Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Οκτωβρίου 2022❤️

LoveToBeMom

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Dimitra97 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μ εγώ προχθές π έκανα υπέριχο μπερδεύτηκα λίγο ενώ ο γιατρός τις εβδομάδες μ τις έβγαλε ίδιες με την εφαρμογή π έχω  στο κηνητο βάση τελυτεα πειριδο η Πητ ήταν διαφορετική πως γίνετε αυτό ενώ οι εβδομάδες ήταν οι ίδιες δλδ η εφαρμογή μ έβγαζε 20 οκτομβριου Πητ ενώ ο γιατρός 27 Πητ και οι εβδομαδες ίδιες.....

Αυτο δεν ξερω πως γινεται να σου πω την αληθεια...εσυ εχεις κυκλο 28 ημερων κατα βαση?Αν εννοεις βεβαια αυτο που γραφει στο χαρτι του υπερηχου, κι εμενα τις εβδομαδες βασει ΤΕΡ εγραφε, αλλα μου ειπε οτι στην ουσια υπολογιζω 1 εβδομαδα λιγοτερη για να μου βγαινουν σωστα οι εβδομαδες και να ξερω σε ποια βρισκομαι πραγματικα.

• Μου αρέσει 1

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , katerinaki 86 είπε:

Αυτο δεν ξερω πως γινεται να σου πω την αληθεια...εσυ εχεις κυκλο 28 ημερων κατα βαση?Αν εννοεις βεβαια αυτο που γραφει στο χαρτι του υπερηχου, κι εμενα τις εβδομαδες βασει ΤΕΡ εγραφε, αλλα μου ειπε οτι στην ουσια υπολογιζω 1 εβδομαδα λιγοτερη για να μου βγαινουν σωστα οι εβδομαδες και να ξερω σε ποια βρισκομαι πραγματικα.

Κοίτα επειδή είχα την αποβολή δεν ξέρω πως θα ήταν ο κύκλος Μ γτ κάναμε προσπάθεια αμέσως κ ήρθε μετά από 25 μέρες ήρθε  η περίοδος και έμεινα έγγυος πριν την επιβολή ήταν ακριβώς 28 ημερών .... Το χαρτί πάνω έγραφε τις εβδομάδες και τις ημέρες ίδιες με την εφαρμογή μόνο η Πητ ήταν διαφορετική μια εβδομάδα δεν πήγα στο δικό μ γυναικολόγο επίδη μένω σε νησί σε 20 μέρες π θα ξαναπάω θα τον ρωτήσω θα Μ πει και εκείνος βεβεα π θα Μ κάνει υπέριχο....

• Μου αρέσει 1

πρίν από 26 λεπτά , Dimitra97 είπε:

Κοίτα επειδή είχα την αποβολή δεν ξέρω πως θα ήταν ο κύκλος Μ γτ κάναμε προσπάθεια αμέσως κ ήρθε μετά από 25 μέρες ήρθε  η περίοδος και έμεινα έγγυος πριν την επιβολή ήταν ακριβώς 28 ημερών .... Το χαρτί πάνω έγραφε τις εβδομάδες και τις ημέρες ίδιες με την εφαρμογή μόνο η Πητ ήταν διαφορετική μια εβδομάδα δεν πήγα στο δικό μ γυναικολόγο επίδη μένω σε νησί σε 20 μέρες π θα ξαναπάω θα τον ρωτήσω θα Μ πει και εκείνος βεβεα π θα Μ κάνει υπέριχο....

Μπορει να ειχες λιγο πιο μετα ωοορρρηξιακαι να σου εβγαλε την ΠΗΤ βασει της αναπτυξης του εμβρυου...Θα δειξει οταν πας στο γυναικολογο σου, θα λυθει η απορια!

