Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Οκτωβρίου 2022❤️

LoveToBeMom

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 19 λεπτά , nina21 είπε:

6w4d ειμαι

εσυ ποτε πας?

σημερα ! εγω 6w6d !!! ΠΗΤ 21/10 ΕΣΥ?

πρίν από 15 λεπτά , KONNA28 είπε:

Κορίτσια 6+2 εβδομάδες λέτε να ακούσουμε καρδιά ; Δεν θα αντέξω την αγωνία άμα μου πει να ξανά πάω .Την άλλη Τετάρτη έχω πρώτο υπέρηχο 

θα σ πω σημερα...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , KONNA28 είπε:

Κορίτσια 6+2 εβδομάδες λέτε να ακούσουμε καρδιά ; Δεν θα αντέξω την αγωνία άμα μου πει να ξανά πάω .Την άλλη Τετάρτη έχω πρώτο υπέρηχο 

εγω ακουσα χθες 6+3...βεβαια και να μην ακουσεις μην αγχωθεις! δεν σημαινει κατι! παιζει ρολο και το μηχανημα του γιατρου!! 

πρίν από 2 λεπτά , silvy22 είπε:

σημερα ! εγω 6w6d !!! ΠΗΤ 21/10 ΕΣΥ?

θα σ πω σημερα...

23/10 αλλα φανταζομαι επειδη ειναι διδυμα θα παμε νωριτερα! με το καλο ο υπερηχος σημερα? 1ος ή 2ος ειναι?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , nina21 είπε:

εγω ακουσα χθες 6+3...βεβαια και να μην ακουσεις μην αγχωθεις! δεν σημαινει κατι! παιζει ρολο και το μηχανημα του γιατρου!! 

23/10 αλλα φανταζομαι επειδη ειναι διδυμα θα παμε νωριτερα! με το καλο ο υπερηχος σημερα? 1ος ή 2ος ειναι?

Ναι εσυ πιο γρηγορα! α΄λλα κ παλι ζυγουλακια θα ειναι, σημερα ο 2ος

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!!!! Αχ τι ωραια νεα διαβαζω.. με το καλο ολα τα μωρακια!!

Ηθελα να ρωτησω πως υπολογιζετε την εβδομαδα σας; 

Εγω εβαλα στο ιντερνετ ΤΕΡ 26/1 και μου βγαζει οτι ειμαι 5w+1d και ΠΗΤ 2/11

Η γιατρος μου ειπε να παω 22/3 ν ακουσουμε καρδια που παλι συμφωνα με το ιντερνετ θα ειμαι 7w+6d 

Γιατι μου ειπε τοσο αργα να παω; λετε να καταλαβε απο τη χοριακη οτι ειναι πιο μικρο;; 

Βλεπω ολες πατε 6w+.. 

H4LBp3.png 

12 minutes ago, vaso_mpempis said:

Η γιατρος μου ειπε να παω 22/3 ν ακουσουμε καρδια που παλι συμφωνα με το ιντερνετ θα ειμαι 7w+6d 

Γιατι μου ειπε τοσο αργα να παω; λετε να καταλαβε απο τη χοριακη οτι ειναι πιο μικρο;;  

Βλεπω ολες πατε 6w+.. 

Πόσων εβδομάδων είσαι έχει να κάνει με την τελευταία ημερομηνία περιόδου. Ετσι βγαίνει . Και σωστά σου βγάζει. Εγώ που είχα ΤΕΡ 22/01 , έχω ΠΗΤ 29/10 , όπως μου είπε και ο γιατρός.

Στις 6 εβδομάδες μπορεί να ακούσεις μπορεί και όχι, για αυτό σου είπε πιο αργά λογικά για να μην πηγαίνεις συνέχεια.

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, nina21 είπε:

κοριτσια καλημερα! τι κανετε;

εμεις καναμε χθες υπερηχο και ακουσαμε δυο καρδουλες να χτυπανε δυνατα ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Ooo συχαρητηρια κορίτσι μ  τέλεια πόσο όμορφο να ακούς δύο καρδούλες ❤️❤️

1 ώρα πρίν, vaso_mpempis είπε:

Βλεπω ολες πατε 6w+.. 

