Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Μανούλες Οκτωβρίου 2022❤️

LoveToBeMom

Recommended Posts

On 28/4/2022 at 8:46 ΠΜ, zouko είπε:

Τέλεια ! Έτσι έτσι, αυτά θέλω να ακούω!

Πότε έχετε όλες ξανα ραντεβού ; Εμένα το επόμενο θα είναι σε σχεδόν 3 εβδομάδες ! Είμαι τώρα 13εβ+5ημ και τότε θα είναι 16εβ+4ημ ! Δεν αντέχω ! Θέλω νωρίτερα ! Και εννοείτα θα φάω μια σοκολατάρα ΝΑ, να κουνηθεί λίγο γιατί στην αυχενική μας έβγαλε την πίστη ! !

@zoukoegw ti na pw...eimai 18k1 kai den eidame filo akoma.tha faw 2 sokolataressss mpas kai anoiksei ta podia epitelous me exei skasei pou den mas dixnei ti einai.egw pigainw sto giatro kathe 3 evdomades,exo ksana rantevou stis 13 maio tote tha eimai stin 20 εβ kai ta milisoume gia to b epipedou.

On 28/4/2022 at 9:25 ΠΜ, katerinaki 86 είπε:

Καλημερα!!

Χαχαχα...αντιδραστικο θα σου βγει σαν το γιο μου!!Ο Φιλιππακος ακρως υπερκινητικος απο την κοιλια ακομα...ε στην αυχενικη τοτε δεν κουνιοταν!!"Χτυπουσε" ο γιατρος την κοιλια μου με το ματσουκι του υπερηχου για να τον ενεργοποιησει και απλα ανεβοκατεβαινε απο το τρανταγμα χωρις να αλλαζει θεση...χαχα...τωρα που ξερω το παιδι μου ειμαι σιγουρη οτι ειχε κανει το γνωστο του μουλαρωμα:D.Το μικρουλι τωρα στο αλλο ακρο, δε σταματησε να στριφογυριζει!

Εγω εχω 9/5 επομενο ραντεβου που θα ειμαι 17 εβδομαδων...εχω και την ελπιδα οτι θα μαθουμε το φυλο. Στο γιο μου τοτε ειχε φανει ξεκαθαρα.

@katerinaki 86egw eimai stin 18 evdomada kai den eidame filo olo klista podia exei.exw ksana rantevou stis 13/5 tote tha eimai stin 20evdomada ante na doume....

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια

Βγηκε η κολπικη καλλιεργεια και πρέπει να παρω amoxil των 500 mg για 7 ημέρες ανα 8 ωρο.

Δεν εχω παθει ποτε τπτ... τωρα βρηκα;;;;

Μου ειπε δεν ειναι κατι να ανησυχω αλλα στεναχωρηθηκα που θα παρω αντιβιωση

H4LBp3.png 

1 hour ago, vaso_mpempis είπε:

Καλημερα κοριτσια

Βγηκε η κολπικη καλλιεργεια και πρέπει να παρω amoxil των 500 mg για 7 ημέρες ανα 8 ωρο.

Μην στεναχωριέσαι και εγώ χρειάστηκε να πάρω στην πολύ αρχή μάλιστα.. πρέπει νιώθω κάθε μήνα να κάνουμε καλλιέργεια ούρα κ κολπικού, αλλάζει το ph του κόλπου κ είναι όλα πιο ευαίσθητα

• Λυπημένη/-ος 1

16 ώρες πρίν, Equality είπε:

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω! Αφού η εμβρυομεταφορά έγινε δύο εβδομάδες μετά! Ουσιαστικά την πρώτη ημέρα της τελευταίας περιόδου κάναμε διέγερση ακομα. Η σύλληψη δεν έπρεπε να υπολογίζεται από την εμφύτευση και μετά;

Και στη φυσιολογική σύλληψη 2 εβδομάδες γίνεται από την πρώτη μέρα τελευταίας περιόδου απλά έτσι εξυπηρετεί να το μετρούν...για αυτό μετράμε 40 εβδομάδες κύησης ενώ στην πραγματικότητα το ανθρώπινο έμβρυο χρειάζεται 38 

16 ώρες πρίν, vaso_mpempis είπε:

Η εβδομαδα κυησης και στην στη δικη μου περιπτωση (φυσιολογικα) υπολογιζεται απο την 1η μερα της τελευταιας περιοδου παρολο που η συλληψη εγινε 2 εβδομαδες μετα. 