H2Vhp2.png3ieAp3.png

πρίν από 43 λεπτά , katerinaki 86 είπε:

Αν θυμαμαι καλα, εχεις μεγαλο κυκλο ε?Παιζει ρολο ποτε εγινε η συλληψη. Εγω για να καταλαβεις βασει ΤΕΡ ειμαι 7w6d αλλα στην πραγματικοτητα ειμαι 6w6d γιατι λογω μεγαλου κυκλου, η συλληψη εγινε καθυστερημενα και με βαση αυτον τον υπολογισμο μου υπολογισε και την ΠΗΤ ο γιατρος. Λογικα, βασει της χοριακης σου κι εσυ εισαι λιγοτερο απο αυτο που σου βγαινει βασει περιοδου.

Ο κυκλος μου ειναι απαραδεκτος

28,35,32,40,29,30... καθολου σταθερος.. οποτε θελει ερχεται απο παντα!! Εχω πολυκυστικη μορφολογια αλλα οχι συνδρομο.. δηλαδη οι ορμονες μου ηταν παντα καλες.

Ισως να συμβαινει κι αυτο καθως ειχα ακομα σχετικα χαμηλη χοριακη αλλα με καλη αυξηση

Δηλαδη λες μηπως ηταν αιμα εμφυτευσης; η χοριακη δεν εμφανιζεται μετα την εμφυτευση; εγω εχω πανω απο 1000 ηδη...

Το αιμα της εμφυτευσης μπορει να ερθει και αργοτερα;;

Σας ζαλισα...... συγγνωμη

Εντομεταξυ αυτο το μηνα ειχα μια επαφη και μονο. 8/2 οποτε το αργοτερο 2-3 μερες δε ζει το σπερμα;; θελω να πω θα ειναι ψιλοξεκαθαρες οι ημερομηνιες.. 

Δεν ξερω.. ελπιζω παντως να μην ξαναδω αιμα γιατι ταραχτηκα πολυ 

H4LBp3.png 

Κορίτσια μου δυστυχώς δεν ανήκω πλέων στο club για μανούλα Οκτωβρίου...ο υπέρηχος δεν ήταν καλός, μάλλον ο οργανισμός μου το αποβάλλει. Θα δούμε αν την άλλη εβδομάδα θα έχω καθαρίσει ή θα πάω για αποξεση...Αυτααα!!:(

Ίσως μια άλλη φορά τα καταφέρουμε^_^

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 10

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Sunshine88 είπε:

Κορίτσια μου δυστυχώς δεν ανήκω πλέων στο club για μανούλα Οκτωβρίου...ο υπέρηχος δεν ήταν καλός, μάλλον ο οργανισμός μου το αποβάλλει. Θα δούμε αν την άλλη εβδομάδα θα έχω καθαρίσει ή θα πάω για αποξεση...Αυτααα!!:(

κοριτσι μου τι ειδατε στον υπερηχο; πολυ λυπαμαι 

πρίν από 21 λεπτά , Sunshine88 είπε:

Λυπαμαι πολυ κοριτσι μου!!Ειναι δυσκολο ολο αυτα αλλα ευχομαι τουλαχιστον να μη χρειαστει αποξεση για να μην ταλαιπωρηθεις περισσοτερο και συντομα να εχεις και παλι ενα θετικο τεστ!!

• Μου αρέσει 1

H2Vhp2.png3ieAp3.png

1 ώρα πρίν, katerinaki 86 είπε:

Μπορει να ειχες λιγο πιο μετα ωοορρρηξιακαι να σου εβγαλε την ΠΗΤ βασει της αναπτυξης του εμβρυου...Θα δειξει οταν πας στο γυναικολογο σου, θα λυθει η απορια!

Ναι όντος έχεις δίκιο άντε να ξαναπάω να το δω ανοιπομωνω ....

