Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, linaa είπε:

Αρχές καλοκαιριού με τέλος άνοιξης όχι μέσα στον καύσωνα... Πχ Μάιος Ιούνιος. 

Εκτός από το υποκειμενικό που μπορεί να ζεις στο νησί με το ανχος  η άνοιξη Κ το καλοκαίρι έχουν τις λιγότερες ιώσεις ο οργανισμός δεν καταπονητε από το κρύο η μέρα είναι μεγαλύτερη βγαίνεις περισσότερο έξω στο φως κάνεις περισσότερες βόλτες έξω στον καθαρό αέρα Κ στον ήλιο . Ο οργανισμός είναι στα καλητερα του την άνοιξη Κ αρχές καλοκαιριού Κ η ψυχολογία .. μπορεί να σας έτυχαν ιώσεις αλλά εντάξει αντικειμενικά το καλοκαίρι δεν αρρωσταίνει τόσο πολύ ο κόσμος Κ επίσης υπάρχει Κ καλύτερη ψυχολογία  .. 

Θεωρείς τυχαίο ότι τα περισσοτερα  πλάσματα στην γη αναπαράγονται την άνοιξη Κ το καλοκαίρι? Είναι απλώς οι συνθήκες που ευνοούν. 

Εντάξει δεν λέμε ότι θα αποτύχεις άλλη εποχή αλλά είναι ένα θετικό ότι ο καιρός είναι καλύτερος Κ η ψυχολογία πιο ανεβασμένη στους περισσότερους ανθρώπους τουλάχιστον . .. 

Όλη η φύση ανθίζει την άνοιξη Κ το καλοκαίρι ο άνθρωπος δεν λειτουργεί ανάποδα . Άσχετα που το έχουμε ξεχάσει ότι πάμε παράλληλα με την φύση το σώμα κάποια πράγματα τα θυμάται. 

Τα καταλαβαινω ολα αυτα.. και σιγουρα ο ηλιος και το οτι ειναι μεγαλυτερη η μερα βοηθάει.. αλλα μέχρι εκει θεωρώ.. στην ψυχολογια μπορει να λειτουργησει αντίθετα το μοτο: ειναι καλοκαιρι..νιωσε καλα.. ειναι σαν τα Χριστούγεννα που καπως υποχρεωτικα πρεπει να χαρεις ! Το μεγαλύτερο ποσοστο κρισεων πανικου επισης συμβαινει το καλοκαιρι λενε ψυχολογοι! Επισης εγω αγαπω την ανοιξη αλλα υποφέρω απο Αλλεργίες.. οποτε πλεον θεωρω οτι και με την αλλαγη του κλιματος και ολων αυτών που συμβαινουν γυρω μας, ολα ειναι σχετικα, οπως και η καθε γυναικα ειναι διαφορετικη και ανταποκρίνεται διαφορετικα στις καθε συνθηκες! Μικρη σημασια λοιπον εχει θεωρω ποτε θα γινει η εμβρυομεταφορα.. αν το περιβαλλον της μητρας μας και το εμβρυακι ειναι υγιες καμια εποχη δεν θα τα εμποδισει να προχωρησουν!!! Αφηστε που εμεις οι σκορπιοί που ειμαστε παρα πολλοι, τον Φεβρουαριο  γραπωθηκαμε!!!!  μεσα στο κρύο, την παγωνιά και τη μιζερια...   Χαχαχα για να το ελαφρυνω και λιγο δηλ!!!

Μανούλες Οκτωβρίου 2022❤️

LoveToBeMom

Recommended Posts

πρίν από 15 λεπτά , Cony είπε:

@Μαρακιναξ καλώς ήρθες! 

Γιατί λες ότι δεν έχει πάει κάτι καλά? Μια χαρά φαίνεται η χοριακη σου! Δεν ξέρω ακριβώς πώς πάει με την εμβρυομεταφορά, παρόλα αυτά μου φαίνεται μεγάλη!

Καλώς σας βρήκα!!!απλά μου έκανε εντύπωση που μου είπαν να κάνω δύο ακόμη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 8 λεπτά , Μαρακιναξ είπε:

κοριτσι μου καλως ηρθες στις μανουλες οκτοβριου με το καλο το μωρακι σου <3  

Εγώ κάτι έχασα κορίτσια..