Καλησπέρα κορίτσι μ εγώ πριν πάω στο γιατρό είχα Κατευασει εφαρμογή από το playstore  και έβλεπα πόσο εβδομάδων είμαι... Γτ δεν ήξερα να το υπολογίσω 

Μήπως να τον επερνες να τον ρωτήσεις και να του πεις να πας  νοριτερα για ένα υπέριχο τουλάχιστον να δεις ότι είναι καλά το μικρακι σου  .... Να σου φύγει και εσένα το ανχος μεχρι το πρώτο υπέριχο....

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Ηθελα να ρωτησω κατι ακομη..

Ειχε καμια σας δει σταγονες αιμα στην αρχη; στο γιο μου δεν ειχα και ειδα λιγο σημερα και τρομαξα. Μου εδωσε προγεστερονη και μου ειπε να μην ανησυχω

@Dimitra97 αν ξαναδω αιμα αυτο θα κανω.. απ το να ανησυχω..

Σας ευχαριστω κοριτσια

H4LBp3.png 

πρίν από 33 λεπτά , vaso_mpempis είπε:

Ηθελα να ρωτησω κατι ακομη..

Ειχε καμια σας δει σταγονες αιμα στην αρχη; στο γιο μου δεν ειχα και ειδα λιγο σημερα και τρομαξα. Μου εδωσε προγεστερονη και μου ειπε να μην ανησυχω

@Dimitra97 αν ξαναδω αιμα αυτο θα κανω.. απ το να ανησυχω..

Σας ευχαριστω κοριτσια

Εγώ δεν είχα μόνο μια μέρα είδα καφέ βλενη μετά δεν ξαναειδα και εγώ περνώ προγεστερόνη από την αρχή της εγγυμοσινης Μ .....ναι  κορίτσι μ πηγενε αν ξαναδείς για να ηρεμήσεις κιόλας να σου φύγει το ανχος ❤️ 

• Ευχαριστώ 1

3 ώρες πρίν, vaso_mpempis είπε:

Βλεπω ολες πατε 6w+.. 

Αν θυμαμαι καλα, εχεις μεγαλο κυκλο ε?Παιζει ρολο ποτε εγινε η συλληψη. Εγω για να καταλαβεις βασει ΤΕΡ ειμαι 7w6d αλλα στην πραγματικοτητα ειμαι 6w6d γιατι λογω μεγαλου κυκλου, η συλληψη εγινε καθυστερημενα και με βαση αυτον τον υπολογισμο μου υπολογισε και την ΠΗΤ ο γιατρος. Λογικα, βασει της χοριακης σου κι εσυ εισαι λιγοτερο απο αυτο που σου βγαινει βασει περιοδου.

• Μου αρέσει 1

H2Vhp2.png3ieAp3.png

πρίν από 1 λεπτό , katerinaki 86 είπε:

Αν θυμαμαι καλα, εχεις μεγαλο κυκλο ε?Παιζει ρολο ποτε εγινε η συλληψη. Εγω για να καταλαβεις βασει ΤΕΡ ειμαι 7w6d αλλα στην πραγματικοτητα ειμαι 6w6d γιατι λογω μεγαλου κυκλου, η συλληψη εγινε καθυστερημενα και με βαση αυτον τον υπολογισμο μου υπολογισε και την ΠΗΤ ο γιατρος. Λογικα, βασει της χοριακης σου κι εσυ εισαι λιγοτερο απο αυτο που σου βγαινει βασει περιοδου.

Καλησπέρα κορίτσι μ εγώ προχθές π έκανα υπέριχο μπερδεύτηκα λίγο ενώ ο γιατρός τις εβδομάδες μ τις έβγαλε ίδιες με την εφαρμογή π έχω  στο κηνητο βάση τελυτεα πειριδο η Πητ ήταν διαφορετική πως γίνετε αυτό ενώ οι εβδομάδες ήταν οι ίδιες δλδ η εφαρμογή μ έβγαζε 20 οκτομβριου Πητ ενώ ο γιατρός 27 Πητ και οι εβδομαδες ίδιες.....

1 hour ago, eva141722 είπε:

Καλησπέρα κι απο μένα κοριτσια!Είμαι κι εγω εγκυος στο τριτο παιδακι με ΠΗΤ15/10. Ακούσαμε καρδούλα πριν μια βδομαδα. Με το καλο σε ολες!

Καλησπέρα κορίτσι με το καλό το μωράκι σου να έχεις μια υπέροχη εγγυμοσινη ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...