

3 ώρες μετ'α μεσημεριανό +μαγνήσιο

Απογευματινό+Ασβέστιο+D3

Βραδινο +μαγνησιο

πρίν από 4 λεπτά , Primula είπε:

Ήρθε η δεύτερη φυσιολογικά?? τι ωραία!!!!! Συμβαίνουν και αυτά λοιπόν στα αλήθεια! πω πω!!! Μπράβο <3

Ναιιιιι!!Εκει που δεν το περιμεναμε (μας το ειχαν ψιλοαποκλεισει γενικα, οποτε δεν υπηρχε καθολου στο μυαλο μας)...τσουπ ηρθε το μικρουλι!!Η αληθεια ειναι οτι δε νομιζω οτι θα το επαιρνα τελικα ποτε αποφαση να προχωρησω σε εμβρυομεταφορα για δευτερο, οποτε σου λεει...κατσε να παω μονο μου!!!

• Μου αρέσει 2

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Διαφημίσεις

21 ώρες πρίν, Dimitra97 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μ εγώ χρησιμοποιώ της frezyderm αλλά δεν είμαι καθόλου ευχαριστιμενη και θα αλλάξω κρέμα δοκίμασα την Synchroelast και Μ άρεσε πάρα πολύ γτ με κρατάει πολύ ενυδατομενη και θες ελάχιστη ποσότητα .....εμένα το αμυγδαλελαιο δεν Μ πολύ αρέσει  χρησιμοποιησα λίγο στην αρχή μέχρι να παραγγυλω κρέμα αλλά δεν Μ άρεσε γτ είναι λάδι και το καλοκαίρι όσο να ναι δεν βολεύει  παντός έχω ακούσει πολύ θετικά σχόλια για το αμυγδαλελαιο .....

Καλησπέρα κορίτσι μ εγώ ξεκηνησα και μαγνήσιο και σίδηρο με το που μπήκα στον τρίτο μήνα και  δύο εβδομάδες μετά την αυχενική ξεκηνησα και ασβέστιο....όχι και εγώ έχω πονακια και περιόδου και απότομα πονακια δεξιά πιο πολύ αφού καμία φορά τρομάζω....δεν είναι κάτι μην ανησιχεις 

Καλησπέρα κορίτσι μ τι κάνεις?  Και εγώ έχω πονακια περιόδου ακόμα βεβεα όχι τόσο έντονα όσο στην αρχή αλλά έχω ιδικά τις τελευταίες μέρες πολύ συχνά και έχω και κάτι αλλά απότομα πονακια όχι περιοδου αλλά ξέρω είναι φυσιολογικά μεγαλώνει η μήτρα ....Λοιπόν όσο για τα χάπια φίλη ένας χαμός γίνετε αφού τα ξεχνάω τι ξυπνητήρια βάζω τι θήκη για χάπια έχω σαν αυτά ο έχουν οι ηλικιωμένοι πήγα και πήρα από τα τζάμπο δεν γίνοτανε τα ξεχναγα συνεχια βγήκαν και οι εξετάσεις Μ κ ο σίδηρος Μ έπεσε πέντε μονάδες από σαράντα πήγε τριανταπενετε λογικό γτ έχω να φάω κρέας τεσερεις μήνες π λες περνώ έξι χάπια την ημέρα ασεε χάνω την. Μπάλα πφφφ.....βάζω ξυπνητήρι στις έξι περνώ το σιδιρο  π έχει και φυλικο μετά βάζω ξυπνητήρι στις ενια περνώ μαγνήσιο  12 ασβέστιο  τρεις  το μεσημέρι μαγνήσιο.  Έξι μαγνήσιο και το τελευταίο σιδιρο το πίνω δύο ώρες μετά το βραδινό Μ γεύμα....ένα μπέρδεμα γενικά άσε Πόλα χάπια ρε παιδί μ πρέπει να έχουν και διάφορα τρεις ώρες πχ το ασβέστιο με το μαγνήσιο και ο σίδηρος με το μαγνήσιο έτσι Μ είπε ο γιατρός.....εντομεταξυ το ασβέστιο είναι μασωμενο και δεν μπορώ με τίποτα με αιδιασει φουλ θα του πω να Μ το αλαξει δεν μπορώ έχει γεύση κυμωλια με πορτοκάλι πολύ χάλια ε το ζόρι το περνώ κάθε μέρα ...εγώ την κοιλιά μ δεν την έχω νιοσει να έχει πετρώσει καθόλου απλά κάτω χαμηλά είναι σκλιρη δεν είναι όπως πριν την εγγυμοσινη ο ήταν μαλακή η κοιλίτσα ....εντομεταξυ ρε κορίτσια δεν έχω φουσκώσει καθόλου πολύ λίγο  εσας έχει μεγαλώσει η κοιλίτσα ?? Όντως περνάνε οι εβδομάδες πάρα πολύ γρήγορα άντε σε λίγο καιρό και η β επιπέδου ♥️