Σε 3 εβδομαδες θα παω παλι.. αχ να χαμε εναν υπερηχο σπιτι μας να τα βλεπαμε!!!! Χαχαχαχ

Το ονειρεύομαι πολύ συχνά τον υπέρηχο στο σπίτι...χαχαχ

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

2 ώρες πρίν, vaso_mpempis είπε:

Καλημερα κοριτσια

Μην αγχωνεσαι!Εχω παρει αντιβιωσεις σε ολες μου τις εγκυμοσυνες. Κακο στο μωρο μπορει να κανει το μικροβιο και γιαυτο παιρνουμε την αντιβιωση και ολα περνανε. Αλλωστε οι αντιβιωσεις ειναι συμβατες που μας δινουν. Κι εγω πηρα αρχες Μαρτιου λογω ουρολοιμωξης 10 μερες αντιβιωση και τωρα παιρνω προληπτικη αγωγη για ολη την εγκυμοσυνη και καθε μηνα καλλιεργεια ουρων.

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , eva141722 είπε:

Μην αγχωνεσαι!Εχω παρει αντιβιωσεις σε ολες μου τις εγκυμοσυνες. Κακο στο μωρο μπορει να κανει το μικροβιο και γιαυτο παιρνουμε την αντιβιωση και ολα περνανε. Αλλωστε οι αντιβιωσεις ειναι συμβατες που μας δινουν. Κι εγω πηρα αρχες Μαρτιου λογω ουρολοιμωξης 10 μερες αντιβιωση και τωρα παιρνω προληπτικη αγωγη για ολη την εγκυμοσυνη και καθε μηνα καλλιεργεια ουρων.

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια

Καπως ηρεμησα!!! Να δω τι αλλο θα με βρει σε αυτη την εγκυκοσυνη!!!!

• Μου αρέσει 2

H4LBp3.png 

Καλημέρα κορίτσια! Ο γιατρός σας έδινε βιταμίνη D κατά τη διάρκεια της κύησης εφόσον είχατε έλλειψη και αν ναι σε τι δοσολογία?

Εχω έλλειψη και η μαία μου είπε να συνεχίσω τις lecalcif 25000 που έπαιρνα όμως διαβάζω ότι στην εγκυμοσύνη είναι τοξικη για το έμβρυο και μάλιστα το άκουσα και από ένα γυναικολόγο γιατί δεν μεταβολίζεται. Οπότε αν παίρνει κάποιος πρέπει να παίρνει μικρές ποσότητες.

Θα ρωτήσω και το γυναικολόγο μου από κοντά... απλά ήθελα να μάθω τι σας έχουν πει και οι δικοι σας γυναικολόγοι.

1 ώρα πρίν, Equality είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Ο γιατρός σας έδινε βιταμίνη D κατά τη διάρκεια της κύησης εφόσον είχατε έλλειψη και αν ναι σε τι δοσολογία?

Εχω έλλειψη και η μαία μου είπε να συνεχίσω τις lecalcif 25000 που έπαιρνα όμως διαβάζω ότι στην εγκυμοσύνη είναι τοξικη για το έμβρυο και μάλιστα το άκουσα και από ένα γυναικολόγο γιατί δεν μεταβολίζεται. Οπότε αν παίρνει κάποιος πρέπει να παίρνει μικρές ποσότητες.

Θα ρωτήσω και το γυναικολόγο μου από κοντά... απλά ήθελα να μάθω τι σας έχουν πει και οι δικοι σας γυναικολόγοι.

Εγω επαιρνα απο πριν μεινω εγκυος λογω ελλειψης και μετα συνεχισα. Την d3 fix των 2.000 επαιρνα. Ο γυναικολογος μου που τον ειχα ρωτησει στην αρχη, μου ειχε πει οτι τη συνεχιζω κανονικα και απλα οταν ξεκινησα το ασβεστιο που εχει μεσα και d, μειωσα την αλλη κι επαιρνα αυτη των 1.200. Τωρα που εκανα καποιες εξετασεις που μου ειχε γραψει η ενδοκρινολογος μου, βγηκε καλη η d,  οποτε μου σταματησε την d3 fix και παιρνω μονο το ασβεστιο. Καπου το εχω διαβασει κι εγω αυτο αλλα αυτο που ειναι πιο σιγουρο νομιζω απο την ερευνα που ειχα κανει, ειναι οτι ειναι χειροτερο και για τη μαμα και για το εμβρυο να υπαρχει ελλειψη. Ισως, πρεπει να συζητησεις τη δοσολογια γιατι 25000 μου φαινεται κι εμενα πολυ....