1 ώρα πρίν, Sunshine88 είπε:

Κοριτσάκι μ λυπαμε πολύ:( το πέρασα και εγώ πρόσφατα και ξέρω πως νιοθεις αλλά να μην το βάλεις κάτω να είσαι δυνατή  κ όταν θα σας δώσει το οκ ο γιατρός σου κ  ξαναπροσπαθησετε θα πάνε όλα καλά  και θα έχεις σύντομα ευχάριστα νέα και πάλι όπως και εγώ π είχα αποβολή τον Δεκέμβριο και μετά από ένα μήνα ξανά έγγυος και όλα πανε καλά ......και όχι ίσως ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ....σου στέλνω μια μεγάλη αγγαλιτσα 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, vaso_mpempis είπε:

Ο κυκλος μου ειναι απαραδεκτος

28,35,32,40,29,30... καθολου σταθερος.. οποτε θελει ερχεται απο παντα!! Εχω πολυκυστικη μορφολογια αλλα οχι συνδρομο.. δηλαδη οι ορμονες μου ηταν παντα καλες.

Ισως να συμβαινει κι αυτο καθως ειχα ακομα σχετικα χαμηλη χοριακη αλλα με καλη αυξηση

Δηλαδη λες μηπως ηταν αιμα εμφυτευσης; η χοριακη δεν εμφανιζεται μετα την εμφυτευση; εγω εχω πανω απο 1000 ηδη...

Το αιμα της εμφυτευσης μπορει να ερθει και αργοτερα;;

Σας ζαλισα...... συγγνωμη

Εντομεταξυ αυτο το μηνα ειχα μια επαφη και μονο. 8/2 οποτε το αργοτερο 2-3 μερες δε ζει το σπερμα;; θελω να πω θα ειναι ψιλοξεκαθαρες οι ημερομηνιες.. 

Δεν ξερω.. ελπιζω παντως να μην ξαναδω αιμα γιατι ταραχτηκα πολυ 

Συναδελφος...κι εγω τα ιδια με πολυκυστικη μορφολογια και κυκλο ο,τι να 'ναι!.Παλιοτερα, μεχρι και 3 μηνες εκανε...μετα τη γεννα εστρωσα αρκετα βεβαια.

Νομιζω οτι το αιμα εμφυτευσης εμφανιζεται μολις πιαστει το εμβρυο στη μητρα, αρα πριν αρχισει να ανεβαινει η χοριακη. Φανταζομαι οτι αφου ειδες μονο σταγονες, δεν ειναι κατι ανησυχητικο. Παρε την προγεστερονη ομως και ξεκουρασου οσο μπορεις!Εγω στο γιο μου ειχα δει αρκετο αιμα και τελικα ηταν καποια μικρη αποκολληση σακου, οποτε εμεινα σχεδον ξαπλα 1 μηνα και ολα πηγαν μια χαρα. Ξερω ποσο αγχωτικο ειναι και σου ευχομαι να μην ξαναδεις (εμενα δε μου εχει φυγει το ψυχολογικο και καθε φορα που κατεβαζω το εσωρουχο εχω αγχος μη δω αιμα. Τοτε, ειχα ξυπνησει το πρωι και μολις πηγα τουαλετα και κατεβασα την πυτζαμα, ειδα το αιμα οποτε μου εχει μεινει φοβια!)

Αν πατησεις στο google υπολογισμος κυησης θα βρεις μια σελιδα pregnancymaternity...καπως ετσι. Ειναι η μονη που βρηκα και σου ζηταει ποσες μερες κραταει ο κυκλος. Αν βαλεις το μεσο ορο, σου βγαζει και την πιθανη ημερομηνια συλληψης κι αφου εσυ ξερεις ουσιαστικα ποια ειναι (αντε να ειναι 1 ημερα μετα) θα μπορεσεις να βρεις τις εβδομαδες.

• Μου αρέσει 1

H2Vhp2.png3ieAp3.png

πρίν από 56 λεπτά , katerinaki 86 είπε:

Συναδελφος...κι εγω τα ιδια με πολυκυστικη μορφολογια και κυκλο ο,τι να 'ναι!.Παλιοτερα, μεχρι και 3 μηνες εκανε...μετα τη γεννα εστρωσα αρκετα βεβαια.

