Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Οκτωβρίου 2022❤️

LoveToBeMom

Recommended Posts

Καλημερα γλυκές μου μανούλες τι κάνετε πως είστε? 

@Irini85 μπραβο καθόλου νύστα μωρέ μακάρι να το είχα και εγώ αυτό δεν παλεύετε η υπνιλια νιοθεις τόσο εξανυλημενη όλη μέρα δλδ με το ζόρι κάνω δουλειές δεν την παλεύω ....άμα σου εδώ σε το οκ για γυμναστική ο γιατρός σου καλά θα κάνεις να ξεκινήσεις κάνει πολύ καλό στην εγγυμοσινη η γυμναστική έχω διαβάσει ....ναι μόνο ξάπλα μέχρι να περάσει το πρώτο τρίμηνο και να ξέρω ότι είναι όλα καλά  το μωράκι μ και μετά θα μπορέσω κάπως και εγώ να απολαύσω την εγγυμοσινη❤️ 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 hours ago, LoveToBeMom said:

Δε ξέρω ρε φίλη..γιατί πολλές φορές μαγειρεύω τελευταία στιγμή..

Πφφφ..άσε που πρέπει να είναι φαγητά που θα καλύπτουν κ εμένα κ τον άντρα μου και το μικρακι μας!

Θα δούμε..αν δω ότι ξεφεύγω σε κιλά θα πάω οπωσδήποτε! Προσπαθω να τρώω φρούτα κ λαχανικά μπόλικα προς το παρόν από μόνη που ομολογώ τα είχα ανέκαθεν στη διατροφή μου.

Που δουλεύεις αν επιτρέπεται κ κουράστηκες τόσο κορίτσι μου; 

Όσο για αϋπνία εδώ μαζί σου κ εγώ! 

Έχεις τα δικιά σου να λέμε την αλήθεια κυρίως αφού υπάρχει μωράκι στην οικογένεια ήδη. Κοίταξε αυτούς τους παράγοντες οι διατροφολογοι τους λαμβάνουν υπόψιν και σου βγάζουν πρόγραμμα που να βολεύει σε όλους. Εμένα με βοηθάει παρα πολύ να ξέρω τι θα φάω κάθε μέρα να κάνω τα ψώνια μου σωστά και τη σωστή ετοιμασία. Επομένως, δε χάνομαι κάθε μερα με το τι να φάω. Πέρα από το θέμα των κιλών το σπουδαιότερο είναι να τρέφομαι σωστά για να είμαστε κι εμείς δυνατές αλλά και το μωράκι μας να παίρνει τα σωστά θρεπτικά. Απτην αλλη είσαι ήδη μανούλα και ξέρεις πολύ καλά ήδη τι πρεπει να κάνεις και σε βοηθάει! :)

Αχ δουλεύω σε πολυεθνική εταιρεία. Έπρεπε να ταξιδέψω Αθήνα οδικώς οδηγώντας εγω...με ατελείωτα meeting 10 και 12 ώρες δουλειά. Άλλαξα 3 ξενοδοχεία μέσα σε 7 μέρες. Γενικά,  αυτό το ταξίδι μου ήταν εφιάλτης! 

πρίν από 27 λεπτά , Irini85 είπε:

Αχ δουλεύω σε πολυεθνική εταιρεία. Έπρεπε να ταξιδέψω Αθήνα οδικώς οδηγώντας εγω...με ατελείωτα meeting 10 και 12 ώρες δουλειά. Άλλαξα 3 ξενοδοχεία μέσα σε 7 μέρες. Γενικά,  αυτό το ταξίδι μου ήταν εφιάλτης! 

Μεγαλη ταλαιπωρία κορίτσι μου,εντάξει τώρα ρίξε λίγο ρυθμούς κ όλα θα πάνε καλά!

Έχεις ενημερωσει στη δουλειά για την εγκυμοσύνη ή όχι ακόμη?