• Μου αρέσει 1

H2Vhp2.png3ieAp3.png

πρίν από 21 λεπτά , katerinaki 86 είπε:

Εγω επαιρνα απο πριν μεινω εγκυος λογω ελλειψης και μετα συνεχισα. Την d3 fix των 2.000 επαιρνα. Ο γυναικολογος μου που τον ειχα ρωτησει στην αρχη, μου ειχε πει οτι τη συνεχιζω κανονικα και απλα οταν ξεκινησα το ασβεστιο που εχει μεσα και d, μειωσα την αλλη κι επαιρνα αυτη των 1.200. Τωρα που εκανα καποιες εξετασεις που μου ειχε γραψει η ενδοκρινολογος μου, βγηκε καλη η d,  οποτε μου σταματησε την d3 fix και παιρνω μονο το ασβεστιο. Καπου το εχω διαβασει κι εγω αυτο αλλα αυτο που ειναι πιο σιγουρο νομιζω απο την ερευνα που ειχα κανει, ειναι οτι ειναι χειροτερο και για τη μαμα και για το εμβρυο να υπαρχει ελλειψη. Ισως, πρεπει να συζητησεις τη δοσολογια γιατι 25000 μου φαινεται κι εμενα πολυ....

Ευχαριστω πολυ!Αυτη των 25000 την παιρνω μια φορα τη βδομαδα!

3 ώρες πρίν, Equality είπε:

Εγω επειδη εχω ελειψη μου ειπε η γυναικολογος να παω σε ενδοκρινολογο και μου εδωσε εκεινος d3 

• Μου αρέσει 2

H4LBp3.png 

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Equality είπε:

Ευχαριστω πολυ!Αυτη των 25000 την παιρνω μια φορα τη βδομαδα!

Ααααα...ετσι εξηγειται...ισως ειναι καλυτερα τοτε αυτο που σου ειπα να δειτε τη δοσολογια. Αν ισχυει αυτο με την τοξικοτητα, καλυτερα να παιρνεις 1 την ημερα με λιγοτερες μοναδες, παρα 1 σε τοσο μεγαλη ποσοτητα νομιζω...Τωρα λογω καλοκαιριου, ετσι κι αλλιως ειναι πιο ευκολο να αυξηθει η d, οποτε δεν πιστευω οτι χρειαζεται να φορτωνεσαι με τοσο μεγαλη δοση. Το καλυτερο βεβαια, θα ηταν να συμβουλευοσουν εκτος απο το γυναικολογο σου κι εναν ενδοκρινολογο, που ειναι και ο πλεον ειδικος!

πρίν από 36 λεπτά , vaso_mpempis είπε:

Εγω επειδη εχω ελειψη μου ειπε η γυναικολογος να παω σε ενδοκρινολογο και μου εδωσε εκεινος d3 

Αυτο εγραψα μολις τωρα στη φιλη μας @Equality!!Νομιζω κι εγω οτι ο ενδοκρινολογος ειναι ο πλεον καταλληλος!Κι εμενα η ενδοκρινολογος μου την ειχε ξεκινησει πριν κανενα χρονο και την επαιρνα σερι με μια μικρη διακοπη το καλοκαιρι μεχρι τωρα που μου την σταματησε. Λογω του θηλασμου κιολας, μου ειχε εξηγησει οτι ηταν σημαντικο να μην εχω ελλειψη. Η αληθεια ειναι οτι πρωτη φορα εκανα εξετασεις που εδειξαν επαρκεια...παντα κατω απο το οριο ηταν.

• Μου αρέσει 2

H2Vhp2.png3ieAp3.png

4 ώρες πρίν, katerinaki 86 είπε:

Ααααα...ετσι εξηγειται...ισως ειναι καλυτερα τοτε αυτο που σου ειπα να δειτε τη δοσολογια. Αν ισχυει αυτο με την τοξικοτητα, καλυτερα να παιρνεις 1 την ημερα με λιγοτερες μοναδες, παρα 1 σε τοσο μεγαλη ποσοτητα νομιζω...Τωρα λογω καλοκαιριου, ετσι κι αλλιως ειναι πιο ευκολο να αυξηθει η d, οποτε δεν πιστευω οτι χρειαζεται να φορτωνεσαι με τοσο μεγαλη δοση. Το καλυτερο βεβαια, θα ηταν να συμβουλευοσουν εκτος απο το γυναικολογο σου κι εναν ενδοκρινολογο, που ειναι και ο πλεον ειδικος!

Αυτο εγραψα μολις τωρα στη φιλη μας @Equality!!Νομιζω κι εγω οτι ο ενδοκρινολογος ειναι ο πλεον καταλληλος!Κι εμενα η ενδοκρινολογος μου την ειχε ξεκινησει πριν κανενα χρονο και την επαιρνα σερι με μια μικρη διακοπη το καλοκαιρι μεχρι τωρα που μου την σταματησε. Λογω του θηλασμου κιολας, μου ειχε εξηγησει οτι ηταν σημαντικο να μην εχω ελλειψη. Η αληθεια ειναι οτι πρωτη φορα εκανα εξετασεις που εδειξαν επαρκεια...παντα κατω απο το οριο ηταν.

Νομιζω οτι οι περισσοτεροι ανθρωποι που κανουν εξεταση για d εχουν ελλειψη. 