Νομιζω οτι το αιμα εμφυτευσης εμφανιζεται μολις πιαστει το εμβρυο στη μητρα, αρα πριν αρχισει να ανεβαινει η χοριακη. Φανταζομαι οτι αφου ειδες μονο σταγονες, δεν ειναι κατι ανησυχητικο. Παρε την προγεστερονη ομως και ξεκουρασου οσο μπορεις!Εγω στο γιο μου ειχα δει αρκετο αιμα και τελικα ηταν καποια μικρη αποκολληση σακου, οποτε εμεινα σχεδον ξαπλα 1 μηνα και ολα πηγαν μια χαρα. Ξερω ποσο αγχωτικο ειναι και σου ευχομαι να μην ξαναδεις (εμενα δε μου εχει φυγει το ψυχολογικο και καθε φορα που κατεβαζω το εσωρουχο εχω αγχος μη δω αιμα. Τοτε, ειχα ξυπνησει το πρωι και μολις πηγα τουαλετα και κατεβασα την πυτζαμα, ειδα το αιμα οποτε μου εχει μεινει φοβια!)

Αν πατησεις στο google υπολογισμος κυησης θα βρεις μια σελιδα pregnancymaternity...καπως ετσι. Ειναι η μονη που βρηκα και σου ζηταει ποσες μερες κραταει ο κυκλος. Αν βαλεις το μεσο ορο, σου βγαζει και την πιθανη ημερομηνια συλληψης κι αφου εσυ ξερεις ουσιαστικα ποια ειναι (αντε να ειναι 1 ημερα μετα) θα μπορεσεις να βρεις τις εβδομαδες.

Σ ευχαριστω πολυ

• Μου αρέσει 1

H4LBp3.png 

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Dimitra97 είπε:

Δημητρούλα σου βγάζει άλλη ΠΗΤ επειδή κάνει αυτόματο υπολογισμό το μηχάνημα βάση των μετρήσεων! 

Γενικώς ο,τι απορία έχεις να μη ντρέπεσαι κ να ρωτάς εκείνη την ώρα τον γιατρό σου.

Κ βασικά μη κόλλας στη Πητ,νομίζω στο ξανά είπα πως δεν βγαίνει κανέναν μωράκι τζαστ εκείνη την ημέρα. Είναι απλά μια ενδεικτική ημερομηνία τοκετό εξού κ το "ΠΙΘΑΝΉ" ;)

5 ώρες πρίν, Sunshine88 είπε:

Όλα γίνονται για καλό ακόμη κ όταν αδυνατούμε να το καταλάβουμε..

Εύχομαι σύντομα ξανά με ένα θετικότατο αποτέλεσμα κ ένα υγιές μωράκι κορίτσι μου!

• Ευχαριστώ 1

ovYip2.png

15 ώρες πρίν, Sunshine88 είπε:

Λυπάμαι πολύ κοριτσάκι μου! Οι χοριακες σου είχες πει ότι ήταν καλές όμως! Πόσο είχε βγει η 3η που έκανες? Τι είδε στον υπέρηχο που δεν του άρεσε? Μήπως ήταν νωρίς? 

• Μου αρέσει 1

19 hours ago, nina21 said:

κοριτσι μου τι ειδατε στον υπερηχο; πολυ λυπαμαι 

Πρακτικά δεν είδαμε τίποτα στον υπέρηχο φαινόταν ότι υπήρχε κάτι πιο πριν αλλά πλέον οργανισμός μου έχει αρχίσει να αποβάλλει...

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 2 λεπτά , Sunshine88 είπε:

Πρακτικά δεν είδαμε τίποτα στον υπέρηχο φαινόταν ότι υπήρχε κάτι πιο πριν αλλά πλέον οργανισμός μου έχει αρχίσει να αποβάλλει...

πολυ λυπαμαι κοριτσι μου! 