• Μου αρέσει 1

ovYip2.png

43 minutes ago, LoveToBeMom said:

Μεγαλη ταλαιπωρία κορίτσι μου,εντάξει τώρα ρίξε λίγο ρυθμούς κ όλα θα πάνε καλά!

Έχεις ενημερωσει στη δουλειά για την εγκυμοσύνη ή όχι ακόμη?

Ναι ναι ενημερωσα γιατί υπό κανονικές συνθήκες επειδή είμαι γεωπόνος η δουλειά η πολλή ξεκινάει τώρα και θα είχα πάρα πολλή δουλειά με άπειρα ταξίδια. Επομένως,  τους ενημέρωσα έγκαιρα μόνο και μόνο για να μην περιμένουν από εμένα φέτος τουλάχιστον τα ταξίδια.

Από τη Δευτέρα που είδα το αίμα να σου πω την αλήθεια τρόμαξα και στεναχωρέθηκα τόσο που Όχι μόνο χαλάρωσα τη δουλειά...την παραχαλάρωσα! Και χθες τελικά οδήγησα ως τη Θεσσαλονίκη, αλλά ήταν τόση η χαρά που γύρισα σπίτι μου.

Σκεψου σήμερα ξύπνησα χωρίς ζαλάδες, αναγούλες τίποτα. Έκανα και τον προγεννητικό μου σήμερα. 

Να μας πάνε ολα καλά και να προσέχουμε τον εαυτό μας. Δε γίνεται να παίρνουμε χαλαρά και αψηφιστα την κατάσταση. Εγώ έτσι έκανα υπερεκτιμησα τις δυνάμεις μου και τσουπ να το το αιματάκι!! 

Επίσης, πόσο χαίρομαι που είμαστε όλες εδώ και τα λέμε και μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Είναι απίστευτα εμψυχωτικο και βοηθητικό! ♡☆

1 hour ago, Dimitra97 said:

Καλημερα γλυκές μου μανούλες τι κάνετε πως είστε? 

@Irini85 μπραβο καθόλου νύστα μωρέ μακάρι να το είχα και εγώ αυτό δεν παλεύετε η υπνιλια νιοθεις τόσο εξανυλημενη όλη μέρα δλδ με το ζόρι κάνω δουλειές δεν την παλεύω ....άμα σου εδώ σε το οκ για γυμναστική ο γιατρός σου καλά θα κάνεις να ξεκινήσεις κάνει πολύ καλό στην εγγυμοσινη η γυμναστική έχω διαβάσει ....ναι μόνο ξάπλα μέχρι να περάσει το πρώτο τρίμηνο και να ξέρω ότι είναι όλα καλά  το μωράκι μ και μετά θα μπορέσω κάπως και εγώ να απολαύσω την εγγυμοσινη❤️ 

Ξέρεις κάτι? Αυτό που ακούω συνήθως καινεσυ εχεις τη χαρα να το βιώνεις. Κοιμήσου τώρα που μπορείς!! :)

• Μου αρέσει 2

πρίν από 10 λεπτά , Irini85 είπε:

Ναι ναι ενημερωσα γιατί υπό κανονικές συνθήκες επειδή είμαι γεωπόνος η δουλειά η πολλή ξεκινάει τώρα και θα είχα πάρα πολλή δουλειά με άπειρα ταξίδια. Επομένως,  τους ενημέρωσα έγκαιρα μόνο και μόνο για να μην περιμένουν από εμένα φέτος τουλάχιστον τα ταξίδια.

Από τη Δευτέρα που είδα το αίμα να σου πω την αλήθεια τρόμαξα και στεναχωρέθηκα τόσο που Όχι μόνο χαλάρωσα τη δουλειά...την παραχαλάρωσα! Και χθες τελικά οδήγησα ως τη Θεσσαλονίκη, αλλά ήταν τόση η χαρά που γύρισα σπίτι μου.

Σκεψου σήμερα ξύπνησα χωρίς ζαλάδες, αναγούλες τίποτα. Έκανα και τον προγεννητικό μου σήμερα. 