Που λέει η @Μαρακιναξ για τη χοριακη της κτλ;

όπως και να χει,καλώς μας ήρθες Μαράκι,με το καλο το μωράκι σου❤️

@LoveToBeMom

@Cony

@Dimitra97

@roulas40

@marakiinlove

@Inana

@Sofia dim

@Annie4 

@nina21

@Irini85 

@Μαρακιναξ 

11 κοιλουμπιτσες έχουμε μαζευτεί!!

Ελπίζω να μη ξεχνάω καμία ε..;:rolleyes:

• Μου αρέσει 3

ovYip2.png

πρίν από 41 λεπτά , Μαρακιναξ είπε:

Όχι καλέ και εγώ 3 έκανα συνολικά. Και άλλες κοπέλες τις βάζουν να κάνουν ανά δύο μέρες μέχρι να τις δουν... Ο κάθε γιατρός έχει την δική του τακτική. Άλλες κοπέλες δεν κάνουν καθολου πάνε κατευθείαν υπερηχο. Δεν έχει να λέει!

πρίν από 19 λεπτά , LoveToBeMom είπε:

Έγραψε στο δεύτερο θέμα "μανουλες Οκτωβρίου 2022" πρώτα. Και ύστερα την παρέπεμψα σε αυτό :-)

• Μου αρέσει 2

πρίν από 8 λεπτά , Cony είπε:

Όχι καλέ και εγώ 3 έκανα συνολικά. Και άλλες κοπέλες τις βάζουν να κάνουν ανά δύο μέρες μέχρι να τις δουν... Ο κάθε γιατρός έχει την δική του τακτική. Άλλες κοπέλες δεν κάνουν καθολου πάνε κατευθείαν υπερηχο. Δεν έχει να λέει!

Έγραψε στο δεύτερο θέμα "μανουλες Οκτωβρίου 2022" πρώτα. Και ύστερα την παρέπεμψα σε αυτό :-)

Αααα πείτε το ντε χαχαχα

Κ εγώ πάντως @Μαρακιναξ 3 έκανα! Μη σε αγχωνει καθόλου! Είναι αναλόγως τον γιατρό..οι δικοί μας απλά είναι χοριακακηδες :mrgreen:

• Χαχα 1

ovYip2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , LoveToBeMom είπε:

@LoveToBeMom

@Cony

@Dimitra97

@roulas40

@marakiinlove

@Inana

@Sofia dim

@Annie4 

@nina21

@Irini85 

@Μαρακιναξ 

11 κοιλουμπιτσες έχουμε μαζευτεί!!

Ελπίζω να μη ξεχνάω καμία ε..;:rolleyes:

Ο ο ο μεγαλώνει κιαλο η περεουλα τι ωραία κορίτσια Μ ❤️ 

Εγώ πρεπει να είμαι η μοναδική της παρέας ο δεν έχω κάνει  χοριακη εντομεταξυ 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Dimitra97 είπε:

Ο ο ο μεγαλώνει κιαλο η περεουλα τι ωραία κορίτσια Μ ❤️ 

Εγώ πρεπει να είμαι η μοναδική της παρέας ο δεν έχω κάνει  χοριακη εντομεταξυ 

Εσυ έχεις από τους "άλλους" γιατρούς,τους μη χοριακακηδες:mrgreen:

@roulas40 πως είσαι πουλάκι μου;

• Μου αρέσει 1

ovYip2.png

πρίν από 7 λεπτά , LoveToBeMom είπε:

Εσυ έχεις από τους "άλλους" γιατρούς,τους μη χοριακακηδες:mrgreen:

@roulas40 πως είσαι πουλάκι μου;

Χαχαχα  όντως είπα να κάνω την διαφορά είμαι και η μικρη της παρέας....:mrgreen:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Dimitra97 είπε:

Καλησπέρα κορίτσακι μ  καλά εσύ πως είσαι ? ❤️

Καλά είμαι Δήμητρα μου σπίτι λίγες δούλευες και κρεβάτι εγώ αν κάνω κάτι παραπάνω πονάω κάτω χαμηλά στην κοιλιά εσύ?❤

