Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Μανούλες Οκτωβρίου 2022❤️

LoveToBeMom

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, Rafailiapan είπε:

Γεια σου κορίτσι μου! Εγώ σήμερα έκλεισα την 17η εβδομάδα και σήμερα το ένιωσα πρώτη φορά !!! Όχι όπως εσύ, εσύ αν και μικρότερη εγκυμοσύνη το ένιωσες καλύτερα, εγώ απλά ένιωσα ένα βάρος χαμηλά στη μήτρα και λέω έχει γούστο και βάζω το χέρι μου και ήταν πέτρα,πολύ σκληρό,βάζει το χέρι του και ο άντρας μου και επειδή το πιάναμε αυτο έφυγε,πήγε πάνω και μαλάκωσε ξαφνικά το σημείο. Και τώρα το βράδυ έγινε πάλι το ίδιο,πιάνω κάτω την κοιλιά και νιώθω πολύ σκληρό σαν κάτι να έχει,το λέω στον άντρα μου έρχεται το ψιλαφιζει και αυτό έφυγε και την ώρα που έφυγε το κατάλαβα σαν μπουρμπουληθρες που πάνω προς τον αφαλό σκέψου! Χάρηκα πολύ!!! Ανυπομονώ να νιώσω και πιο έντονα πράγματα!

Egw eimai stin 18 evdomada kai den to niothw akoma kala.niothw xamila kati san tsimpimatakia pou k pou prepei na einai to moro.o giatros mou eipe oti einai noris akoma.se 2 evdomades peripou tha arxisei stin 20 evdomada diladi.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, Rafailiapan είπε:

Γεια σου κορίτσι μου! Εγώ σήμερα έκλεισα την 17η εβδομάδα και σήμερα το ένιωσα πρώτη φορά !!! Όχι όπως εσύ, εσύ αν και μικρότερη εγκυμοσύνη το ένιωσες καλύτερα, εγώ απλά ένιωσα ένα βάρος χαμηλά στη μήτρα και λέω έχει γούστο και βάζω το χέρι μου και ήταν πέτρα,πολύ σκληρό,βάζει το χέρι του και ο άντρας μου και επειδή το πιάναμε αυτο έφυγε,πήγε πάνω και μαλάκωσε ξαφνικά το σημείο. Και τώρα το βράδυ έγινε πάλι το ίδιο,πιάνω κάτω την κοιλιά και νιώθω πολύ σκληρό σαν κάτι να έχει,το λέω στον άντρα μου έρχεται το ψιλαφιζει και αυτό έφυγε και την ώρα που έφυγε το κατάλαβα σαν μπουρμπουληθρες που πάνω προς τον αφαλό σκέψου! Χάρηκα πολύ!!! Ανυπομονώ να νιώσω και πιο έντονα πράγματα!

Αχουυυ μωρέ ψυχουλα μ τι υπέροχο να νιοθουμε τα μωράκια μας ❤️ προτογνωρο συναίσθημα 

• Μου αρέσει 3

Καλημερα μανουλες!!!! Καλο μηνα!!:x

Να σας ρωτησω.. εχω απο χτες που νιωθω κατι τσιμπηματακια που και που στην κοιλια χαμηλα η διπλα στον αφαλο και μερικες φορες και απο κατω. Δεν ποναω αλλα ειναι ενοχλητικο και δεν βολευομαι πουθενα ουτε στον υπνο. 

Να μην ανησυχω λετε..;;!!

Ειμαι 14w

• Μου αρέσει 1

H4LBp3.png 

57 minutes ago, vaso_mpempis said:

Να σας ρωτησω.. εχω απο χτες που νιωθω κατι τσιμπηματακια που και που στην κοιλια χαμηλα η διπλα στον αφαλο και μερικες φορες και απο κατω. Δεν ποναω αλλα ειναι ενοχλητικο και δεν βολευομαι πουθενα ουτε στον υπνο. 

Ειμαι 14w

@vaso_mpempis Μπήκα κι εγω στην 18η εβδομάδα και τα Τσιμπήματα απο χθες τα νιώθω συνέχεια και δε μπορώ να βολευτώ πουθενά!! Πονάω και όταν πάω να σηκωθώ. Μίλησα με τον γιατρό μου και μου είπε πως μεγαλώνει η μήτρα και τραβιούμται οι σύνδεσμοι. Μου έδωσε μαγνήσιο...ξεκίνησα χθες βράδυ αλλά προς το παρόν δεν έχω δει διαφορά. Ελπίζω άμεσα να γίνει κάτι. Δε μπορώ και να κοιμηθώ σκέψου.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

58 minutes ago, vaso_mpempis said:

Ειμαι 14w

Καλημέρα!! Πετάγομαι από μανούλες Νοεμβρίου, αλλά μπήκα κ εγώ σήμερα στις 14 εβδομάδες :-D κ εγώ τα είχα αυτά τα συμπτώματα αυτές τις ημέρες, σήμερα κάπως ηρέμησα.. ακριβώς τα ίδια όπως τα περιγράφεις! Συν τραβήγματα χαμηλά.