Να μας πάνε ολα καλά και να προσέχουμε τον εαυτό μας. Δε γίνεται να παίρνουμε χαλαρά και αψηφιστα την κατάσταση. Εγώ έτσι έκανα υπερεκτιμησα τις δυνάμεις μου και τσουπ να το το αιματάκι!! 

Επίσης, πόσο χαίρομαι που είμαστε όλες εδώ και τα λέμε και μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Είναι απίστευτα εμψυχωτικο και βοηθητικό! ♡☆

Ξέρεις κάτι? Αυτό που ακούω συνήθως καινεσυ εχεις τη χαρα να το βιώνεις. Κοιμήσου τώρα που μπορείς!! :)

Όντος είμαι τυχερή π δεν δουλεύω και μπορώ να ξεκουράζομαι  και το εκμεταλλεύομαι φυσικά και ξεκουράζομαι όλη μέρα .....κορίτσι μ εσύ έχεις πάει για τον πρώτο σου υπέριχο η όχι ακομα?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

36 minutes ago, Dimitra97 said:

Όντος είμαι τυχερή π δεν δουλεύω και μπορώ να ξεκουράζομαι  και το εκμεταλλεύομαι φυσικά και ξεκουράζομαι όλη μέρα .....κορίτσι μ εσύ έχεις πάει για τον πρώτο σου υπέριχο η όχι ακομα?

Ναι εννοείται πως πήγα! Την προηγουμενη Τρίτη. Σήμερα έκανα και τις εξετάσεις για τον προγεννητικό έλεγχο.

Όλα καλά μέχρι στιγμής. Θα ξαναπάω για υπέρηχο αρχές Μαρτίου! 

Εσυ? Έχεις πάει? Έκανες κάποιες εξετάσεις?

πρίν από 11 λεπτά , Irini85 είπε:

Ναι εννοείται πως πήγα! Την προηγουμενη Τρίτη. Σήμερα έκανα και τις εξετάσεις για τον προγεννητικό έλεγχο.

Όλα καλά μέχρι στιγμής. Θα ξαναπάω για υπέρηχο αρχές Μαρτίου! 

Εσυ? Έχεις πάει? Έκανες κάποιες εξετάσεις?

Μπράβο κορίτσι μ μια χαρά ❤️ 

Εγώ αρχές Μαρτίου θα πάω για τον πρώτο μ υπέριχο ελπίζω να ακούσουμε καρδούλα  ανοιπομωνω πολύ ....εξετασεις  αίματος θα κάνω  μέσα Μαρτίου λογικά π θα πάω στο. Γυναικολόγο μ γτ μένω σε νησί και ο γυναικολόγος π με παρακολουθεί δεν είναι εδώ κ μ είπε να τις κάνω όταν πάω δεν υπάρχει θέμα έκανα τόσες πολλές εξετασειε το Δεκέμβριο λόγω της αποβολής π είχα και δεν θα χρειαστούν τόσες  πολλές εξετασεις αυτή τη φορά μ είπε.... Θα γλιτώσω μερικές πάλι καλά έφαγα πολύ τριπιμα το Δεκέμβριο ...

• Μου αρέσει 1

2 hours ago, Dimitra97 said:

Μπράβο κορίτσι μ μια χαρά ❤️ 

Εγώ αρχές Μαρτίου θα πάω για τον πρώτο μ υπέριχο ελπίζω να ακούσουμε καρδούλα  ανοιπομωνω πολύ ....εξετασεις  αίματος θα κάνω  μέσα Μαρτίου λογικά π θα πάω στο. Γυναικολόγο μ γτ μένω σε νησί και ο γυναικολόγος π με παρακολουθεί δεν είναι εδώ κ μ είπε να τις κάνω όταν πάω δεν υπάρχει θέμα έκανα τόσες πολλές εξετασειε το Δεκέμβριο λόγω της αποβολής π είχα και δεν θα χρειαστούν τόσες  πολλές εξετασεις αυτή τη φορά μ είπε.... Θα γλιτώσω μερικές πάλι καλά έφαγα πολύ τριπιμα το Δεκέμβριο ...