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , Inana είπε:

Καλά είμαι Δήμητρα μου σπίτι λίγες δούλευες και κρεβάτι εγώ αν κάνω κάτι παραπάνω πονάω κάτω χαμηλά στην κοιλιά εσύ?❤

Ρε σι το επαθα και εγώ από εχθές το βράδυ   πονάει η κοιλιά μ ιδικά όταν σηκονομαι όρθια νιοθω λες και θα αδιαθετησω ένα πράγμα  όταν είμαι ξάπλα δεν πονάει τόσο η κοιλιά μ .....και είμαι και φοβιτσιαρα βεβεα μ είπαν δεν είναι κάτι είναι επίδη μεγαλώνει η μήτρα απλά επειδή είναι λίγο έντονο εγώ φοβάμαι .... Τόσο στήθος σήμερα δεν πονάει  όπως τις άλλες μέρες οι ρογες Μ πονάνε πολύ κ έιναθ πολύ ευεσθητες  και είναι πολύ ζεστό το στήθος μ λες και έχει πυρετό χαχα καταταλα μια χαρά καναπέ κρεβάτι  καναπε είμαι με έχει φάει η βαρεμάρα....

• Μου αρέσει 1

πρίν από 27 λεπτά , Dimitra97 είπε:

Ρε σι το επαθα και εγώ από εχθές το βράδυ   πονάει η κοιλιά μ ιδικά όταν σηκονομαι όρθια νιοθω λες και θα αδιαθετησω ένα πράγμα  όταν είμαι ξάπλα δεν πονάει τόσο η κοιλιά μ .....και είμαι και φοβιτσιαρα βεβεα μ είπαν δεν είναι κάτι είναι επίδη μεγαλώνει η μήτρα απλά επειδή είναι λίγο έντονο εγώ φοβάμαι .... Τόσο στήθος σήμερα δεν πονάει  όπως τις άλλες μέρες οι ρογες Μ πονάνε πολύ κ έιναθ πολύ ευεσθητες  και είναι πολύ ζεστό το στήθος μ λες και έχει πυρετό χαχα καταταλα μια χαρά καναπέ κρεβάτι  καναπε είμαι με έχει φάει η βαρεμάρα....

Και εγώ τα ίδια έχω μπορεί να πέσω να κοιμηθώ θα σηκωθώ και νομίζω ότι το στήθος μου ζυγίζει 100 κιλά με το συμπάθιο,οι ρογες άστα να πάνε δεν μπορώ να αγγίξω πάνω τους,και εγώ αυτό σκέφτομαι όταν μου έρχεται εκείνος ο πόνος ότι θα αδιαθετησω,αλλά πραγματικά δεν έχω ούτε έχω αναγούλες ούτε κάτι άλλο αλλά με την τουαλέτα γίναμε κολλητές ❤

πρίν από 47 λεπτά , LoveToBeMom είπε:

Αααα πείτε το ντε χαχαχα

Κ εγώ πάντως @Μαρακιναξ 3 έκανα! Μη σε αγχωνει καθόλου! Είναι αναλόγως τον γιατρό..οι δικοί μας απλά είναι χοριακακηδες :mrgreen:

Ουφ...κάπως ηρέμησα με αυτά που μου λέτε. Αύριο θα πάω για τη δεύτερη χοριακη να δούμε!!!!θέλω να δω κιόλας αν κρατήθηκαν και τα δύο ή μόνο το ένα!έχω μια αγωνία και για αυτό!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Μαρακιναξ είπε:

Ουφ...κάπως ηρέμησα με αυτά που μου λέτε. Αύριο θα πάω για τη δεύτερη χοριακη να δούμε!!!!θέλω να δω κιόλας αν κρατήθηκαν και τα δύο ή μόνο το ένα!έχω μια αγωνία και για αυτό!

Καλό διπλασιασμό να έχεις! Μην ανησυχείς για τίποτα να σκέφτεσαι θετικά ότι έχουν πιάσει καλή θέση τα σποράκια σου και μεγαλώνουν!! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...