• Ευχαριστώ 1

19 hours ago, katerinaki 86 said:

Λυπαμαι πολυ κοριτσι μου!!Ειναι δυσκολο ολο αυτα αλλα ευχομαι τουλαχιστον να μη χρειαστει αποξεση για να μην ταλαιπωρηθεις περισσοτερο και συντομα να εχεις και παλι ενα θετικο τεστ!!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου αλλά μάλλον τελικά θα πάω στα επείγοντα στο Έλενα να την κάνω την απόξεση γιατί θέλω να είμαι σίγουρη ότι δεν θα μου αφήσει κάποιο υπόλειμμα και να δημιουργηθεί αργότερα κάποια μόλυνση.

Θέλω να τελειώνουμε με όλο αυτό και να πάμε παρακάτω για να μπορέσουμε να ξαναπροσπαθήσουμε σύντομα....:)

18 hours ago, Dimitra97 said:

Ναι όντος έχεις δίκιο άντε να ξαναπάω να το δω ανοιπομωνω ....

Κοριτσάκι μ λυπαμε πολύ:( το πέρασα και εγώ πρόσφατα και ξέρω πως νιοθεις αλλά να μην το βάλεις κάτω να είσαι δυνατή  κ όταν θα σας δώσει το οκ ο γιατρός σου κ  ξαναπροσπαθησετε θα πάνε όλα καλά  και θα έχεις σύντομα ευχάριστα νέα και πάλι όπως και εγώ π είχα αποβολή τον Δεκέμβριο και μετά από ένα μήνα ξανά έγγυος και όλα πανε καλά ......και όχι ίσως ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ....σου στέλνω μια μεγάλη αγγαλιτσα 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου είσαι πολύ γλυκιά σου εύχομαι μία τελειωμηνη κ καλή κύηση. Το πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε απλά δεν ήταν η ώρα προφανώς....

Όταν το πέρασες και εσύ έκανες κάποια ιστολογική εξέταση για να δεις για ποιο λόγο απέβαλες;;

14 hours ago, LoveToBeMom said:

Δημητρούλα σου βγάζει άλλη ΠΗΤ επειδή κάνει αυτόματο υπολογισμό το μηχάνημα βάση των μετρήσεων! 

Γενικώς ο,τι απορία έχεις να μη ντρέπεσαι κ να ρωτάς εκείνη την ώρα τον γιατρό σου.

Κ βασικά μη κόλλας στη Πητ,νομίζω στο ξανά είπα πως δεν βγαίνει κανέναν μωράκι τζαστ εκείνη την ημέρα. Είναι απλά μια ενδεικτική ημερομηνία τοκετό εξού κ το "ΠΙΘΑΝΉ" ;)

Όλα γίνονται για καλό ακόμη κ όταν αδυνατούμε να το καταλάβουμε..

Εύχομαι σύντομα ξανά με ένα θετικότατο αποτέλεσμα κ ένα υγιές μωράκι κορίτσι μου!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να σαι καλά:) δεν το βάζουμε κάτω θα ξαναπροσπαθήσουμε:rolleyes:

Σου εύχομαι μία καλή και ήρεμη τελειόμηνη κύηση!! 

4 hours ago, Ρια new mum said:

Λυπάμαι πολύ κοριτσάκι μου! Οι χοριακες σου είχες πει ότι ήταν καλές όμως! Πόσο είχε βγει η 3η που έκανες? Τι είδε στον υπέρηχο που δεν του άρεσε? Μήπως ήταν νωρίς? 

Μου εξήγησε ότι η χοριακή μου ακόμα και τώρα μπορεί να ανεβαίνει αλλά πρακτικά το είδαμε και στον υπέρηχο δεν υπήρχε ούτε σάκος ούτε τίποτα υπήρχαν πλέον μόνο η στη προφανώς ο οργανισμός μου ήταν σε φάση αποβολής ότι είχε μείνει μες στη μήτρα. Εντάξει μου είπε ότι συμβαίνουν αυτά και να μην ανησυχώ δεν είναι κάτι μπορεί σε άλλη περίπτωση να μην το είχα καταλάβει καν ότι ήμουνα έγκυος...

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...