Να σε ρωτήσω αν θέλεις βέβαια μου απαντάς.

Πόσων εβδομάδων είχες την αποβολή?

Ξέρεις το λόγο?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , Irini85 είπε:

Να σε ρωτήσω αν θέλεις βέβαια μου απαντάς.

Πόσων εβδομάδων είχες την αποβολή?

Ξέρεις το λόγο?

Είχα την αποβολή  στις αρχές 7ης εβδομάδας αλλά το είχα χάσει νοριτερα μαλον γτ δεν το είδαμε στο υπέροχο δηλαδή την έκτη εβδομάδα απλά στις αρχές της έβδομης είχα καφε και μετά αίμα και τρομερους πόνους περιόδου δεν τους άντεχα έκανε συσπάσεις η μήτρα για να αποβάλει τα εμβριικα στοιχεία π είχαν μηνει γι'αυτό ποναγα και Μ έκανε αποξεση ο γιατρός σ....εκανα όλες τις εξετάσεις που χρειάζονταν και βγήκαν καθαρές όλες ο γιατρός μας είπε ότι ήταν τυχαίο γεγονός και ότι δυστιχος συμβαίνει πολύ συχνά  οι αποβολές και οι βιοχιμικες 1 στις 4 εγγυμοσινες δυστιχος δεν προχωράει ....δόξα το θεό έμεινα αμέσως έγγυος με την πρώτη προσπάθεια το ήθελα τόσο πολύ ...ελπίζω να πάνε καλά αυτή την φορά γι'αυτό και περνώ ουτρογκεσταν προλιπτικα λόγω της αποβολής π είχα ....

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια μου! @Irini85με το καλό εύχομαι να πάνε όλα υπέροχα! Όπως είπες να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς.

Και εσένα πρώτο παιδάκι. Όλα τα συναισθήματα πρωτόγνωρα λοιπόν, το άγχος της πρωταρας, όλα μαζί! 

Εγώ σήμερα είμαι καλύτερα από αναγουλες κ ναυτίες, λίγο το πρωί είχα αλλά δόξα τον Θεό έφαγα κανονικά κ το μεσημέρι. Από την προηγούμενη βδομάδα που τρεφομουν κάθε μέρα με κρακερς κ κριτσινια είμαι τέλεια!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Dimitra97 said:

Είχα την αποβολή  στις αρχές 7ης εβδομάδας αλλά το είχα χάσει νοριτερα μαλον γτ δεν το είδαμε στο υπέροχο δηλαδή την έκτη εβδομάδα απλά στις αρχές της έβδομης είχα καφε και μετά αίμα και τρομερους πόνους περιόδου δεν τους άντεχα έκανε συσπάσεις η μήτρα για να αποβάλει τα εμβριικα στοιχεία π είχαν μηνει γι'αυτό ποναγα και Μ έκανε αποξεση ο γιατρός σ....εκανα όλες τις εξετάσεις που χρειάζονταν και βγήκαν καθαρές όλες ο γιατρός μας είπε ότι ήταν τυχαίο γεγονός και ότι δυστιχος συμβαίνει πολύ συχνά  οι αποβολές και οι βιοχιμικες 1 στις 4 εγγυμοσινες δυστιχος δεν προχωράει ....δόξα το θεό έμεινααμέσως έγγυος με την πρώτη προσπάθεια το ήθελα τόσο πολύ ...ελπίζω να πάνε καλά αυτή την φορά γι'αυτό και περνώ ουτρογκεσταν προλιπτικα λόγω της αποβολής π είχα ....

Κορίτσι μου γλυκό!!!

Θα πάνε ολα καλά αυτήν τη φορά. Σε ποια εβδομάδα είσαι τώρα??

8 minutes ago, Cony said:

Καλησπέρα κορίτσια μου! @Irini85με το καλό εύχομαι να πάνε όλα υπέροχα! Όπως είπες να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς.

Και εσένα πρώτο παιδάκι. Όλα τα συναισθήματα πρωτόγνωρα λοιπόν, το άγχος της πρωταρας, όλα μαζί! 