Εγω δυστυχως μολις γεννησα την εκοψα και δεν ξανασχοληθηκα μεχρι τωρα.. κακως διοτι θηλασα κι εγω 16 μηνες.. στο μωρο εδινα d αλλα εγω σιγουρα χρειζομουν ..

Περιεργο ομως ρε παιδι μου σε μια τοσο ηλιολουστη χωρα..

• Μου αρέσει 1

H4LBp3.png 

2 ώρες πρίν, vaso_mpempis είπε:

Νομιζω οτι οι περισσοτεροι ανθρωποι που κανουν εξεταση για d εχουν ελλειψη. 

Εγω δυστυχως μολις γεννησα την εκοψα και δεν ξανασχοληθηκα μεχρι τωρα.. κακως διοτι θηλασα κι εγω 16 μηνες.. στο μωρο εδινα d αλλα εγω σιγουρα χρειζομουν ..

Περιεργο ομως ρε παιδι μου σε μια τοσο ηλιολουστη χωρα..

Αυτο πραγματικα...αν ολοι στην Ελλαδα εχουν ελλειψη d, φαντασου τι γινεται σε αλλες χωρες που βλεπουν το ηλιο με κιάλια!!

• Μου αρέσει 1

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Κορίτσια τι κάνετε πως είστε ???να σας ρωτήσω έχετε νιώσει το μωράκι σας ??  Εγώ θα κλησω την Πέμπτη την 16 η εβδομάδα Εδώ και λίγες μέρες κατι νιοθω  στην κοιλιά μ χαμηλά στην αρχή δεν ήμουν σίγουρη αλλά πλέον είμαι  σίγουρη ότι είναι το μωράκι μ νιοθω σαν κάτι να με γαργαλαει  να το πω έτσι από μέσα κ να κηνητε δεν είναι δλδ όπως κάνει το έντερακι  γουργουριτο είναι διαφορετικό εχθές ίδιο το ένιωθα συνεχια κι σήμερα το ένιωσα Πόλες φορές αλλά εχθές λέω καλέ τι έπαθε και ένιωθα κηνησεις στην κοιλίτσα μ απίστευτοι ❤️❤️❤️ το είπα στον γιατρό και Μ είπε ότι είναι Νόρις να το νιοσω  αλλά είμαι σίγουρη ότι είναι το μωράκι ξέρω καλά το σώμα Μ.....

• Μου αρέσει 5

πρίν από 26 λεπτά , Dimitra97 είπε:

Κορίτσια τι κάνετε πως είστε ???να σας ρωτήσω έχετε νιώσει το μωράκι σας ??  Εγώ θα κλησω την Πέμπτη την 16 η εβδομάδα Εδώ και λίγες μέρες κατι νιοθω  στην κοιλιά μ χαμηλά στην αρχή δεν ήμουν σίγουρη αλλά πλέον είμαι  σίγουρη ότι είναι το μωράκι μ νιοθω σαν κάτι να με γαργαλαει  να το πω έτσι από μέσα κ να κηνητε δεν είναι δλδ όπως κάνει το έντερακι  γουργουριτο είναι διαφορετικό εχθές ίδιο το ένιωθα συνεχια κι σήμερα το ένιωσα Πόλες φορές αλλά εχθές λέω καλέ τι έπαθε και ένιωθα κηνησεις στην κοιλίτσα μ απίστευτοι ❤️❤️❤️ το είπα στον γιατρό και Μ είπε ότι είναι Νόρις να το νιοσω  αλλά είμαι σίγουρη ότι είναι το μωράκι ξέρω καλά το σώμα Μ.....

Γεια σου κορίτσι μου! Εγώ σήμερα έκλεισα την 17η εβδομάδα και σήμερα το ένιωσα πρώτη φορά !!! Όχι όπως εσύ, εσύ αν και μικρότερη εγκυμοσύνη το ένιωσες καλύτερα, εγώ απλά ένιωσα ένα βάρος χαμηλά στη μήτρα και λέω έχει γούστο και βάζω το χέρι μου και ήταν πέτρα,πολύ σκληρό,βάζει το χέρι του και ο άντρας μου και επειδή το πιάναμε αυτο έφυγε,πήγε πάνω και μαλάκωσε ξαφνικά το σημείο. Και τώρα το βράδυ έγινε πάλι το ίδιο,πιάνω κάτω την κοιλιά και νιώθω πολύ σκληρό σαν κάτι να έχει,το λέω στον άντρα μου έρχεται το ψιλαφιζει και αυτό έφυγε και την ώρα που έφυγε το κατάλαβα σαν μπουρμπουληθρες που πάνω προς τον αφαλό σκέψου! Χάρηκα πολύ!!! Ανυπομονώ να νιώσω και πιο έντονα πράγματα!

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...