Proti fora to akouw ayto me ta xapia ana treis ores.egw perno utrogestan,filliko,asvestio,sidiro kai magnisio.ta perno ola mazi mia xoufta xapia.den mou exei pei o giatros kati tetoio ana treis ores.alla mou ekane antiposi kai tha ton rotisw egw mipos den kanei.emena h koilia mou einai petra oxi xamila omws alla psila kato apo to stithos pano apo ton afalo.h koilia mou fouskonei einai h alitheia alla apo edw kai pera tha arxisoun na fouskonoun pio grigora.exo ksana rantevou stis 13/5 kai logika tha milisoume gia b epipedou.Tote tha emai stin 20 evdomada.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 3 λεπτά , Simona είπε:

Proti fora to akouw ayto me ta xapia ana treis ores.egw perno utrogestan,filliko,asvestio,sidiro kai magnisio.ta perno ola mazi mia xoufta xapia.den mou exei pei o giatros kati tetoio ana treis ores.alla mou ekane antiposi kai tha ton rotisw egw mipos den kanei.emena h koilia mou einai petra oxi xamila omws alla psila kato apo to stithos pano apo ton afalo.h koilia mou fouskonei einai h alitheia alla apo edw kai pera tha arxisoun na fouskonoun pio grigora.exo ksana rantevou stis 13/5 kai logika tha milisoume gia b epipedou.Tote tha emai stin 20 evdomada.

Δεν ξέρω αλλά Μ το τόνισε πολύ αυτό με την ώρα δεν τον είχα ρωτήσει γτ και στο φαρμακείο π πήγα να τα πάρω μετά πάλι Μ το είπανε και εκεί ....άσε φίλη μ πέτρα γίνετε και εμένα το στομάχι όμως από το μεσημέρι και μετά από το φούσκωμα υποφέρω....κοιλίτσα δεν έχω ιδιετερη και ανοιπομωνω να φουσκώσει  λιγάκι να καταλάβω ότι είμαι έγγυος να καταλαβαίνω και  πιο πολύ το μωράκι μ τότε πυστευω θα συνιντοποιησω ότι είμαι έγγυος....εγώ έχω πάλι ραντεβού Ιουνίου με την μια β επιπέδου άντε να περάσει ο καιρός ανοιπομωνω να μάθω και το φύλο του μωρού  ελπίζω να μάθεις και εσύ τώρα μεθαύριο π έχεις ραντεβου θυμάμαι πόσο πολύ θες να μάθεις ♥️

• Μου αρέσει 3

πρίν από 29 λεπτά , Dimitra97 είπε:

Δεν ξέρω αλλά Μ το τόνισε πολύ αυτό με την ώρα δεν τον είχα ρωτήσει γτ και στο φαρμακείο π πήγα να τα πάρω μετά πάλι Μ το είπανε και εκεί ....άσε φίλη μ πέτρα γίνετε και εμένα το στομάχι όμως από το μεσημέρι και μετά από το φούσκωμα υποφέρω....κοιλίτσα δεν έχω ιδιετερη και ανοιπομωνω να φουσκώσει  λιγάκι να καταλάβω ότι είμαι έγγυος να καταλαβαίνω και  πιο πολύ το μωράκι μ τότε πυστευω θα συνιντοποιησω ότι είμαι έγγυος....εγώ έχω πάλι ραντεβού Ιουνίου με την μια β επιπέδου άντε να περάσει ο καιρός ανοιπομωνω να μάθω και το φύλο του μωρού  ελπίζω να μάθεις και εσύ τώρα μεθαύριο π έχεις ραντεβου θυμάμαι πόσο πολύ θες να μάθεις ♥️