Εγώ σήμερα είμαι καλύτερα από αναγουλες κ ναυτίες, λίγο το πρωί είχα αλλά δόξα τον Θεό έφαγα κανονικά κ το μεσημέρι. Από την προηγούμενη βδομάδα που τρεφομουν κάθε μέρα με κρακερς κ κριτσινια είμαι τέλεια!

Ετσι ακριβώς! Το άγχος της πρωτάρας και δε μπορώ μα συγκεντρωθω σε τίποτα πέρα από όλο αυτό που συμβαίνει.

Προς το παρόν όπως φαίνεται το περνάω χαλαρά αρκετά χαλαρά.

Σε ποια εβδομάδα είσαι??

• Μου αρέσει 2

πρίν από 13 λεπτά , Irini85 είπε:

Κορίτσι μου γλυκό!!!

Ετσι ακριβώς! Το άγχος της πρωτάρας και δε μπορώ μα συγκεντρωθω σε τίποτα πέρα από όλο αυτό που συμβαίνει.

Σε ποια εβδομάδα είσαι??

Και εγώ έτσι πυστευω ότι θα πάνε όλα καλά....σήμερα μπήκα στην 6η εβδομάδα ❤️

• Μου αρέσει 2

πρίν από 10 λεπτά , Irini85 είπε:

Κορίτσι μου γλυκό!!!

Σε ποια εβδομάδα είσαι??

Αύριο πρώτα ο Θεός, μπαίνω στη 8η. Ναι σε καταλαβαίνω κ εγώ μια από τα ίδια με την συγκέντρωση. Βέβαια διάβασα ότι δουλεύεις κ αρκετές ώρες οπότε θες δεν θες ξεχνιέσαι λίγο κ περνάνε οι ώρες. Η εργασία βοηθάει αρκετά στην μείωση του άγχους της εγκυμοσύνης πιστεύω. Ασχολείσαι με άλλα κ δεν σκέφτεσαι διάφορα να αγχώνεσαι πολύ. 

Εγώ δεν δουλεύω αυτό το διάστημα και από την μια το χαίρομαι γιατί ξεκουράζομαι κ λόγω των ναυτιών που είχα δεν ξέρω πως θα την παλεύα αν δούλευα, αλλά από την άλλη μένω σπίτι κ κάνει το μυαλό σκέψεις πολλές που δεν θα έπρεπε! Αλλά οκ όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι είμαστε κ Πρωταρες όπως είπα. Το θέμα είναι στο τέλος, τέλος να είμαστε αισιόδοξες!

• Μου αρέσει 2

4 ώρες πρίν, Irini85 είπε:

Καταλαβα φίλη..πηξιμο στη δουλεια κ εσύ! Δε πειράζει καθόλου που παραχαλαρωσες,αν δε προσέξουμε εμείς τον εαυτό κ το μωράκι μας δε θα το προσέξει κανείς!!❤️

Παν μέτρον άριστον,ούτε είναι ανάγκη να μην κάνουμε τπτ λες κ είμαστε άρρωστες (εφόσον φυσικά έχουμε μια υγιή εγκυμοσύνη) ούτε όπως πολύ σωστά είπες να υπερεκτιμούμε τις δυναμεξς μας!

Εγώ κ στο πρώτο μου παιδάκι μέχρι 7 μηνών δούλευα κανονικά ,ευτυχώς βέβαια έχουμε δική μας δουλειά κ κάποιες μέρες που μπορεί να ένιωθα πολύ πτώμα εμένα σπίτι..αλλά γενικώς είμαι workaholic :ph34r:

• Μου αρέσει 1

ovYip2.png

@Μαρακιναξ καλώς ήρθες! 

Γιατί λες ότι δεν έχει πάει κάτι καλά? Μια χαρά φαίνεται η χοριακη σου! Δεν ξέρω ακριβώς πώς πάει με την εμβρυομεταφορά, παρόλα αυτά μου φαίνεται μεγάλη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...