Ο γιατρός μου έχει πει ότι αν δεν δω αίμα να μην δώσω σημασία, οπότε θέλω να πιστεύω οτι είναι μήτρα που μεγαλώνει; Το σώμα που αλλάζει; Κάτι τέτοιο. 

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, Despoina31 είπε:

Καλημέρα!! Πετάγομαι από μανούλες Νοεμβρίου, αλλά μπήκα κ εγώ σήμερα στις 14 εβδομάδες :-D κ εγώ τα είχα αυτά τα συμπτώματα αυτές τις ημέρες, σήμερα κάπως ηρέμησα.. ακριβώς τα ίδια όπως τα περιγράφεις! Συν τραβήγματα χαμηλά.

Ο γιατρός μου έχει πει ότι αν δεν δω αίμα να μην δώσω σημασία, οπότε θέλω να πιστεύω οτι είναι μήτρα που μεγαλώνει; Το σώμα που αλλάζει; Κάτι τέτοιο. 

Ποτε εχεις ΠΗΤ; εγω 2/11 αλλα επειδη εχω ηδη κανει μια καισαρικη.. πιστευω γυρω στις 25/10 θα φτασω

5 ώρες πρίν, Irini85 είπε:

@vaso_mpempis Μπήκα κι εγω στην 18η εβδομάδα και τα Τσιμπήματα απο χθες τα νιώθω συνέχεια και δε μπορώ να βολευτώ πουθενά!! Πονάω και όταν πάω να σηκωθώ. Μίλησα με τον γιατρό μου και μου είπε πως μεγαλώνει η μήτρα και τραβιούμται οι σύνδεσμοι. Μου έδωσε μαγνήσιο...ξεκίνησα χθες βράδυ αλλά προς το παρόν δεν έχω δει διαφορά. Ελπίζω άμεσα να γίνει κάτι. Δε μπορώ και να κοιμηθώ σκέψου.

Νομιζω κι εγω οτι ειναι οι συνεδεσμοι. Οι συσπασεις απ οσο θυμαμαι ηταν αλλιως... αντε να δουμε!!! 

H4LBp3.png 

2 hours ago, vaso_mpempis said:

Ποτε εχεις ΠΗΤ; εγω 2/11 αλλα επειδη εχω ηδη κανει μια καισαρικη.. πιστευω γυρω στις 25/10 θα φτασω

Νομιζω κι εγω οτι ειναι οι συνεδεσμοι. Οι συσπασεις απ οσο θυμαμαι ηταν αλλιως... αντε να δουμε!!! 

1/11 έχω, είναι το πρώτο μου :)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Despoina31 είπε:

Οχιιι, είχα την αυχενική 18/4 αλλά δεν είδαμε κάτι! Τη Δευτέρα έχω ξανά ραντεβού στο γιατρό, ίσως φανεί εκεί! Εσύ;

Ναι εμενα στην αυχενικη 26/4 μου ειπε οτι ειναι κοριτσακι κατα 90% . Εχω και εναν γιο που θα κλεισει τα 3 τον Ιουνιο.

• Μου αρέσει 2

H4LBp3.png 

18 ώρες πρίν, Simona είπε:

Egw eimai stin 18 evdomada kai den to niothw akoma kala.niothw xamila kati san tsimpimatakia pou k pou prepei na einai to moro.o giatros mou eipe oti einai noris akoma.se 2 evdomades peripou tha arxisei stin 20 evdomada diladi.

Μετα την 20η αρχιζουν οι πρωτες κλωτσιτσες, οποτε ειναι ξεκαθαρο οτι νιωθουμε το μωρο...αλλα και πιο πριν μια χαρα μπορεις να το νιωσεις, δεν ειναι νωρις!Εγω στις 16 περιπου εβδομαδες, τα ενιωσα και τα δυο, απλα με διαφορετικο τροπο...στο γιο μου ενιωθα ενα μουδιασματακι σαν να σκαει ποπ κορν φαντασου και τωρα νιωθω ενα φτερουγισμα. Ισως κι εσυ το νιωθεις με τον τροπο που λες. Καλα τα λενε οι γιατροι βασει βιβλιογραφιας αλλα καθε γυναικα μπορει να καταλαβει καλυτερα απο τον καθενα το σωμα της!!

• Μου αρέσει 4

H2Vhp2.png3ieAp3.png

9 ώρες πρίν, vaso_mpempis είπε:

Ειμαι 14w

Όχι να μην ανησυχείς... Αυτά είναι λογικό να τα έχουμε και εγώ τα είχα πριν 2-3 εβδομάδες , μεγαλώνει η μήτρα!

19 ώρες πρίν, Dimitra97 είπε:

Αχουυυ μωρέ ψυχουλα μ τι υπέροχο να νιοθουμε τα μωράκια μας ❤️ προτογνωρο συναίσθημα 

Ναι είναι πολύ ωραίο! Άντε να μεγαλώσουν και άλλο να τα νιώθουμε σίγουρα,χωρίς αμφιβολία χεχεχ

• Ευχαριστώ 1

10 ώρες πρίν, vaso_mpempis είπε:

Ειμαι 14w

@vaso_mpempisakrivos ta idia kai egw exw meres.Kai sinexia toaleta kai tin nixta kathe 2 ores...megalonoun ta morakia mas logiko einai❤

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...