Nai egw akoma den ematha xxaxxaa.kathe 3 evdomades pigainw perimeno pos kai pos mpas kai to doume epitelous.makari na to deis kai esu❤Ama den to doume tora stis 13 tha perimenw meta gia to b epipedou.kapoia stigmi tha to doume den ginetai!Egw exw 2 meres to niothw elafros xamila sti koilia,oxi klotses akoma vevea.emena to stomaxi vradaki ginetai san petra.ti exoume na traviksoume pou einai akoma xaxxaa

• Μου αρέσει 1

πρίν από 40 λεπτά , Simona είπε:

Nai egw akoma den ematha xxaxxaa.kathe 3 evdomades pigainw perimeno pos kai pos mpas kai to doume epitelous.makari na to deis kai esu❤Ama den to doume tora stis 13 tha perimenw meta gia to b epipedou.kapoia stigmi tha to doume den ginetai!Egw exw 2 meres to niothw elafros xamila sti koilia,oxi klotses akoma vevea.emena to stomaxi vradaki ginetai san petra.ti exoume na traviksoume pou einai akoma xaxxaa

Εγώ το πήρα απόφαση θα μάθω μια και καλή στην β επιπεδου αφού ντρέπετε το μωρό μ δεν μα ανοίγει τα ποδαράκια :mrgreen:....εγώ το νιοθω εδώ και μια εβδομάδα τώρα μπήκα στην 17 η εβδομάδα σήμερα ένιωσα και σαν να σκάνε φουσκιτσες μέσα στην κοιλιά μ πολύ περίεργο άλλες φορές νιοθω ότι κάτι κηνητε κάτω χαμηλά αλοτε δεξιά αλοτε αριστερά και στην μέση.. συνήθως όταν τρώω το νιοθω και μετά το βράδυ π ξαπλώνω στο κρεβάτι πάλι το νιοθω ....αχχχ αυτό με το στομάχι αλήθεια είναι βάσανο φίλη μ ενώ δεν καταλαβενεις ότι είμαι έγγυος άμα δεν το ξέρει κάποιος  το μεσημέρι και μετά φουσκώνω τόσο πολύ π είμαι λες και είμαι έφτα μηνών έγγυος χαχακαι  το πρωί γεναω και εξαφανίζετε  το πριξιμο αφού ο άντρας μ με πειράζει  :mrgreen: αφού όταν το έπαθα πριν κάποιες εβδομάδες πρώτη φορά τρόμαξα δεν έχω ξαναπριστει τόσο πολύ ποτέ με πρίζει απίστευτα το φαγητό παρόλο π τρώω λίγο το πρωί όταν ξυπνάω είμαι οκ και η βλακεία είναι ότι ο γιατρός δεν με αφήνει να πάρω τίποτα για το στομάχι μ π έχω θέμα άσε ... Τρώω ίσα ίσα λίγο και νιοθω λες και έχω φάει δέκα πιάτα δλδ άμα έχω τόσο θέμα τώρα τους τελευταίους μήνες π θα έχει φουσκώσει η κοιλιά και θα έχουν στριμοχτει όλα και ιδικά το στομάχι τι  δεν θα τρώω καθόλου ??:shock:

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Simona είπε:

Σιδηρο και ασβεστιο σιγουρα δεν κανει μαζι γιατι το ασβεστιο δεν αφηνει το σιδηρο να απορροφηθει απο τον οργανισμο...γι' αυτο και οταν παιρνουμε σιδηρο, δεν πρεπει για 1-2 ωρες πριν και μετα να τρως γαλακτοκομικα. Για μεγιστη απορροφηση, τον συνδυαζεις με κατι που εχει βιταμινη C. Σου το λεω με βεβαιοτητα γιατι παλευω απο παντα με αναιμιες λογω στιγματος κι εχω παρει πολυυυυ σιδηρο!Για το μαγνησιο κι εμενα μου εχει πει οτι πρεπει να εχουν μια αποσταση, δε μου ανεφερε 3ωρο αλλα να μην τα παιρνω και μαζι ουτε με το σιδηρο ουτε με το ασβεστιο...

• Ευχαριστώ 1

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...